Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
2+3
#4301 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Haj nam podjeli tu pouzdanu informaciju za upad navijaca na teren.
-
kakaljin
#4302 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nemoj mi pouzdanih izvora bez navodjenja istih.yasaq wrote: ↑08/03/2022 10:42po onome što sam čuo iz pouzdanih izvora o razlozima upada onih majmuna na teren, Mirvić dobro sumnja u svoje razloge da dalje ulaže u klub.Dinostula wrote: ↑07/03/2022 22:18
Promjenice se to da ce vlasnik otici jer covjek je dosao tu da naprvi profit a ne da placa zanimaciju saci narkomana koji su tu dosli samo da furaju furku jer ih fudbal uopste ni klub ne zanimaju.BIli mi prvi ili zaddnji na tabeli ili u kantolanoj oni imaju svoju furku.
Isto kao sto siu prenosio sa viber grupa.
Kad pises navedi izor i objasni sve a ne samo da mas info
-
Karikaturist
#4303 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A dobro, ohrabren je odlicnom igrom i borbenoscu igraca pa je ipak odlucio da ostane.. 
- strong69
#4304 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Cuj navedi izvor informacija.
- Logovan
#4305 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
HALID ŠABANOVIĆ I NAREDNE DVIJE SEZONE U DRESU SARAJEVA
https://fksarajevo.ba/intervjui/halid-s ... ajeva/6282
Dobar potez, sviđa mi se ovo.
https://fksarajevo.ba/intervjui/halid-s ... ajeva/6282
Dobar potez, sviđa mi se ovo.
-
2+3
#4306 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Evo prodavaju ulaznice protiv Borca, samo da javim Mirvicu da necu voditi svoje djete na tekmu zbog loseg okruzenja I da mu nekih rusio ono sto je vec stvoreno. Kupili smo vec sezonske pa tako da klub nece nista osjetiti finansijski cak sto više, platio mu I jos mu ne dolazim. Eto da vidimo kako ce igrati FKS kad mu nema navijaca.
- Raigor Stonehoof
#4307 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Takvi i ne trebaju dolaziti, hvala i ne vidimo se
-
kleja
#4308 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
takvi navijaći poput tebe i ne trebaju dolaziti na utakmicu. Nije Mirvić kriv nego par debilnih majmuna koji su ga ucjenjivali. Kud nije bilo više manijaka na terenu da ih sve što su utrčali zgaze.2+3 wrote: ↑10/03/2022 12:04 Evo prodavaju ulaznice protiv Borca, samo da javim Mirvicu da necu voditi svoje djete na tekmu zbog loseg okruzenja I da mu nekih rusio ono sto je vec stvoreno. Kupili smo vec sezonske pa tako da klub nece nista osjetiti finansijski cak sto više, platio mu I jos mu ne dolazim. Eto da vidimo kako ce igrati FKS kad mu nema navijaca.
- armin071
-
2+3
#4310 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bas tako i ne trebam dolaziti pored Vas instant navijaca, bacite koju fotku ono da znam da ste napokon došli da pogledate tekmu uz fino ozracje fudbalske price. Nebih da Vas zadrzavam, vozdrica.
- GandalfSivi
#4312 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A ti inace volis voditi dijete da gleda belaje po terenu, pa ti smeta kada se neko digne protiv toga?2+3 wrote: ↑10/03/2022 12:04 Evo prodavaju ulaznice protiv Borca, samo da javim Mirvicu da necu voditi svoje djete na tekmu zbog loseg okruzenja I da mu nekih rusio ono sto je vec stvoreno. Kupili smo vec sezonske pa tako da klub nece nista osjetiti finansijski cak sto više, platio mu I jos mu ne dolazim. Eto da vidimo kako ce igrati FKS kad mu nema navijaca.
-
2+3
#4313 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo je ona situacija kad pokusas nesto pametno reci a ispadnes ono ... kakva ti je ovo paralela izmedju Mirvicevog usporedjivanja mene i onih deset Hordasa i da on ne bi vodio djete u onakvom okruzenju, cekaj malo, zar trebam biti baba Vanga pa da skontam kad cu djete voditi na tekmu ??? To ispada po njegovom nekom pravdanju izgubljene tekme da becam grah kada nece biti belaja. Tako drug ako izgubimo od Borca i bude neki prepostavljam belaj, koji cu odgovor od njega ocekivat ??? Da ne bi on vodio djete na utakmice je li ??? E pa zato necu ja dolaziti zajedno sa djetetom na tu utakmice kao I nakedness dok ne bude kako on kaže bolje okruzenje na tribinama da bi mu baletani mogli igrati..
- Logovan
#4314 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A to Mirvić rekao da navijač mora znati na koje će utakmice povesti dijete? Otkud ti to da moraš glumiti babu Vangu? Mirvić je sve fino objasnio. Ne vidim problem.2+3 wrote: ↑10/03/2022 21:09 Ovo je ona situacija kad pokusas nesto pametno reci a ispadnes ono ... kakva ti je ovo paralela izmedju Mirvicevog usporedjivanja mene i onih deset Hordasa i da on ne bi vodio djete u onakvom okruzenju, cekaj malo, zar trebam biti baba Vanga pa da skontam kad cu djete voditi na tekmu ??? To ispada po njegovom nekom pravdanju izgubljene tekme da becam grah kada nece biti belaja. Tako drug ako izgubimo od Borca i bude neki prepostavljam belaj, koji cu odgovor od njega ocekivat ??? Da ne bi on vodio djete na utakmice je li ??? E pa zato necu ja dolaziti zajedno sa djetetom na tu utakmice kao I nakedness dok ne bude kako on kaže bolje okruzenje na tribinama da bi mu baletani mogli igrati..
