Dajte ljudi kakav ba Trent, nije ni u top 5 desnih bekova u svijetu, prije svega radi odbrambene igre. Evo možemo prelistati temu i vidjeti kakve su reakcije bile prije njegovog gola, ne sjećam se da je uopšte spomenut a kamoli da se svršavalo na njega. Odbrambeni dadne gol i odmah je igračina. vidjeti i pod Baines
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zomri
#42901 Re: Liverpool FC
Harun izgleda jedini ne igra fantasy ovdje pa mu je hladna glava
Dajte ljudi kakav ba Trent, nije ni u top 5 desnih bekova u svijetu, prije svega radi odbrambene igre. Evo možemo prelistati temu i vidjeti kakve su reakcije bile prije njegovog gola, ne sjećam se da je uopšte spomenut a kamoli da se svršavalo na njega. Odbrambeni dadne gol i odmah je igračina. vidjeti i pod Baines
-
RJ57
#42902 Re: Liverpool FC
ovo danas je bila klopova demonstracija moći, zgazili su lester ko da su ovi zadnji na tabeli. liga je riješena, ostaje samo još LŠ gdje se moraju potruditi
Last edited by RJ57 on 26/12/2019 23:40, edited 1 time in total.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#42903 Re: Liverpool FC
Jel se zezaš ?zomri wrote: ↑26/12/2019 23:35 Harun izgleda jedini ne igra fantasy ovdje pa mu je hladna glava![]()
Dajte ljudi kakav ba Trent, nije ni u top 5 desnih bekova u svijetu, prije svega radi odbrambene igre. Evo možemo prelistati temu i vidjeti kakve su reakcije bile prije njegovog gola, ne sjećam se da je uopšte spomenut a kamoli da se svršavalo na njega. Odbrambeni dadne gol i odmah je igračina. vidjeti i pod Baines![]()
Cak se i odbrambeno pravo popravio bgm zadnju godinu dana, tako da je sigurno ne medju top 5 nego medju 3 desna beka svijeta, nemoj zayebavati. Donosi i previse ofanzivno da bi gledao svaku njegovu gresku u defanzivi a nije ni tu rupa u rangu Morena.
- East_side
#42904 Re: Liverpool FC
TAA je imao i 2 asistencije pored postignutog gola. Je li najbolji bek na svijetu, tesko je procijeniti.
Strasan igrac u svakom smislu.
Strasan igrac u svakom smislu.
- zomri
#42905 Re: Liverpool FC
ne zezam se, odličan je igrač ali nije još u krugu elitnih. nije ni prime dani alves a bogme ni azpilicueta, pa jedan wan bissaka je daleko bolji odbrambeno od njega. robertson s druge strane (pun intended) po meni jest u krugu elitnih lijevih ili elitnih bekova uopšte. trent mora još pure jesti.Gerro wrote: ↑26/12/2019 23:39Jel se zezaš ?zomri wrote: ↑26/12/2019 23:35 Harun izgleda jedini ne igra fantasy ovdje pa mu je hladna glava![]()
Dajte ljudi kakav ba Trent, nije ni u top 5 desnih bekova u svijetu, prije svega radi odbrambene igre. Evo možemo prelistati temu i vidjeti kakve su reakcije bile prije njegovog gola, ne sjećam se da je uopšte spomenut a kamoli da se svršavalo na njega. Odbrambeni dadne gol i odmah je igračina. vidjeti i pod Baines![]()
Cak se i odbrambeno pravo popravio bgm zadnju godinu dana, tako da je sigurno ne medju top 5 nego medju 3 desna beka svijeta, nemoj zayebavati. Donosi i previse ofanzivno da bi gledao svaku njegovu gresku u defanzivi a nije ni tu rupa u rangu Morena.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#42906 Re: Liverpool FC
Ne slazem se.
Ono, normalno da nije prime Dani Alvesa trenutno, ali kako ce biti kad mu je tek 21 ?
Wan Bissaka je bolji od njega defanzivno sto i nije neko iznenadjenje obzirom da se radi o igracu koji je 1 na 1 jedan od boljih defanzivaca na svijetu, ali je Arnold 5 puta bolji od njega u napadu, nego li sto je ovaj od njeg u odbrani.
Robertson i meni jeste bolji, sigurniji igrac, ali Arnold ima mnogo veci plafon
Ono, normalno da nije prime Dani Alvesa trenutno, ali kako ce biti kad mu je tek 21 ?
Robertson i meni jeste bolji, sigurniji igrac, ali Arnold ima mnogo veci plafon
- BHF_Manijak
#42907 Re: Liverpool FC
Liverpoolu je sreca sto protiv jako jako malo ekipa igra, koje ce igrati na njihovu postavljenu odbranu. U takvim situacijama, a takvih je 3-4 puta godisnje eventualno, TAA zaista pogubljeno izgleda.
Njegova je sreca sto igra u ekipi koja je predodredjena da igra napadacki, tako da malo vremena i ima za defanzivu, plus trenera koji zna maksimalno iskoristiti.
Ove nabrojane stvari nisu navedene da bi se omalovazavao Trent, vec cisto kao fakti. Doduse ako cemo mak na konac malo je i desnih bekova zadnjih 15-20 godina koji su u oba pravca beton bili. Ko vam na prvu naumpada? Alves, Lahm, Maicon?
I ne zezajte za Robertsona, zna Boga mi i on ispasti nazad k'o iz tramvaja, napraviti nekad zaista glup faul itd... Mislim ako tesete Trenta, koji je 3-4 godine mladji, nemojte onda ni za Robija pretjerivati. Obojica klasa.
Njegova je sreca sto igra u ekipi koja je predodredjena da igra napadacki, tako da malo vremena i ima za defanzivu, plus trenera koji zna maksimalno iskoristiti.
Ove nabrojane stvari nisu navedene da bi se omalovazavao Trent, vec cisto kao fakti. Doduse ako cemo mak na konac malo je i desnih bekova zadnjih 15-20 godina koji su u oba pravca beton bili. Ko vam na prvu naumpada? Alves, Lahm, Maicon?
I ne zezajte za Robertsona, zna Boga mi i on ispasti nazad k'o iz tramvaja, napraviti nekad zaista glup faul itd... Mislim ako tesete Trenta, koji je 3-4 godine mladji, nemojte onda ni za Robija pretjerivati. Obojica klasa.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#42908 Re: Liverpool FC
Alves i Lahm igrali upravo u ekipama gdje su dominirali 95 % utakmica.
- zomri
#42909 Re: Liverpool FC
Pa ne kažem da neće biti, ali pogledaj gore šta se piše za njega da je trenutno najbolji desni bek na svijetu
svakako da ima još dosta prostora za napredak, ali prvenstveno mora popraviti defanzivni učinak, a da pritom ofanziva ne trpi.
nisam fan takvih bekova tipa marcelo ili ovaj pereira iz leicestera recimo. za mene bek mora prvenstveno raditi posao u odbrani, pa tek onda misliti ka naprijed.
ono, jest ovi sada bekovi redefinišu svoju poziciju jer su usljed cancelovanja veznog reda i napada često jedini koji imaju prostor i mogu graditi igru. ako je išta obilježilo ovu deceniju to su upravo ti bekovi-playmakeri.
nisam fan takvih bekova tipa marcelo ili ovaj pereira iz leicestera recimo. za mene bek mora prvenstveno raditi posao u odbrani, pa tek onda misliti ka naprijed.
ono, jest ovi sada bekovi redefinišu svoju poziciju jer su usljed cancelovanja veznog reda i napada često jedini koji imaju prostor i mogu graditi igru. ako je išta obilježilo ovu deceniju to su upravo ti bekovi-playmakeri.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#42910 Re: Liverpool FC
Bi li vise volio da imas beka kao Bissaku koji je u napadu ogranicen ko Leiva ?
Pa piše se u naletu euforije svašta, tako ti je uvijek bilo i bit će. Ja u ligi ne vidim ko je to vidno bolji desni bek od njega.
Pa piše se u naletu euforije svašta, tako ti je uvijek bilo i bit će. Ja u ligi ne vidim ko je to vidno bolji desni bek od njega.
- BHF_Manijak
#42911 Re: Liverpool FC
Ali su pokaizvali kvalitet u defanzivi kad je trebalo, Lahm posebno, Alves manje-vise.
@zomri, slazem se, decko je mlad i treba ga pustiti da se razvija. Odlicno zasad izgleda, ali polahko. Doduse jebo titule koje dodjeljuju Klix forumasi, nebitni smo na svjetskoj mapi svakako.
- zomri
#42912 Re: Liverpool FC
Azpi.
Pa ako ćemo pravo Bissaka onda ima više prostora za napredak, nego Trent. Bissaka već zna braniti igrača i prostor, a budući da je bio napadač zna taj dio dobro. Loš je tehničar i u dodavanjima, tu može dosta napredovati.
I da ti odgovorim na pitanje: za Liverpoolovu igru trenutno je Trent bolji, ali da sam recimo Mourinho nikada ne bih Trenta uzeo prije Bissake...
-
doboj71
#42913 Re: Liverpool FC
ovo danas je bilo fudbalska poezija .
- zomri
#42914 Re: Liverpool FC
pa to je nadam se svima jasnoBHF_Manijak wrote: ↑27/12/2019 00:06Ali su pokaizvali kvalitet u defanzivi kad je trebalo, Lahm posebno, Alves manje-vise.
