Anna u najboljem izdanju... Šteta što nisu smjeli ubaciti Grouchu.Black swan wrote:samo je jedan dilan dog i ana never tojest falaci
http://www.imdb.com/title/tt0109592/?re ... lmg_act_52

Moderator: _BataZiv_0809
Anna u najboljem izdanju... Šteta što nisu smjeli ubaciti Grouchu.Black swan wrote:samo je jedan dilan dog i ana never tojest falaci
http://www.imdb.com/title/tt0109592/?re ... lmg_act_52

Gledaovideo wrote:Stas, njih par su poodavno privatizirali topic - moRe Him seHaris033 wrote:Hoće li ovdje neko preporučiti kakav dobar film?![]()
Odavno je temo otišla u off![]()
Zadnjih 10-tak stranica jedini vrijedan preporuke je "Three billboards".![]()
Evo jedan
Gifted (2017)
http://www.imdb.com/title/tt4481414/
smor teski..iz 4 puta/dijela sam ga gledao ak se dobro sjecam.bezidejno bezivotno kao da je pravio tek toliko da se snimi nesto...bas razocarenje..i ne .. nema dublje poruke koliko god se trudili da je nadjetejohnnykola wrote:Film uopće nije depresivan, đe si ti tamo depresiju vidio, Kerbera ti? Čovjek vozi autobus, piše poeziju i sad depresija. Svašta.nema me tamo wrote:Paterson smarački dobar nije za one koji ocekuju nešto od filma film je više za ove koji uzivaju u depresivnim filmovima..
Vers le sud mrtvi prosjek može se pogledati bar zbog Šarlot pa se covjek može i dirati
Definitivno jedan od gorih filmova koje sam pogledala.markioni wrote:smor teski..iz 4 puta/dijela sam ga gledao ak se dobro sjecam.bezidejno bezivotno kao da je pravio tek toliko da se snimi nesto...bas razocarenje..i ne .. nema dublje poruke koliko god se trudili da je nadjetejohnnykola wrote:Film uopće nije depresivan, đe si ti tamo depresiju vidio, Kerbera ti? Čovjek vozi autobus, piše poeziju i sad depresija. Svašta.nema me tamo wrote:Paterson smarački dobar nije za one koji ocekuju nešto od filma film je više za ove koji uzivaju u depresivnim filmovima..
Vers le sud mrtvi prosjek može se pogledati bar zbog Šarlot pa se covjek može i dirati

HBO već nekoliko godina ne prenosi Oscare, ali prenosi Zlatni globus.nema me tamo wrote:prenosi hbo svake godine cini mi se
Gdje sam ja onda gledao uzivo na telemahu bog zna zadnjih godina..chakany wrote:HBO već nekoliko godina ne prenosi Oscare, ali prenosi Zlatni globus.nema me tamo wrote:prenosi hbo svake godine cini mi se
Najvjerovatnije će dodjela biti na HRT-u, RTS-u i par godina je i RTL Hrvatska prenodio dodjelu nagrada.
Ovih dana će se znati ko će prenositi.Treba gledati pregled programa za iduću nedjelju za pomenute kanale.
Ove godine će biti na HRT-u i RTS-unema me tamo wrote:Gdje sam ja onda gledao uzivo na telemahu bog zna zadnjih godina..chakany wrote:HBO već nekoliko godina ne prenosi Oscare, ali prenosi Zlatni globus.nema me tamo wrote:prenosi hbo svake godine cini mi se
Najvjerovatnije će dodjela biti na HRT-u, RTS-u i par godina je i RTL Hrvatska prenodio dodjelu nagrada.
Ovih dana će se znati ko će prenositi.Treba gledati pregled programa za iduću nedjelju za pomenute kanale.
Lorca <3dale cooper wrote:
Odličan!