-
last mohicans
#4315 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Eto, Peljto sudi, barem cemo imati normalno suđenje. Pa neka balerine opet izađu sa istim žarom i htijenjem.
- ZonFon
#4316 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Znaci u subotu smo bez Andreja, Amera, Krleta i Darka. Ako Secerovic bude spreman nije lose ukoliko i on bude falio onda nam je propuh na sredini.
- Maharadza
#4317 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako izađu sa istom "motivacijom" kao protiv malenih misleći da će im se protivnik onako naguziti i reći udri me trpaj me, opet ćemo gledati bezmudashe kako 2 pasa sastaviti ne znaju...a čini se i ne žele, što bi kad je redovna plata, ha-ya.
- Logovan
#4318 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A kada je neredovna, onda neće da igraju jer je neredovna.
Ma mi kada bi igrali sa velikim motivom, željom, borbom, mi bi ih raznijeli bez obzira što pojedini neće moći igrati. Očekujem da ovako bude, da se igrači trznu, inače nemoj mi prosipati šuplju o velikoj želji za pobjedama i slično.
- vicious
#4319 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne treba im veći motiv od ovih konstantnih sudijskih krađa za Borac.
- Logovan
#4320 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
FK Sarajevo uskoro bi trebao dobiti novog šefa Akademije FK Sarajevo.
Na upražnjeno mjesto šefa Akademije FK Sarajevo trebao bi da dođe Aleksandar Borojević, iskusni stručnjak koji je istu funkciju obavljao i u Kini.
Podsjećamo, mjesto šefa Akademije FK Sarajevo bilo je upražnjeno još od odlaska Mattea Cioffija ljetos.
Uskoro se očekuje i zvanična potvrda ove informacije.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#4321 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nek je dobar Borojevic iz Kine, a ne valja Matteo iz ItalijeLogovan wrote: ↑11/03/2022 10:56FK Sarajevo uskoro bi trebao dobiti novog šefa Akademije FK Sarajevo.
Na upražnjeno mjesto šefa Akademije FK Sarajevo trebao bi da dođe Aleksandar Borojević, iskusni stručnjak koji je istu funkciju obavljao i u Kini.
Podsjećamo, mjesto šefa Akademije FK Sarajevo bilo je upražnjeno još od odlaska Mattea Cioffija ljetos.
Uskoro se očekuje i zvanična potvrda ove informacije.
-
kleja
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
- Logovan
#4324 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zašto do ponoći?
Radi osiguranja fudbalske utakmice, Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost FK Sarajevo za privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulici Patriotske lige za sutra, /subota/, 12. marta 2022. godine, u vremenu od 13:00 sati do ponoći.
Privremena izmjena sastoji se od potpune obustave saobraćaja u ulici Patriotske lige - obilaznica pored stadiona od ulice Patriotske lige do ulice Betanija. To se ne odnosi na vozila pod pratnjom, vozila policije, vatrogasnih i medicinskih službi, odnosno drugih komunalnih službi u funkciji građana.
Alternativni pravac odvijanja saobraćaja za vrijeme obustave bit će ulica Betanija i to od spoja sa saobraćajnicom Alipašina do spoja sa saobraćajnicom Patriotske lige (krak pored Zoološkog vrta Pionirska dolina).
Regulaciju toka saobraćaja na dijelu potpune obustave i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava u alternativne pravce vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo. Radi funkcionalne obustave, Ministarstvo je naložilo da treba osigurati prisustvo redara organizatora i službenika policije na svim raskrsnicama preusmjerenja saobraćaja.
https://ms.ks.gov.ba/aktuelno/novosti-s ... otske-lige
-
kakaljin
#4325 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I meni je to upalo u oci, jer utakmica zavrsava u 15h i dok se igraci razidju eto neka bude 16h sta ima biti blokirano poslije togaLogovan wrote: ↑11/03/2022 22:33 Zašto do ponoći?
Radi osiguranja fudbalske utakmice, Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost FK Sarajevo za privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulici Patriotske lige za sutra, /subota/, 12. marta 2022. godine, u vremenu od 13:00 sati do ponoći.
Privremena izmjena sastoji se od potpune obustave saobraćaja u ulici Patriotske lige - obilaznica pored stadiona od ulice Patriotske lige do ulice Betanija. To se ne odnosi na vozila pod pratnjom, vozila policije, vatrogasnih i medicinskih službi, odnosno drugih komunalnih službi u funkciji građana.
Alternativni pravac odvijanja saobraćaja za vrijeme obustave bit će ulica Betanija i to od spoja sa saobraćajnicom Alipašina do spoja sa saobraćajnicom Patriotske lige (krak pored Zoološkog vrta Pionirska dolina).
Regulaciju toka saobraćaja na dijelu potpune obustave i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava u alternativne pravce vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo. Radi funkcionalne obustave, Ministarstvo je naložilo da treba osigurati prisustvo redara organizatora i službenika policije na svim raskrsnicama preusmjerenja saobraćaja.
https://ms.ks.gov.ba/aktuelno/novosti-s ... otske-lige