Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- armin071
#42926 Re: Premijer liga BiH
Dobar derbi. Zrinjski jak na lopti. Mi nekakav peh ali boze moj muska tekma. Slabo vidjen pritisak na sudije citavu tekmu od "majoriziranih". Osim onog "zaledja" ja ne vidjeh previda ali valjda je in jebati sudiji sve i to u kamera pa cak i da te zaustavljaju tvoji igraci da da ga ne prebijes.
Aj tinks resultat is real 
-
zipoo
#42927 Re: Premijer liga BiH
Ma nije ovo zanimljivo 
- cvrčak_na_hedonizmu
#42928 Re: Premijer liga BiH
Onda bi ovaj debil trebao dobiti doživotnu zabranu suđenjaNadzorna_ploca wrote:Mahnuo ti je suspendirani Valjic.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Samo što vašoj skupini mrtvaca sudije navlače rukama i nogamaNadzorna_ploca wrote:Da nisam kone gledao rekao bih Barcelona..
A ista grupa mrtvaca i polovnjaka ko i ova danas.
-
Nadzorna_ploca
#42929 Re: Premijer liga BiH
Ma neka je, ne znam sto te to toliko pogadja.
-
Melbourne_Australia
#42930 Re: Premijer liga BiH
jeza u ledja wrote:Moras jel? Vec si to rekao prije mjesec dana:Melbourne_Australia wrote:Moram reci ovo,.. Sjever na kosevu je fakat propao ali malo je reci..Ne znam ni jednu vecu Navijacku grupu a da je vise grohnula kao Horde Zla..
Melbourne_Australia wrote:Vece navijacke skupine a da je vise propala a pri tome im se tim bori za sami vrh nema od Hordi zla..
Druze, ibretim se iskreno koliko je malo ljudi...Necu vise def
- cvrčak_na_hedonizmu
#42931 Re: Premijer liga BiH
Osim drugi žuti za Duljevića nakon starta nad Jakovljevićem u drugom poluvremenu, al to je nebitna sitnicaarmin071 wrote:Dobar derbi. Zrinjski jak na lopti. Mi nekakav peh ali boze moj muska tekma. Slabo vidjen pritisak na sudije citavu tekmu od "majoriziranih". Osim onog "zaledja" ja ne vidjeh previda ali valjda je in jebati sudiji sve i to u kamera pa cak i da te zaustavljaju tvoji igraci da da ga ne prebijes.Aj tinks resultat is real
- duminjo
#42932 Re: Premijer liga BiH
Mutivoda wrote:eto para eto ludiladuminjo wrote:XXXXXXXXXXX![]()
super rezultat![]()

Sad sve na siroki protiv zelje U listici
-
Nadzorna_ploca
#42933 Re: Premijer liga BiH
Ovaj ce dobiti pozitivnu ocjenu, a ti mozes usima mahati.cvrčak_na_hedonizmu wrote: Onda bi ovaj debil trebao dobiti doživotnu zabranu suđenjaBraniti odluke kriminogenog saveza = biti navijač kriminogene bordo hobotnice
Problem je što ste baš levati pa ne znate ni to da iskoristite
![]()
![]()
-
lakilaka
#42934 Re: Premijer liga BiH
nepostojeci penal, drugi zuti duljevicu, sviranje faulova protiv zrinjskog, navlace sudije a i punac radi prekovremeno. a ovi na forumju se slomise da dokazu da je sve u redu. malo sutra.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Samo što vašoj skupini mrtvaca sudije navlače rukama i nogamaNadzorna_ploca wrote:Da nisam kone gledao rekao bih Barcelona..
A ista grupa mrtvaca i polovnjaka ko i ova danas.
-
Nadzorna_ploca
#42935 Re: Premijer liga BiH
Letimo tebi nesto da dokazujemo. 
- cvrčak_na_hedonizmu
#42936 Re: Premijer liga BiH
Zato nikad naša ekipa neće proći do grupne faze u Euro takmičenjima. Ko je najbolji neka osvoji titulu, bez sudijskih lakrdija. To je realna priča.Nadzorna_ploca wrote:Ovaj ce dobiti pozitivnu ocjenu, a ti mozes usima mahati.cvrčak_na_hedonizmu wrote: Onda bi ovaj debil trebao dobiti doživotnu zabranu suđenjaBraniti odluke kriminogenog saveza = biti navijač kriminogene bordo hobotnice
Problem je što ste baš levati pa ne znate ni to da iskoristite
![]()
![]()
![]()
Inače, baš ste levati
- Logovan
#42937 Re: Premijer liga BiH
Sarajevo - Radnik
Sarajevo - Zrinjski
Slične utakmice. Propuštene prilike, u obje smo trebali pobijediti realno, protivnici pali, ali jebi ga.
Da nam je malo šira klupa, kao što nije, možda bi bila upisana tri boda na jednoj od ove dvije utakmice ili na obje.
Posjeta jako dobra. Koreografije Hordi odlične.
Sarajevo - Zrinjski
Slične utakmice. Propuštene prilike, u obje smo trebali pobijediti realno, protivnici pali, ali jebi ga.
-
Bambino Blu
#42938 Re: Premijer liga BiH
Vracate se kuci i pricate kako cemo vas poderati na derbiju jer ste tanki hahahaLogovan wrote:Sarajevo - Radnik
Sarajevo - Zrinjski
Slične utakmice. Propuštene prilike, u obje smo trebali pobijediti realno, protivnici pali, ali jebi ga.Da nam je malo šira klupa, kao što nije, možda bi bila upisana tri boda na jednoj od ove dvije utakmice ili na obje.
