Sarajevski taksisti- dno dna

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
duminjo

#4301 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by duminjo »

Mene danas fraer pita sta radim, cime se bavim i tako to :lol:
Ipak me sjebo na kraju kad je odmah uzeo u ruku dvaest feninga kusura i krenuo da vrati. :shock:
todd_smith

#4302 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by todd_smith »

Ja namjerno cekam da vidim sta ce i kako ce, ako krene da prebira odmah kazem halal olsun, ako supacki krene odmah trazim do zadnjeg feninga pa makar mi i 5kpf ostalo kusura
supercali

#4303 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by supercali »

danas mi zvoni mobitel kad zenska osoba pita jel taxi :D
rekoh pogrijesili ste i spusti
odmah mi pade na pamet ova tema
razonoda

#4304 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by razonoda »

SAMO CRVENI TAXI -2 PUTA SAM IH KORISTILA I :brmbrm: SUPER SU.
Seoskivaralica

#4305 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Seoskivaralica »

Hmmmm...
Bolje nikad nego ikad ,.....
Tužno do bola.... Pa kako se ljudi brukaju neema dalje. Svaka čast poštenim , ali......
Meni je jedan uzeo umjesto ,pošto mi je jaran taxirao kaže on ta relacija petaka odoka , cenera , kae on meni deset maraka.....hmmm pred kuću me dovezao i kontam šta će biti , ja mu kaem evo ti cener i markica na kafu , trebace ti djeci za dijaliza.... :evil: nadam se da mu je pomoglo....bolje i to nego istražni zatvor. :thumbup:
Sodom1

#4306 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Sodom1 »

Valjda ima taximetar,sto mu nisi rekao da upali
Ommadawn

#4307 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Ommadawn »

Seoskivaralica wrote:Hmmmm...
Bolje nikad nego ikad ,.....
Tužno do bola.... Pa kako se ljudi brukaju neema dalje. Svaka čast poštenim , ali......
Meni je jedan uzeo umjesto ,pošto mi je jaran taxirao kaže on ta relacija petaka odoka , cenera , kae on meni deset maraka.....hmmm pred kuću me dovezao i kontam šta će biti , ja mu kaem evo ti cener i markica na kafu , trebace ti djeci za dijaliza.... :evil: nadam se da mu je pomoglo....bolje i to nego istražni zatvor. :thumbup:

Djeca nisu kriva ako im je otac debil. Pretjera ga i ti.
Seoskivaralica

#4308 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Seoskivaralica »

Ma da ga vidiš samo , neka smlaća , pa mogao sam mu regule iščupati nos sa lica , a pljesak po ćeli bi bio legendaran, ugl . Njega ni to nije zabolilo za djecu nego se nage zatvori vrata i ode , ....kažu taximetar i to , isto mi kae jaran, sto nisi prijavio broj , ma nisam gledao , auto mi na servisu , kiša pada , ono žuri mi se , misli na hiljadu stvari , kad sam stigao kući , brzinski sam izašao i pitam kolko , on bubnu ja ga gledam , reko kolko , on ponovi i kezi se , ok. neću frku ispred kuće, evo 11 i vozi u danteovu knjigu....
Dječicu taki nikako ne može odgojiti kako treba da mi je brat. Tako da je naaaaajbolje da se budale ne množe..... :twisted:

Ono za djecu sam stvarno rekao u afektu , neise nisu ni oni svesni s kim imaju posla , još se nešta žale kad dobije neki po nosu ,,,,,
Apriori je mušterija kriva....nidje veze , a kako voze tooooo je priča za sebe. :shock:
drug_profi

#4309 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by drug_profi »

Svidja mi se tvoj stav. Ti si stvoren za stranku NVZ.:D

----------------------------------
...s tipfeler masine...
šatirana_ljubičica

#4310 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by šatirana_ljubičica »

Seoskivaralica wrote:Ma da ga vidiš samo , neka smlaća , pa mogao sam mu regule iščupati nos sa lica , a pljesak po ćeli bi bio legendaran, ugl . Njega ni to nije zabolilo za djecu nego se nage zatvori vrata i ode , ....kažu taximetar i to , isto mi kae jaran, sto nisi prijavio broj , ma nisam gledao , auto mi na servisu , kiša pada , ono žuri mi se , misli na hiljadu stvari , kad sam stigao kući , brzinski sam izašao i pitam kolko , on bubnu ja ga gledam , reko kolko , on ponovi i kezi se , ok. neću frku ispred kuće, evo 11 i vozi u danteovu knjigu....
Dječicu taki nikako ne može odgojiti kako treba da mi je brat. Tako da je naaaaajbolje da se budale ne množe..... :twisted:

Ono za djecu sam stvarno rekao u afektu , neise nisu ni oni svesni s kim imaju posla , još se nešta žale kad dobije neki po nosu ,,,,,
Apriori je mušterija kriva....nidje veze , a kako voze tooooo je priča za sebe. :shock:

Glup si do bola.
bull21

#4311 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by bull21 »

1) Što ne gledaš kad sjedaš? Prvo i osnovno pravilo - ako nije upalio/resetovao taximetar NAPOMENI GA
2) Što si papak? Debil? Kreten? Majmun? Čovjeku zbog takvoga nečega se obračati na taj način... ti si svjež za pendreka i preko leđa. Stoko jedna. Nije žvaka za seljaka.
Seoskivaralica

