Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
Hafis
#42876 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dobro si. Živa istina. Tako smo mi jednom 1993. u jednom čišćenju u .............. popucali se međusobno. Ovi naši jedni tekbirali i glumili ljiljane i zapuca se u onoj gunguli. Srećom slabi smo strelci bili pa ne bi nekog velikog zijana 
-
zenit dozic
#42877 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sta ste vi cistili to mozda stanove od komsijaHafis wrote:Dobro si. Živa istina. Tako smo mi jednom 1993. u jednom čišćenju u .............. popucali se međusobno. Ovi naši jedni tekbirali i glumili ljiljane i zapuca se u onoj gunguli. Srećom slabi smo strelci bili pa ne bi nekog velikog zijana
Ili komsije od zivota
Last edited by zenit dozic on 07/07/2016 18:34, edited 1 time in total.
-
Hafis
#42878 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Aha, preko studentskog servisazenit dozic wrote:Sta ste vi cistili to mozda stanove od komsijaHafis wrote:Dobro si. Živa istina. Tako smo mi jednom 1993. u jednom čišćenju u .............. popucali se međusobno. Ovi naši jedni tekbirali i glumili ljiljane i zapuca se u onoj gunguli. Srećom slabi smo strelci bili pa ne bi nekog velikog zijana
- Danguba
#42879 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
zenit dozic wrote:Sta ste vi cistili to mozda stanove od komsijaHafis wrote:Dobro si. Živa istina. Tako smo mi jednom 1993. u jednom čišćenju u .............. popucali se međusobno. Ovi naši jedni tekbirali i glumili ljiljane i zapuca se u onoj gunguli. Srećom slabi smo strelci bili pa ne bi nekog velikog zijana
Ili komsije od zivota
- mO k3
#42880 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Šuknu mu ga nježnoDanguba wrote:zenit dozic wrote:Sta ste vi cistili to mozda stanove od komsijaHafis wrote:Dobro si. Živa istina. Tako smo mi jednom 1993. u jednom čišćenju u .............. popucali se međusobno. Ovi naši jedni tekbirali i glumili ljiljane i zapuca se u onoj gunguli. Srećom slabi smo strelci bili pa ne bi nekog velikog zijana
Ili komsije od zivota
![]()
- It_is_a_Leclerc
#42881 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
zenit dozic wrote:Sta ste vi cistili to mozda stanove od komsijaHafis wrote:Dobro si. Živa istina. Tako smo mi jednom 1993. u jednom čišćenju u .............. popucali se međusobno. Ovi naši jedni tekbirali i glumili ljiljane i zapuca se u onoj gunguli. Srećom slabi smo strelci bili pa ne bi nekog velikog zijana
Ili komsije od zivota
Cistili stanove od neprijateljskih akumulatora i ves masina
-
Hafis
#42882 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
E jebo ga. ne zna živ čovjek kako bi s vama. Fino sam potvrdio Zenitovu teoriju kako je bilo lažnog tekbiranja a vi odmah na patriJotsku priču.
Što se tiče stanova, k'o da toga nije bilo u svakom gradu...ma dajte, svi fini i pošteni.
Ja nisam ja te sreće bio da me to zapadne. Tada bio mlad, zelen, pa me vazda tjeralo na teren, na meraju.
Što se tiče stanova, k'o da toga nije bilo u svakom gradu...ma dajte, svi fini i pošteni.
Ja nisam ja te sreće bio da me to zapadne. Tada bio mlad, zelen, pa me vazda tjeralo na teren, na meraju.
-
The BEN10
#42883 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nemojte nam hafiSa dirati!It_is_a_Leclerc wrote:zenit dozic wrote:Sta ste vi cistili to mozda stanove od komsijaHafis wrote:Dobro si. Živa istina. Tako smo mi jednom 1993. u jednom čišćenju u .............. popucali se međusobno. Ovi naši jedni tekbirali i glumili ljiljane i zapuca se u onoj gunguli. Srećom slabi smo strelci bili pa ne bi nekog velikog zijana
Ili komsije od zivota![]()
![]()
Cistili stanove od neprijateljskih akumulatora i ves masina
-
The BEN10
#42884 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma dobro ba, nisu loše prošli ni oni što su konvoje sa bošnjačkim kamionima zaustavljali - mom rođaku oduzet pun kamion humanitarne, i dan danas eno ga u Kiseljaku. Zna rođak kod koga je tačno...Hafis wrote:E jebo ga. ne zna živ čovjek kako bi s vama. Fino sam potvrdio Zenitovu teoriju kako je bilo lažnog tekbiranja a vi odmah na patriJotsku priču.
- GeeTnT
#42885 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jahh....vi nesto cistili. Haj ne rise..Kazu tuzlaci koji su bili u "konvoju spasa" bilo vako: "Izleti nam dijete od cca 12 godina sa zagijem na put i zaustavlja prvi kamion"...jbt..Pita on vozaca: "Imas li sta eksluzivno za mene i poce da rafala po ceradi"....Ne znam je li taj mali danas onaj "pukovnik" sto su mu oduzeli primanja, ali mi je zao sto su mu pajdosi pokosili tuzlaka "hrvata" koji je stvarno bio dobar momak...Hafis wrote:E jebo ga. ne zna živ čovjek kako bi s vama. Fino sam potvrdio Zenitovu teoriju kako je bilo lažnog tekbiranja a vi odmah na patriJotsku priču.
