veze s vezom wrote: Cuj nervozan, pa ja imam lijek
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Mutivoda
#42901 Re: AW: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
-
1 x 2
#42902 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
a da li bi vam spoznaja (spoznaja
) da neko otresa majmuna razmišljajući o vama imponovala ili bi vam bila čudna?
tj. ogavna?
ono...neko vam otvoreno ka'e....''maštao sam (drk' o razmišljajući ) o tebi!''
mada....jedino možda o šerbetici i o mutivodi (možda i o šećeru)

tj. ogavna?
mada....jedino možda o šerbetici i o mutivodi (možda i o šećeru)
-
1 x 2
#42903 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
znači....imponovalo bi ti kad neko otresa majmuna zamišljajući kako vodi ljubav s tobom?sherbett wrote:pa kad bi mi ti to rekao bilo bi mi ogavno, dok u slučaju nekog drugog ne bi.![]()
ništa osobno bubi
osim mene i ovakvih kao ja.
bubi....
postao sam izvjesni bubi.
he he he...
nikad.
bubi je niže biće
Last edited by 1 x 2 on 14/09/2014 00:35, edited 1 time in total.
-
Mutivoda
#42904 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Šta je toliko smiješno jebo te?! K'o da 13 godina imaš i ono spomene se drkanje il' jebanje pa svi u smijeh1 x 2 wrote:a da li bi vam spoznaja (spoznaja) da neko otresa majmuna razmišljajući o vama imponovala ili bi vam bila čudna?
tj. ogavna?
mada....jedino možda o šerbetici i o mutivodi (možda i o šećeru)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A što se toga tiče, nije mi ogavno, što bi bilo.
Last edited by Mutivoda on 14/09/2014 00:23, edited 1 time in total.
- Secer_033
#42905 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne bih to od svakoga htjela cuti, samo od momka koga volim.
-
1 x 2
#42906 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
znači imponovalo bi ti kad neko otresa majmuna razmišljajući o tebi.Mutivoda wrote:Šta je toliko smiješno jebo te?! K'o da 13 godina imaš i ono spomene se drkanje il' jebanje pa svi u smijeh1 x 2 wrote:a da li bi vam spoznaja (spoznaja) da neko otresa majmuna razmišljajući o vama imponovala ili bi vam bila čudna?
tj. ogavna?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A što se toga tiče, nije mi ogavno, šta bi bilo.
jedino ako to nisam ja i ovakvi kao ja.
to nisi spomenula.
ima tu nešto.
Last edited by 1 x 2 on 14/09/2014 00:25, edited 1 time in total.
-
1 x 2
#42907 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
na ovu alkalnu teško da bi ga i kvazimodo otreso.
-
Mutivoda
#42908 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jes' baš sam napisala - imponuje mi.1 x 2 wrote:znači imponovalo bi ti kad neko otresa majmuna razmišljajući o tebi.Mutivoda wrote:
Šta je toliko smiješno jebo te?! K'o da 13 godina imaš i ono spomene se drkanje il' jebanje pa svi u smijeh![]()
to nisi spomenula.
ima tu nešto.
Nije, nego jebe mi se o kome/čemu ko misli dok drka, nek' misli na šta hoće jbt.
Ako je njemu dobro, to je to
-
1 x 2
#42909 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa da.Mutivoda wrote:Jes' baš sam napisala - imponuje mi.1 x 2 wrote:znači imponovalo bi ti kad neko otresa majmuna razmišljajući o tebi.Mutivoda wrote:
Šta je toliko smiješno jebo te?! K'o da 13 godina imaš i ono spomene se drkanje il' jebanje pa svi u smijeh![]()
to nisi spomenula.
ima tu nešto.![]()
Nije, nego jebe mi se o kome/čemu ko misli dok drka, nek' misli na šta hoće jbt.
Ako je njemu dobro, to je tovaljda je to svrha..
ha
- amiliana
#42910 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nije valjdaismo car wrote:Hahaha kakvo pitanje. Od sad pratim ovaj forum samo zbog ove teme.
Ne vrijedi .
-
1 x 2
#42911 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Šta je toliko smiješno jebo te?!Mutivoda wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]
nemoj psovat.
ništa nije smiješno.
složi zabrinjavajuću facu.
budi u elementu
-
1 x 2
#42912 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
'ta ti?amiliana wrote:Nije valjdaismo car wrote:Hahaha kakvo pitanje. Od sad pratim ovaj forum samo zbog ove teme.![]()
Ne vrijedi .
- motorna_pila
#42913 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
BURAZ, pitanje ti je za duboki naklon. Svaka cast, kako se ja nisam sjetio da postavim ovakvo pitanje.?1 x 2 wrote:a da li bi vam spoznaja (spoznaja) da neko otresa majmuna razmišljajući o vama imponovala ili bi vam bila čudna?
tj. ogavna?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1X2, budi mi inspiracija. Volim te.
- Big Ang
#42914 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa nije to bas prijatno. 
-
1 x 2
#42915 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
u principu je to puno njima izuzimajući mutivodu i šećer.motorna_pila wrote:
BURAZ, pitanje ti je za duboki naklon. Svaka cast, kako se ja nisam sjetio da postavim ovakvo pitanje.?![]()
1X2, budi mi inspiracija. Volim te.
znaš šta...mislim da je neko na njih dvije nekad i otres'o majmuna.
što u svakom slučaju i imponuje.
-
Mutivoda
#42916 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa vidim "umireš" od smijeha, jbg podijeli sa nama ako je nešto toliko smiješno, i mi bi da se smijemo.1 x 2 wrote:
nemoj psovat.
ništa nije smiješno.
budi u elementu
- Towelie
#42917 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Razumem da se vi zene u datoj situaciji osecate objektivizovano, ali s druge strane to vam je kompliment i ide u prilog teznji da budete nekom pozeljne, ili da se eufemisticki izrazim, da mu budete muze za handjob.Big Ang wrote:Pa nije to bas prijatno.
