Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
haubica_i_to_teshka

#4301 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by haubica_i_to_teshka »

hrasno38 wrote:
svi u napad wrote:Covjek stvarno treba biti "ponosan" sto je Bosanac. Takvih mazohista kao sto smo mi nema nigdje na svijetu. Nije ni cudo da se o nama pricaju vicevi po svijetu. Dodaj jos nepotizam, korupciju i lopovluk i sve ti je jasno. Ovdje 90% komentatora navija za Zelju ili Sarajevo i bas ih briga za repku. Vazno je da je iz Zelje ili iz Sarajeva pa nema veze kakav je ko strucnjak.
Objektivno Amar je bolji od Mese sto uopste nije tesko biti. Ja sam prvi nasjeo na spiku Mesinu i mislio sam da je bolji od Amidze al ono sipak Amidza ispade bolji. Znaci nastavljamo po starom. Nek je nas i nek je iz Sarajeva. Nema veze sta ce biti sa repkom. Ukratko sto bi nas narod rekao govno za govno. Kad su neki forumasi objavili da je Brko izabran ja sam zaista mislio da se ljudi zajabavaju kako bi se Pitari popalili, medjutim sad vidim da mozemo ici i ispod zemlje. Koja katastrofa. Pa jebote ne moze frajer voditi ni Olimpik ili Mladost (nek mi oproste navijaci ova dva kluba) al moze biti selktor i voditi Dzeju i Pjanica. Znam ja da ce se babo Straus angazovati i pomoci malom koji nikako da odraste sam. Zeljo promjeni buljuk trenera u zadnje 3 godine al niko da se sjeti "najuspjesnijeg i najboljeg" trenera u istoriji tog kluba. Za njega je pokojni Ribar nula (tako ga ovi manijaci predstavljaju da meni niej jasno zasto ne ide u Milan i pomogne im).
No da zavrsim jer pocinjem se sikirati a to nije dobra za zdravlje u mojim godinama. Navalite sa velicanjem neznalice i nastavite se pisati po repki i jednoj jedinoj. Zivjeli.
Koga je prije vodio Bilic kada je prvi put preuzeo reprezentaciju Hrvatske (citavu jednu godinu Hajduk i dvije godine Hrvatsku U21)....koga je vodio Katanec kada je preuzeo Sloveniju i odveo na SP (samo Sloveniju U21)...oni su bili odlicni igraci ali vise manje trenerske nepoznanice bez ..... sta je to uradio Robert Prosinecki (Od 2006 do 2010 je radio kao pomoćni trener u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Zatim je počeo raditi kao trener u Crvenoj Zvezdi. Nakon Crvene Zvezde, Prosinečki nastavlja raditi kao klupski trener u Turskoj za Kayserispor. Trener Berti Vogts dobiva otkaz kod azerbejdžanske nogometne reprezentacije nakon poraza od 6-0 od Hrvatske. Prosinečki je potom postao novi selektor Azerbejdžana.).....Niko od njih trojice nikada nista nije osvojio ni u domacim ligama prije nego su sjeli na selektroske pozicije pa su ova dva prva pokazali kao odlicni treneri a treci samo u nasim glavama jer nam je uvijek tudje sladje i draze. Da ne spominjem sta je Pape kao trener prije reprezentacije uradio i evo sta radi poslije.....dakle za razliku od svih njih Amara sjeda na klupu kao TRENER koji iza sebe ima makar nesto a to je nesto 5 prvenstava i 5 kupova nase drzave i kup u Japanu!! Klosarske price o osvajanju titula pomocu velikog Ivice su samo za izbjegavanje istinskih razloga kod drugih klubova zasto to nisu uspjeli. A ti ako nisi u zivotu cuo za ljude koji nece svasta da rade onda ti moras jos pure da jedes da bi skontao neke stvari iz rralnog zivota
Da je srece (ili znanja, ko bi ga znao :D ) bilo nakon tog “uspijeha" u Japanu,dobio bi mjesto selektora (k’o i babo mu).
Ili, nakon poshteno :D osvojenih 5 prvenstava i 5 kupova, bio bi trener nekog kluba iz 5-ice (neshto se brojevi slazu :D

Eh, da je srece pa da mi Amara molimo da nas preuzme (sram te bilo Amare kakav si ti to patriota :sad: ), a on nece jer vodi Japan ili Barcu, MU...ima reputaciju, dobro zaradjuje..

