Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Alfons Kauders wrote:
ah, u afganu je bilo puno vise nasih civila nego vojske... pola tuzle sad ima raju iz makedonije na fejsu... starci su nam se upoznavali na radnim akcijama - a omladina u afganistanu
bas tako. I ovo je jedan vid radne akcije, samo je sponzor drugi. Ali jebiga, ima snimaka gde su nasi vojnici napadnuti i oni sad pucaju po nekim ljudima koji ne znaju ni sta je Makedonija.
valensija wrote:16:52 - KELIN: NEMA RUSKIH TRUPA NA KRIMU
Ambasador Rusije pri Organizaciji za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) Andrej Kelin negirao je danas da su ruske trupe na Krimu i izrazio skeptičnost prema nameri da se uspostavi posmatračka misija OEBS u Ukrajini, ukazujući da je bilo uspešnih i neuspešnih misija, navodeći kao neuspešnu onu na Kosovu.
"Nemam nikakve informacije o stacioniranju ruskih trupa van flote, koja je tamo na osnovu dogovora sa Ukrajinom", naglasio je on danas povodom održavanja vanredne sednice Stalnog saveta OEBS.
Ovo bi tehnicki moglo biti tacno.
Pre nego me napadnete, da to su Rusi koji rade za Rusku vladu ali to je "privatna" firma slicna Americkom Blackwater-u koja odradjuje prljave poslove kako regularne trupe ne bi "prljale ruke".
Cavina wrote:
Ameri su uvjek uspjeli obezbjedit saglasnot svih važnih svjetskih organizacija UN, NATO, EU itd.
rusi sami rade na svoju ruku bez ičije saglasnosti, srljaju sami protiv svih
Ameri dobili saglasnost NATO
Od kada je neophodna saglasnost NATO pakta za medjunarodnu intervenciju.
Eno i Rusi imaju saglasnost Kine za mešanje intervenciju u Ukrajini.
pa i četnici su uvjek imali "razumevanje" KIne
blago tebi, vidiš na čijoj si strani srbije, rusa i kine
Kako sam rekao milion puta, ne podržavam američki intervencionizam, ali ne podržavam i nikad neću podržati ruske okupacije slobodoumnih i nezavisnih država.
To što, u vašim glavama, "ili si njihov, ili si naš, druge nemaš", nije moj problem
Rusi u Ukrajini oslobadjaju Ukrajinu od nametnute američke vlasti u Kijevu.
It_is_a_Leclerc wrote:I još ću reći, ovo otvara vrata Obami da, recimo, bez saglasnosti VS UN-a, digne borbene letjelice i rješi sirijski rat za 10 dana.
Neka onda Baćuška i njegovi forumski fanovi ne kukaju o "ugrožavanju integriteta"...
Ta vrata su otvorena 2003 kada su lupali Irak na svoju ruku bez saglasnosti UN-a.
Dragi kolege, da se razumemo za 3-4 drzave ne vazi medjunarodno pravo i Rusija je jedna od njih.
It_is_a_Leclerc wrote:I još ću reći, ovo otvara vrata Obami da, recimo, bez saglasnosti VS UN-a, digne borbene letjelice i rješi sirijski rat za 10 dana.
Neka onda Baćuška i njegovi forumski fanovi ne kukaju o "ugrožavanju integriteta"...
Generalno, Alfons opet navodi argumentaciju i konkretne činjenice, dok mu većina ostalih nudi teorije o imperijalizmu, novom svjetskom poretku i, sad već legendarno pitanje, "A kako oni... ?!"
ajde bolan @leclerc, pusti suplju. garantujem da ni jednu vijest nisi procitao ali pises po forumu i svaki post ti je isti.
u svakom slucaju nije naveo ni jedan jedini argument zasto je ovo imalo drugacije od onoga sto je uncle sam radio u zadnjih 20 godina. ali zato su jedni zlocinci, a drugi sveci. pusti suplju
Whataboutery, što bi rekao drug Sezam.