@zomri, slazem se, decko je mlad i treba ga pustiti da se razvija. Odlicno zasad izgleda, ali polahko. Doduse jebo titule koje dodjeljuju Klix forumasi, nebitni smo na svjetskoj mapi svakako.![]()
šta fali, neka se malo i ovakva neka rasprava rasplamsa na temi, da ne bude samo circlejerk
- AmiĐa_Idriz
#42915 Re: Liverpool FC
Ne treba žuriti uopšte sa bilo kakvim etiketiranjem Trenta u tom smislu, karijera je tek pred njim.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#42916 Re: Liverpool FC
Azpi je cak uvijek bio bolji kao lijevi nego kao desni bek, da ne pricam o tome sto je jos bio bolji kao desni stoper sa 3 nazad nego kao desni bek...zomri wrote: ↑27/12/2019 00:08Azpi.
Pa ako ćemo pravo Bissaka onda ima više prostora za napredak, nego Trent. Bissaka već zna braniti igrača i prostor, a budući da je bio napadač zna taj dio dobro. Loš je tehničar i u dodavanjima, tu može dosta napredovati.
I da ti odgovorim na pitanje: za Liverpoolovu igru trenutno je Trent bolji, ali da sam recimo Mourinho nikada ne bih Trenta uzeo prije Bissake...
Bissaka ce tesko ikada napredovati u napadu, ja ne znam kako je on igro u napadu, nista se to kod njeg ne vidi realno, katastrofalan je, vidjet cemo.
Pa dobro, ne vodi nas Mourinho tako da sbbkbb...
- BHF_Manijak
#42917 Re: Liverpool FC
Sjetite se jos da ovoj ekipi nedostaju pluca na sredini, dr. Fabinho...
Minamino jos kad dodje, pa jebo te...
Keita se dohavizao, strasno igra prema naprijed, pozadi je jos malo bojazljiv u duelima, mora svrsci biti. Sad ga samo pod staklenim zvonom cuvati.

Keita se dohavizao, strasno igra prema naprijed, pozadi je jos malo bojazljiv u duelima, mora svrsci biti. Sad ga samo pod staklenim zvonom cuvati.
- zomri
#42918 Re: Liverpool FC
Gerro wrote: ↑27/12/2019 00:13
Azpi je cak uvijek bio bolji kao lijevi nego kao desni bek, da ne pricam o tome sto je jos bio bolji kao desni stoper sa 3 nazad nego kao desni bek...
Bissaka ce tesko ikada napredovati u napadu, ja ne znam kako je on igro u napadu, nista se to kod njeg ne vidi realno, katastrofalan je, vidjet cemo.
Pa dobro, ne vodi nas Mourinho tako da sbbkbb...
https://www.skysports.com/football/news ... right-backBrought up as a striker and a winger after joining Palace as an 11-year-old, it was not until Wan-Bissaka was called over from the U23s and asked to make up the numbers in one first-team training session in the middle of the 2016/17 season that his career took a different path. He was charged with marking Zaha.
"I was told it was a good battle," Richard Shaw tells Sky Sports with a chuckle. From that point on the Palace U23 coach and his assistant Dave Reddington set about converting their winger into a proper defender.
- Charuga
- Globalni moderator
#42919 Re: Liverpool FC
Evo na brzinu sa teme o Celziju. Pisao si, i niko te nije upozorio.
I sljedeći put kad onako kurčevito odgovoriš, nećeš pisati dvije hefte. Toliko od mene.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#42920 Re: Liverpool FC
ma nisi me skontao, znam ja da je on u omladinskim kategorijama bio napadacko krilo ali mi ne izgleda kao da je ikad igrao u napadu..
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#42921 Re: Liverpool FC
pa to je tema Chelsea, nije Uniteda. I ne vidim da sam odgovorio puno kur.cevito, sad jer si ti moderator ja se moram tebi podvoravati... daj ba
- Charuga
- Globalni moderator
#42922 Re: Liverpool FC
Ako možeš ti na temi o Čelziju, zašto on ne bi mogao na temi o Liverpulu. Nije bitno ko za koga navija, nego ko kako piše, i nikome nije zabranjeno da piše na bilo kojoj temi.
Rekoh ti da ne određuješ ko će gdje pisati, i da se držiš teme.
Rekoh ti da ne određuješ ko će gdje pisati, i da se držiš teme.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#42923 Re: Liverpool FC
pa Liverpool i Chelsea nisu rivalski timovi kao Liverpool i United u tome je štos
- Charuga
- Globalni moderator
#42924 Re: Liverpool FC
Ma koga boli ko je sa kim rivalski tim, svako ima pravo da piše na svakoj temi, sve dok se drži teme, piše normalno, ne dolazi da trola i provocira!
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure