Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
Hafis

#42876 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Hafis »

Dobro si. Živa istina. Tako smo mi jednom 1993. u jednom čišćenju u .............. popucali se međusobno. Ovi naši jedni tekbirali i glumili ljiljane i zapuca se u onoj gunguli. Srećom slabi smo strelci bili pa ne bi nekog velikog zijana :)
zenit dozic

#42877 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by zenit dozic »

Hafis wrote:Dobro si. Živa istina. Tako smo mi jednom 1993. u jednom čišćenju u .............. popucali se međusobno. Ovi naši jedni tekbirali i glumili ljiljane i zapuca se u onoj gunguli. Srećom slabi smo strelci bili pa ne bi nekog velikog zijana :)
Sta ste vi cistili to mozda stanove od komsija :?:
Ili komsije od zivota :zzzz:
Last edited by zenit dozic on 07/07/2016 18:34, edited 1 time in total.
Hafis

#42878 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Hafis »

zenit dozic wrote:
Hafis wrote:Dobro si. Živa istina. Tako smo mi jednom 1993. u jednom čišćenju u .............. popucali se međusobno. Ovi naši jedni tekbirali i glumili ljiljane i zapuca se u onoj gunguli. Srećom slabi smo strelci bili pa ne bi nekog velikog zijana :)
Aha, preko studentskog servisa :D
Danguba

#42879 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Danguba »

zenit dozic wrote:

:lol: :lol:
mO k3

#42880 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mO k3 »

Danguba wrote:
zenit dozic wrote:

:lol: :lol:
Šuknu mu ga nježno :)
It_is_a_Leclerc

#42881 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by It_is_a_Leclerc »

zenit dozic wrote:
:lol: :thumbup:

Cistili stanove od neprijateljskih akumulatora i ves masina
Hafis

#42882 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Hafis »

E jebo ga. ne zna živ čovjek kako bi s vama. Fino sam potvrdio Zenitovu teoriju kako je bilo lažnog tekbiranja a vi odmah na patriJotsku priču.
Što se tiče stanova, k'o da toga nije bilo u svakom gradu...ma dajte, svi fini i pošteni.

Ja nisam ja te sreće bio da me to zapadne. Tada bio mlad, zelen, pa me vazda tjeralo na teren, na meraju.
The BEN10

#42883 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by The BEN10 »

It_is_a_Leclerc wrote:
zenit dozic wrote:
:lol: :thumbup:

Cistili stanove od neprijateljskih akumulatora i ves masina
Nemojte nam hafiSa dirati! :-D
The BEN10

#42884 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by The BEN10 »

Hafis wrote:E jebo ga. ne zna živ čovjek kako bi s vama. Fino sam potvrdio Zenitovu teoriju kako je bilo lažnog tekbiranja a vi odmah na patriJotsku priču.
Što se tiče stanova, k'o da toga nije bilo u svakom gradu...ma dajte, svi fini i pošteni.

Ja nisam ja te sreće bio da me to zapadne. Tada bio mlad, zelen, pa me vazda tjeralo na teren, na meraju.
Ma dobro ba, nisu loše prošli ni oni što su konvoje sa bošnjačkim kamionima zaustavljali - mom rođaku oduzet pun kamion humanitarne, i dan danas eno ga u Kiseljaku. Zna rođak kod koga je tačno...
GeeTnT

#42885 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by GeeTnT »

Hafis wrote:E jebo ga. ne zna živ čovjek kako bi s vama. Fino sam potvrdio Zenitovu teoriju kako je bilo lažnog tekbiranja a vi odmah na patriJotsku priču.

