Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrasno38 wrote:Morao je neko pucati.....jer Peroti ocito da nije htio....nebitno vidjelo se kolika je gromada Edin kad je usao i kako je Roma od tada igrala. Vise nego ocito je da je Roma isla u ovu utakmicu da izgubi. Manolas, De rosi, Naigolan, Kolarov, Dzeko, Florenzi, Fazi i Alison si 8 igraca iz prve postave koji nisu igrali. Ali ce zato svih 8 biti u postavi protiv Juventusa.
Ne razumijem, baš išli da gube? Zar im nije bitan kup?
A ne razumijem ni ja ali sta ces drugo zakljuciti kad vidis ko sve nije igrao.
E jebemga kad im nije bitan kup, koji ga klinac uvodi 15tak min prije kraja i za to malo vremena prave presing. Nije mi jasna taktika nikako. Iskreno moram da sumnjam u trenerovu stručnost.
Tito_i_Partija wrote:Sta je sa Dzekom ove sezone? Pa nije valjda da mu toliko Salah fali, jbm mu misa.
Ma nije to to garant ,znas da je Salah bio trkaca kokos
Mescini da su ga jedno vrijeme ovdje cak zvali i "pileci mozak".
Nego, de mi reci koliko ti je drago sto Dzeko ne daje golove?
Hahahah....davno sam pisao o tome,jedan jedini dres koji imam je sa njegovim imenom i koji sam ponosno nosio po gostovanjima repke
A jel to vi fakat mislite da je meni drago kad on ne daje golove vise mi vi idete na onu stvar kad ubijate u pojam pisanjem o njemu kad ga ide,ne mozea progovoriti....a evo zadnjih 10 utakmica par stranica napisano i jesi li igdje vidio da sam posao nesto gdje ispoljavam to svoje zadovoljstvo sto ga ne ide ?
Ono, kad bi ga sad opet prosralo kao lani, lako bi Roma za titulu konkurisala u ovoj sezoni. Pa da postane legenda kluba, dobije svoju statuu u prirodnoj veličini na novom Rominom stadionu i živi u Rimu kao polubožanstvo te u rahatluku dočeka starost.
Realno, tu su, igraju derbi sa Juventusom, a Džeko je znao da se motiviše u tim velikim utakmicama i klupski i reprezentativno.
E sad, ostaje pitanje u kakvom je stanju kompletna ekipa Rome, ono što sam zadnji put gledao, rahmetli ekipa.
Na kraju ne znaju ni oni kako su dobili.
drugi profil wrote:Ono, kad bi ga sad opet prosralo kao lani, lako bi Roma za titulu konkurisala u ovoj sezoni. Pa da postane legenda kluba, dobije svoju statuu u prirodnoj veličini na novom Rominom stadionu i živi u Rimu kao polubožanstvo te u rahatluku dočeka starost.
Sta je decki umrtviste temu....lahko je pisati kad zabija golove postove tipa:Dijamantuuuuuuu......dje ste sad misOvi da makar dadnete moralnu podrsku kad ga je stalo napisali ste citave tri stranice otkako ga ne ide .
Nema se o čemu raspravljati.
Kad ga ide, onda neko baci kosku i zakuha se.
Ovako, jasno je svima, forma ne stanuje tu.
Kompletna ekipa je u knock downu i Edin sa njom.