![]()
-
lakilaka
#42939 Re: Premijer liga BiH
mitomanija se nastavlja.
- avetinja
#42940 Re: Premijer liga BiH
Postjeta odlična. Očekivana utakmica. Rezultat koji najviše na ruku ide nama, a ni Zrinjski ne može biti nezadovoljan. Mostarci su išli na bod, jer je sljedeće kolo derbi, a tu svašta može biti. Izjednačene ekipe, prema mom mišljenju. Da su oba tima bila prisebnija, mogli smo vidjeti golove i pobjedu. Penal za Sarajevo čist kao suza. Tomić i Pirić igrači utakmice. Sarajevo opasno iz kontri. Koliko sam primijetio, kod komšija niko nije dobio karton od igrača koji su bili u opasnosti. Težak derbi nas očekuje.
- Logovan
#42941 Re: Premijer liga BiH
Pa nije baš da smo opasni, jesmo ponekad.avetinja wrote:Postjeta odlična. Očekivana utakmica. Rezultat koji najviše na ruku ide nama, a ni Zrinjski ne može biti nezadovoljan. Mostarci su išli na bod, jer je sljedeće kolo derbi, a tu svašta može biti. Izjednačene ekipe, prema mom mišljenju. Da su oba tima bila prisebnija, mogli smo vidjeti golove i pobjedu. Penal za Sarajevo čist kao suza. Tomić i Pirić igrači utakmice. Sarajevo opasno iz kontri. Koliko sam primijetio, kod komšija niko nije dobio karton od igrača koji su bili u opasnosti. Težak derbi nas očekuje.
Što se tiče kartona, koliko znam tako je kako si napisao. Nadam se.
- Raigor Stonehoof
#42942 Re: Premijer liga BiH
Melbourne_Australia wrote:Moram reci ovo,.. Sjever na kosevu je fakat propao ali malo je reci..Ne znam ni jednu vecu Navijacku grupu a da je vise grohnula kao Horde Zla...Protiv Zrinjskog u vaznoj utakmici i da ima ovoliko malo ljudi je bas komedija..Znaci stvarno je smijesan broj ljudi na sjeveru...
Znaci ovo prica simpatizer kluba cija se navijacka grupa prosle godine zvanicno rasformirala. I nigdje ne upratih da su se opet ustolicili
Mitomanija sa šugavice at its finest
- avetinja
#42943 Re: Premijer liga BiH
Bile su šanse iz kontri. Imate brzinu da istrčite i to je ono što je vaš kvalitet - kontre. Ovo za kartone sam 100% siguran.Logovan wrote:Pa nije baš da smo opasni, jesmo ponekad.![]()
Mora lopta brža biti.
Što se tiče kartona, koliko znam tako je kako si napisao. Nadam se.
Ima da se pobijedmo na derbiju.
- Logovan
#42944 Re: Premijer liga BiH
Zato ste vi vrhunska ekipa, nemate slabih strana u ekipi.Bambino Blu wrote: Vracate se kuci i pricate kako cemo vas poderati na derbiju jer ste tanki hahaha![]()
![]()
- SmokingMan
#42945 Re: Premijer liga BiH
Ja ne znam gdje nam se sredina večeras izgubila.Svi gledaju loptu a niko da joj priđe. 
- haris0032
#42946 Re: Premijer liga BiH
Odavno boljeg sudiju nisam vidio na kosevu! Svaka mu cast!
- Logovan
#42947 Re: Premijer liga BiH
Ma bile su tu i tamo, ali može i mora biti bolje. Još je ono ispod levela kojeg očekujem.avetinja wrote:
Bile su šanse iz kontri. Imate brzinu da istrčite i to je ono što je vaš kvalitet - kontre. Ovo za kartone sam 100% siguran.
Ima da se pobijedmo na derbiju.
-
NoWayOut
#42948 Re: Premijer liga BiH
Ma frajer dohvacao lopte na kosevu, nije dalje doguro i zbog mrznje i zavisti poceo simpatisati meterezicare sa grbavice, a ovdje se predstavlja kao veliki fudbaler i znalac, stipu ga samo.Raigor Stonehoof wrote:Melbourne_Australia wrote:Moram reci ovo,.. Sjever na kosevu je fakat propao ali malo je reci..Ne znam ni jednu vecu Navijacku grupu a da je vise grohnula kao Horde Zla...Protiv Zrinjskog u vaznoj utakmici i da ima ovoliko malo ljudi je bas komedija..Znaci stvarno je smijesan broj ljudi na sjeveru...
Znaci ovo prica simpatizer kluba cija se navijacka grupa prosle godine zvanicno rasformirala. I nigdje ne upratih da su se opet ustolicili![]()
Mitomanija sa šugavice at its finest
- ljevoruki
#42949 Re: Premijer liga BiH
Da je onaj mali Kobiljar pao umjesto sto je nastavio kretanje mogao je dobiti penal, fino se vidjelo da je dobio udarac po lijevoj nozi.
Neiskustvo i mladost, jbg.
Cala poslije utakmice, utakmica prava prvenstvena
- cvrčak_na_hedonizmu
#42950 Re: Premijer liga BiH
Dobio bi penal ko što Trepavica dobi drugi žuti kartonljevoruki wrote:Da je onaj mali Kobiljar pao umjesto sto je nastavio kretanje mogao je dobiti penal, fino se vidjelo da je dobio udarac po lijevoj nozi.
Kriminogena bordo hobotnica