Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

pirmin

#42976 Re: Kladionica - vol. 2

Post by pirmin »

Njemacka-Argentina HCX
nema me tamo

#42977 Re: Kladionica - vol. 2

Post by nema me tamo »

Hewitt i Njemci.
Kv 4,14.
hodža

#42978 Re: Kladionica - vol. 2

Post by hodža »

hodža wrote:vidi tarika :shock: živ ocm :-)

Haugesund-Stabak X 8-)

jbo majku ovaj Stabak nema X ove sezone nikako :shock: :shock: :-)

treba ga ganjati narednih par kola ;)
duminjo

#42979 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Utorak, srijedu i cetvrtak spojiti na jedan. Izvuci 7-10 favorita i fesa stavit na neku kvotu oko 4.

:mrgreen:
FlyingDutchman

#42980 Re: Kladionica - vol. 2

Post by FlyingDutchman »

SINGLE
14h
Home United - Singapur recreational - 7+
8,00
100e
MATCH IS FIXED, I BUY IT DAY BEFORE YESTERDAY !!!
MAX STAKE, PLAY BIG, GK OF THE GUEST IS PAYED !!!
GOOD LUCK
pepeljara

#42981 Re: Kladionica - vol. 2

Post by pepeljara »

Markica :) da vidimo.i.to :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
duminjo

#42982 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Uceram i njemu i singapurcima. Bacih cvaju na kec i 4+ :lol:

Kalju - tameka Tartu pobjeda domaćina bez primljenog gola
Viikkarit - myllypuro 3+
U20/ grčka - Srbija pobjeda Srbije sa 5 i vise razlike
Kvota 3.51
Aquatic B

#42983 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Aquatic B »

Šta mislite ko bi mogao biti mina sutra od ovih favorita? Koliko su sigurni Dinamo i Celtic?
duminjo

#42984 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Ja necu nista pisati sta sam igro, sta god napisem ovdje, padnem :lol:

Nisam igro ni celtic ni dinamo
Rokavela

#42985 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Rokavela »

Aquatic B wrote:Šta mislite ko bi mogao biti mina sutra od ovih favorita? Koliko su sigurni Dinamo i Celtic?
Po mom licnom misljenju izbjegavat celtic i partizan .
duminjo

#42986 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Igračima Maribora i velikom evropskom Mariboru sve :izet: sto imaju
likce

#42987 Re: Kladionica - vol. 2

Post by likce »

Imam otvoren racun na paypalu i uredno povezan sa visa debit karticom.
Ako ima neko da se kladi kod stranih kladionica:
-kako vrsite uplatu na racun kod kladionica(bet at home,bwin,bet365)
-jel moguce preko paypala,jer ja ne vidim nigdje opciju da pise paypal,ima skril i jos svasta ali nema paypal
KID

#42988 Re: Kladionica - vol. 2

Post by KID »

fetic wrote:Imam otvoren racun na paypalu i uredno povezan sa visa debit karticom.
-jel moguce preko paypala,jer ja ne vidim nigdje opciju da pise paypal,ima skril i jos svasta ali nema paypal
Ma kakav paypal.. nema ti on veze sa kladionicama... otvoru sebi skrill racun i preko njega registruj visa karticu. Skrill je zakon za sve kladionice i konačno odjebi ove naše šupačke kladionice i ponude gdje ti cesto traze uslov od 3 para da bi odigrao tiket.. fujj cigani..
Vecina kladionica nudi bonus za dobrodoslicu, pa ako nabacis 50eur-a, dobijes jos 50gratis bonusa.. Isplata preko skrilla ide bez problema..
likce

#42989 Re: Kladionica - vol. 2

Post by likce »

KID wrote:
fetic wrote:Imam otvoren racun na paypalu i uredno povezan sa visa debit karticom.
Ma kakav paypal.. nema ti on veze sa kladionicama... otvoru sebi skrill racun i preko njega registruj visa karticu. Skrill je zakon za sve kladionice i konačno odjebi ove naše šupačke kladionice i ponude gdje ti cesto traze uslov od 3 para da bi odigrao tiket.. fujj cigani..
Vecina kladionica nudi bonus za dobrodoslicu, pa ako nabacis 50eur-a, dobijes jos 50gratis bonusa.. Isplata preko skrilla ide bez problema..
Skontao sam u meduvremenu!
Registrovao sam se na skril i povezao karticu!Sad pise da trebam pricekati na verifikaciju,tj.da mi skinu neki iznos pa da ukucam iznos koji skinu i time sam zavrsio.
Znas li slucajno koliko vremena prode dok ne skinu,odnosno dok banka ne provede transakciju?
Heller

#42990 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Heller »

Odmah, ja sam prvo provjerio stanje, odradio to, uzeo opet slip, oduzeo i odmah potvrdio.
dinooh

#42991 Re: Kladionica - vol. 2

Post by dinooh »

KID wrote:
Ja nisam na skrillu. Jednostavno uplatim karticom jer mislim da su na tom nivou da stite maksimalno svoga korisnika. Veca je opasnost otici sa 50km u kladionicu nego uplatiti 50KM karticom na netu.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#42992 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Picajzla »

Ima lu sta za danas da bi se mogli igrati ?

