Dešavanja u Srbiji

Maraschino

#42926 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

zavrzlama wrote:popadija nikako da shvati da je manji entitet korisniji srbiji nego kosovo sa 3% teritorije koje drze srbi okruzeni albanskim granicarima :D

sve dok srbija bude vezana za kosovo mi u BIH cemo koliko toliko biti mirni...inace.
Dogovorena predstava odnosno pokrice Vucicu, ja bi ali eto oni ne daju a u stvarnosti znamo istinu.
Vucic je pricom da ce zavrsiti Kosovo i okrenuti Srbiju EU i investicijama ustvari samo zamajavao MZ i kupovao vrijeme. Kosovo je sada dalje nego sto je bilo prije nego se Vucic poceo za njega boriti.
zavrzlama

#42927 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Maraschino wrote:
zavrzlama wrote:popadija nikako da shvati da je manji entitet korisniji srbiji nego kosovo sa 3% teritorije koje drze srbi okruzeni albanskim granicarima :D

sve dok srbija bude vezana za kosovo mi u BIH cemo koliko toliko biti mirni...inace.
Dogovorena predstava odnosno pokrice Vucicu, ja bi ali eto oni ne daju a u stvarnosti znamo istinu.
Vucic je pricom da ce zavrsiti Kosovo i okrenuti Srbiju EU i investicijama ustvari samo zamajavao MZ i kupovao vrijeme. Kosovo je sada dalje nego sto je bilo prije nego se Vucic poceo za njega boriti.
Naravno da je sve u dogovoru po sistemu Mar-Nemoj....vucic se previse zanio misleci da je sposoban uz pomoc rusije da mrcvari kosovo i za isto vrijeme preko dodika rusi BIH,a da sve to nece imati negativne posljedice po samu srbiju...rezultat vucicevog zamajavanja EU je totalno politicki podijeljena srbija,zapad koji je konacno dosao tobe i otvorio oci,manji entitet kojeg vise niko u civiliziranom svijetu ne smatra ni trunku demokratskim i civiliziranim.....na kraju sage ,niti ce podijelit Kosovo,niti BIH,nego ce dobiti politicke i sve druge sukobe u samoj srbiji....zlo je krenulo iz srbije u srbiji mora i zavrsiti..
vatrogasac

#42928 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

zavrzlama wrote:....zlo je krenulo iz srbije u srbiji mora i zavrsiti..
Oni bi da počnu opet.

Banksy

#42929 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

Sveti Milorad Vukojčić, zvani Maca koljač tokom Drugog svetskog rata bio je predvodnik četničke crne trojke u Pljevljima, gde je njegova "sveta" ruka tokom trajanja nemačke uprave zaklala nekoliko desetina žena iz partizanskih porodica. Milorad Vukojičić (1917-1945), zvani pop Maca (deminutiv od “macola”) ili pop Koljač, je bio crnogorski sveštenik SPC, vođa četničke crne trojke u drugom svetskom ratu. Nakon rata je osuđen na smrt i pogubljen.

Zajedno sa ostalim ženama tada je ubijena i majka poznatog glumca Miše Janketića,

Proglašen je za sveca Srpske pravoslavne crkve 2005. godine.

http://www.novosti.rs/vesti/kultura.71. ... -Janketica
emric

#42930 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by emric »

Image
Kikibombona

#42931 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kikibombona »

Ovaj covjek nije normalan, kao da je kloniran u 200 primjeraka. Sigurno ima neka bolest koja covjeka tjera da svaki dan bude pred kamerama i na televiziji. :D

Malo sam pratio u proteklih 10-ak dana i bukvalno nema dana da se covjek 2-3 puta dnevno ne nadje pred kamerama. :lol:

Nekad u toku predvece...

https://m.youtube.com/watch?v=dSpGLV6m6MU

Kada se vec smrklo...

https://m.youtube.com/watch?v=Wm-ekKWUezA&t=273s

U kasnim vecernjim satima...

Peto obracanje za jedan dan :-) :lol:

https://m.youtube.com/watch?v=oN9UnpWoXho

:lol: :lol:
muha_sa

#42932 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

Thorgerson

#42933 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Thorgerson »

Pa Srbiji ne treba rat. Nisu oni više toliko glupi. Jednostavno su skontali fazon da bez ispaljenog metka uzmu pofin komad BiH.

Sva Dodikova priča da Drina nije granica se sada vidi na djelu, dakle lik bukvalno 50% radnog vremena provodi u Srbiji. Otvara puteve, ide na sastanke, parade, mitinge, godišnjice, drži govore. Bukvalno se ponaša kao neki zamjenik Vučića. Svaki iole bitniji događaj, on je tu. Nije tako bilo prije.

