Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sha_ba
#42876 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
op'o prEtiska ba 
- motorna_pila
#42877 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zar je stvarno moguce da su samo dvije forumasice stigle odgovoriti na moja 2 pitanja?
Ja sam stvarno mislio da je bar, prvo pitanje sasvim uredu i da ne izaziva nikakva pomjesana osjecanja mrznje i prezira, kod forumasica..
Drugo pitanje, priznajem da izlazi iz okvira realnih ocekivanja koje forumasice imaju kada im se postavljaju pitanja, ali hajde, budemo posteni, nekad mozemo malo i zamastati...
Ne mogu a da ne primjetim da forumasice zaista vole odgovarati na neka druga levatska pitanja, dok na ova moja recimo, cude se i ne mogu da napisu smislen odgovor.
Ne zelim da off topicim, ali neke stvari mi zaista ne mogu biti sasvim jasne. ŽENE!
Ja sam stvarno mislio da je bar, prvo pitanje sasvim uredu i da ne izaziva nikakva pomjesana osjecanja mrznje i prezira, kod forumasica..
Drugo pitanje, priznajem da izlazi iz okvira realnih ocekivanja koje forumasice imaju kada im se postavljaju pitanja, ali hajde, budemo posteni, nekad mozemo malo i zamastati...
Ne mogu a da ne primjetim da forumasice zaista vole odgovarati na neka druga levatska pitanja, dok na ova moja recimo, cude se i ne mogu da napisu smislen odgovor.
Ne zelim da off topicim, ali neke stvari mi zaista ne mogu biti sasvim jasne. ŽENE!
-
1 x 2
#42878 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
volite li više žestoke momke (kockaste glave) ili intelektualce (savijenih ramena)?
mislim ono...koju vrstu preferirate?
ili možda tražite neku kombinaciju
ono...kockastu glavu koja zna sastavit' prosto proširenu?
- motorna_pila
#42879 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa tema je da se postavljaju pitanja, zar ne? MpŽ, tako se zove. Okej, ako smaram i ako sam dosadan, necu vise.kiki-miki wrote:Pa ti smaraš s pitanjima.Sva su ti duga kao priča,imaju i uvod i zaplet.Samo da još odgovorimo i rasplet.
Mada kad tebi ne odgovara rasplet upališ se![]()
Tako da
Meni stvarno zanima kako bi se postavile u situaciji da vam se neki scenario koji sam opisao i dogodio, zato su mi pitanja duga i opsirna.
Najteze mi je ujutro kad udjem na temu, i vidim po 2 -3 stranice bespotrebnog chata. I tako svako jutro, uvijek ista stvar.
Kako god, vise necu postavljati pitanja.
Sry na off - u.
-
1 x 2
#42880 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
KHAHAHAGAGGAHAGGAGA
to je više pitanje za ove puno mlađe od tebe.
a i ne moraju odgovoriti.
to je više pitanje za ove puno mlađe od tebe.
a i ne moraju odgovoriti.
-
1 x 2
#42881 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
UVOD-kad cura po vašem mišljenju postaje stara cura?
ZAPLET-mislim ono...jel kad prevali 34-tu ili nešto ranije?
kad prevali 30-tu?
nije moguće da se starom curom postaje već u 28-oj?
rasplet
kad prevali 30-tu?
rasplet
- Secer_033
#42882 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne volim kockaste glave, ni savijena ramena.1 x 2 wrote:volite li više žestoke momke (kockaste glave) ili intelektualce (savijenih ramena)?
- Secer_033
#42883 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Biti cura je state of mind. Znam cura kojima je 50 i zena kojima je 20.1 x 2 wrote:UVOD-kad cura po vašem mišljenju postaje stara cura?
kad prevali 30-tu?
rasplet
-
1 x 2
#42884 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa jest.Secer_033 wrote:Biti cura je state of mind. Znam cura kojima je 50 i zena kojima je 20.1 x 2 wrote:UVOD-kad cura po vašem mišljenju postaje stara cura?
kad prevali 30-tu?
rasplet
u pravu si.
mada ....cura u 50-toj i ne zvuči baš prirodno.
ili?
dočim...žena u 20-toj zvuči prirodno...ili?
edit:
duboko sam ubjeđen da u CURAMA koje imaju 37, čuči nešto abnormalno.
trebale bi imati bar jedan brak iza sebe (o.k nek nema dječice)
ono...kao....Alien.
nesvakidašnje biće.
analize vrijedan oblik ljudskog stvorenja (u negativnom smislu)
mislim da se takve žene precjenjuju....
al to nije problem.
problem je jer takve uzimaju maha.
ono....kao zarazna bolest one se šire
- alkalna_baterija
#42885 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa zar opet... 
- MOSALJOZE
#42886 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
hajd alkalna nešto pitaj pa da zakuhamo
- Secer_033
#42887 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja sam malo nervozna... pitajte nesto. Pliiizzzz.
- dale cooper
#42888 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jebote, ispade da su slobodne žene od 30+ kao neka abnormalnost, virus čije se širenje
mora spriječiti. Ko' zombiji sunce ti jebem.

mora spriječiti. Ko' zombiji sunce ti jebem.
