BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
Muuky
#42901 Re: BHTelecom All About
Ne znam ko bi mi mogao pomoći al ev da napišem i ovde.
Od prošlog ponedeljka zovem naš bhtelecom i prjavljujem kvar uz koji zahtevam PLC adapter i Innbox modem
Njihovi ljudi dolaze posle tog kući i govore kao nema na stanju,kao biće ove sedmice. Uredu pričekat ću
Zatim opet zovem utorak prekjuče i opet tražim kao doće prijavljeno itd
Dns opet zovem kaže teta trebali su doč.
Da bi me dns samo zvali monteri i rekli kao nema
Šta da radim ?
Kontam sutra otič i sve odjavit ? Zbog ponašanja
A korisnk sam od početka mojatv
Od prošlog ponedeljka zovem naš bhtelecom i prjavljujem kvar uz koji zahtevam PLC adapter i Innbox modem
Njihovi ljudi dolaze posle tog kući i govore kao nema na stanju,kao biće ove sedmice. Uredu pričekat ću
Šta da radim ?
- BarbaDue
#42902 Re: BHTelecom All About
Ma odjavljuj odmah...ne čekaj sutra
Čuj oni tebe tako, bezobrazluk! 
-
AmirBaa
#42903 Re: BHTelecom All About
iznerviran zbog ovih desavanja oko student paketa u telecomu, prvi put u zivotu odem da vidim mobilne pakete kod konkurencije. Mtel student paket platis 10 KM imas 15 trositi i 400 MB (ako sam sve dobro skontao), a eronet neka super tarifa od 25 KM ima 2 GB, dok mene telecom hoce da prebaci na moj combo od 25 km koji ima mizernih 500 MB. E vala i ja budala pa koju godinu ranije ne pogledah ove ponude konkurencije

- Phosphorus
#42904 Re: BHTelecom All About
Zašto u zadnje vrijeme streamovi (arene sport) non-stop prekidaju na mojaTv webTV???
Nije kul, povećane brzine, očekujem da bude bolje, a ono drugi problemi...
-
AmirBaa
#42905 Re: BHTelecom All About
ja sam izludio preksinoc, meni nikako nije htjelo da upaliPhosphorus wrote:Zašto u zadnje vrijeme streamovi (arene sport) non-stop prekidaju na mojaTv webTV???
- Phosphorus
#42906 Re: BHTelecom All About
Da, evo i večeras BHT, da je to neki strašni stream pa hajde.. Čak nisam ni HQ upalio, a o HD i da ne govorim..AmirBaa wrote: ja sam izludio preksinoc, meni nikako nije htjelo da upalipisao sam o tome ovdje ali je izignorisano
![]()
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#42907 Re: BHTelecom All About
AmirBaa wrote:iznerviran zbog ovih desavanja oko student paketa u telecomu, prvi put u zivotu odem da vidim mobilne pakete kod konkurencije. Mtel student paket platis 10 KM imas 15 trositi i 400 MB (ako sam sve dobro skontao), a eronet neka super tarifa od 25 KM ima 2 GB, dok mene telecom hoce da prebaci na moj combo od 25 km koji ima mizernih 500 MB. E vala i ja budala pa koju godinu ranije ne pogledah ove ponude konkurencije![]()
BarbaDue wrote:Ma odjavljuj odmah...ne čekaj sutraČuj oni tebe tako, bezobrazluk!
hah cuj ti tipicnog ublehas razmisljanja. Pa mozes ovako govoriti dok ne zafali para. Kada zafali, svakom korisniku će telekom ljubiti noge, davati ovo, davati ono. No tada mozda bude kasno.
