Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma nešto mi posle Čelzija nije u vinklo ni Roma ni Džek.
Ovu prije što kiksaše, Đenova valjda 1:1, rekoh valja odmorit malo od gledanja. Pa ono je bilo katastrofa i patnja gledat, a kamo li igrat. Mislim da su tu pokazali da nisu "pobjednička" ili kako već za skudeto ekipa opet i još. Ono je grehota bilo zijanit.
Ovo večeras je, kako god završi, već oproštaj od prvaka. Prvo sa Interom kiks, drugo sa Đenovom.
Hame_ wrote:Ma nešto mi posle Čelzija nije u vinklo ni Roma ni Džek.
Ovu prije što kiksaše, Đenova valjda 1:1, rekoh valja odmorit malo od gledanja. Pa ono je bilo katastrofa i patnja gledat, a kamo li igrat. Mislim da su tu pokazali da nisu "pobjednička" ili kako već za skudeto ekipa opet i još. Ono je grehota bilo zijanit.
Ovo večeras je, kako god završi, već oproštaj od prvaka. Prvo sa Interom kiks, drugo sa Đenovom.
Naš Džeko
Kako bolan oprostaj??? Ne zaboravi da Roma ima utakmicu manje!
A pogotovo nakon sto je veceras Juve dobio Napolija......mislim naravno da je bez obzira Juve najozbiljnije kandidat....pa Napoli i Inter ali bodovi kazu drukcije i ako Roma dobije zaostalu utakmicu u drugi dio sezone ulaze poravnati....a proljece je uvijek bilo Edinovo posto je on Zeljino dijete
Mislim da sam gledao sve utakmice od one u Londonu kad je dao dva gola. Bilo jedno barem 7-8 utakmica i mislim da nije dao gol od tada. Do danas.
No cijelo vrijeme je bio dobar, ne ono standardno kad udje u losu formu. Cijelo vrijeme starter i cijelo vrijeme po 90 minuta. I danas napokon ga dade. I reakcija mu je bila ono "udji vise u picku materinu" .
Prije toga na njemu sviran crveni karton u 10 minutu kad je pratkicno rjesecna utakmica.
PS: Ove neke ekipe sa dna Serie A se cine nivo nase lige majke mi.
jeza u ledja wrote:Mislim da sam gledao sve utakmice od one u Londonu kad je dao dva gola. Bilo jedno barem 7-8 utakmica i mislim da nije dao gol od tada. Do danas.
No cijelo vrijeme je bio dobar, ne ono standardno kad udje u losu formu. Cijelo vrijeme starter i cijelo vrijeme po 90 minuta. I danas napokon ga dade. I reakcija mu je bila ono "udji vise u picku materinu" .
Prije toga na njemu sviran crveni karton u 10 minutu kad je pratkicno rjesecna utakmica.
jeza u ledja wrote:Mislim da sam gledao sve utakmice od one u Londonu kad je dao dva gola. Bilo jedno barem 7-8 utakmica i mislim da nije dao gol od tada. Do danas.