Koju je zemlju SAD napala s ciljem da je zauzme i da je proglasi svojom teritorijom ?
dobro, a zasto je tesko reci mrzim ruse i ideoloski i zbog sranja u proslosti i zato sam protiv? ja bih barem bio posten. koga boli kur** hoce li da je proglase svojom teritorijom ili su tu samo zbog nafte. jesi li vidio na sta lici sirija? afganistan ili irak? ili vijetnam na sta je licio? nebitan je bolan razlog. tj. bitan je tebi i slicnima. kao fuj to ako napadnes jer hoces dio teritorije gdje je svakako tvoj narod ( STO JE APSOLUTNO DISKUTABILNO DA JE TO RUSKI CILJ), ali nije fuj uletiti da bi zastitio svoje granie 10k kilometara daleko (citaj da bi zastitio protok nafte )
dakle smijesni su vam argumenti. tj nema ih nikako. i to ti govori neko ko ne bi ruse ni tri drzave do sebe i ko je apsolutno prozapadno i proamericki orijentisan. pa ti skontaj sad
Cavina wrote:
jebe te jedna sitnica
Ameri su uvjek uspjeli obezbjedit saglasnot svih važnih svjetskih organizacija UN, NATO, EU itd.
rusi sami rade na svoju ruku bez ičije saglasnosti, srljaju sami protiv svih, jednako kao četnici svojedobno
eki to zlocesti rusi sto ne traze saglasnost nato-a i EU
Michio Kaku wrote:poljaci ce se uskoro sami okrenuti rusiji.
razocarenje obicno dođe ne kad je zemlja u totalnom kurcu, vec kad malo ekonomski odskoci pa apetiti građana porastu.
ne bi to bilo prvi put. poljska je u svojoj povijesti znala promjenit pravac i saveznike istok-zapad.
jer inace
jako im je lose... ono bas lose
kakve veze s ovim sto sam rekao ima njihov ekonomski rast? ako ista, ovo ide u prilog mom argumentu. poljska moze nastaviti da raste a da se okrene rusiji. zapravo je to sasvim logicno - sto je zemlja bogatija to postaje samostalnia i u svojoj geopolitici.
Pa onda su ta ista vrata i po istom principu otvorena i Rusima da lupaju po pobunjenicima u Siriji, zar ne? Tim prije što mogu izdejstvovati i poziv legalno izabranog predsjednika Sirije.
Last edited by daxon on 03/03/2014 18:17, edited 1 time in total.
i ti bi onda pricao kako to nije u cilju anektiranja teritorije i zato je to manje zlo kako rekoh, apsolutno sam za americki i zapadni nacin zivota i filozofiju ali reci kako su rusi gori kod intervencija od nato-a je sranje kroz gusto granje. kao sto francuska ne pita kad upada po africi, kina u svom okruzenju ameri bilo gdje na svijetu, tako ni rusi ne pitaju za gruziju i evo sad ukrajinu. nikakve razlike nema
Alfons Kauders wrote:
ah, u afganu je bilo puno vise nasih civila nego vojske... pola tuzle sad ima raju iz makedonije na fejsu... starci su nam se upoznavali na radnim akcijama - a omladina u afganistanu
bas tako. I ovo je jedan vid radne akcije, samo je sponzor drugi. Ali jebiga, ima snimaka gde su nasi vojnici napadnuti i oni sad pucaju po nekim ljudima koji ne znaju ni sta je Makedonija.
valensija wrote:16:52 - KELIN: NEMA RUSKIH TRUPA NA KRIMU
Ambasador Rusije pri Organizaciji za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) Andrej Kelin negirao je danas da su ruske trupe na Krimu i izrazio skeptičnost prema nameri da se uspostavi posmatračka misija OEBS u Ukrajini, ukazujući da je bilo uspešnih i neuspešnih misija, navodeći kao neuspešnu onu na Kosovu.
"Nemam nikakve informacije o stacioniranju ruskih trupa van flote, koja je tamo na osnovu dogovora sa Ukrajinom", naglasio je on danas povodom održavanja vanredne sednice Stalnog saveta OEBS.
Ovo bi tehnicki moglo biti tacno.
Pre nego me napadnete, da to su Rusi koji rade za Rusku vladu ali to je "privatna" firma slicna Americkom Blackwater-u koja odradjuje prljave poslove kako regularne trupe ne bi "prljale ruke".