-
kolacodjagoda
#42908 Re: BHTelecom All About
Ako već pokušavaš pljuvati po telekomu, pokušaj nekim argumentima. U mtelu za 10 km pretplate dobiješ 15KM kredita i prvi put instant 400mb interneta. Ostale mjesece ne dobijaš ni kb interneta. Nemaš ni naj brojeva. Kod telekoma za 10km dobiješ 11,70km kredita za poruke i pozive, svaki mjesec 250MB neograničenog interneta i dva naj broja prema kojima besplatno komuniciraš. Kod komba dobijaš dva naj broja sa besplatnom komunikacijom, 25km kredita za poruke i pozive i 500mb neograničenog interneta svaki mjesec. Oba paketa u telekomu su za dva koplja bolja od bilo kojeg sličnog paketa u mtelu ili eronetu.AmirBaa wrote:iznerviran zbog ovih desavanja oko student paketa u telecomu, prvi put u zivotu odem da vidim mobilne pakete kod konkurencije. Mtel student paket platis 10 KM imas 15 trositi i 400 MB (ako sam sve dobro skontao), a eronet neka super tarifa od 25 KM ima 2 GB, dok mene telecom hoce da prebaci na moj combo od 25 km koji ima mizernih 500 MB. E vala i ja budala pa koju godinu ranije ne pogledah ove ponude konkurencije![]()
-
AmirBaa
#42909 Re: BHTelecom All About
Ok, Mtel nisam dobro skontao. Zasto je taj drugi paket bolji od ovog gdje dobijes 2 gb interneta ? Ja cu morati 13 km mjesecno sad davati za dodatnu gigu na ovom moj combo paketu, jer mi 500 mb nije dovoljno.kolacodjagoda wrote:Ako već pokušavaš pljuvati po telekomu, pokušaj nekim argumentima. U mtelu za 10 km pretplate dobiješ 15KM kredita i prvi put instant 400mb interneta. Ostale mjesece ne dobijaš ni kb interneta. Nemaš ni naj brojeva. Kod telekoma za 10km dobiješ 11,70km kredita za poruke i pozive, svaki mjesec 250MB neograničenog interneta i dva naj broja prema kojima besplatno komuniciraš. Kod komba dobijaš dva naj broja sa besplatnom komunikacijom, 25km kredita za poruke i pozive i 500mb neograničenog interneta svaki mjesec. Oba paketa u telekomu su za dva koplja bolja od bilo kojeg sličnog paketa u mtelu ili eronetu.AmirBaa wrote:iznerviran zbog ovih desavanja oko student paketa u telecomu, prvi put u zivotu odem da vidim mobilne pakete kod konkurencije. Mtel student paket platis 10 KM imas 15 trositi i 400 MB (ako sam sve dobro skontao), a eronet neka super tarifa od 25 KM ima 2 GB, dok mene telecom hoce da prebaci na moj combo od 25 km koji ima mizernih 500 MB. E vala i ja budala pa koju godinu ranije ne pogledah ove ponude konkurencije![]()
-
kolacodjagoda
#42910 Re: BHTelecom All About
Hejteru ne sekiraj se za telekom. Prešišali su 150000 korisnika moja tv usluge a nakon 01.05 ima da ih bude 300000 do novembra. Broj korisnika mobilne se već odavno u milionima brojiun1ted wrote:AmirBaa wrote:iznerviran zbog ovih desavanja oko student paketa u telecomu, prvi put u zivotu odem da vidim mobilne pakete kod konkurencije. Mtel student paket platis 10 KM imas 15 trositi i 400 MB (ako sam sve dobro skontao), a eronet neka super tarifa od 25 KM ima 2 GB, dok mene telecom hoce da prebaci na moj combo od 25 km koji ima mizernih 500 MB. E vala i ja budala pa koju godinu ranije ne pogledah ove ponude konkurencije![]()
![]()
![]()
![]()
BarbaDue wrote:Ma odjavljuj odmah...ne čekaj sutraČuj oni tebe tako, bezobrazluk!
hah cuj ti tipicnog ublehas razmisljanja. Pa mozes ovako govoriti dok ne zafali para. Kada zafali, svakom korisniku će telekom ljubiti noge, davati ovo, davati ono. No tada mozda bude kasno.