Naravno, Vučić ima posebnu priču za EU o tome da on poštuje suverenitet i teritoriju BiH - što je naravno šuplja. Ako poštuje zašto spominje njene granice svako malo i zašto voda Dodika kao pudlicu, zašto prijeti da bi reagovali na napad na Srbe u drugoj državi!? I šta koji đavo radi Vulin u RS-u sa izjavam da srpski narod ima svoju vojsku?!

Ona očita o zamjeni teritorija Kosova i RS-a postaje sve očitija. Kosovo je otišlo niz vodu, narodu to treba još samo servirati, fino podgrijati da lakše progutaju. Onda se prelazi na RS. To je činjenica i to se dešava u narednih nekoliko godina, jer su pripreme u toku. I to je jedini razlog ovolikog opiranja NATO paktu - jer ulazak u NATO bi značio i definitvan kraj mokrog sna o RS-u - jer Kosovo su izgubili.

Samo budala može vjerovati Vučiću i njegovom "poštivanju" BiH. Na terenu vidimo druge stvari.

Mi trebamo sve usmjeriti na to da se uvalimo u NATO kako god možemo. To nam je jedina šansa da budemo mirni. Unutrašnje stvari ćemo lako rješiti. Jer srbi u BiH se ovako i ponašaju jer ima leđa u Srbiji.
mO k3

#42934 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

muha_sa wrote:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
oplakah
Banksy

#42935 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

Odličan je...
eltroxin

#42936 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by eltroxin »

Vucko u svatovima kod Brnabicke:
Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#42937 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

mO k3 wrote:
muha_sa wrote:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
oplakah

dobar :thumbup: vojska srbije se pravi za mir a vojska kosova za rat... koji bolid i koga oni imaju za ministra odbrane :-) :-) :-)
General War

#42938 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

bunk

#42939 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bunk »

Uvode kaznu dozivotnog zatvora.
I nasi trevbaju kandidata ima gro.
I to dozivotna bez mogucnosti pomilovanja ako vec ne mozemo uvest smrtnu kaznu.
SmokingMan

#42940 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by SmokingMan »

U par navrata sam tokom nedavnog borvka u Nišu prolazio pored bloka zgrada na čijoj fasadi piše "Ratko Mladić heroj". :D

Jebi ga,već sa, navikao da živim sa takvim stvarima,svakako nemam moć da promenjim nekoga i nečije mišljenje,to je zadatak pojedinca,zajednice.A boravak mi je pomogao da koliko toliko upoznam jednu sredinu koja je imala ne baš tako veselu prošlost.Osjećao sam se kao kod kuće,potpuno opušteno,bez razmišljanja o politici,prološlosti,stereotipima.Iako ih je bilo u nečijoj glavi zbog moga imena,to nije moja stvar,a upoznao sam sijaset ljudi... 8-)

.
ljevoruki

#42941 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ljevoruki »

Sta se vucic pravi budala :-) , cijelo vrijeme govori o taksama iako su u pitanju carine na proizvode iz srboje?
Takse su porezi sto implicira da se radi o jednoj drzavi, carine se placaju u trgovinskoj razmjeni izmedju drzava. :izet:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#42942 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by prljavi Hare »

Dačić preživio bombaški napad :lol: :lol: :lol:

Šef diplomatije je juče ujutru bio na sastanku sa predsednikom Somalije u predsedničkoj palati u Mogadišu kad je ispred rezidencije eksplodirao automobil pun eksploziva.

Ivica Dačić, šef diplomatije, zadesio se usred terorističkog napada u Somaliji, saznaje Kurir.

Dačić je juče ujutro bio na sastanku s predsednikom Somalije u predsedničkoj palati u glavnom gradu Mogadišu, kada je ispred rezidencije eksplodirao automobil pun eksploziva! U napadu je poginulo najmanje šestoro ljudi, dok je njih 13 povređeno.

Na meti vlast i gosti

Ivica Dačić je danima unazad na službenom putu u Africi, a prema planu posete, bilo je predviđeno da se diplomatska ofanziva Ministarstva spoljnih poslova završi u Somaliji. Delegacija iz Srbije je bila dva dana u Somaliji, a poslednjeg dana posete, juče, Dačić je imao sastanak s predsednikom države Muhamedom Abdulahi Muhamedom.

Dok je Dačić sa domaćinima razgovarao u predsedničkoj palati, ispred rezidencije je došlo do terorističkog napada - eksplodirao je automobil-bomba pun eksploziva koji je vozio samoubica.

Svi svetski mediji su odmah preneli vest - u eksploziji je povređeno više od 13 ljudi, uključujući i dva poslanika somalske skupštine, dok je telohranitelj jednog od njih poginuo na mestu. Poginulo je najmanje šestoro ljudi, većinom vojnika. Automobil-bomba je eksplodirao kod bezbednosnog punkta kod predsedničke palate dok su vojnici obavljali bezbednosne provere vozila na glavnom putu. Odgovornost za napad, javljaju mediji, preuzela je somalska ekstremistička pobunjenička grupa Al Šabab, navodeći da su na meti bila vozila s vladinim zvaničnicima.

