smijesni_ste wrote:Kako je ovo faul u napadu? Nikad mi neke stvari neće biti jasne u košarci
ovo parkerovo?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
smijesni_ste wrote:Kako je ovo faul u napadu? Nikad mi neke stvari neće biti jasne u košarci
smijesni_ste wrote:Da...nije se na vrijeme onaj postavio ili mi se čini..
cist faul. postavio se sa dvije noge na zemlji i nije mu ulazio u putanju. inace ih razbise srbi, ova francuska kao da se skupila prije 10 dana. totalno rastimani a nba igraci im igrajusmijesni_ste wrote:Kako je ovo faul u napadu? Nikad mi neke stvari neće biti jasne u košarci
Bodkin wrote:cist faul. postavio se sa dvije noge na zemlji i nije mu ulazio u putanju. inace ih razbise srbi, ova francuska kao da se skupila prije 10 dana. totalno rastimani a nba igraci im igrajusmijesni_ste wrote:Kako je ovo faul u napadu? Nikad mi neke stvari neće biti jasne u košarci
osim francuske. ljudi gotovo nikog bitnog nisu dobili.kakavdanakneiskustvu wrote:na ovom prvenstvu skoro da svako svakog može dobiti
ma fali i srbiji 5 igracakakavdanakneiskustvu wrote:Bodkin wrote:cist faul. postavio se sa dvije noge na zemlji i nije mu ulazio u putanju. inace ih razbise srbi, ova francuska kao da se skupila prije 10 dana. totalno rastimani a nba igraci im igrajusmijesni_ste wrote:Kako je ovo faul u napadu? Nikad mi neke stvari neće biti jasne u košarci
fale im centri
ma fali i srbiji 5 igraca[/quote]kakavdanakneiskustvu wrote:Bodkin wrote:cist faul. postavio se sa dvije noge na zemlji i nije mu ulazio u putanju. inace ih razbise srbi, ova francuska kao da se skupila prije 10 dana. totalno rastimani a nba igraci im igrajusmijesni_ste wrote:Kako je ovo faul u napadu? Nikad mi neke stvari neće biti jasne u košarci
fale im centri
Znam, ali učinilo mi se da nije na vrijeme...a i nije mi ličilo skroz da da mu nije u putanji bioBodkin wrote:cist faul. postavio se sa dvije noge na zemlji i nije mu ulazio u putanju. inace ih razbise srbi, ova francuska kao da se skupila prije 10 dana. totalno rastimani a nba igraci im igrajusmijesni_ste wrote:Kako je ovo faul u napadu? Nikad mi neke stvari neće biti jasne u košarci
ako uspiješ da se postaviš ispred i da si sa obje noge na zemlji, bez kretnje, samo čekaš da se zapuca...smijesni_ste wrote:Kako je ovo faul u napadu? Nikad mi neke stvari neće biti jasne u košarci
zato i kazem, lose igraju francuzi pravo i ne moze opravdanje biti tih par igracakakavdanakneiskustvu wrote:
znam
cista komepnzacija za one "korake", niti je bio s obje noge na zemlji niti je stajao...radostan dan wrote:ako uspiješ da se postaviš ispred i da si sa obje noge na zemlji, bez kretnje, samo čekaš da se zapuca...smijesni_ste wrote:Kako je ovo faul u napadu? Nikad mi neke stvari neće biti jasne u košarci
jos se ne zna raspletkremali wrote:preocigledna taktika Francuza da izbjegnu Spance..Nisu srbijanci toliko dobri
od ove francuske su min 10 razlike bolji. inace sto kaze@kakavdanak glup sistem gdje igras dvije grupe i ubijes sve nogama,a izmoris se sa 9 utakmica. dodje cetvrtfinale i izgubis i gotovokremali wrote:preocigledna taktika Francuza da izbjegnu Spance..Nisu srbijanci toliko dobri
Darko? Zar on jos uopste igra?Ljuba Moljac wrote:Meni se cini da je jedino Velickovic bas nezamjenjiv, ovi ostali se mogu krpiti.
Zna li neko zasto ne igra Milicic?
jos se ne zna raspletkremali wrote:preocigledna taktika Francuza da izbjegnu Spance..Nisu srbijanci toliko dobri