#4312 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Seoskivaralica »

šatirana_ljubičica wrote:
Seoskivaralica wrote:Ma da ga vidiš samo , neka smlaća , pa mogao sam mu regule iščupati nos sa lica , a pljesak po ćeli bi bio legendaran, ugl . Njega ni to nije zabolilo za djecu nego se nage zatvori vrata i ode , ....kažu taximetar i to , isto mi kae jaran, sto nisi prijavio broj , ma nisam gledao , auto mi na servisu , kiša pada , ono žuri mi se , misli na hiljadu stvari , kad sam stigao kući , brzinski sam izašao i pitam kolko , on bubnu ja ga gledam , reko kolko , on ponovi i kezi se , ok. neću frku ispred kuće, evo 11 i vozi u danteovu knjigu....

Glup si do bola.
Blagodarim. :kiss:
Seoskivaralica

#4313 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Seoskivaralica »

bull21 wrote:1) Što ne gledaš kad sjedaš? Prvo i osnovno pravilo - ako nije upalio/resetovao taximetar NAPOMENI GA
2) Što si papak? Debil? Kreten? Majmun? Čovjeku zbog takvoga nečega se obračati na taj način... ti si svjež za pendreka i preko leđa. Stoko jedna. Nije žvaka za seljaka.
Ne znam te, ne znaš me , izvoli pa žvaći.
Ps. Koja si firma jes se poznao.
anonimni clan

#4314 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by anonimni clan »

Svaki put kad navrnem na ovu temu ......ama bas svaki put se uvjerim:
Sarajevski taxisti -dno dna!
amidzazeher

#4315 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by amidzazeher »

.
madesa

#4316 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by madesa »

anonimni clan wrote:Svaki put kad navrnem na ovu temu ......ama bas svaki put se uvjerim:
Sarajevski taxisti -dno dna!
i nikad se nece promjeniti :D
mirzet87sa

#4317 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by mirzet87sa »

Cuj djeci za dijalize :roll:
Jebo ti kosti svoje raspale, kud te nije nasuto na licu mjesta bijednice jedan. Eki fol biznismen, auto na servisu kisa pada bacio mu ja cenera, fuj fukaro jedna seoska. Pa kad si mu mogo iscupat nos, sto nisi? Nije tvoj nivo, je li? A vidim jeste na forumu se hvaliti kako si nekome smoklji bacio marku da bi imo djeci za dijalize..
šatirana_ljubičica

#4318 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by šatirana_ljubičica »

mirzet87sa wrote:Cuj djeci za dijalize :roll:
Jebo ti kosti svoje raspale, kud te nije nasuto na licu mjesta bijednice jedan. Eki fol biznismen, auto na servisu kisa pada bacio mu ja cenera, fuj fukaro jedna seoska. Pa kad si mu mogo iscupat nos, sto nisi? Nije tvoj nivo, je li? A vidim jeste na forumu se hvaliti kako si nekome smoklji bacio marku da bi imo djeci za dijalize..
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Yapi Yapo

#4319 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Yapi Yapo »

...
azdralovic

#4320 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by azdralovic »

hajd da ih malo i pohvalimo ... jucer srebrna astra na standu na cengic vili SA Taxi...kaze mi frajer od jucer pocela testna faza ovog wifi-ja u autu, i fkt funkcionise OK...a druga stvar imaju aplikaciju "mojTaxi Touch n Go" (iOS i android) preko koje se moze naruciti taxi te uzivo pratiti na mapi gdje se nalazi trenutno, ili odabrati bilo koji taxi u gradu i zatraziti voznju, a njemu u autu na tabletu koji je zakacen za staklo iskace voznja :-D i trenutno na mapi vidim nekih 15ak taksija koji imaju ovo implementirano a nadam se da ce se siriti i dalje... :sax:
zdruzdjo

#4321 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by zdruzdjo »

azdralovic wrote:hajd da ih malo i pohvalimo ... jucer srebrna astra na standu na cengic vili SA Taxi...kaze mi frajer od jucer pocela testna faza ovog wifi-ja u autu, i fkt funkcionise OK...a druga stvar imaju aplikaciju "mojTaxi Touch n Go" (iOS i android) preko koje se moze naruciti taxi te uzivo pratiti na mapi gdje se nalazi trenutno, ili odabrati bilo koji taxi u gradu i zatraziti voznju, a njemu u autu na tabletu koji je zakacen za staklo iskace voznja :-D i trenutno na mapi vidim nekih 15ak taksija koji imaju ovo implementirano a nadam se da ce se siriti i dalje... :sax:

fifth element drugi dio ili star wars 8...?????

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
amidzazeher

#4322 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by amidzazeher »

http://www.mojtaxi.ba

Ja mislio zajebancija kad ono fakat :-D
mirzet87sa

#4323 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by mirzet87sa »

Super stvar, isprobao maloprije i radi!
Eborg

#4324 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Eborg »

Odlicno! Hoce li biti samo za Sarajevo Taxi?
yoyo13

#4325 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by yoyo13 »

supercali wrote:danas mi zvoni mobitel kad zenska osoba pita jel taxi :D
rekoh pogrijesili ste i spusti
odmah mi pade na pamet ova tema
Beli si ozenjen :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply