Bosanska piramida Sunca

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Locked
Piramidos

Post by Piramidos »

radeljas wrote:
monolog wrote: Ovdje se radi o jednom trouglu! Ali je istina da ako cijela piramida mora biti pravilna, tj. od jednakih stranica, onda ugao izmedju ravni stranice i zemlje treba biti oko 54 stepena. U redu, znaci tek ako tvrde da je baza kvadrat, onda tu uglovi ne stimaju.
svakome ko ima imalo veze sa logikom je jasno da oni stimaju i mjenjaju rezultate onako kako im odgovara. znaci prva prica o 45 stepeni je sada zamjenjena onom o 60%. cijelo vrijeme su brzopleti, a pri tome pricaju o nauci. daleko je to i od nauke i od istrazivanja ... ovo je opsjena, ubleha, prodaja magle, lijepih zelja i da ne nabrajam dalje ...
o da radeljas to nema veze s vezom, nauka im iz djepova viri( lova svjet crven u zut lova tlralalal hahaha)
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Qler wrote: ..... i ako ne budu tu treba prodavati ublehu, ... :-) ... ono, ... gdje su mogle biti piramide ... :lol: ...
:roll: Qler, .... bio si dobar momak, .... nekad si razumno pisao, .... :roll: ..... sta se desilo sa tobom?
Qler wrote: ...... a fakat me zanima sta ce uraditi neki sa ove teme ako je (ne)nadju :D :D pogotovo ako je nadju :D jer su ti gori :D
Ako je nadju i ako bude izgledala elegantno, ovako:
.... Image ....
ili fino stepenasto, ovako:
.... Image ....
...... ili bar "ohrndano", ovako:
..... Image

Tada, S. Osmanagica treba odlikovati i odati mu sva moguca svjetska priznanja, u sta ne sumnjam da bi se i desilo.

A ako je ne nadju, .... neka samo par dana glumi faraona u utrobi jedne ovake piramide, ... :oops:
......................................................... Image
Piramidos

Post by Piramidos »

kazu da ce se sutra pojaviti glavom i bradom professor Henry Jones da da svoju strucnu analizu o plocama ( neznam jel gramofonskim ili nekim drugim) :-D
max_power

Post by max_power »

Piramidos wrote:Image

Po ujki ovo je monumentalni prilaz piramidi hahahah a po aneksu8 sasvim nesto drugo
http://www.aneks8komisija.com.ba/main.p ... 409&lang=1

Ujko sto si sa bosnicem mazno od rudia ideju hahahahah
jest, toliko je drzavi stalo do te ledine da nikad nije ni pomisljala na otkopavanje, vec je rasprodala zemljiste... :lol:

na novijim slikama mozes viditi kako je neko ogradio taj dio i napisao "privatni posjed" :zzzz:

treba da budu sretni jer je dosao neko ko ce im besplatno otkopati, sta god da je ispod
ludvig

Post by ludvig »

nobody wrote:
treba da budu sretni jer je dosao neko ko ce im besplatno otkopati, sta god da je ispod
Ako nista :thumbup: :bih:
Fair Life

Post by Fair Life »

Piramidos wrote:kazu da ce se sutra pojaviti glavom i bradom professor Henry Jones da da svoju strucnu analizu o plocama ( neznam jel gramofonskim ili nekim drugim) :-D
Keramickim...
Piramidos

Post by Piramidos »

Fair Life wrote:
Piramidos wrote:kazu da ce se sutra pojaviti glavom i bradom professor Henry Jones da da svoju strucnu analizu o plocama ( neznam jel gramofonskim ili nekim drugim) :-D
Keramickim...
vjerovatno sa expertnim okom ce da ocjeni i starost i pripadnost plemenu-prailira
radeljas

Post by radeljas »

Fair Life wrote:
Keramickim...
ma ja samo tako dodjes, ocijenis, izanaliziras, dokazes i "nema dvojbe da su to piramide". ne znam zasto izmisljaju da se tu nesto radi besplatno. tu se radi parama drzavnih i javnih preduzeca tj. nasim parama. a i nastavice se tako. i neka nam uvode poreze i neka poskupljuju i struju i sve zivo, a iza toga neka se prodaje nada i ubleha. tj. neka se skrene paznja sa bitnih problema. a to sto sam neki dan na slomljenoj ploci u ferhadiji skoro iscasio zglob to nema veze ...
Fair Life