-
kolacodjagoda
#42911 Re: BHTelecom All About
Bolji je jer kompletnu pretplatu koristiš za pozive i poruke, imaš dva naj broja za besplatne razgovore i neograničen internet 500mb. Ti samo gledaš internet. Ako ti je internet najbitniji telekom ima paket mobilnog interneta gdje za 25 KM imaš 12GB neograničenog interneta. Sve u svemu telekom je po meni puno povoljniji.AmirBaa wrote:Ok, Mtel nisam dobro skontao. Zasto je taj drugi paket bolji od ovog gdje dobijes 2 gb interneta ? Ja cu morati 13 km mjesecno sad davati za dodatnu gigu na ovom moj combo paketu, jer mi 500 mb nije dovoljno.kolacodjagoda wrote:Ako već pokušavaš pljuvati po telekomu, pokušaj nekim argumentima. U mtelu za 10 km pretplate dobiješ 15KM kredita i prvi put instant 400mb interneta. Ostale mjesece ne dobijaš ni kb interneta. Nemaš ni naj brojeva. Kod telekoma za 10km dobiješ 11,70km kredita za poruke i pozive, svaki mjesec 250MB neograničenog interneta i dva naj broja prema kojima besplatno komuniciraš. Kod komba dobijaš dva naj broja sa besplatnom komunikacijom, 25km kredita za poruke i pozive i 500mb neograničenog interneta svaki mjesec. Oba paketa u telekomu su za dva koplja bolja od bilo kojeg sličnog paketa u mtelu ili eronetu.AmirBaa wrote:iznerviran zbog ovih desavanja oko student paketa u telecomu, prvi put u zivotu odem da vidim mobilne pakete kod konkurencije. Mtel student paket platis 10 KM imas 15 trositi i 400 MB (ako sam sve dobro skontao), a eronet neka super tarifa od 25 KM ima 2 GB, dok mene telecom hoce da prebaci na moj combo od 25 km koji ima mizernih 500 MB. E vala i ja budala pa koju godinu ranije ne pogledah ove ponude konkurencije![]()
-
AmirBaa
#42912 Re: BHTelecom All About
Bolji je jer kompletnu pretplatu koristiš za pozive i poruke, imaš dva naj broja za besplatne razgovore i neograničen internet 500mb. Ti samo gledaš internet. Ako ti je internet najbitniji telekom ima paket mobilnog interneta gdje za 25 KM imaš 12GB neograničenog interneta. Sve u svemu telekom je po meni puno povoljniji.[/quote]
Pa dobijes i ovdje 200 min i 1000 poruka prema svim mrezama u BiH
kome je do neogranicenog razgovora, imas viber i 2 gb da pricas, to ti dodje kao vjecnost jedna
nemoj misliti da te provociram, samo mi nije jasno kako po vama telecom ispada najbolji u svemu, a cim malo sire pogledas svi su tu negdje. Samo ne znam jel u drugim mrezama nakon sto potpises ugovor mijenjaju te pakete i jebu u zdrav mozak nekim novim pravilima ?
Pa dobijes i ovdje 200 min i 1000 poruka prema svim mrezama u BiH
-
kolacodjagoda
#42913 Re: BHTelecom All About
Pa dobijes i ovdje 200 min i 1000 poruka prema svim mrezama u BiHAmirBaa wrote:Bolji je jer kompletnu pretplatu koristiš za pozive i poruke, imaš dva naj broja za besplatne razgovore i neograničen internet 500mb. Ti samo gledaš internet. Ako ti je internet najbitniji telekom ima paket mobilnog interneta gdje za 25 KM imaš 12GB neograničenog interneta. Sve u svemu telekom je po meni puno povoljniji.
25 KM za pozive je puno bolje od tih 200 minuta a poruke svakako niko i ne koristi.
-
AmirBaa
#42914 Re: BHTelecom All About
25 KM za pozive je puno bolje od tih 200 minuta a poruke svakako niko i ne koristi.[/quote]kolacodjagoda wrote:Pa dobijes i ovdje 200 min i 1000 poruka prema svim mrezama u BiHAmirBaa wrote:Bolji je jer kompletnu pretplatu koristiš za pozive i poruke, imaš dva naj broja za besplatne razgovore i neograničen internet 500mb. Ti samo gledaš internet. Ako ti je internet najbitniji telekom ima paket mobilnog interneta gdje za 25 KM imaš 12GB neograničenog interneta. Sve u svemu telekom je po meni puno povoljniji.![]()
kome je do neogranicenog razgovora, imas viber i 2 gb da pricas, to ti dodje kao vjecnost jedna
nemoj misliti da te provociram, samo mi nije jasno kako po vama telecom ispada najbolji u svemu, a cim malo sire pogledas svi su tu negdje. Samo ne znam jel u drugim mrezama nakon sto potpises ugovor mijenjaju te pakete i jebu u zdrav mozak nekim novim pravilima ?
