Kladionica - vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- pirmin
#42976 Re: Kladionica - vol. 2
Njemacka-Argentina HCX
-
nema me tamo
#42977 Re: Kladionica - vol. 2
Hewitt i Njemci.
Kv 4,14.
Kv 4,14.
- hodža
#42978 Re: Kladionica - vol. 2
hodža wrote:vidi tarikaživ ocm
![]()
Haugesund-Stabak X
jbo majku ovaj Stabak nema X ove sezone nikako
treba ga ganjati narednih par kola
- duminjo
#42979 Re: Kladionica - vol. 2
Utorak, srijedu i cetvrtak spojiti na jedan. Izvuci 7-10 favorita i fesa stavit na neku kvotu oko 4.

-
FlyingDutchman
#42980 Re: Kladionica - vol. 2
SINGLE
14h
Home United - Singapur recreational - 7+
8,00
100e
MATCH IS FIXED, I BUY IT DAY BEFORE YESTERDAY !!!
MAX STAKE, PLAY BIG, GK OF THE GUEST IS PAYED !!!
GOOD LUCK
14h
Home United - Singapur recreational - 7+
8,00
100e
MATCH IS FIXED, I BUY IT DAY BEFORE YESTERDAY !!!
MAX STAKE, PLAY BIG, GK OF THE GUEST IS PAYED !!!
GOOD LUCK
- pepeljara
#42981 Re: Kladionica - vol. 2
Markica
da vidimo.i.to 
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- duminjo
#42982 Re: Kladionica - vol. 2
Uceram i njemu i singapurcima. Bacih cvaju na kec i 4+
Kalju - tameka Tartu pobjeda domaćina bez primljenog gola
Viikkarit - myllypuro 3+
U20/ grčka - Srbija pobjeda Srbije sa 5 i vise razlike
Kvota 3.51
Kalju - tameka Tartu pobjeda domaćina bez primljenog gola
Viikkarit - myllypuro 3+
U20/ grčka - Srbija pobjeda Srbije sa 5 i vise razlike
Kvota 3.51
- Aquatic B
#42983 Re: Kladionica - vol. 2
Šta mislite ko bi mogao biti mina sutra od ovih favorita? Koliko su sigurni Dinamo i Celtic?
- duminjo
#42984 Re: Kladionica - vol. 2
Ja necu nista pisati sta sam igro, sta god napisem ovdje, padnem
Nisam igro ni celtic ni dinamo
Nisam igro ni celtic ni dinamo
-
Rokavela
#42985 Re: Kladionica - vol. 2
Po mom licnom misljenju izbjegavat celtic i partizan .Aquatic B wrote:Šta mislite ko bi mogao biti mina sutra od ovih favorita? Koliko su sigurni Dinamo i Celtic?
- duminjo
#42986 Re: Kladionica - vol. 2
Igračima Maribora i velikom evropskom Mariboru sve
sto imaju
- likce
#42987 Re: Kladionica - vol. 2
Imam otvoren racun na paypalu i uredno povezan sa visa debit karticom.
Ako ima neko da se kladi kod stranih kladionica:
-kako vrsite uplatu na racun kod kladionica(bet at home,bwin,bet365)
-jel moguce preko paypala,jer ja ne vidim nigdje opciju da pise paypal,ima skril i jos svasta ali nema paypal
-jel moguce preko paypala,jer ja ne vidim nigdje opciju da pise paypal,ima skril i jos svasta ali nema paypal
- KID
#42988 Re: Kladionica - vol. 2
Ma kakav paypal.. nema ti on veze sa kladionicama... otvoru sebi skrill racun i preko njega registruj visa karticu. Skrill je zakon za sve kladionice i konačno odjebi ove naše šupačke kladionice i ponude gdje ti cesto traze uslov od 3 para da bi odigrao tiket.. fujj cigani..fetic wrote:Imam otvoren racun na paypalu i uredno povezan sa visa debit karticom.
Vecina kladionica nudi bonus za dobrodoslicu, pa ako nabacis 50eur-a, dobijes jos 50gratis bonusa.. Isplata preko skrilla ide bez problema..
- likce
#42989 Re: Kladionica - vol. 2
Skontao sam u meduvremenu!KID wrote:Ma kakav paypal.. nema ti on veze sa kladionicama... otvoru sebi skrill racun i preko njega registruj visa karticu. Skrill je zakon za sve kladionice i konačno odjebi ove naše šupačke kladionice i ponude gdje ti cesto traze uslov od 3 para da bi odigrao tiket.. fujj cigani..fetic wrote:Imam otvoren racun na paypalu i uredno povezan sa visa debit karticom.
Vecina kladionica nudi bonus za dobrodoslicu, pa ako nabacis 50eur-a, dobijes jos 50gratis bonusa.. Isplata preko skrilla ide bez problema..
Registrovao sam se na skril i povezao karticu!Sad pise da trebam pricekati na verifikaciju,tj.da mi skinu neki iznos pa da ukucam iznos koji skinu i time sam zavrsio.
Znas li slucajno koliko vremena prode dok ne skinu,odnosno dok banka ne provede transakciju?
-
Heller
#42990 Re: Kladionica - vol. 2
Odmah, ja sam prvo provjerio stanje, odradio to, uzeo opet slip, oduzeo i odmah potvrdio.
