Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lajk wrote:Znal neko kakvo je stanje s prodajom karata ?
kazu JUG i zapad prodan komplet...sjever i istok zakazali kao prodaja uloga.... slab odziv dibidus
Pusti šuplju, ja sam jutros uzeo na Skenderiji karte, ispred mene bila trojica momaka kupuju istok. Ništa mi onaj čiča ne reče kako ide prodaja. Ali ne sumnjam da ide dobro, a i još je rano, ima još haman 3 dana za karte
Ama ljudi zezam se, pa gdje ce vam udarne tribine biti prazne za derbi na domacem terenu nebi to bilo to kad nas nebi vi domacinski ugostili, a mi vam npr pustimo na 0:3 da nam date jedan go
lajk wrote:02.11.2012 god od 08.00 h Jutarnji program Kantonalna Televizija Sarajevo. Tema 100 -ti Vječiti derby.Gosti su predstavnici navijača
kopirano s fb :
jutros jutarnji na istoj televiziji. Gost direktor malenih Dino dijeli karte za utakmicu. Pet prvih koji su se javili sve Manijaci, potono ko Titanik )) Na kraju nije znao sta ce pa LUPI manijaci su naucili djaba da dobijaju karte,a horde da kupuju !?!
Ja sam našao UEFA Stadium Infrastructure Regulations izdanje 2010. vezano za stolice stoji ovako u članu 15
1 Seats for spectators must be individual, fixed (e.g. to the floor), separated from one another, shaped, numbered, made of an unbreakable and non-flammable material, and have a backrest of a minimum height of 30cm when measured from the seat.
2 The use of temporary stands is prohibited.
3 The stadium must be equipped with refreshment and catering facilities for all spectators in every sector of the stadium.
Dakle, naslon stolice mora biti visok minimalno 30 cm u odnosu na sjedalo (što i jeste bio nedostatak ranijih stolica na zapadu), dok se razmak izmedju stolica ne spominje. Ločno bi bilo da ima razmaka, ali ne bi trebao biti veci od 10 cm. Veci razmak smanjuje kapacitet tribine
scorpion7 wrote:Ama ljudi zezam se, pa gdje ce vam udarne tribine biti prazne za derbi na domacem terenu nebi to bilo to kad nas nebi vi domacinski ugostili, a mi vam npr pustimo na 0:3 da nam date jedan go
pusti tu šuplju, šta je sa felaciom i znakom zabrane
hoćemo li mi slati saida na jug uz našu omiljenu "oni ti ga p... saide, saide, saide ee" ili ćete ga vi dozvati
lajk wrote:02.11.2012 god od 08.00 h Jutarnji program Kantonalna Televizija Sarajevo. Tema 100 -ti Vječiti derby.Gosti su predstavnici navijača
kopirano s fb :
jutros jutarnji na istoj televiziji. Gost direktor malenih Dino dijeli karte za utakmicu. Pet prvih koji su se javili sve Manijaci, potono ko Titanik )) Na kraju nije znao sta ce pa LUPI manijaci su naucili djaba da dobijaju karte,a horde da kupuju !?!
lutko wrote:Ja sam našao UEFA Stadium Infrastructure Regulations izdanje 2010. vezano za stolice stoji ovako u članu 15
1 Seats for spectators must be individual, fixed (e.g. to the floor), separated from one another, shaped, numbered, made of an unbreakable and non-flammable material, and have a backrest of a minimum height of 30cm when measured from the seat.
2 The use of temporary stands is prohibited.
3 The stadium must be equipped with refreshment and catering facilities for all spectators in every sector of the stadium.
Dakle, naslon stolice mora biti visok minimalno 30 cm u odnosu na sjedalo (što i jeste bio nedostatak ranijih stolica na zapadu), dok se razmak izmedju stolica ne spominje. Ločno bi bilo da ima razmaka, ali ne bi trebao biti veci od 10 cm. Veci razmak smanjuje kapacitet tribine
Kad se razbolio i ležao u bolnici, sin mu je umjesto narandži odnio sliku Safeta Sušića sa potpisom na kojoj mu je poželio brzo ozdravljenje. To mu je sigurno produžilo život, bar za koji dan, jer STARI JE VOLIO SARAJEVO.....