Dačić u razgovoru za Kurir kaže da su „jedva pretekli“.

- Ovde (u Somaliji) jedva pretekosmo. Automobil-bomba ispred predsedničke palate dok smo bili na sastanku. Ima mrtvih u napadu - navodi Dačić.

Nisam se uplašio

Šef diplomatije dodaje da su oni u predsedničkoj palati čuli eksploziju, ali da se on nije nimalo uplašio.

- To je puklo... Predsednik Somalije se štrecnuo, a ja ništa. Kažem: „Navikli smo mi na to, nas su bombardovali“, a on će na to: „Da su ovde bili neki sa Zapada, pobegli bi glavom bez obzira“ :lol: :lol: :lol: - navodi on, kao i da nije bilo evakuacije zaposlenih i gostiju u predsedničkoj palati.

Dačić je noć pred sastanak spavao u Mogadišu i kaže da je prvi ministar na svetu koji je to uradio. Razlog leži u činjenici da pomenuta ekstremistička grupa Al Šabab često izvodi bombaške napade u Mogadišu blizu predsedničkog kompleksa i u hotelima u kojima često borave zvaničnici vlade i stranci.

- Ja sam prvi ministar na svetu koji je spavao u Mogadišu - dodaje Dačić.

Kako je poseta Somaliji bila poslednja u Dačićevoj agendi, prema ranije utvrđenom planu, on je odmah nakon sastanka krenuo za Srbiju.

Usud

ŠTA JE SVE SNAŠLO DAČIĆA NA PUTOVANJU

Leteli bez dozvola

Dačić: Krenemo i čekamo dozvole usput. U Alžiru smo čekali za dalje, pa u Nigeru. U Nigeru kažu „može dalje“, a iz Beograda da još nije stigla dozvola, ali smo ipak krenuli.

Leteli iznad pustinjskih oluja

Dačić: Ili treba da krenete nazad, a oni kažu pustinjska oluja, peščana, morate da čekate dok ne prođe. Ko će da čeka, pa piloti lete iznad oluje.

Leteli iznad zemlje zahvaćene ratom

Dačić: Rešavali su dozvole jednu po jednu i obaveštavaju me da treba da preletimo nekoliko stotina kilometara iznad teritorije Kameruna. A tamo maltene građanski rat, nigde nikog. Čekali smo neko vreme, a onda sam rekao saradnicima da provere kakvu protivvazdušnu odbranu imaju na tom terenu.

Otrovao se kozjim paprikašem u Africi :mrgreen:

Dačić: Jeo sam što i svi drugi iz delegacije, ali... Afrička klima je drugačija. Nekada organizam u tim egzotičcnim zemljama odreaguje burnije, pa ne znate da li je zbog promene klime ili nekih jakih začina.

(Kurir)

Naravno da bi oni sa Zapada odmah zbrisali,ali mali Sloba ni trepno nije! :izet:
Idemo sjever i jug:"Zapadne pi...!Zapadne pi...!" :lol: :lol: :lol:
eltroxin

#42943 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by eltroxin »

Meni se cini da su ovo na kraju htjeli napisati da se Dacic usro do grla od paprikasa, ali malo zamotali u celofan.. :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#42944 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

oĆe da otruju i dignu u vazduh srBskog vladara i ubiju ga ko crnog djordja e nece valla... diz migove i bombarduj crnu afriku
General War

#42945 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

eltroxin wrote:Meni se cini da su ovo na kraju htjeli napisati da se Dacic usro do grla od paprikasa, ali malo zamotali u celofan.. :D
:lol: :thumbup:
Bas.
zrakomlat

#42946 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zrakomlat »

eltroxin wrote:Meni se cini da su ovo na kraju htjeli napisati da se Dacic usro do grla od paprikasa, ali malo zamotali u celofan.. :D
:lol: :lol: :lol:
espn

#42947 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by espn »

U Srbiji nikad manje stanovnika i nikad starija populacija

https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-sr ... /190526084
Benjo34

#42948 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Benjo34 »

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/115 ... novic.html

Znam da od ovog naravno nema ništa ali, zaista, zaista lijepo što im se sve više frontova polako otvara u matici :bih:
criticos

#42949 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by criticos »

Katarzičan govor Vučića u tijeku :shock:
155_mm

#42950 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 155_mm »

Benjo34 wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/115 ... novic.html

Znam da od ovog naravno nema ništa ali, zaista, zaista lijepo što im se sve više frontova polako otvara u matici :bih:
ma cisto upozorenje srbiji da tu igru koju srbija igra sa zemljama u okruzenju i drugi znaju da igraju. a suljo je samo glasnogovornik nekih centara moci sa zapada. isto kao sto je milorad vucicev glasnogovornik.
Post Reply