- dinooh
#42991 Re: Kladionica - vol. 2
Ja nisam na skrillu. Jednostavno uplatim karticom jer mislim da su na tom nivou da stite maksimalno svoga korisnika. Veca je opasnost otici sa 50km u kladionicu nego uplatiti 50KM karticom na netu.KID wrote:Ma kakav paypal.. nema ti on veze sa kladionicama... otvoru sebi skrill racun i preko njega registruj visa karticu. Skrill je zakon za sve kladionice i konačno odjebi ove naše šupačke kladionice i ponude gdje ti cesto traze uslov od 3 para da bi odigrao tiket.. fujj cigani..fetic wrote:Imam otvoren racun na paypalu i uredno povezan sa visa debit karticom.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#42992 Re: Kladionica - vol. 2
Ima lu sta za danas da bi se mogli igrati ?
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
- phillie
#42993 Re: Kladionica - vol. 2
Vidjeces na mjesecnom izvjestaju iznos koji ti je skril skinuo, ili jednostavno odes u banku sutra, i nek ti iscitaju tacan iznos u eurima koliko je skinuto. a ako ti je Rajfhajzenova kartica, imas one automate da ti izlista izvjestaj...uglavnom ili cekaj izvjestaj do 3-5 augusta ili idi u banku na uvidfetic wrote:Skontao sam u meduvremenu!KID wrote:Ma kakav paypal.. nema ti on veze sa kladionicama... otvoru sebi skrill racun i preko njega registruj visa karticu. Skrill je zakon za sve kladionice i konačno odjebi ove naše šupačke kladionice i ponude gdje ti cesto traze uslov od 3 para da bi odigrao tiket.. fujj cigani..fetic wrote:Imam otvoren racun na paypalu i uredno povezan sa visa debit karticom.
Registrovao sam se na skril i povezao karticu!Sad pise da trebam pricekati na verifikaciju,tj.da mi skinu neki iznos pa da ukucam iznos koji skinu i time sam zavrsio.
Znas li slucajno koliko vremena prode dok ne skinu,odnosno dok banka ne provede transakciju?
ali kao sto dino rece, neces nista izgubiti ako ides direkt uplatom preko kartice (jedino ako je kladionicama jos obicaj da im moras poslati slike kartice kao verifikaciju), dok ce ti skrill prilikom povlacenja sredstava sa skrila na karticu racunati proviziju oko 2E i vise...za uplate na kladionicu nema provizije, kao ni povlacenja sa kladionice na skrill.
- dinooh
#42994 Re: Kladionica - vol. 2
za bet365 ima opcija da ti postom posalju kod za verifikaciju. Ne treba slikati pasos. Na bwin mozes osobnu uslikat. Provizije nema od strane kladionice, nego samo od strane banke 1%
- djeco rucak je gotov
#42995 Re: Kladionica - vol. 2
Cemu ta slikanja i glupiranja po bankama odes fino u milenijum das 2 km dobijes karticu i udri na rivalo.com,jeste da je uplata minimalno 2km po listicu ali boze moj ponuda je veca i bolja nego u premijeru.
- dinooh
#42996 Re: Kladionica - vol. 2
nudi li rivalo live prenose tenisa, nogometa i ostalih sportova? A normalno da ce traziti slike radi sigurnosti da je korinsik punoljetan i da je to prava osoba. nudi li rivalo prijevremenu isplatu kao bet365? Nudi li rivalo bonus za registraciju od 100% prve uplatedjeco rucak je gotov wrote:Cemu ta slikanja i glupiranja po bankama odes fino u milenijum das 2 km dobijes karticu i udri na rivalo.com,jeste da je uplata minimalno 2km po listicu ali boze moj ponuda je veca i bolja nego u premijeru.
- djeco rucak je gotov
#42997 Re: Kladionica - vol. 2
mozes se kladit na tenis uzivo,na fudbal isto,kosarku...otiđi pa vidi nista te ne kosta kad bude utakmica sta nude live a bonus za bosnu nema za druge drzave ima..dinooh wrote:nudi li rivalo live prenose tenisa, nogometa i ostalih sportova? A normalno da ce traziti slike radi sigurnosti da je korinsik punoljetan i da je to prava osoba. nudi li rivalo prijevremenu isplatu kao bet365? Nudi li rivalo bonus za registraciju od 100% prve uplatedjeco rucak je gotov wrote:Cemu ta slikanja i glupiranja po bankama odes fino u milenijum das 2 km dobijes karticu i udri na rivalo.com,jeste da je uplata minimalno 2km po listicu ali boze moj ponuda je veca i bolja nego u premijeru.
https://www.rivalo.com/en/betting-bonus/
- dinooh
#42998 Re: Kladionica - vol. 2
znam gledao sam. Ali ne nude live prenos utakmica koliko znam. Posebno za tenis vazno kada se igra live neki gem jer oni streamovi na netu kasne dok ovaj ne kasni. Bet365 jos nudi prijevremenu isplatu uvijek i za vrijeme meca.
- djeco rucak je gotov
#42999 Re: Kladionica - vol. 2
Moguce da je ta bolja ali meni je ova sasvim ok za razliku od premijera i ovih nasih lokalnih kladionica i nisu peglativni sa uplatama-isplatama...
- likce
#43000 Re: Kladionica - vol. 2
Odradio sam ovo preko skrilla.Kartica je rfb,sinoc mi naumpade i ja nazovem u 10,ko kreten kakav,kad javi se neki momak,procita mi zadnju transakciju u eurima sto je skrill skinuo i to je bio bas ljubazan na moje iznenadenje!Ukucao sam skinuti iznos sa kartice na skrill i verifikovao,a oni su mi vratili to sto su skinuli!
Eh eto,jos da proberem kladionicu.
Registrovan sam na bwin i bet at home.Ima li ikakva vise preporuka?
Eh eto,jos da proberem kladionicu.
Registrovan sam na bwin i bet at home.Ima li ikakva vise preporuka?