tutku wrote:Dobar zakljucak, u NS je vec sada veliki broj uhljeba i supljatora. Postoje ljudi koji su tu od prvog dana rukama i nogama se bore da iz godine u godinu budu u nekoj skupstinskoj klupi, realnog sektora ocima nisu vidjeli.kmirsad wrote:Hiljaditi puta pišem ovdje... NS treba hitno bezbjednjaka ...Bosanski_kralj wrote:Kod nas je izborni zakon idealan za ljude koji žele ostvariti svoj lični interes.
NS kao relativno mala stranka mora biti svjesna da će sa rastom rezultata dolaziti do povećanja članstava, a samim tim i rizik od "neposlušnika" i "preletača" postaje sve veći.
Čini mi se da za sad NS ima dosta fulanja u tim procjenama vjernosti, definitivno moraju poraditi na tome inače im se loše piše.
Več je krajem predprošle i početkom prošle godine prepoznata kao neiskusan i lak plijen, od strane debelokožnih i beskarakternih hijena, kraljeva nauke zvane uhljebologija sa sa preletologijom, koji znaju da žulj na lažljivom jeziku, nikada niko nije dobio.
Ljudima koji se nikome, nikada i ni po koju cijenu ne zamjeraju, neprekidno govore, a ništa ne kažu, kritikuju imaginarne bezimene neprijatelje, stvarajuči o sebi lažnu hologramsku sliku hrabrih patriota, boraca za prava građana BiH, iza sebe uvijek ostavljaju po 5 otvorenih vrata, a u stvari su kukavice, izdajnici i pakaši, neprekidno ukljućenih svih senzora vida, sluha, mirisa, pokreta, vatrodojave... spremni da za dobro uhljebljenje gaze preko leševa, služe bilo kojeg vladara, dok ne procjene da je sazrilo vrijeme da i njemu, kao i onim prethodnim... zabiju nož u leđa.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- kmirsad
#42951 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- kmirsad
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#42953 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kako bosnjacka udba, odnosno bosnjacki kos radi svoj posao. sarovic i kojovic snimljeni kako zajedno piju kafu, a objavio faktor. u ovome su naravno imali svesrdnu pomoc srpskog kosa.
jos nitko od njih nije svjestan moci i snage sda, a izgleda da nismo ni mi. pa ljudi sve kontroliraju i sve znaju.
jos nitko od njih nije svjestan moci i snage sda, a izgleda da nismo ni mi. pa ljudi sve kontroliraju i sve znaju.
-
nebogori
#42954 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ako kojovic pije sa sarovicem kafu ima jos vecu podrsku od mene i jedan i drugi
- kmirsad
#42955 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nemoj tako. Sramota je i veliko izdajstvo sa Srbinom iz RS, u po federacije, piti kafu...nebogori wrote:Ako kojovic pije sa sarovicem kafu ima jos vecu podrsku od mene i jedan i drugi
Može samo kahvu
Posebno ako je dobar ministar iz RS-a, za cijelu BiH.
To je nedozvoljeno.Vjerovatno i kažnjivo.
Non sense.
- drug_profi
#42956 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Samo ovako ova zemlja moze imati buducnost. Uz uvazvanje i saradnju.nebogori wrote:Ako kojovic pije sa sarovicem kafu ima jos vecu podrsku od mene i jedan i drugi
Razlike gurnuti u stranu.
A o ratu je sud rekao svoje i tu ne treba uopste ulaziti u rasprave.
-
Hakiz
#42957 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kako kome. Nakon Willi Brandta, ovih dana je opet jedan njemački ministar ili političar kleknuo žrtvama Auschwitza.
Mnogim ljudima koji su izgubili voljene u ratovima takve geste trebaju.
Tako da to što će neka dva političara iz dva entiteta da piju kafe je odlično, ali bez priznanja krivice, džaba. Bez priznanja krivice, oni koji su patili će svoje potomke učiti da ne zaborave i ne oproste, oni koji su bili zločinci će svoje potomke učiti da žrtve lažu.
A tako se ne dolazi do pomirenja.
Tako da to što će neka dva političara iz dva entiteta da piju kafe je odlično, ali bez priznanja krivice, džaba. Bez priznanja krivice, oni koji su patili će svoje potomke učiti da ne zaborave i ne oproste, oni koji su bili zločinci će svoje potomke učiti da žrtve lažu.
- drug_profi
#42958 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Prvo se mora stvoriti normalno okruzenje da bi bilo moguce priznanje i pomirenje.Hakiz wrote:Kako kome. Nakon Willi Brandta, ovih dana je opet jedan njemački ministar ili političar kleknuo žrtvama Auschwitza.
kakve koristi bi imao iko ako bi Sarovic kleknuo u Srebrenici ili Sarajevu?
U ovakvoj atmosferi zacas bi odletio i dobio bi nekog Dodika nazad.
Prvo normalizacija, ekonomija, saradnja i relaksacija, pa ce onda biti moguce da neko u skupstini RS opet tako nesto kaze (kao Dragan Čavić prije 15tak godina), i da se porodice zrtava smire.
Ne moze cijela zemlja biti taoc emocija.
-
Hakiz
#42959 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ali jeste.drug_profi wrote: Ne moze cijela zemlja biti taoc emocija.
- drug_profi
#42960 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jesta ali ne treba da bude.Hakiz wrote:Ali jeste.drug_profi wrote: Ne moze cijela zemlja biti taoc emocija.
Zato kazem da to trebe gurnuti u stranu i o tome ne raspravljati vise jer imaju sudski utvrdjene cinjenice.
Jednog dana ce ih prihvatiti svi kad se glave ohlade.
-
Hakiz
- drug_profi
- cyprus
#42963 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kome će čudno što dva Srbina piju kafu zajedno?
Znam doduše, čudno je što ne piju brlju, ali eto, ima valjda nečega i iza kamera...
- kmirsad
#42964 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ćuj to... dva Srbina na jednom mjestu... i još kafu piju i to u po Sarajeva...
Ma zna se šta se uz kafu priča... klasično grupisanje...
Sa separatističkim namjerama... u pogledu onog najsvetijeg... otimanja babovine.
Iredenta klasičana...
Ma zna se šta se uz kafu priča... klasično grupisanje...
Sa separatističkim namjerama... u pogledu onog najsvetijeg... otimanja babovine.
Iredenta klasičana...
- drug_profi
#42965 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Formiraju SAO sigurno. Jel se dvojica nađu odmah je to tema.
- kmirsad
#42966 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
https://www.nasastranka.ba/bh-blok-nika ... VqYLnEGhbQ
Bh. blok nikad neće podržati „legitimno predstavljanje naroda“ i vojnu neutralnost BiH
6. Avgusta 2019. 116
- drug_profi
#42967 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja samo da bumpam temu. Ne vjerujem da je NS tako ispala iz fokusa SDA, da vise ni sendvicari ne ostavljaju postove?
A i mi simpatizeri se pitamo jeste li zivi uopste? Ima li gdje Pedje, Sabine...?
Glasaci zele da vas čuju, vide, saslušaju vaš stav... a tema uvijek ima itekako.
Ne mora to biti forum, ali ni u drugim medijima vas ne primjecujem.
Obracanje pred izbore ne moze nadoknaditi godinu hibernacije, bez obzira sta to izabrani ili neizabrani rade daleko od ociju javnosti.
Za javnost vi trenutno ne postojite i to je lose.
A i mi simpatizeri se pitamo jeste li zivi uopste? Ima li gdje Pedje, Sabine...?
Glasaci zele da vas čuju, vide, saslušaju vaš stav... a tema uvijek ima itekako.
Obracanje pred izbore ne moze nadoknaditi godinu hibernacije, bez obzira sta to izabrani ili neizabrani rade daleko od ociju javnosti.
- wewa
#42968 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
moram se sloziti s tobom, druze
vrlo ocito su kompletan PR prebacili Konakovicu, bojim se da bi im se to moglo obiti o glavu na lokalnim izborima.
vrlo ocito su kompletan PR prebacili Konakovicu, bojim se da bi im se to moglo obiti o glavu na lokalnim izborima.
- wewa
#42969 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
https://avaz.ba/vijesti/bih/508286/kojo ... ema-nato-u
zanimljivi dio:

zanimljivi dio:
Uz ambasadora Nelsona delegaciju su činile još direktorica Misije USAID u BiH Nensi Eslik (Nancy Eslick) i šefica Političkog odjela Ambasade SAD Kejt Mekgeri (Kate McGeary).
-
pemanapemani
#42970 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma ovo je lažna vijest koja je postavljena od strane neprijatelja BiH. Patriote su još davno rekli da NS opstruira put u NATO i da bi najviše voljeli potpisati odluku o neutralnosti skupštine manjeg entiteta.wewa wrote:https://avaz.ba/vijesti/bih/508286/kojo ... ema-nato-u
zanimljivi dio:
Uz ambasadora Nelsona delegaciju su činile još direktorica Misije USAID u BiH Nensi Eslik (Nancy Eslick) i šefica Političkog odjela Ambasade SAD Kejt Mekgeri (Kate McGeary).
Kako da se sada detaljno analizira govor tijela Sabine Čudić i zaključi kako je jasno stavila do znanja kako NS nikad neće pristati na NATO?
Kako da sada prođe reducirani ANP, koji je puno bolji od običnog ANP?
Ne bi bilo loše da edituješ post.
- kmirsad
#42971 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne uključujemo se jer niko ne napada NS.drug_profi wrote:Ja samo da bumpam temu. Ne vjerujem da je NS tako ispala iz fokusa SDA, da vise ni sendvicari ne ostavljaju postove?
A ne napadaju je ne zato što su je iznenada zavolili, nego što nemaju zašta.
Pa ako i pokušaju ispadaju smiješni i bez replika.
A možda ih je malo i sram.
A boslije revizora, bit će ih i mnogo strah.
O NS priča Vlada SKS.
- cvrčak_na_hedonizmu
#42972 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Istina, ali isto tako Kifla pokupi, men' se cini, malo previse zasluga i lovorika. Ok, bolje Kifla nego SDA, DF, SBB jazavci, ali opet je pogresna politika i jos gori PR.kmirsad wrote:Ne uključujemo se jer niko ne napada NS.drug_profi wrote:Ja samo da bumpam temu. Ne vjerujem da je NS tako ispala iz fokusa SDA, da vise ni sendvicari ne ostavljaju postove?
O NS priča Vlada SKS.
Toga su svjesni, nadam se.
- kmirsad
#42973 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Istina, ali isto tako Kifla pokupi, men' se cini, malo previse zasluga i lovorika. Ok, bolje Kifla nego SDA, DF, SBB jazavci, ali opet je pogresna politika i jos gori PR.kmirsad wrote:Ne uključujemo se jer niko ne napada NS.drug_profi wrote:Ja samo da bumpam temu. Ne vjerujem da je NS tako ispala iz fokusa SDA, da vise ni sendvicari ne ostavljaju postove?
O NS priča Vlada SKS.
Toga su svjesni, nadam se.
Samo neka nastavi govoriti da su svi rezultati posljedica timskog rada skupštinske večine i Vlade.
Najvažnije je, da se složno drnda po barabama.
Ako i imaju kakvih razmimoilaženja , da ih riješe u kuči, ni slučajno u avliji.
Mogli bi malo poraditi na PR... na FB nisu loši.
- drug_profi
#42974 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
FB ne koristimo svi. Jest ono najjeftinije ali je i penetracija do ciljane publike mozda najniza.
- kmirsad
#42975 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Slažem se.
Trebalo bi sve što objavljuju na fb.. da stavljaju na svoj site, ili na fb, ali u obliku linka.
Mi... barem ja... bih to prenosio i objavlivo ovdje.
Ovako , ne znam.
A jaki su na FB,
Pod profilom "Vlada Kantona" svaki dan, nekada i više puta u toku dana, objavljuju veoma promotivne objave o svojim aktivnostima.Koje su nekada i nestvarne.
Ali ja to ne znam prenjeti.
Trebalo bi sve što objavljuju na fb.. da stavljaju na svoj site, ili na fb, ali u obliku linka.
Mi... barem ja... bih to prenosio i objavlivo ovdje.
Ovako , ne znam.
A jaki su na FB,
Pod profilom "Vlada Kantona" svaki dan, nekada i više puta u toku dana, objavljuju veoma promotivne objave o svojim aktivnostima.Koje su nekada i nestvarne.
Ali ja to ne znam prenjeti.