25 - 13 km za 1 GB interneta ostane ti 12 km za pozive. I opet manje interneta nego sto ovi nude
-
mirza_15
#42915 Re: BHTelecom All About
Raspravljate se bezveze. Uzmes mojatv, dodas 2 postpaida i 3 prepaida, imas 6 brojeva koji po 1.000 minuta pricaju izmedju sebe sa uspostavom od 0,05 KM i svi mobilni dobiju jos 500 MB mobilnog interneta. 
-
AmirBaa
#42916 Re: BHTelecom All About
eh da, ovo sa novim paketom gdje sve ubacis zajedno zvuci bas super, pogotovo taj internet. Samo valja cekati to sve, mogu misliti guzve od majamirza_15 wrote:Raspravljate se bezveze. Uzmes mojatv, dodas 2 postpaida i 3 prepaida, imas 6 brojeva koji po 1.000 minuta pricaju izmedju sebe sa uspostavom od 0,05 KM i svi mobilni dobiju jos 500 MB mobilnog interneta.
-
aladinosmic1
#42917 Re: BHTelecom All About
to 500mb interneta dnevno ili mjesecno?
-
mit12
#42918 Re: BHTelecom All About
mjesečnoaladinosmic1 wrote:to 500mb interneta dnevno ili mjesecno?
- Laertes
#42919 Re: BHTelecom All About
Pitanje za mirzu i ing-ecc. Placaju li vas za ove postove ovdje? Fakat bi trebali. Korisniji ste nego 1444. Svaka cast, momci i hvala vam. 
-
ing-ecc
#42920 Re: BHTelecom All About
Laertes wrote:Pitanje za mirzu i ing-ecc. Placaju li vas za ove postove ovdje? Fakat bi trebali. Korisniji ste nego 1444. Svaka cast, momci i hvala vam.
hahahaaaa
-
ing-ecc
#42921 Re: BHTelecom All About
PLC (koristenje) mozes dobiti na zahtjev jer je to usluga a Innbox modem nije usluga i ne mozes ga dobiti jer vjerovatno nema potrebe za tim.Muuky wrote:Ne znam ko bi mi mogao pomoći al ev da napišem i ovde.
Šta da radim ?
Uz odgovarajucu uslugu kao dio opreme mozes dobiti i Innbox.
-
bumerangss
#42922 Re: BHTelecom All About
Ali ne pricamo mi svi samo sa zenom, sinom, kcerkom, punicom i svalerkom pa da nam je dovoljnjo tih 5 najbrojevamirza_15 wrote:Raspravljate se bezveze. Uzmes mojatv, dodas 2 postpaida i 3 prepaida, imas 6 brojeva koji po 1.000 minuta pricaju izmedju sebe sa uspostavom od 0,05 KM i svi mobilni dobiju jos 500 MB mobilnog interneta.
Mi ne ozenjeni pricamo po malo sa 100 brojeva. Treba nam vise jeftinog interneta!!!
-
quarterback
#42923 Re: BHTelecom All About
trebas preci na paket "zagondzija plus"bumerangss wrote:Ali ne pricamo mi svi samo sa zenom, sinom, kcerkom, punicom i svalerkom pa da nam je dovoljnjo tih 5 najbrojevamirza_15 wrote:Raspravljate se bezveze. Uzmes mojatv, dodas 2 postpaida i 3 prepaida, imas 6 brojeva koji po 1.000 minuta pricaju izmedju sebe sa uspostavom od 0,05 KM i svi mobilni dobiju jos 500 MB mobilnog interneta.![]()
Mi ne ozenjeni pricamo po malo sa 100 brojeva. Treba nam vise jeftinog interneta!!!
-
ing-ecc
#42924 Re: BHTelecom All About
2, 3 ili 4 GB za 11,70 km.
A 8, 10 ili 12 GB za 25,74 km.
E da vidimo ko ce ga nakucati na ovolike gige

A 8, 10 ili 12 GB za 25,74 km.
E da vidimo ko ce ga nakucati na ovolike gige