-
1 x 2
#42918 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
o.k mutivodo.Mutivoda wrote:Pa vidim "umireš" od smijeha, jbg podijeli sa nama ako je nešto toliko smiješno, i mi bi da se smijemo.1 x 2 wrote:
nemoj psovat.
ništa nije smiješno.
budi u elementu
to je bila parodija na ovu omatorjelu hanumicu
ja se inače smijem samo kad mi je plata.
i to je to.
imam jedno dobro pitanje....
- Big Ang
#42919 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Towelie wrote:Razumem da se vi zene u datoj situaciji osecate objektivizovano, ali s druge strane to vam je kompliment i ide u prilog teznji da budete nekom pozeljne, ili da se eufemisticki izrazim, da mu budete muze za handjob.Big Ang wrote:Pa nije to bas prijatno.
Fino receno. Teoretski si u pravu. Ali...u praksi je to neprijatno kada to radi neko potpuno nepoznat
-
nightvision
#42920 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jednan kolega ovde ustvrdio je da za "300 do 500 kuna u zg od obicne cure dobijes sta pozelis". mislim, to je relativno puno novaca za najobicniji sex i cini mi se da strogo samo cura profesinalac koja stvarno zna sta radi moze toliko traziti. s obzirom da ne vjerujem da "obicna" djevojka zna "uraditi posla" koji vrijedi 100-150KM (predpostavljam po satu), a vi ste ovde "obicne" djevojke, pomislih da vas pitam kako bi to izgledalo iz vaseg ugla, sta vi smatrate dovoljnim za toliko novaca ili da li za sebe smatrate da o sexu znate dovoljno i toliko iskusnima da bi ste u nekakvoj zamisljenoj situaciji mogle traziti toliko novaca. skakljivo pitanje pa nek odgovori ko moze. i smije.
- alkalna_baterija
#42921 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ma pačiću ko je dir'o1 x 2 wrote:na ovu alkalnu teško da bi ga i kvazimodo otreso.
sumnjiv si ti meni čim me prizivaš
- motorna_pila
#42922 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
...nightvision wrote:jednan kolega ovde ustvrdio je da za "300 do 500 kuna u zg od obicne cure dobijes sta pozelis". mislim, to je relativno puno novaca za najobicniji sex i cini mi se da strogo samo cura profesinalac koja stvarno zna sta radi moze toliko traziti. s obzirom da ne vjerujem da "obicna" djevojka zna "uraditi posla" koji vrijedi 100-150KM (predpostavljam po satu), a vi ste ovde "obicne" djevojke, pomislih da vas pitam kako bi to izgledalo iz vaseg ugla, sta vi smatrate dovoljnim za toliko novaca ili da li za sebe smatrate da o sexu znate dovoljno i toliko iskusnima da bi ste u nekakvoj zamisljenoj situaciji mogle traziti toliko novaca. skakljivo pitanje pa nek odgovori ko moze. i smije.
Last edited by motorna_pila on 14/09/2014 01:55, edited 2 times in total.
-
Mutivoda
#42923 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nemam pojma, niti sam ikada razmišljala "šta je dovoljno za koliko para". Meni, lično, je odvratna sama pomisao na to. I nikada to ne bih uradila, da bih bila s nekim na taj način, moram biti zaljubljena u njega.nightvision wrote:jednan kolega ovde ustvrdio je da za "300 do 500 kuna u zg od obicne cure dobijes sta pozelis". mislim, to je relativno puno novaca za najobicniji sex i cini mi se da strogo samo cura profesinalac koja stvarno zna sta radi moze toliko traziti. s obzirom da ne vjerujem da "obicna" djevojka zna "uraditi posla" koji vrijedi 100-150KM (predpostavljam po satu), a vi ste ovde "obicne" djevojke, pomislih da vas pitam kako bi to izgledalo iz vaseg ugla, sta vi smatrate dovoljnim za toliko novaca ili da li za sebe smatrate da o sexu znate dovoljno i toliko iskusnima da bi ste u nekakvoj zamisljenoj situaciji mogle traziti toliko novaca. skakljivo pitanje pa nek odgovori ko moze. i smije.
A jbg, svakome njegovo, toliko košta, ako želiš - daj joj, ako ti je previše - traži dalje. Ima ko hoće, naći će ona mušteriju.
- Big Ang
#42924 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ti, dakle, ne pitas da li bi mi to uradile nego da li imamo dovoljno znanja i iskustva za tu cijenu?nightvision wrote:jednan kolega ovde ustvrdio je da za "300 do 500 kuna u zg od obicne cure dobijes sta pozelis". mislim, to je relativno puno novaca za najobicniji sex i cini mi se da strogo samo cura profesinalac koja stvarno zna sta radi moze toliko traziti. s obzirom da ne vjerujem da "obicna" djevojka zna "uraditi posla" koji vrijedi 100-150KM (predpostavljam po satu), a vi ste ovde "obicne" djevojke, pomislih da vas pitam kako bi to izgledalo iz vaseg ugla, sta vi smatrate dovoljnim za toliko novaca ili da li za sebe smatrate da o sexu znate dovoljno i toliko iskusnima da bi ste u nekakvoj zamisljenoj situaciji mogle traziti toliko novaca. skakljivo pitanje pa nek odgovori ko moze. i smije.
Od svih uvreda na forumu ovu bih izdvojila.
- alkalna_baterija
#42925 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sudeći po člancima na netu, najviše potencijalnih mušterija su imale one sa basnoslovnim cifra
ona odradi jednom i skupi ono za šta se ostale muče godinama