on je pun ko brod..
i onog australca..
i onu sa audiem quatro..
a muhu, mozes naopacke istresti, samo mu zubi ispadnu..
Audi samo kupuju klosari sto nemaju repa za BMW-aanimals wrote:Kako sam ja skontao, samo Havanu treba opljackati..
on je pun ko brod..
i onog australca..
i onu sa audiem quatro..
Hos reci da sam ja klosarEdin H. wrote:Audi samo kupuju klosari sto nemaju repa za BMW-aanimals wrote:Kako sam ja skontao, samo Havanu treba opljackati..
on je pun ko brod..
i onog australca..
i onu sa audiem quatro..
Je li tvoj audio quarto ili od one?animals wrote:Hos reci da sam ja klosarEdin H. wrote:Audi samo kupuju klosari sto nemaju repa za BMW-aanimals wrote:Kako sam ja skontao, samo Havanu treba opljackati..
on je pun ko brod..
i onog australca..
i onu sa audiem quatro..
Ako ces samo zavrtati sijalice dobra jeNivelacija wrote:Jel OK dnevnica od 180 KM u Bosni?
Sto je babi milo, to joj se i snilo.animals wrote:Nije quatro..
ali razmisljam da sljedeci bidne..
Dijelimo misljenje, nista onda idem za Ameriku, Njemacku preskacem to je dijaspora za siromasneEdin H. wrote:Ako ces samo zavrtati sijalice dobra jeNivelacija wrote:Jel OK dnevnica od 180 KM u Bosni?
Imas ljude koji zive sa famelijom u stanu od 30m2, ali vozaju BMW..Edin H. wrote:Sto je babi milo, to joj se i snilo.animals wrote:Nije quatro..
Ako si istinski bosanski dijasporac clj je da parkiras zvijer pred kafanu ili ako si mladji shisha baranimals wrote:Imas ljude koji zive sa famelijom u stanu od 30m2, ali vozaju BMW..Edin H. wrote:Sto je babi milo, to joj se i snilo.animals wrote:Nije quatro..
imas i oni koji imaju stan od 100m2, a vozaju neko solidno auto..
zavisi sta je kome prioritet..
Nivelacija wrote:Dijelimo misljenje, nista onda idem za Ameriku, Njemacku preskacem to je dijaspora za siromasneEdin H. wrote:Ako ces samo zavrtati sijalice dobra jeNivelacija wrote:Jel OK dnevnica od 180 KM u Bosni?

Kad sam u Bosni ne idem u kavane..Edin H. wrote:
Ako si istinski bosanski dijasporac clj je da parkiras zvijer pred kafanu ili ako si mladji shisha barkada dodjes na odmor, a ne da se balahas po stanu.
animals wrote:Kako sam ja skontao, samo Havanu treba opljackati..
on je pun ko brod..
i onog australca..
i onu sa audiem quatro..
Ko nije razbio bar dva quatra, taj nije dijasporac.animals wrote:Nije quatro..
zar nisu mercedesi statusni simbolFudo387 wrote:Ko nije razbio bar dva quatra, taj nije dijasporac.animals wrote:Nije quatro..
Kakvi, to je isfurano.muha_sa wrote:zar nisu mercedesi statusni simbolFudo387 wrote:Ko nije razbio bar dva quatra, taj nije dijasporac.animals wrote:Nije quatro..
Meni bilo zao povratit po volanu, reko otvoricu prozor pa vani, i sve bi bilo ok da ne bude nake krivine mamu joj.insomnia78 wrote:I to torba pjan
Fudo387 wrote:Meni bilo zao povratit po volanu, reko otvoricu prozor pa vani, i sve bi bilo ok da ne bude nake krivine mamu joj.insomnia78 wrote:I to torba pjan
Odjednom nidje puta, leti meha, pravo u kukuruze i bub u banderu. Al radi jarane, ispo mu motor a on zvrci. Svabo je to.
Ma budala, pjana glava...eto zasto ne treba pjan vozit, vi’s kakve budalastine cojeku padnu na pamet.insomnia78 wrote:Fudo387 wrote:Meni bilo zao povratit po volanu, reko otvoricu prozor pa vani, i sve bi bilo ok da ne bude nake krivine mamu joj.insomnia78 wrote:I to torba pjan
Odjednom nidje puta, leti meha, pravo u kukuruze i bub u banderu. Al radi jarane, ispo mu motor a on zvrci. Svabo je to.![]()
![]()
![]()
Cuj meni bio zao povratiti po volanu