Da je srece (ili znanja, ko bi ga znaohrasno38 wrote:Koga je prije vodio Bilic kada je prvi put preuzeo reprezentaciju Hrvatske (citavu jednu godinu Hajduk i dvije godine Hrvatsku U21)....koga je vodio Katanec kada je preuzeo Sloveniju i odveo na SP (samo Sloveniju U21)...oni su bili odlicni igraci ali vise manje trenerske nepoznanice bez ..... sta je to uradio Robert Prosinecki (Od 2006 do 2010 je radio kao pomoćni trener u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Zatim je počeo raditi kao trener u Crvenoj Zvezdi. Nakon Crvene Zvezde, Prosinečki nastavlja raditi kao klupski trener u Turskoj za Kayserispor. Trener Berti Vogts dobiva otkaz kod azerbejdžanske nogometne reprezentacije nakon poraza od 6-0 od Hrvatske. Prosinečki je potom postao novi selektor Azerbejdžana.).....Niko od njih trojice nikada nista nije osvojio ni u domacim ligama prije nego su sjeli na selektroske pozicije pa su ova dva prva pokazali kao odlicni treneri a treci samo u nasim glavama jer nam je uvijek tudje sladje i draze. Da ne spominjem sta je Pape kao trener prije reprezentacije uradio i evo sta radi poslije.....dakle za razliku od svih njih Amara sjeda na klupu kao TRENER koji iza sebe ima makar nesto a to je nesto 5 prvenstava i 5 kupova nase drzave i kup u Japanu!! Klosarske price o osvajanju titula pomocu velikog Ivice su samo za izbjegavanje istinskih razloga kod drugih klubova zasto to nisu uspjeli. A ti ako nisi u zivotu cuo za ljude koji nece svasta da rade onda ti moras jos pure da jedes da bi skontao neke stvari iz rralnog zivotasvi u napad wrote:Covjek stvarno treba biti "ponosan" sto je Bosanac. Takvih mazohista kao sto smo mi nema nigdje na svijetu. Nije ni cudo da se o nama pricaju vicevi po svijetu. Dodaj jos nepotizam, korupciju i lopovluk i sve ti je jasno. Ovdje 90% komentatora navija za Zelju ili Sarajevo i bas ih briga za repku. Vazno je da je iz Zelje ili iz Sarajeva pa nema veze kakav je ko strucnjak.
Objektivno Amar je bolji od Mese sto uopste nije tesko biti. Ja sam prvi nasjeo na spiku Mesinu i mislio sam da je bolji od Amidze al ono sipak Amidza ispade bolji. Znaci nastavljamo po starom. Nek je nas i nek je iz Sarajeva. Nema veze sta ce biti sa repkom. Ukratko sto bi nas narod rekao govno za govno. Kad su neki forumasi objavili da je Brko izabran ja sam zaista mislio da se ljudi zajabavaju kako bi se Pitari popalili, medjutim sad vidim da mozemo ici i ispod zemlje. Koja katastrofa. Pa jebote ne moze frajer voditi ni Olimpik ili Mladost (nek mi oproste navijaci ova dva kluba) al moze biti selktor i voditi Dzeju i Pjanica. Znam ja da ce se babo Straus angazovati i pomoci malom koji nikako da odraste sam. Zeljo promjeni buljuk trenera u zadnje 3 godine al niko da se sjeti "najuspjesnijeg i najboljeg" trenera u istoriji tog kluba. Za njega je pokojni Ribar nula (tako ga ovi manijaci predstavljaju da meni niej jasno zasto ne ide u Milan i pomogne im).
No da zavrsim jer pocinjem se sikirati a to nije dobra za zdravlje u mojim godinama. Navalite sa velicanjem neznalice i nastavite se pisati po repki i jednoj jedinoj. Zivjeli.
Ili, nakon poshteno
Eh, da je srece pa da mi Amara molimo da nas preuzme (sram te bilo Amare kakav si ti to patriota
Ali, nece on svashta...realno, dokazao se.