Jahh....vi nesto cistili. Haj ne rise..Kazu tuzlaci koji su bili u "konvoju spasa" bilo vako: "Izleti nam dijete od cca 12 godina sa zagijem na put i zaustavlja prvi kamion"...jbt..Pita on vozaca: "Imas li sta eksluzivno za mene i poce da rafala po ceradi"....Ne znam je li taj mali danas onaj "pukovnik" sto su mu oduzeli primanja, ali mi je zao sto su mu pajdosi pokosili tuzlaka "hrvata" koji je stvarno bio dobar momak...
zenit dozic

#42886 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by zenit dozic »

Nisi srece da te zapadne da vodis komsije na heliodrom?
Jadan ti :sad:
A jesi bio srece pa vodio one zarobljenike iz vranice na drugi svijet?
Ili si samo malo puco po crncima i crnkinjama.
Danguba

#42887 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Danguba »

e jbga sad...pa nije hafiz bio betmen da stigne na sve strane.
House

#42888 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by House »

kakav mangupski potez zvizdića :nargila: :kravata:
GeeTnT

#42889 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by GeeTnT »

Danguba wrote:e jbga sad...pa nije hafiz bio betmen da stigne na sve strane.
Nije bio betmen...ali kazu da je tek od skoro poceo kupovat ulje, secer...a i brasna je bilo samo se "ucrvo"..jbg.. imalo se svega, zato se trazila samo ekskluziva...
hizo ramidovic

#42890 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hizo ramidovic »

The BEN10 wrote: Ma dobro ba, nisu loše prošli ni oni što su konvoje sa bošnjačkim kamionima zaustavljali - mom rođaku oduzet pun kamion humanitarne, i dan danas eno ga u Kiseljaku. Zna rođak kod koga je tačno...
ne proturaj svakakve price i ne bacaj ljagu na kiseljak, koji je cijeli rat bio primjer suzivota, tolerancije i postovanja prilokom fobne razmjene.. osim toga, u kiseljaku obitavaju velika imena iz domena humanosti i istinskog domoljublja kao npr ivo miro jovic
Last edited by hizo ramidovic on 07/07/2016 20:24, edited 1 time in total.
GeeTnT

#42891 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by GeeTnT »

hizo ramidovic wrote:
The BEN10 wrote: Ma dobro ba, nisu loše prošli ni oni što su konvoje sa bošnjačkim kamionima zaustavljali - mom rođaku oduzet pun kamion humanitarne, i dan danas eno ga u Kiseljaku. Zna rođak kod koga je tačno...
ne proturaj svakakve price i ne bacaj ljagu na kiseljak, koji je cijeli rat bio primjer suzivota, tolerancije i postovanja priloko robne razmjwnw... osim toga, u kuseljaku obitavaju velika imena iz domena humanosti i istinskog domoljublja kao npr ivo miro jovic
:lol: :lol: :lol:

Hafis Miro Jovic...poznata lego glava...
Hafis

#42892 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Hafis »

GeeTnT wrote:

Jahh....vi nesto cistili. Haj ne rise..Kazu tuzlaci koji su bili u "konvoju spasa" bilo vako: "Izleti nam dijete od cca 12 godina sa zagijem na put i zaustavlja prvi kamion"...jbt..Pita on vozaca: "Imas li sta eksluzivno za mene i poce da rafala po ceradi"....Ne znam je li taj mali danas onaj "pukovnik" sto su mu oduzeli primanja, ali mi je zao sto su mu pajdosi pokosili tuzlaka "hrvata" koji je stvarno bio dobar momak...
Ma daj bola. Bio si u dubku i nisi imao ni zuba u glavi kada se to dešavalo (doduše, sudeći po priči ni sad ne stojiš bolje s njima :lol: ) i još bistri o tome.
Čulo dite na sijelu priču o konvojNima pa stalno dipli o tome.
The BEN10

#42893 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by The BEN10 »

Danguba wrote:e jbga sad...pa nije hafiz bio betmen da stigne na sve strane.
i ta ima mjesta...
Bradafilozof

#42894 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bradafilozof »

House wrote:kakav mangupski potez zvizdića :nargila: :kravata:
Jedini logičan.
General War

#42895 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by General War »

Pismo Namjere:

file:///C:/Users/User/Downloads/Pismo_namere_BiH_MMF.pdf
vivaldi

#42896 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by vivaldi »

madner wrote:Neko je citao moj prijedlog da se preko MMF malo trenira strogoca na RSu. :D
ma nije ovo ni strogoca ni strategija, vec predizborni odgovor sda na predizborni potez snsd.

