Jesam dok nisam saznao za ovo, promjena infoparappa wrote:zar ti nisi pisao da ce bitcoin biti 5k krajem mjeseca?toure123 wrote:Evo vam razloga zasto je BTC dostigao 10.300:
https://coinmarketcap.com/currencies/bitconnect/
Pogledajte chart za vrijednost Bitconnecta i sve ce vam biti jasno. Spekulira se da su vlasnici Bitconnecta u opticaju za prodaju imali preko 60000 Bitcoina, a u tom i razlog ovakvog pada.
Uglavnom uzivajte, uskoro je vrijeme za kupovinu
Bitcoin & crypto svijet
Moderator: anex
-
toure123
#4301 Re: Bitcoins
- Dozer
#4302 Re: Bitcoins
Zasto se ma Binance ne moze trgovati decimalama coina?
Npr., ako imam 100,5567 necega i hocu da mijenjam za nesto, moze se mijenjati samo 100 (okrugla cifra), a ono 5567 iza zareza ne moze...
Npr., ako imam 100,5567 necega i hocu da mijenjam za nesto, moze se mijenjati samo 100 (okrugla cifra), a ono 5567 iza zareza ne moze...
-
kindlas
#4303 Re: Bitcoins
Jedno laicko pitanje, kad hocu da prebacim svoje coine na npr. payeer/moneypolo/... da li to radim sa trading platforme kao sto je npr. hitbtc ili prvo sa hitbtc prebacim u svoj wallet (npr. myetherwallet) pa onda s walleta na payeer/moneypolo?
-
mirza1h
#4304 Re: Bitcoins
Tako te tjeraju da moraš ponovo napravit deposit da bi izbavio tu siću.Dozer wrote:Zasto se ma Binance ne moze trgovati decimalama coina?
-
mirza1h
#4305 Re: Bitcoins
Ne moraš slat na wallet, direktno sa Hitbtc napraviš razmjenu za $.kindlas wrote:Jedno laicko pitanje, kad hocu da prebacim svoje coine na npr. payeer/moneypolo/... da li to radim sa trading platforme kao sto je npr. hitbtc ili prvo sa hitbtc prebacim u svoj wallet (npr. myetherwallet) pa onda s walleta na payeer/moneypolo?
-
Gastone
#4306 Re: Bitcoins
dobra stranica za mining
logiranjem preko referala dobije se 100GH/s
nije puno ali dovoljno jer se samo potrebno registrirati i on sam u pozadini mina za vas
https://www.spacemining.io/?ref=104388
puno brze i jednostavnije od freebtca
logiranjem preko referala dobije se 100GH/s
nije puno ali dovoljno jer se samo potrebno registrirati i on sam u pozadini mina za vas
https://www.spacemining.io/?ref=104388
puno brze i jednostavnije od freebtca
-
_Astra_
#4307 Re: Bitcoins
Jos jedno laicko pitanje...
Kupio sam za 180$ 100coina ripple na iqoption.... sad mu je pala vrijednost... mogu li ja tih 100coina prebaciti u neki ripple wallet? Ili da ih ostavim tamo? I, da li ukoliko mu jos padne vrijednost, gubim te tokene jer su na berzi? Npr. sad mi pokazuje -90$ po sadasnjem kursu... sta ako padne jos?
Tek ulazim u ovaj svijet, ali mi nije najjasnije jer sam kupio direktno na berzi...
Kupio sam za 180$ 100coina ripple na iqoption.... sad mu je pala vrijednost... mogu li ja tih 100coina prebaciti u neki ripple wallet? Ili da ih ostavim tamo? I, da li ukoliko mu jos padne vrijednost, gubim te tokene jer su na berzi? Npr. sad mi pokazuje -90$ po sadasnjem kursu... sta ako padne jos?
Tek ulazim u ovaj svijet, ali mi nije najjasnije jer sam kupio direktno na berzi...
-
mirza1h
#4308 Re: Bitcoins
Koliko ja znam na iqoption, kupuješ i prodaješ opcije na kriptovalute, ne držiš stvarne kriptovalute, tako da ih ne možeš nigdje prebacit i ne možeš i koristiti. Ako pada vrijednost, ona pada bez obzira gdje ih držiš._Astra_ wrote:Jos jedno laicko pitanje...
- Dozer
#4309 Re: Bitcoins
BREAKING NEWS! EDIT:
BitConnect se gasi i povlaci s exchanga, objavili vlasnici.
Ako imate BitConnect - Odmah razduzite.
Nije zajebancija. Upravo mi je s IQO stigao email s ovakvom vijescu.
Na IQO kupujete crypto kao i bilo gdje drugo sto se kupuju, i vasi su sve dok ih ne prodate. Vlasnik ste. Jedino nema mogucnosti prebacivanja negdje drugo, na neki wallet negdje, tipa na Binance, nego sve zavrsavate na IQO.
Jedino se BTC moze povuci na drugi wallet, ali da biste to mogli kartica s koje ste uplatili depozit mora biti s 3D zastitom (AML/KYC policy), odnosno mora biti novija kartica, ne starija od godinu dana.
Ako imate BitConnect - Odmah razduzite.
Na IQO kupujete crypto kao i bilo gdje drugo sto se kupuju, i vasi su sve dok ih ne prodate. Vlasnik ste. Jedino nema mogucnosti prebacivanja negdje drugo, na neki wallet negdje, tipa na Binance, nego sve zavrsavate na IQO.
Jedino se BTC moze povuci na drugi wallet, ali da biste to mogli kartica s koje ste uplatili depozit mora biti s 3D zastitom (AML/KYC policy), odnosno mora biti novija kartica, ne starija od godinu dana.
Last edited by Dozer on 17/01/2018 14:12, edited 2 times in total.
- vee-jay
#4310 Re: Bitcoins
Ok, razgovarao sam sa prijateljem koji je prosle godine ulozio u Bitcoin i postao milioner. Sjeo sam na viked sa njim i objasnio mi je sta je i kako je to uradio. Tako da sam odlucio da ulozim koju paru i probam i vidi da li se i meni moze "posreciti".
Jedino sto me sada malo koci je to sto je Bitcoin trenutno u dobrom opadanju.
Uvjeren sam da je to tem kratkotrajno i da ce ponovo krenuti prema gore (i samim tim i svi Alt Coins) ali mozda ipak bolje sada jos malo cekati, da Bitcoin jos malo padne?
Ima li ko neku preporuku ili misljenje?
Uvjeren sam da je to tem kratkotrajno i da ce ponovo krenuti prema gore (i samim tim i svi Alt Coins) ali mozda ipak bolje sada jos malo cekati, da Bitcoin jos malo padne?
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#4311 Re: Bitcoins
kako mislis razduzite? ako imamo na btc na bitconnect?Dozer wrote:BREAKING NEWS!
Ako imate BTC - Odmah razduzite.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4312 Re: Bitcoins
Je li pod BTC misliš na bitcoin?Dozer wrote:BREAKING NEWS!
Ako imate BTC - Odmah razduzite.
- Dozer
#4313 Re: Bitcoins
Pa BTC je oznaka za Bitcoin.
A ja sam pogresno napisao. BitConnect razduzite, s platforme ako sta imate, ne Bitcoin (BTC).
Izvinjavam se.
A ja sam pogresno napisao. BitConnect razduzite, s platforme ako sta imate, ne Bitcoin (BTC).
Izvinjavam se.
Last edited by Dozer on 17/01/2018 14:14, edited 2 times in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4314 Re: Bitcoins
Jasno, dakle to važi samo za BitConnect.Dozer wrote:Pa BTC je oznaka za Bitcoin.
- parappa
#4315 Re: Bitcoins
bitconnect je samo jedna platforma... vec vidjeno da se to otvara i zatvara godinama...
nije mi jasno zasto sada prodavati btc?
bolje se btc drzi od drugih
nije mi jasno zasto sada prodavati btc?
bolje se btc drzi od drugih
- Dozer
#4316 Re: Bitcoins
Ispravio sam se gore. Do mene.
-
Puf
#4317 Re: Bitcoins
Imas prijatelja milionera, zaradio pare na bitcoinu, sve ti objasnio kako i sta i ti opet dosao na forum pitati kako i stavee-jay wrote:Ok, razgovarao sam sa prijateljem koji je prosle godine ulozio u Bitcoin i postao milioner. Sjeo sam na viked sa njim i objasnio mi je sta je i kako je to uradio. Tako da sam odlucio da ulozim koju paru i probam i vidi da li se i meni moze "posreciti".
- parappa
#4318 Re: Bitcoins
evo i da se procitaDozer wrote:Ispravio sam se gore. Do mene.
https://thenextweb.com/hardfork/2018/01 ... wn-closed/
jeli neko imao love na bitconnectu?
- mO k3
#4319 Re: Bitcoins
masakar se nastavlja...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4320 Re: Bitcoins
Jesi li ti u ovom? Mislim, radiš li šta oko kripto?mO k3 wrote:masakar se nastavlja...
-
Gastone
#4321 Re: Bitcoins
ja tebi ne mogu vele pomocivee-jay wrote:Ok, razgovarao sam sa prijateljem koji je prosle godine ulozio u Bitcoin i postao milioner. Sjeo sam na viked sa njim i objasnio mi je sta je i kako je to uradio. Tako da sam odlucio da ulozim koju paru i probam i vidi da li se i meni moze "posreciti".
registriraj se preko mog referra na binance.
http://www.binance.com/?ref=17117875
tebi je svejedno, a ja dobijem 20% od tvoje uplate. ako se registriras, prebacit cu ti pola nazad
Zivio !
- mO k3
#4322 Re: Bitcoins
nista drug nemam od kripto , ali me zanimaTomahawk11 wrote:Jesi li ti u ovom? Mislim, radiš li šta oko kripto?mO k3 wrote:masakar se nastavlja...
pare koje imam pola sam ulozio u dionice drugu polovicu ne smije da diram inace ce me vlada ubiti
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4323 Re: Bitcoins
Nisam te ni pitao imaš li protiv nego na koji si način u ovom....aha, okmO k3 wrote:nista drug nemam od kripto , ali me zanimaTomahawk11 wrote:Jesi li ti u ovom? Mislim, radiš li šta oko kripto?mO k3 wrote:masakar se nastavlja...
pare koje imam pola sam ulozio u dionice drugu polovicu ne smije da diram inace ce me vlada ubiti
- mO k3
#4324 Re: Bitcoins
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4325 Re: Bitcoins
mO k3 wrote:sta ti to velis?? imam li sta protiv ?
Čitaj, moke, čitaj