Slabo ovdje grizu. A i male su.mad_max_ba wrote:ja bih ovdje zabacio
Treba se malo prošetati za dobre ribe [emoji4]
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Slabo ovdje grizu. A i male su.mad_max_ba wrote:ja bih ovdje zabacio

Ja sinoć s tri dobre ženske u provodu bila.supercali wrote:Ja sinoc sam na kafi morao biti
Pa zivnes da slucajno naletimEuridika wrote:Ja sinoć s tri dobre ženske u provodu bila.supercali wrote:Ja sinoc sam na kafi morao biti
P.S. Baš si mi bio pao na pamet...
E jbg nije bila situacija. A bila sam se zabrinula da ne naleti onaj Klixov fotograf, pa da ne završim na Nightlife...supercali wrote:Pa zivnes da slucajno naletimEuridika wrote:Ja sinoć s tri dobre ženske u provodu bila.supercali wrote:Ja sinoc sam na kafi morao biti
P.S. Baš si mi bio pao na pamet...
my life is based on true story

Ej draga moja, ja imam nesto ranije zakazano .... ajde petakesmasaric wrote:Vraća se u srijedu ratnica sa raznim ubodima raznih predstavnika kukaca, krvopija, baja....
Kafa u četvrtak anyone?
Euridika wrote:Ovi što su bili odsutni preko vikenda, navodno sami...eluna wrote:Ko su Vam izbjeglice?
Sent from my V7A using Tapatalk![]()
![]()
Može [emoji41]eluna wrote:Ej draga moja, ja imam nesto ranije zakazano .... ajde petakesmasaric wrote:Vraća se u srijedu ratnica sa raznim ubodima raznih predstavnika kukaca, krvopija, baja....
Kafa u četvrtak anyone?
Sent from my V7A using Tapatalk
Se zdogovorimo ..... bujrum ko zeliesmasaric wrote:Može [emoji41]eluna wrote:Ej draga moja, ja imam nesto ranije zakazano .... ajde petakesmasaric wrote:Vraća se u srijedu ratnica sa raznim ubodima raznih predstavnika kukaca, krvopija, baja....
Kafa u četvrtak anyone?
Sent from my V7A using Tapatalk
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Ja smeca po coskovima. Tipicno zensko autoesmasaric wrote:Brm brm [emoji41]
Euridika wrote:Kad ćemo na kamaru?
Hajd' šta se praviš neiskusnim...Tomahawk11 wrote:Euridika wrote:Kad ćemo na kamaru?
Ma ne, nego mora se neko i crveniti za sve nasEuridika wrote:Hajd' šta se praviš neiskusnim...Tomahawk11 wrote:Euridika wrote:Kad ćemo na kamaru?