1 mld, 1/2 na 3 godine...nema se tu cime prijetiti. sitno je to.

na alternativu su racunali svi vec odavno.
General War

#42897 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by General War »

vivaldi wrote:
madner wrote:Neko je citao moj prijedlog da se preko MMF malo trenira strogoca na RSu. :D
ma nije ovo ni strogoca ni strategija, vec predizborni odgovor sda na predizborni potez snsd.

1 mld, 1/2 na 3 godine...nema se tu cime prijetiti. sitno je to.

na alternativu su racunali svi vec odavno.
Cima sam cuo novalica kako govori da zajmovi komercijalnih banaka kud i kamo su povoljniji od mmf-a, ali eto kao mmf prate investitori...posumnjao sam nesto ovako jer ocito imaju plan B.
vivaldi

#42898 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by vivaldi »

General War wrote:Cima sam cuo novalica kako govori da zajmovi komercijalnih banaka kud i kamo su povoljniji od mmf-a, ali eto kao mmf prate investitori...posumnjao sam nesto ovako jer ocito imaju plan B.
ma ne znam sad da li ce biti povoljniji ili ne, mislim ipak da je mmf povoljniji, al prednost mmf je sto si onda miran tri godine, ili bar uglavnom miran sto se tice pokrica deficita.

a sto se tice investitora, to sa investitorima moze proci u teroiji, ali u praksi bar u slucaju nas...nije nama ovo prvi aranzman.
mirzaaa33

#42899 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirzaaa33 »

zenit dozic wrote:
mirzaaa33 wrote:
Nisam ja prvi koji priča o tome, to se moglo čuti zadnjih 100 godina o nama a i drugim narodima u okruženju. Samo je valjda sad problem što to kaže mirza, potencijalni đikan, štaviše Bosanac i neprijatelj Bošnjaka. :D
Nisi ti potencijalni.
Ne kontam koja vam je furka stavljat muslimanska imena u nikove i furat se da si nesto sto nisi a nakon prvog posta se skonta :run:
Mozda zal za dobrim proslim vremenima :mrgreen:
Cuj mirza hafiz ali kemal :lol:
Ne dozvoljavam ovakve optužbe i kaljanje svoga imena i časti. Molim ban administratore!
almir90

#42900 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by almir90 »

madridist wrote:Kladim se u 100 e da ce u narednih 48 sati Sherif sa cela Porezne uprave najaviti "akciju protiv sive ekonomije uz pojacan inspekcijski nadzor "svega sto nije na budzetu i da ce opet nayebat mali obrtnici i pekari ...
Stoka ne zna drugacije,
Inace ovo sa mmf podrzavam,ne daj im nek se y..u i blokiraju materi svojoj...ovi koji blokiraju napredak drzave ,ssp i nato mislim na njih..
Već nekih 15 dana Federalna Inspekcija vrši oštru kontrolu, ne vrti se ništa po vijestima, niti Porezna objavljuje podatak koliko su kaznenih prekršaja izdali. Pripremila je se Vlada na ovo.

A ovi što se raduju, očigledno vas boli tuki i ne znate ko plaća cijenu kad nema MMF aranžmana, nadam se da će svima koji se raduju ovakvom prepucavanju među entitetima policija jednog dana početi legitimisati po putu i otimati pare iz džepova.

Mi pušimo iz svega ovoga, tj. većina građana. Doduše, očigledno ne svi, pogotovo kako vidim, to niti dotiče, niti utiče na veliki broj forumaša.
Locked