-
1 x 2
#42889 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa ne znam...zombiji su SF.dale cooper wrote:Jebote, ispade da su slobodne žene od 30+ kao neka abnormalnost, virus čije se širenje
mora spriječiti. Ko' zombiji sunce ti jebem.![]()
al ove....30+
pa zar ne vidiš?
smaraju
ko zarazna bolest one se šire kao što rekoh.
- motorna_pila
#42890 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Da li bi ikad testirale vjernost svog momka/muza tako sto bi u njegov omiljeni kafic, kada izadje sa jaranima,
platile i uputile neku extra dobru zensku koku koja bi mu se nabacivala u cilju da vidite da li ce je on otkaciti ili ce prihvatiti koketiranje i flert?
Ovo bi sve naravno uradile da testirate njega. Njegovu vjernost, njegove principe, njegov moral.
VI žene bas ste pronicljive. NEMOJTE samo reci da Vam ovo nikad nije palo na pamet!
platile i uputile neku extra dobru zensku koku koja bi mu se nabacivala u cilju da vidite da li ce je on otkaciti ili ce prihvatiti koketiranje i flert?
Ovo bi sve naravno uradile da testirate njega. Njegovu vjernost, njegove principe, njegov moral.
VI žene bas ste pronicljive. NEMOJTE samo reci da Vam ovo nikad nije palo na pamet!
- MOSALJOZE
#42891 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zašto kad kažemo ma nervozan sam danas,popusti me vi "dignete nos",jer kao zapostavljamo vas,niste dovoljno dobre za nas i slično.Kada ste vi malo nervozne,onda se cijela galaksija treba zapitati što ste vi nervozne.Ako se ne zapita,vjerovatno ćete pomisliti,kako nam nije stalo.
šećeš no hard fillings,bila si mi samo inspiracija
-
kaktusss
#42892 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
e jebi ga pilo,sad si mi dao idejumotorna_pila wrote:Da li bi ikad testirale vjernost svog momka/muza tako sto bi u njegov omiljeni kafic, kada izadje sa jaranima,
Ovo bi sve naravno uradile da testirate njega. Njegovu vjernost, njegove principe, njegov moral.![]()
-
Mutivoda
#42893 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ako će me prevarit', prevarit će me i bez te "dobre ženske koke" koju ću mu ja poslat, tako da mi je to niĐe veze. Ne provjeravam nikog.motorna_pila wrote:Da li bi ikad testirale vjernost svog momka/muza tako sto bi u njegov omiljeni kafic, kada izadje sa jaranima,
Ovo bi sve naravno uradile da testirate njega. Njegovu vjernost, njegove principe, njegov moral.![]()
Možda sam se tako i zajebala u životu, ali nema veze, nemam ja vremena za takve stvari.
Ako hoće nek' prevari, saznat će se kad tad.. i onda doviđenja i to je to.
- motorna_pila
#42894 Re: Odg: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
NE KONTAM.PreLetach wrote:Ojjjjj al ga procita mene stidsherbett wrote:vratio se jer nitko nije plakao za njim, a kako je sam ustvrdio, tema bez njega ne može da egzistira.ladyblue18 wrote:Pilo a onaj srceparajuci oprostaj, nista?
nema joj svrhe.
toliko se udubio u ulogu da ima i potpis u postu "vaš pila"
znači pilo, fakat si jadan. meni te žao..al samo da znaš, ako nisi do sada shvatio..JESI, primjećen si.
OD KOGA? ZA KOGA? ZBOG KOGA?
Ipak su ovo samo slova. Tastatura. Svi se krijemo iza nicka, ne poznajemo se, mozemo pitati sto / kaj nam je volja.
I necemo odgovarati zbog toga.
Samo opusteno ljudi.
OPET ne kontam.
OPET, ne kontam.
-
1 x 2
#42895 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
brijete li noge?
koristite li vosak?
ako brijate noge ili koristite vosak...zašto to radite?
koristite li vosak?
ako brijate noge ili koristite vosak...zašto to radite?
-
bang and blame
#42896 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nikad, Allaha mi.motorna_pila wrote:Da li bi ikad testirale vjernost svog momka/muza tako sto bi u njegov omiljeni kafic, kada izadje sa jaranima,
- Secer_033
#42897 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zato sto je uvijek odgovor 'nervozna sam zbog tebe'. Kako cemo dati odgovor ako nas ne pitate?MOSALJOZE wrote:Zašto kad kažemo ma nervozan sam danas,popusti me vi "dignete nos",jer kao zapostavljamo vas,niste dovoljno dobre za nas i slično.Kada ste vi malo nervozne,onda se cijela galaksija treba zapitati što ste vi nervozne.Ako se ne zapita,vjerovatno ćete pomisliti,kako nam nije stalo.
-
Mutivoda
#42898 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Čuj zašto to radite
hoŠ da puštamo?
hoŠ da puštamo?
- Secer_033
#42899 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja ne bih testirala. On ako ne izasao s jaranima, ja bih se skockala i izasla s jaranicama u isti kafic i ko fol se sreli a citavu noc bih ga ignorisala i posvetila paznju jaranicama. Ne vjerujem da bi mu dobra koka bila na pameti.motorna_pila wrote:Da li bi ikad testirale vjernost svog momka/muza tako sto bi u njegov omiljeni kafic, kada izadje sa jaranima,
-
1 x 2
#42900 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mutivoda wrote:Čuj zašto to radite![]()
![]()
hoŠ da puštamo?
zavisi od momenta.
aj sad pusti.