Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
koliko si uplatio. Nema smisla sto si rekao, ako nisi nista uplatio i nisi dobio
PS. Malo sam razocaran sto ovi idu u finale i nadam se visokom porazu u finalu kao 2010
koliko si uplatio. Nema smisla sto si rekao, ako nisi nista uplatio i nisi dobio
PS. Malo sam razocaran sto ovi idu u finale i nadam se visokom porazu u finalu kao 2010
fetic wrote:Argentina-holandija, preko 9 kornera,granica mi se cini niska s obzirom da i jedna i druga ekipa dosta napadaju po stranama,po meni dosta izgledno.Kvota 1.7 u premieru.
Vise kartona u drugom poluvremenu,mislim da ce Cakir imati tolerancije u prvom poluvremenu i u drugom pokazati dva zuta jer ipak je polufinale i nece se niko zajebavati da ne igra u finalu.Kvota 1.55 u premieru.
Za ostalo nemogu biti pametan,ako Argentina povede posjed lopte ide ispod 54%,ali ako holandija povede sto je po meni dosta izglednije onda posjed ide iznad 54 %,ipak ako bude bez golova bice dosta izjednaceno u posjedu pa vjerovtno uzimam posjed ispod 54%,kvota 1.85!
Lose, idu u picku maternu svi koji su sinoc igrali,nisam mrtviju utakmicu odavno gledao! Korneri,zuti , posjed
Usput, leteci svaka cast i cestitam,samo nastavi tako!
Tomahawk11 wrote:U wwin-u imaju ponudu za zlatnu kopacku: Messi, James i Muller. Ako svi daju po 6 golova, da li su oklade na svu trojicu dobitne? Ja mislim da jesu.
Ne bi trebalo biti. Jer Muller ima 3 asistencije i po tome vodi.
Tomahawk11 wrote:U wwin-u imaju ponudu za zlatnu kopacku: Messi, James i Muller. Ako svi daju po 6 golova, da li su oklade na svu trojicu dobitne? Ja mislim da jesu.
Asistencije se ne pikaju pri dodjeli zlatne kopacke, koliko ja znam.
Nisam nikad vidio da su dali 2 trofeja za 2 igraca. zato mislim da se pikaju asistencie jer se gleda best scorrer gdje se racunaju asistencije. Evo link ispod gdje se vidi razlika Benzeme i Robbena. http://www.fifa.com/worldcup/statistics ... cored.html