Post by Fair Life »

Pazi kako hodas.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

radeljas wrote:
Fair Life wrote:
Keramickim...
ma ja samo tako "DODJES", ocijenis, izanaliziras, dokazes i "nema dvojbe da su to piramide". ne znam zasto izmisljaju da se tu nesto radi besplatno. tu se radi parama drzavnih i javnih preduzeca tj. nasim parama. a i nastavice se tako. i neka nam uvode poreze i neka poskupljuju i struju i sve zivo, a iza toga neka se prodaje nada i ubleha. tj. neka se skrene paznja sa bitnih problema. a to sto sam neki dan na slomljenoj ploci u ferhadiji skoro iscasio zglob to nema veze ...
Vidis on DODJE na to mjesto pa nesto dokazuje a ti ne dodjes na to mjesto pa eksplicitno tvrdis. I u nedostaku argumenata potezete za parama a isred nosa ti uzimaju na milione maraka a ti ne smijes da pustis glas. Ali dobro potreba za samozadovoljavanjem je normalna, na bilo koji nacin.
Qler

Post by Qler »

fakat ovli seljaci hebem im mamu na vlasti kradu bukvalno lopatom uzimaju i vi sutite, zakacili se hebene piramide... mislite da je nema tu!? OK nemojte vise ovdje palamudit idite pred skupstinu i tamo pitajte gdje idu pare... ako vam je do toga.... vama ni iz dzepa ni u dzep sad ova piramida.. a ako naprave turisticku atrakciju onda ce vam biti u dzep i rado cete se kititi tudjim perjem... ja opet kazem da je bog do tu bilo sta samo da privuce turiste da nam PARE ljudi PARE dodju u drzavu...
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Apelujem na osoblje SA-X portala da obavezno napravi backup ove teme, koja ce sluziti kao svojevrstan historijski dokument generacijama koje dolaze. Naime, nakon sto sve ovo prodje, planiram napisati knjigu "Hronologija jedne ublehe", te namjeravam koristiti izvale i nebuloze sa ove teme kao dokaz skoro nevjerovatne netrpeljivosti, ogranicenosti i primitivizma bosanskog covjeka.

Unaprijed hvala !
Piramidos

Post by Piramidos »

Alfons Kauders wrote:Apelujem na osoblje SA-X portala da obavezno napravi backup ove teme, koja ce sluziti kao svojevrstan historijski dokument generacijama koje dolaze. Naime, nakon sto sve ovo prodje, planiram napisati knjigu "Hronologija jedne ublehe", te namjeravam koristiti izvale i nebuloze sa ove teme kao dokaz skoro nevjerovatne netrpeljivosti, ogranicenosti i primitivizma bosanskog covjeka.

Unaprijed hvala !
kad ova ubleha prodje kao i svaka druga ova ce tema da nestane sa s-x u tren oka kao i mnogi nickovi tipa superm, ludvig itd itd zato ako mozes skidaj sam i cuvaj sve.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Piramidos wrote:
Alfons Kauders wrote:Apelujem na osoblje SA-X portala da obavezno napravi backup ove teme, koja ce sluziti kao svojevrstan historijski dokument generacijama koje dolaze. Naime, nakon sto sve ovo prodje, planiram napisati knjigu "Hronologija jedne ublehe", te namjeravam koristiti izvale i nebuloze sa ove teme kao dokaz skoro nevjerovatne netrpeljivosti, ogranicenosti i primitivizma bosanskog covjeka.

