Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A diferencia de otras temporadas, como la pasada, en la que el campeón de Liga sólo podía salir del partido Barça-Atlético del Camp Nou, pese a lo cual no se entregó el trofeo, Villar ha querido en esta ocasión honrar a Xavi y estar a la altura de su despedida.
dinity... HUH!
Odoh kopati po mejlovima... hos ti budalo odbiti posao u Kataru, a, a!!!
Veliki obrt. Vrhovni sud je prihvatio zalbu Rosella, Bartomeua i Barcelone, proglasivsi sud u Madridu koji je do sada vodio postipak nenadleznim, te je slucaj vratio u Barcelonu. Sudija smatra da cifra koju trazi uprava prihoda i koju smatra utajenom nije velika i da ne ugrozava interese drzave i sa druge strana krivično djelo koje se sudi je počinjeno u Barceloni tako da je sud u Madridu nenadlezan.
Veliki obrt. Vrhovni sud je prihvatio zalbu Rosella, Bartomeua i Barcelone, proglasivsi sud u Madridu koji je do sada vodio postipak nenadleznim, te je slucaj vratio u Barcelonu. Sudija smatra da cifra koju trazi uprava prihoda i koju smatra utajenom nije velika i da ne ugrozava interese drzave i sa druge strana krivično djelo koje se sudi je počinjeno u Barceloni tako da je sud u Madridu nenadlezan.
Uskoro opširnije.
Uspješna hefta za Pereza:
Izgubio titulu
Izgubio na sudu
Rona opet tužan ili tužna, nisam siguran šta je ispravno
Sta je s ljudima, prvo ne znaju da je Xavi prvi kapiten pa sad ni da je Shakira starija od Piquea (nije da je nesto bito al hajd da je razlika u godinu nego 10 ). Pratite li Barcu uopste osim preko ove teme
ja ne pratim. niti gledam tekme, niti se razumijem u nogomet. poenta mi je ova tema, dok nisam na njoj krenula pisati nisam znala ni ko je ni sta je barca.
omar little wrote:ja ne pratim. niti gledam tekme, niti se razumijem u nogomet. poenta mi je ova tema, dok nisam na njoj krenula pisati nisam znala ni ko je ni sta je barca.
omar little wrote:ja ne pratim. niti gledam tekme, niti se razumijem u nogomet. poenta mi je ova tema, dok nisam na njoj krenula pisati nisam znala ni ko je ni sta je barca.