BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
promjenjivoblacno
#42951 Re: BHTelecom All About
Korisnik sam Student paketa 1, te sam prošlo ljeto uzela telefon na dvije godine na osnovu tog paketa.
Nedavno mi je stigao sms da moj ugovor ističe 01.05. te da trebam donijeti novu potvrdu o školovanju, a u suprotnom će moj paket biti prebačen na paket Moj Combo od 01.06.
Moje pitanje je, da li ja mogu preći na ultru jer mi se ne isplati plaćati 25KM mjesečno koje neću potrošiti, odnosno šta će se desiti sa mjesečnom otplatom telefona? Da li mi mogu povećati cijenu mobitela koju tek trebam platiti?
Hvala.
Nedavno mi je stigao sms da moj ugovor ističe 01.05. te da trebam donijeti novu potvrdu o školovanju, a u suprotnom će moj paket biti prebačen na paket Moj Combo od 01.06.
Moje pitanje je, da li ja mogu preći na ultru jer mi se ne isplati plaćati 25KM mjesečno koje neću potrošiti, odnosno šta će se desiti sa mjesečnom otplatom telefona? Da li mi mogu povećati cijenu mobitela koju tek trebam platiti?
Hvala.
-
ing-ecc
#42952 Re: BHTelecom All About
A mozes li donijeti potvrdu o skolovanju i nastaviti koristiti student paket(e)?promjenjivoblacno wrote:Korisnik sam Student paketa 1, te sam prošlo ljeto uzela telefon na dvije godine na osnovu tog paketa.
Hvala.
Kod eventualne promjene paketa reci ce ti koliko imas penala pa se sracunaj, ili ultra i penali, ili combo do kraja otplate telefona.
A mozda i student paket?
-
promjenjivoblacno
#42953 Re: BHTelecom All About
A mozes li donijeti potvrdu o skolovanju i nastaviti koristiti student paket(e)?ing-ecc wrote:
Kod eventualne promjene paketa reci ce ti koliko imas penala pa se sracunaj, ili ultra i penali, ili combo do kraja otplate telefona.
A mozda i student paket?
Ne mogu, nisam više student
A hoće li mi se smanjiti onda otplata ako budem Combo skuplje plaćala nego dosadašnji Student paket?
- Radar71
#42954 Re: BHTelecom All About
samo net ili ima i razgovoraing-ecc wrote:2, 3 ili 4 GB za 11,70 km.![]()
A 8, 10 ili 12 GB za 25,74 km.
E da vidimo ko ce ga nakucati na ovolike gige![]()
- vesela_sveska
#42955 Re: BHTelecom All About
ovaj ing-ecc je placen na forumu i previseing-ecc wrote:Laertes wrote:Pitanje za mirzu i ing-ecc. Placaju li vas za ove postove ovdje? Fakat bi trebali. Korisniji ste nego 1444. Svaka cast, momci i hvala vam.![]()
hahahaaaaja se cesto zapitam sta bi bilo kad bi nasi odgovorni saznali da postoji forumska ekipa koja'vrijedno radi'
Al od direktora nikakve koristi, ni vama ni nama. Do nekog boljeg vremena za sve nas slobodno pitajte, iznosite svoja misljenja, trazite, .... tu smo za vas i s vama pa koliko god mogli da budemo od pomoci i koristi.
-
niho92
#42956 Re: BHTelecom All About
Kad ce ove gige ne treba razgovorRadar71 wrote:samo net ili ima i razgovoraing-ecc wrote:2, 3 ili 4 GB za 11,70 km.![]()
-
mirza_15
#42957 Re: BHTelecom All About
To vec ima odavno. Podatkovna kartica bez razgovora. Usluga se zove mnetmflat. Opcije su bez obaveze, na godinu, na dvije godine.niho92 wrote:Kad ce ove gige ne treba razgovorRadar71 wrote:samo net ili ima i razgovoraing-ecc wrote:2, 3 ili 4 GB za 11,70 km.![]()
-
mirza_15
#42958 Re: BHTelecom All About
Samo net.Radar71 wrote:samo net ili ima i razgovoraing-ecc wrote:2, 3 ili 4 GB za 11,70 km.![]()
-
ing-ecc
#42959 Re: BHTelecom All About
A jesi li razmisljala o MojMini 15? Izmedju student 1 i Combo.promjenjivoblacno wrote: Ne mogu, nisam više student![]()
A hoće li mi se smanjiti onda otplata ako budem Combo skuplje plaćala nego dosadašnji Student paket?
-
ing-ecc
#42960 Re: BHTelecom All About
Radim ko crnacvesela_sveska wrote:ovaj ing-ecc je placen na forumu i previseing-ecc wrote:Laertes wrote:Pitanje za mirzu i ing-ecc. Placaju li vas za ove postove ovdje? Fakat bi trebali. Korisniji ste nego 1444. Svaka cast, momci i hvala vam.![]()
hahahaaaaja se cesto zapitam sta bi bilo kad bi nasi odgovorni saznali da postoji forumska ekipa koja'vrijedno radi'
Al od direktora nikakve koristi, ni vama ni nama. Do nekog boljeg vremena za sve nas slobodno pitajte, iznosite svoja misljenja, trazite, .... tu smo za vas i s vama pa koliko god mogli da budemo od pomoci i koristi.
![]()
- Radar71
#42961 Re: BHTelecom All About
nista znači, nula bodovamirza_15 wrote:Samo net.Radar71 wrote:samo net ili ima i razgovoraing-ecc wrote:2, 3 ili 4 GB za 11,70 km.![]()
-
febo_acm
#42962 Re: BHTelecom All About
Extra stvar...
-
AmirBaa
#42963 Re: BHTelecom All About
jel se na ovom mojcombo sa kreditom moze raditi sta hoce ? Tih 25 km mogu slati, koristiti za dokup interneta i pricati izvan BiH ?
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#42964 Re: BHTelecom All About
Samo net? Pa koji ku? se onda to ističe kao neka ponuda?
Ja mislio fakat izbacili nešto novo što tuče konkurenciju. Jbte ja i dalje vjerujem u bajke
Ja mislio fakat izbacili nešto novo što tuče konkurenciju. Jbte ja i dalje vjerujem u bajke
-
bumerangss
#42965 Re: BHTelecom All About
Mislim da je isto kao student paketi da moze samo za pozive i sms a da ne mozes slati ni dokupiti netAmirBaa wrote:jel se na ovom mojcombo sa kreditom moze raditi sta hoce ? Tih 25 km mogu slati, koristiti za dokup interneta i pricati izvan BiH ?
-
AmirBaa
#42966 Re: BHTelecom All About
evo i ja gledam na stranici, izgleda da je tako. Pa jesu li normalni oni ? Kakvo im je to retardirano razmisljanje da te ogranice na sta mozes trositi pare koje im dajes ? Jos samo da mi daju listu brojeva koje samo smijem zvatibumerangss wrote:Mislim da je isto kao student paketi da moze samo za pozive i sms a da ne mozes slati ni dokupiti netAmirBaa wrote:jel se na ovom mojcombo sa kreditom moze raditi sta hoce ? Tih 25 km mogu slati, koristiti za dokup interneta i pricati izvan BiH ?
-
Momchina
#42967 Re: BHTelecom All About
Rezervisao sam Samsung J5 i čekam već 20tak dana, nema nikakve povratne informacije, pa koliko se otprilike čeka na isporuku, i da li postoji mogućnost da jave da nema na stanju mobitela 
-
bumerangss
#42968 Re: BHTelecom All About
Zato sto prihodi BHTeelecoma strmoglavo padaju upravo zbog vibera pa doslovno tjeraju studente i svu raju da pretplatu trose na razgovore i smsAmirBaa wrote:evo i ja gledam na stranici, izgleda da je tako. Pa jesu li normalni oni ? Kakvo im je to retardirano razmisljanje da te ogranice na sta mozes trositi pare koje im dajes ? Jos samo da mi daju listu brojeva koje samo smijem zvatibumerangss wrote:Mislim da je isto kao student paketi da moze samo za pozive i sms a da ne mozes slati ni dokupiti netAmirBaa wrote:jel se na ovom mojcombo sa kreditom moze raditi sta hoce ? Tih 25 km mogu slati, koristiti za dokup interneta i pricati izvan BiH ?![]()
-
kolacodjagoda
#42969 Re: BHTelecom All About
Skontaj se prvo sam sa sobom. Kukaš nedavno da ti je internet najvažniji, da te ne zanimaju bonusi za razgovor i kada ti čovjek fino napiše da imaju paketi interneta koje ne nudi niko u regionu, ti opet pljuješ. Izgleda da si ti ovdje plaćen samo da hejtaš i ništa više.un1ted wrote:Samo net? Pa koji ku? se onda to ističe kao neka ponuda?
- studiorum_tuzlaensis
#42970 Re: BHTelecom All About
Da bude stvar gora, to je izgleda jedina firma u državi od koje se očekuje da ima više od 10% dobiti (100 miliona) od ukupnog kapitala firme (cca 1 milijarda KM). To je realno suludo u današnjem kapitalizmu, zato će sami sebe i uništiti, a i konkurenciji ovo odgovara i oni trljaju ruke zato što i oni ostvaruju marže koje su ogromne, a sve na osnovu ovoga. Pa jedna Elektroprivreda ostvari jedva neku dobit i vrati u državnu kasu, al eto Telekom mora 90-100 miliona ili će se prodat.bumerangss wrote:Zato sto prihodi BHTeelecoma strmoglavo padaju upravo zbog vibera pa doslovno tjeraju studente i svu raju da pretplatu trose na razgovore i smsAmirBaa wrote:evo i ja gledam na stranici, izgleda da je tako. Pa jesu li normalni oni ? Kakvo im je to retardirano razmisljanje da te ogranice na sta mozes trositi pare koje im dajes ? Jos samo da mi daju listu brojeva koje samo smijem zvatibumerangss wrote:
Mislim da je isto kao student paketi da moze samo za pozive i sms a da ne mozes slati ni dokupiti net![]()
a ukidaju pogodnosti poput smanjenja brzine na neupotrebljivih 32kbs da bi te natjerali da dokupis ili ukidanjem onog interneta od 2,50KM sto su raja dokupljivala uz mini15
Kad bolje razmislim, bolje nek se i proda, pa će Vlada FBiH onda glabat kur.ac nakon 2 godine kad potroši sve te pare na svoje plate.
-
smartXL
#42971 Re: BHTelecom All About
To je cisti dokaz da misle samo na sebe, hebe se njih za korisnike. Sve usluge su poslije "poboljsanja" korigovali u svoju korist na stetu korinika.AmirBaa wrote:evo i ja gledam na stranici, izgleda da je tako. Pa jesu li normalni oni ? Kakvo im je to retardirano razmisljanje da te ogranice na sta mozes trositi pare koje im dajes ? Jos samo da mi daju listu brojeva koje samo smijem zvatibumerangss wrote:Mislim da je isto kao student paketi da moze samo za pozive i sms a da ne mozes slati ni dokupiti netAmirBaa wrote:jel se na ovom mojcombo sa kreditom moze raditi sta hoce ? Tih 25 km mogu slati, koristiti za dokup interneta i pricati izvan BiH ?![]()
Nema ama bas ni jedan svijetli primjer u mobilnoj da je u korist korisnika...
- escobar__
#42972 Re: BHTelecom All About
studiorum_tuzlaensis wrote:Kad bolje razmislim, bolje nek se i proda, pa će Vlada FBiH onda glabat kur.ac nakon 2 godine kad potroši sve te pare na svoje plate.
Neće Vlada, građani će. Vladi će bit isto s Telekomom ili bez njega.
-
sencobih
#42973 Re: BHTelecom All About
Kada bi telekom dao paket u kome bi bilo svima sve besplatno, ovdje bi našli zamjerku i bunili se što baš svima besplatno ?
-
Officer Crabtree
#42974 Re: BHTelecom All About
kolacodjagoda wrote:Skontaj se prvo sam sa sobom. Kukaš nedavno da ti je internet najvažniji, da te ne zanimaju bonusi za razgovor i kada ti čovjek fino napiše da imaju paketi interneta koje ne nudi niko u regionu, ti opet pljuješ. Izgleda da si ti ovdje plaćen samo da hejtaš i ništa više.un1ted wrote:Samo net? Pa koji ku? se onda to ističe kao neka ponuda?
Polahko, stani malo.
Da bi imao taj internet koji je naveden moraš minimalno 17,50 još na to platiti za mobilnu pretplatu. Pod uslovom da je korisik kao što sam ja, sa troškom do 5 maraka mjesečno za govor i sms, onda je to 30KM za ono što ti zapravo želiš u krajnjem cilju - 2GB interneta.
Iz tog razloga sada je povoljnija prepaid verzija, a onda govorimo o povoljnosti ipak nekih drugih operatera, koji nude više interneta za dokup itd...
-
Officer Crabtree
#42975 Re: BHTelecom All About
Vidi, ja mislim, a on će i potvrditi, da je ciljao na paket koji nudi mogućnost trošenja na pozive, sms i net, u kojem je net po onim iznosima, sa cijenom koja je navedena.
To je nerealno jer je drsko niska cijena, mada mislim da nije pitao da li je samo net na kartici nego da li je u tu cijenu uračunato i ovo drugo.
Plaćati 2GB 12KM sa ugovorom je puno, preskupo je brate, al doduše zavisi ko ima za šta novaca.
To je nerealno jer je drsko niska cijena, mada mislim da nije pitao da li je samo net na kartici nego da li je u tu cijenu uračunato i ovo drugo.
Plaćati 2GB 12KM sa ugovorom je puno, preskupo je brate, al doduše zavisi ko ima za šta novaca.