Ali, nece on svashta...realno, dokazao se.
Edin H.

#4302 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Edin H. »

studeni76 wrote:Ma dajte ba kakav Amar kao uspjesan selektor. Nasi se inace okupljaju kao raspustena banda i sad bi to kao Amar trebao dovest u red. S obzirom na njegovu aroganciju i ters sukob sa glavnim igracima je zagarantovan. Jbt Pjanic se zakaci sa trenerom tamo gdje hljeb zaradjuje, kako ce to ovdje izgledat! Jedino ako je cilj smjena generacija, onda ok.
A navijaci su posebna prica, u startu je selektor sa najvise antipatije. Na sta ce izac, ptice znaju
Pa zna se kako se ta nedisciplina zvijezda rjesava, ali moras imati muda i srece.
Takvog igraca odstranis, pa ako dobijes utakmicu utakmicu/e, tim stane iza tebe, hadzija si.
Ako zijanis, donji si.
Tu je Vaha majstor, tako je rjesio stvari u alzirskom timu.
missko

#4303 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by missko »

Edin H. wrote:
studeni76 wrote:Ma dajte ba kakav Amar kao uspjesan selektor. Nasi se inace okupljaju kao raspustena banda i sad bi to kao Amar trebao dovest u red. S obzirom na njegovu aroganciju i ters sukob sa glavnim igracima je zagarantovan. Jbt Pjanic se zakaci sa trenerom tamo gdje hljeb zaradjuje, kako ce to ovdje izgledat! Jedino ako je cilj smjena generacija, onda ok.
A navijaci su posebna prica, u startu je selektor sa najvise antipatije. Na sta ce izac, ptice znaju
Pa zna se kako se ta nedisciplina zvijezda rjesava, ali moras imati muda i srece.
Takvog igraca odstranis, pa ako dobijes utakmicu utakmicu/e, tim stane iza tebe, hadzija si.
Ako zijanis, donji si.
To moze gdje je kult reprezentacije jak a to kod nas nije. Morali bi se okrenuti promociji igraca kroz repku da bi selektor tako mogao da se kurci jer ovi vec afirmirani igraju radi svog cejfa
Crvena Tifoza

#4304 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Crvena Tifoza »

Najbolje onda postaviti nekog privremeno dok ne prođe SP u Rusiji, i onda postaviti Vahu za selektora. Siguran sam da poslije svjetskog on više neće biti selektor Japana.
Bazinga1234

#4305 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Crvena Tifoza wrote:Najbolje onda postaviti nekog privremeno dok ne prođe SP u Rusiji, i onda postaviti Vahu za selektora. Siguran sam da poslije svjetskog on više neće biti selektor Japana.
http://www.inmedia.ba/vahid-halilhodzic ... prvenstva/
:roll: milion puta prezvakana tema. Lik neće nikad biti selektor.
Bosanski_kralj

#4306 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bosanski_kralj »

Joj da hoće Prosinečki biti izabran da dihnemo od ovih konstantnih prepucavanja Željo vs. Sarajevo.

Od sad ću navijati za bilo kojeg trenera samo neka nema veze sa ovim gore pomenutim klubovima.
Logovan

#4307 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

Šta je ovo već odavno nema novih kandidata. :mrgreen:
MensurM

#4308 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by MensurM »

missko wrote:
Edin H. wrote:
Ako zijanis, donji si.
To moze gdje je kult reprezentacije jak a to kod nas nije. Morali bi se okrenuti promociji igraca kroz repku da bi selektor tako mogao da se kurci jer ovi vec afirmirani igraju radi svog cejfa
Pa ako ih iko smije jebati u mozak to je Osim.
kakotakonikako

#4309 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by kakotakonikako »

ANKETA SPORTSKE.BA: Kome treneri i bivši reprezentativci daju prednost za selektora “Zmajeva”?