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
phillie

#42993 Re: Kladionica - vol. 2

Post by phillie »

fetic wrote:
KID wrote:
Skontao sam u meduvremenu!
Registrovao sam se na skril i povezao karticu!Sad pise da trebam pricekati na verifikaciju,tj.da mi skinu neki iznos pa da ukucam iznos koji skinu i time sam zavrsio.
Znas li slucajno koliko vremena prode dok ne skinu,odnosno dok banka ne provede transakciju?
Vidjeces na mjesecnom izvjestaju iznos koji ti je skril skinuo, ili jednostavno odes u banku sutra, i nek ti iscitaju tacan iznos u eurima koliko je skinuto. a ako ti je Rajfhajzenova kartica, imas one automate da ti izlista izvjestaj...uglavnom ili cekaj izvjestaj do 3-5 augusta ili idi u banku na uvid :D

ali kao sto dino rece, neces nista izgubiti ako ides direkt uplatom preko kartice (jedino ako je kladionicama jos obicaj da im moras poslati slike kartice kao verifikaciju), dok ce ti skrill prilikom povlacenja sredstava sa skrila na karticu racunati proviziju oko 2E i vise...za uplate na kladionicu nema provizije, kao ni povlacenja sa kladionice na skrill.
dinooh

#42994 Re: Kladionica - vol. 2

Post by dinooh »

za bet365 ima opcija da ti postom posalju kod za verifikaciju. Ne treba slikati pasos. Na bwin mozes osobnu uslikat. Provizije nema od strane kladionice, nego samo od strane banke 1%
djeco rucak je gotov

#42995 Re: Kladionica - vol. 2

Post by djeco rucak je gotov »

Cemu ta slikanja i glupiranja po bankama odes fino u milenijum das 2 km dobijes karticu i udri na rivalo.com,jeste da je uplata minimalno 2km po listicu ali boze moj ponuda je veca i bolja nego u premijeru.
dinooh

#42996 Re: Kladionica - vol. 2

Post by dinooh »

djeco rucak je gotov wrote:Cemu ta slikanja i glupiranja po bankama odes fino u milenijum das 2 km dobijes karticu i udri na rivalo.com,jeste da je uplata minimalno 2km po listicu ali boze moj ponuda je veca i bolja nego u premijeru.
nudi li rivalo live prenose tenisa, nogometa i ostalih sportova? A normalno da ce traziti slike radi sigurnosti da je korinsik punoljetan i da je to prava osoba. nudi li rivalo prijevremenu isplatu kao bet365? Nudi li rivalo bonus za registraciju od 100% prve uplate
djeco rucak je gotov

#42997 Re: Kladionica - vol. 2

dinooh wrote:
djeco rucak je gotov wrote:Cemu ta slikanja i glupiranja po bankama odes fino u milenijum das 2 km dobijes karticu i udri na rivalo.com,jeste da je uplata minimalno 2km po listicu ali boze moj ponuda je veca i bolja nego u premijeru.
nudi li rivalo live prenose tenisa, nogometa i ostalih sportova? A normalno da ce traziti slike radi sigurnosti da je korinsik punoljetan i da je to prava osoba. nudi li rivalo prijevremenu isplatu kao bet365? Nudi li rivalo bonus za registraciju od 100% prve uplate
mozes se kladit na tenis uzivo,na fudbal isto,kosarku...otiđi pa vidi nista te ne kosta kad bude utakmica sta nude live a bonus za bosnu nema za druge drzave ima..
https://www.rivalo.com/en/betting-bonus/
dinooh

#42998 Re: Kladionica - vol. 2

Post by dinooh »

znam gledao sam. Ali ne nude live prenos utakmica koliko znam. Posebno za tenis vazno kada se igra live neki gem jer oni streamovi na netu kasne dok ovaj ne kasni. Bet365 jos nudi prijevremenu isplatu uvijek i za vrijeme meca.
djeco rucak je gotov

#42999 Re: Kladionica - vol. 2

Moguce da je ta bolja ali meni je ova sasvim ok za razliku od premijera i ovih nasih lokalnih kladionica i nisu peglativni sa uplatama-isplatama...
likce

#43000 Re: Kladionica - vol. 2

Post by likce »

Odradio sam ovo preko skrilla.Kartica je rfb,sinoc mi naumpade i ja nazovem u 10,ko kreten kakav,kad javi se neki momak,procita mi zadnju transakciju u eurima sto je skrill skinuo i to je bio bas ljubazan na moje iznenadenje!Ukucao sam skinuti iznos sa kartice na skrill i verifikovao,a oni su mi vratili to sto su skinuli!
Eh eto,jos da proberem kladionicu.
Registrovan sam na bwin i bet at home.Ima li ikakva vise preporuka?
Post Reply