Pa zar nemaju Rusi već svoje baze u Ukrajini i stacionarne trupe, posebno na Krimu?
U suštini nisu ni morali da šalju trupe u Ukrajinu već samo da aktiviraju one koje su već tamo ispravite ako griješim
Kako sam rekao milion puta, ne podržavam američki intervencionizam, ali ne podržavam i nikad neću podržati ruske okupacije slobodoumnih i nezavisnih država.
To što, u vašim glavama, "ili si njihov, ili si naš, druge nemaš", nije moj problem
Rusi u Ukrajini oslobadjaju Ukrajinu od nametnute američke vlasti u Kijevu.
Ko Srbija onomad, kad je branila nejac od raspomaljenih ustasa, mudzaedina i lavova
Cetnike mogu da svarim i zasto podrzavaju Rusku intervenciju u Ukrajini ali ne mogu da skontam par ovih balijetina nikako da skontam kada scenario koji sad gledamo je u bobu isti onome sto smo mi gledali. Od pozivanja na vekovno pravo, zastitu svog naroda preko grane do negiranja identiteta, jezika i ostaloga. Onoliko koliko Rusija ima pravo da reaguje u Ukrajini isto takvo pravo je imala i Srbija da reaguje u BiH po toj logici .
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izrazio je uvjerenje da će se kroz dijalog naći rješenje za situaciju u Ukrajini na zadovoljstvo svih naroda koji tamo žive i da će stanje biti što prije stabilizovano (Slobodna Bosna).
Dovoljno mi je vidjeti Carl Bildta na CNN-u kako kenja o diplomatiji da bi znao da ovo nece dobro zavrsit..
A ovaj Ban Ki Mun je danasnji Popusi Akasi..'
Jos samo treba da Lord Owen i Miteran vaskrsnu
racionalista wrote:Nešto više od 9h i vidjećemo da li su Ukrajinci fufice ili mudonje
A ima i ta mjesta...ako ne ispale barem jedan okvir na slijepo iz kalaša nemaju muda ni trunke. Da ne bude ona pade Ukrajina šapatom. Jebote i iračka gerila u sandalama i RPG-7 na leđima je slupala barem par US tenkova, Ukrajina ako ne potopi 10 ruskih brodava nije niko i ništa.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 03/03/2014 18:27, edited 1 time in total.
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izrazio je uvjerenje da će se kroz dijalog naći rješenje za situaciju u Ukrajini na zadovoljstvo svih naroda koji tamo žive i da će stanje biti što prije stabilizovano (Slobodna Bosna).
poostar wrote:Dovoljno mi je vidjeti Carl Bildta na CNN-u kako kenja o diplomatiji da bi znao da ovo nece dobro zavrsit..
A ovaj Ban Ki Mun je danasnji Popusi Akasi..'
Jos samo treba da Lord Owen i Miteran vaskrsnu
dabogda im oni bili na pregovorima kad ih budu rokali rusi nuklearkama
mislim na EUgovnare koji su te majmune slali ovmao da pregovaraju sa četnicima
Michio Kaku wrote:poljaci ce se uskoro sami okrenuti rusiji.
razocarenje obicno dođe ne kad je zemlja u totalnom kurcu, vec kad malo ekonomski odskoci pa apetiti građana porastu.
ne bi to bilo prvi put. poljska je u svojoj povijesti znala promjenit pravac i saveznike istok-zapad.
jer inace
jako im je lose... ono bas lose
kakve veze s ovim sto sam rekao ima njihov ekonomski rast? ako ista, ovo ide u prilog mom argumentu. poljska moze nastaviti da raste a da se okrene rusiji. zapravo je to sasvim logicno - sto je zemlja bogatija to postaje samostalnia i u svojoj geopolitici.
Samo sto je razlika izmedju Poljaka i nas, sto su Poljaci bili pod ruskom cizmom 50tak godina tak da im nakon tog lijepog iskustva sa Rusima ne pada ni na kraj pameti da imaju sta bilo sa istima . Jedino neki nasi odavde koji btw nisu nikada osjetili rusku rucicu, svrsavaju na Rusiju i prizivaju veliku Rusiju.