U ovoj anketi od 10 anketiranih 9 je za Amara. Jedini koji je za Robija ( slucajno ili namjerno ) je Mirsad Dedic, nekadasnji golman malenih.
Sta uradi Zubane ......
Logovan

#4310 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

kakotakonikako wrote:ANKETA SPORTSKE.BA: Kome treneri i bivši reprezentativci daju prednost za selektora “Zmajeva”?

U ovoj anketi od 10 anketiranih 9 je za Amara. Jedini koji je za Robija ( slucajno ili namjerno ) je Mirsad Dedic, nekadasnji golman malenih.
Sta uradi Zubane ......
:facepalm:

Ovakve što okreću na raspravu Sarajevo - Željezničar, odstraniti sa foruma. :oops:
MensurM

#4311 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by MensurM »

Logovan wrote:
kakotakonikako wrote:ANKETA SPORTSKE.BA: Kome treneri i bivši reprezentativci daju prednost za selektora “Zmajeva”?

Sta uradi Zubane ......
:facepalm:

Ovakve što okreću na raspravu Sarajevo - Željezničar, odstraniti sa foruma. :oops:
Pa u pravu je momak.

Kako je gospodin Vule to lijepo objasnio.
Logovan

#4312 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

MensurM wrote: Pa u pravu je momak.

Kako je gospodin Vule to lijepo objasnio.
Pa možeš zajedno sa njim u isti koš. :-D

Dosadni ste, majke mi moje.
Nadzorna_ploca

#4313 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Nadzorna_ploca »

Haj Deda ali koji su ostali 9 morona..
studeni76

#4314 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by studeni76 »

MensurM wrote:
missko wrote: To moze gdje je kult reprezentacije jak a to kod nas nije. Morali bi se okrenuti promociji igraca kroz repku da bi selektor tako mogao da se kurci jer ovi vec afirmirani igraju radi svog cejfa
Pa u tome i jest caka da je on taj tip trenera. Al ima li Amar taj autoritet da to prodje kod nasih zvijezda koje se kurce kod Alegrija, Mancinija i co?! Bojim se da ne izadje na dobro!
Ako je cilj restart reprezentacije i pokusaj pravljenja novih temelja, onda neka Amara. Samo toga bi trebalo da budu svjesni i navijaci, da se ne ocekuje nista za Euro2020.
jazzer

#4315 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by jazzer »

Mirsad Dedić (Bivši reprezentativac BiH i trener golmana u Slogi Simin Han):

“Ne razumijem zbog čega se sve ovo rasteglo oko izbora selektora. Ljudi u NS BiH kao da biraju papu, a ne selektora''.

:lol:
JThomas

#4316 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by JThomas »

kurca graha, kad biraju papu nema izać' dok ne izaberu...
MensurM

#4317 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by MensurM »

studeni76 wrote:
MensurM wrote:
missko wrote: To moze gdje je kult reprezentacije jak a to kod nas nije. Morali bi se okrenuti promociji igraca kroz repku da bi selektor tako mogao da se kurci jer ovi vec afirmirani igraju radi svog cejfa
Pa u tome i jest caka da je on taj tip trenera. Al ima li Amar taj autoritet da to prodje kod nasih zvijezda koje se kurce kod Alegrija, Mancinija i co?! Bojim se da ne izadje na dobro!
Ako je cilj restart reprezentacije i pokusaj pravljenja novih temelja, onda neka Amara. Samo toga bi trebalo da budu svjesni i navijaci, da se ne ocekuje nista za Euro2020.
Znam da je on na klupu i tribine slao reprezentativce Šabića, Bukija, Gušu, Zebu... I nije bilo problema u ekipi i rezultat nije trpio.

Ali da, drugačije je kad u klubu može prijetiti kažnjavanjem i platama, a drugo u reprezentaciji kad ne strahuju zvjezdice.
Radio Sarajevo

#4318 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Radio Sarajevo »

hrasno38 wrote: Koga je prije vodio Bilic kada je prvi put preuzeo reprezentaciju Hrvatske (citavu jednu godinu Hajduk i dvije godine Hrvatsku U21)....koga je vodio Katanec kada je preuzeo Sloveniju i odveo na SP (samo Sloveniju U21)...oni su bili odlicni igraci ali vise manje trenerske nepoznanice bez ..... sta je to uradio Robert Prosinecki (Od 2006 do 2010 je radio kao pomoćni trener u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Zatim je počeo raditi kao trener u Crvenoj Zvezdi. Nakon Crvene Zvezde, Prosinečki nastavlja raditi kao klupski trener u Turskoj za Kayserispor. Trener Berti Vogts dobiva otkaz kod azerbejdžanske nogometne reprezentacije nakon poraza od 6-0 od Hrvatske. Prosinečki je potom postao novi selektor Azerbejdžana.).....Niko od njih trojice nikada nista nije osvojio ni u domacim ligama prije nego su sjeli na selektroske pozicije pa su ova dva prva pokazali kao odlicni treneri a treci samo u nasim glavama jer nam je uvijek tudje sladje i draze. Da ne spominjem sta je Pape kao trener prije reprezentacije uradio i evo sta radi poslije.....dakle za razliku od svih njih Amara sjeda na klupu kao TRENER koji iza sebe ima makar nesto a to je nesto 5 prvenstava i 5 kupova nase drzave i kup u Japanu!! Klosarske price o osvajanju titula pomocu velikog Ivice su samo za izbjegavanje istinskih razloga kod drugih klubova zasto to nisu uspjeli. A ti ako nisi u zivotu cuo za ljude koji nece svasta da rade onda ti moras jos pure da jedes da bi skontao neke stvari iz rralnog zivota
Hrasno, potpisujem svaku misao. Aferim! Niko ovdje nije mak'o iz Bosne, pa i ne znaju da život vani nije tako divan i bajan kao što ga mediji predstavljaju. Ja bih uvijek radije vodio tim kod kuće nego išao po francuskim zabitima i kurčevim turskim ligama samo da bih mogao reći da sam "radio vani", kao da je to neka referenca.

Pokušaću sumirait sve ono što smo mogli zaključiti u ova dva - tri mjeseca, otkako raspravljamo.

1. Naša liga je kurac, hrvatska liga je ravna ligama petice.
2. Lige petice su jedino mjerilo, i nijedna druga liga nije, osim možda hrvatske lige, koja je jednaka ligama petice. Ako nisi vodio tim u ligama petice ili u hrvatskoj ligi, ne bi trebalo da vodiš ijednu reprezentaciju svijeta.
3. Srpska liga je takođe mnogo bolja.
4. Voditi Azerbejdžan je velika čast i referenca.
5. Voditi švicarskog drugoligaša je čak i veća čast nego voditi Azerbejdžan.
6. Hrvati mogu postavljati ljude iz svoje lige, mi ne bismo trebali.
7. Čim si radio na zapadu, znači da vrijediš.
8. Moraš raditi bilo šta da bi forumskom puku udovoljio, makar to bilo i vođenje ekipe u trećoj franucskoj ligi.
9. Kayseri je velesila i biti peti na tabeli je istorijski rezultat.
10. Biti 18 bodova iza Partizana u prvenstvu je takođe istorijski uspjeh, posebno ako si nekad bio prvak svijeta zvani Crvena Zvezda.
11. Deset trofeja iz naše lige ne znače apsolutno ništa.
12. Normalno je da Bilić vodi Hrvatsku nakon Hajduka (koji ima karinaški tim već 15 godina), ali nije da naš trener vodi nakon 11 trofeja.
13. Bilić je bio ubertalent i prije hrvatske reprezentacije, i prodao bi se u Englesku i bez reprezentacije. To je rođen čovjek da vodi Mančestere, Arsenale, Vest Heme....
14. Nijemac bi riješio sve probleme u reprezentaciji. Nama samo treba čvrsta ruka. Mi takvih nemamo u svojoj bašči.
15. Bolje bilo kakav stranac nego naš čovjek. Šta mi znamo, stranci su zasluženo tu gdje jesu...
16. Bolje stranac koji je kurac od trenera, nego naš čovjek sa 11 trofeja. Stranac zna više, čak i ako ništa nije napravio u životu.
17. Bolje stranac.
18. Nije bolje domaći trener.
19. Safet Sušić je fudbalska neznalica koja nas je slučajno odvela na SP.
20. Savez je najgora stoka koja čini sve da forumskom puku zagorča živote. Oni pojma nemaju o fudbalu, imaju samo svoj interes, i ustvari potajno ne žele da se plasiramo na EP.
21. Itakodalje!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#4319 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

svi u napad wrote:Hrasno znam da je s tobom iluzorno raspravljati ali zaista bi te zamolio da procitas sta si sam napisao usporedjujuci Bilica, Kataneca i Prosineckog sa Amarom. Mozda si malo umoran ili si isao kod komsije na Bozic pa se malo popilo kad sam sebi skaces usta. Logika je zajebana i nemilosrdna nauka. Da ti malo pomognem to je ono imas dvije premise pa onda izvlacis zakljucak.
Ups izvini jos jednu stvar treba ponekad i citati sta ljudi pisu. Ja nigdje ne rekoh da mu je babo osvojio titule nego da ce mu babo pomoci oko repke al kao sto rekoh logika je egzaktna i zajebana nauka jos ako covjek nema naocala da procita sta pise u komentaru onda se lako sleti sa ceste. :thumbup:
Sine masa stvari u zivotu se ne rezonuje logikom nego argumentima a ja sam tebi napisao argumente. Sad sto tvoja oba mala mozga nisu u stanju da shvate sta sam ja napisao to je druga prica. Dakle ja sam napisao da U TRENUTKU PREUZIMANJA HRVATSKE I SLOVENSKE REPREZENTACIJE BILIC I KATANEC NISU IMALI AMA BAS NIKAKVIH TRENERSKIH USPJEHA. Znaci ja ne uporedjujem sadsnjeg Bilica i Kataneca sa Osimom nego kada su preuzeli reprezentacije i onda ih odveli na velika takmicenja. Za Prosineckog vrijedi nesto drugo a to je da nema jos uvijek nikavih trenerskih uspjeha i to sto je napravio par rezultata za Azarbejdzanom apsolutno nista ne znaci jer da je valjo ne bi popio nogu. Naravno ne kazem ja da je Amar bolji od Zutog ali ne kazem ni da je Zuti bolji od Amara. Ako ti i sad nije jasno onda si zaista nesto preskocio u svom razvoju i skolovanju!
leškarenje

#4320 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

Radio sarajevo :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4321 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by JoseMujica »

ne mogu se oteti dojmu da se iza Radio Sarajevo nicka krije Amar :lol: :lol: :lol:
Logovan

#4322 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

leškarenje wrote:Radio sarajevo :lol:
Jao frajera, ne vjerujem šta je napisao. :shock:

Ismijava sam sebe.
svi u napad

#4323 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by svi u napad »

hrasno38 wrote:
svi u napad wrote:Hrasno znam da je s tobom iluzorno raspravljati ali zaista bi te zamolio da procitas sta si sam napisao usporedjujuci Bilica, Kataneca i Prosineckog sa Amarom. Mozda si malo umoran ili si isao kod komsije na Bozic pa se malo popilo kad sam sebi skaces usta. Logika je zajebana i nemilosrdna nauka. Da ti malo pomognem to je ono imas dvije premise pa onda izvlacis zakljucak.
Ups izvini jos jednu stvar treba ponekad i citati sta ljudi pisu. Ja nigdje ne rekoh da mu je babo osvojio titule nego da ce mu babo pomoci oko repke al kao sto rekoh logika je egzaktna i zajebana nauka jos ako covjek nema naocala da procita sta pise u komentaru onda se lako sleti sa ceste. :thumbup:
Sine masa stvari u zivotu se ne rezonuje logikom nego argumentima a ja sam tebi napisao argumente. Sad sto tvoja oba mala mozga nisu u stanju da shvate sta sam ja napisao to je druga prica. Dakle ja sam napisao da U TRENUTKU PREUZIMANJA HRVATSKE I SLOVENSKE REPREZENTACIJE BILIC I KATANEC NISU IMALI AMA BAS NIKAKVIH TRENERSKIH USPJEHA. Znaci ja ne uporedjujem sadsnjeg Bilica i Kataneca sa Osimom nego kada su preuzeli reprezentacije i onda ih odveli na velika takmicenja. Za Prosineckog vrijedi nesto drugo a to je da nema jos uvijek nikavih trenerskih uspjeha i to sto je napravio par rezultata za Azarbejdzanom apsolutno nista ne znaci jer da je valjo ne bi popio nogu. Naravno ne kazem ja da je Amar bolji od Zutog ali ne kazem ni da je Zuti bolji od Amara. Ako ti i sad nije jasno onda si zaista nesto preskocio u svom razvoju i skolovanju!
Sa tobom je zaista milina diskutovati. Ja koji imam 60 g i 2 fakulteta saznam od nekog lika da mi je on otac. Koji lik i kao moj otac on mi kaze da imam 2 mala mozga. Za tvoju informaciju nekulturni i bezobrazni covjece kojeg ovdje plava moderacija bezobrazno stiti cu samo reci da ja imam hvala bogu zivog i zdravog oca od 88 godina a ne hvala bogu spodobu kao ti. Sto se tice mog skolovanja i razvoja ne bih ti puno objasnjavao jer ti bi kao moj otac trebao sve znati o meni zar ne? Ili me mozda mijesasa sa Amarom? Puno pozdrava tebi intelektualcu i plavoj moderaciji koja ti dozvoljava da se ovako obracas ljudima koje ne poznajes. Nastavi sa prosipanjem.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#4324 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

hrasno38 wrote:Sine masa stvari u zivotu se ne rezonuje logikom nego argumentima a ja sam tebi napisao argumente. Sad sto tvoja oba mala mozga nisu u stanju da shvate sta sam ja napisao to je druga prica. Dakle ja sam napisao da U TRENUTKU PREUZIMANJA HRVATSKE I SLOVENSKE REPREZENTACIJE BILIC I KATANEC NISU IMALI AMA BAS NIKAKVIH TRENERSKIH USPJEHA. Znaci ja ne uporedjujem sadsnjeg Bilica i Kataneca sa Osimom nego kada su preuzeli reprezentacije i onda ih odveli na velika takmicenja. Za Prosineckog vrijedi nesto drugo a to je da nema jos uvijek nikavih trenerskih uspjeha i to sto je napravio par rezultata za Azarbejdzanom apsolutno nista ne znaci jer da je valjo ne bi popio nogu. Naravno ne kazem ja da je Amar bolji od Zutog ali ne kazem ni da je Zuti bolji od Amara. Ako ti i sad nije jasno onda si zaista nesto preskocio u svom razvoju i skolovanju!
svi u napad wrote:Sa tobom je zaista milina diskutovati. Ja koji imam 60 g i 2 fakulteta saznam od nekog lika da mi je on otac. Koji lik i kao moj otac on mi kaze da imam 2 mala mozga. Za tvoju informaciju nekulturni i bezobrazni covjece kojeg ovdje plava moderacija bezobrazno stiti cu samo reci da ja imam hvala bogu zivog i zdravog oca od 88 godina a ne hvala bogu spodobu kao ti. Sto se tice mog skolovanja i razvoja ne bih ti puno objasnjavao jer ti bi kao moj otac trebao sve znati o meni zar ne? Ili me mozda mijesasa sa Amarom? Puno pozdrava tebi intelektualcu i plavoj moderaciji koja ti dozvoljava da se ovako obracas ljudima koje ne poznajes. Nastavi sa prosipanjem.
Aha sto se tice uvreda da sam supak kao sto nisam i da sam ti jucer prijavio jedan post sad bi pisao u banovicima vjerovatno.... tako da nemoj drzati predavanja. E mozes misliti koliko ti ta dva fakulteta vrijede kad sam pomislio da si dijete koje ne zna je li poslo ili doslo! Ako zelis intelektualnu pricu onda prijatelju ufati se biblioteke....ali dobro nek si nam svima rekao da imas dva fakulteta....sad cu pomnije citati svaku tvoju rijec i slovo tako da dobro pazi sta pises!!!
SSemir

#4325 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by SSemir »

Bira se izmedju biveg trenera, i trenera koji je aktivan ucesnik u ovom sportu.
Glupa dilema...
Locked