stigao u anor londo
Moderator: Benq

Meni zaosto sam igro narodnu verziju. Lakse je sa origibalom zbog medjusobnog pomaganja. Ali je dobra... Odlicna.Tito_i_Partija wrote: ↑24/12/2022 17:57 Death Stranding, fajnali pravi kapitalac. Čika Čmoljo mi je rek'o da je dobra, moram probat'.![]()

Nisam nikad igr'o igru od Kojime, ako vjeruješ. Valjda što nisam nikad im'o Playstation, a svi oni Metal Gear Solid naslovi su bili PS ekskluzivi, ako se ne varam.Chmoljo wrote: ↑24/12/2022 21:58Meni zaosto sam igro narodnu verziju. Lakse je sa origibalom zbog medjusobnog pomaganja. Ali je dobra... Odlicna.Tito_i_Partija wrote: ↑24/12/2022 17:57 Death Stranding, fajnali pravi kapitalac. Čika Čmoljo mi je rek'o da je dobra, moram probat'.![]()
Malo spor pocetak. Malo me istraumirao put do one prve elektrane, al igra je stvarno top... Poprilicno jedinstvena. Obavezno preigraj.
I 100% je death stranding sutra
![]()
Ma djeluje mi super, samo se bojim da mi moj toster od grafičke neće sjebat' te lijepe pejzaže, al' valjda neće jbg.
prođe nakon 30tak pokušaja još jedna igra na epicu koju neću igrati jupiiiiiiSanskiBiser wrote: ↑25/12/2022 17:25 nemoguce pokupiti, Death Stranding, server je preopterecen....ludnica...![]()
Tananarive wrote: ↑25/12/2022 17:34prođe nakon 30tak pokušaja još jedna igra na epicu koju neću igrati jupiiiiiiSanskiBiser wrote: ↑25/12/2022 17:25 nemoguce pokupiti, Death Stranding, server je preopterecen....ludnica...![]()
![]()