Unaprijed hvala !
kad ova ubleha prodje kao i svaka druga ova ce tema da nestane sa s-x u tren oka kao i mnogi nickovi tipa superm, ludvig itd itd zato ako mozes skidaj sam i cuvaj sve.
Ma belaj je, krecem se, nemam interneta na svim mjestima gdje boravim, tako da mi fakat to predstavlja problem, medjutim smatram da je teme suvise vazna da bi se tek tako prepustila zaboravu...
Piramidos

Post by Piramidos »

o da tema je isuvise vazna,napisati doktorski rad o nacinu pranja novaca i kako mafia sa drzavnim ustanovama manipulise narod
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

zmijaIzmaj wrote:kako se ono zove, bosanska piramida zmaja 8) jedva cekam da je ugledam :D :D to mi je omiljena piramida
jos samo da likovi rijeku bosnu prozovu zmijom i namirila si se za sva vremena... :D :D
Piramidos

Post by Piramidos »

pa rijec sama bosna nedolazi od slavenskog porijekla tako da je pitanje dana kada ce expretno oko proglasiti je prailirskom rijecu i oznaciti je kao vibrator svega
p.s. jel vi vibrirate meni sve nekako vako
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

zmijaIzmaj wrote:ma bice jos piramida u zlatnoj dolini, jedna nek se zove i piramida zmije :-) a onda ce traziti od mene autorska prava :D :D
jok, tebe ce zaposlit kao glasnogovornika... :D dobices sluzbeni auto i stan u centru visokog, s pogledom na piramide naravno... :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Piramidos wrote:pa rijec sama bosna nedolazi od slavenskog porijekla tako da je pitanje dana kada ce expretno oko proglasiti je prailirskom rijecu i oznaciti je kao vibrator svega
jah, sta onda, mozda ce nam promijeniti ime "drzave"... bicemo piramidistan... tesko ovo, odo ja na kafu, dangubit dok nije kisa...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Piramidos wrote:pa rijec sama bosna nedolazi od slavenskog porijekla tako da je pitanje dana kada ce expretno oko proglasiti je prailirskom rijecu i oznaciti je kao vibrator svega
Svako spominje ono sto mu fali. Ne brini, ima sad sex sopova pa si priusti jedan vibrator koji predpostavljam da znas gdje trebas da ga stavis pa vibriraj jarane do mile volje. I to je jedna vrsta samozadovoljavanja, doduse malo neprirodna, ali sta ces moras nesto raditi dok ne otkopaju piramide. Samoca je ponekad ubitacna.
Piramidos

Post by Piramidos »

hrasno38 wrote:
Svako spominje ono sto mu fali. Ne brini, ima sad sex sopova pa si priusti jedan vibrator koji predpostavljam da znas gdje trebas da ga stavis pa vibriraj jarane do mile volje. I to je jedna vrsta samozadovoljavanja, doduse malo neprirodna, ali sta ces moras nesto raditi dok ne otkopaju piramide. Samoca je ponekad ubitacna.
pa da upravu si jutros ti ja kuglice ove za komunikaciju sto ih ujko spominje pa sam ujku dozivao da se zadovoljavamo kuglicama i bogami mi odgovori, kaze da ga je primio poruku
Piramidos

Post by Piramidos »

hocel ta stelja hrasno 8)
Piramidos

Post by Piramidos »

SuperM wrote:Poštovana gospodo,

zahvaljujem se na Vašem interesovanju oko Projekta Fondacije Arheološki park: Bosanska piramida Sunca.
Kao i u svim drugim projektima imamo one koji podržavaju kao i kritizere istog.
Čast mi je pozvati sve medijske kuće, kako domaće tako i svjetske, kao i sve one koji se interesuju za ovaj Projekt, u srijedu 19.04. u 10:00 sati na platou Visočice kako bismo dali uvid konačnih materijalnih dokaza, pravilnih kamenih blokova koji tvore zidove Bosanske piramide Sunca.

Srdačan pozdrav,
Mario Gerussi,
izvršni direktor Fondacije
jedna ozbiljna organizacija fondacija medju kosmicki razmjera koristi se forumom da pozove zainteresovane da dodju i vide ocima o keramickim plocama itd itd itd ..... e bosno nasto si spala :sad:
Piramidos

Post by Piramidos »

steta sto je rudolf bosnjak stao sa otkrivanjem ove prevare i sto su mu zaprijetili a mogao je covjek puno toga da kaze pa da ovi svi sto nezele da vide progledaju
novel

Post by novel »

jedna ozbiljna organizacija fondacija medju kosmicki razmjera koristi se forumom da pozove zainteresovane da dodju i vide ocima o keramickim plocama itd itd itd ..... e bosno nasto si spala
sta to fali sarajevo-x forumu :roll: ?
Locked