-
zenit dozic
#42886 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nisi srece da te zapadne da vodis komsije na heliodrom?Hafis wrote:E jebo ga. ne zna živ čovjek kako bi s vama. Fino sam potvrdio Zenitovu teoriju kako je bilo lažnog tekbiranja a vi odmah na patriJotsku priču.
Jadan ti
A jesi bio srece pa vodio one zarobljenike iz vranice na drugi svijet?
Ili si samo malo puco po crncima i crnkinjama.
- Danguba
#42887 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
e jbga sad...pa nije hafiz bio betmen da stigne na sve strane.
- House
#42888 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
kakav mangupski potez zvizdića

- GeeTnT
#42889 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije bio betmen...ali kazu da je tek od skoro poceo kupovat ulje, secer...a i brasna je bilo samo se "ucrvo"..jbg.. imalo se svega, zato se trazila samo ekskluziva...Danguba wrote:e jbga sad...pa nije hafiz bio betmen da stigne na sve strane.
-
hizo ramidovic
#42890 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ne proturaj svakakve price i ne bacaj ljagu na kiseljak, koji je cijeli rat bio primjer suzivota, tolerancije i postovanja prilokom fobne razmjene.. osim toga, u kiseljaku obitavaju velika imena iz domena humanosti i istinskog domoljublja kao npr ivo miro jovicThe BEN10 wrote: Ma dobro ba, nisu loše prošli ni oni što su konvoje sa bošnjačkim kamionima zaustavljali - mom rođaku oduzet pun kamion humanitarne, i dan danas eno ga u Kiseljaku. Zna rođak kod koga je tačno...
Last edited by hizo ramidovic on 07/07/2016 20:24, edited 1 time in total.
- GeeTnT
#42891 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
hizo ramidovic wrote:ne proturaj svakakve price i ne bacaj ljagu na kiseljak, koji je cijeli rat bio primjer suzivota, tolerancije i postovanja priloko robne razmjwnw... osim toga, u kuseljaku obitavaju velika imena iz domena humanosti i istinskog domoljublja kao npr ivo miro jovicThe BEN10 wrote: Ma dobro ba, nisu loše prošli ni oni što su konvoje sa bošnjačkim kamionima zaustavljali - mom rođaku oduzet pun kamion humanitarne, i dan danas eno ga u Kiseljaku. Zna rođak kod koga je tačno...
Hafis Miro Jovic...poznata lego glava...
-
Hafis
#42892 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma daj bola. Bio si u dubku i nisi imao ni zuba u glavi kada se to dešavalo (doduše, sudeći po priči ni sad ne stojiš bolje s njimaGeeTnT wrote:Jahh....vi nesto cistili. Haj ne rise..Kazu tuzlaci koji su bili u "konvoju spasa" bilo vako: "Izleti nam dijete od cca 12 godina sa zagijem na put i zaustavlja prvi kamion"...jbt..Pita on vozaca: "Imas li sta eksluzivno za mene i poce da rafala po ceradi"....Ne znam je li taj mali danas onaj "pukovnik" sto su mu oduzeli primanja, ali mi je zao sto su mu pajdosi pokosili tuzlaka "hrvata" koji je stvarno bio dobar momak...Hafis wrote:E jebo ga. ne zna živ čovjek kako bi s vama. Fino sam potvrdio Zenitovu teoriju kako je bilo lažnog tekbiranja a vi odmah na patriJotsku priču.
Čulo dite na sijelu priču o konvojNima pa stalno dipli o tome.
-
The BEN10
#42893 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
i ta ima mjesta...Danguba wrote:e jbga sad...pa nije hafiz bio betmen da stigne na sve strane.
- Bradafilozof
#42894 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jedini logičan.House wrote:kakav mangupski potez zvizdića![]()
- General War
#42895 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pismo Namjere:
file:///C:/Users/User/Downloads/Pismo_namere_BiH_MMF.pdf
file:///C:/Users/User/Downloads/Pismo_namere_BiH_MMF.pdf
- vivaldi
#42896 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ma nije ovo ni strogoca ni strategija, vec predizborni odgovor sda na predizborni potez snsd.madner wrote:Neko je citao moj prijedlog da se preko MMF malo trenira strogoca na RSu.
1 mld, 1/2 na 3 godine...nema se tu cime prijetiti. sitno je to.
na alternativu su racunali svi vec odavno.
- General War
#42897 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Cima sam cuo novalica kako govori da zajmovi komercijalnih banaka kud i kamo su povoljniji od mmf-a, ali eto kao mmf prate investitori...posumnjao sam nesto ovako jer ocito imaju plan B.vivaldi wrote:ma nije ovo ni strogoca ni strategija, vec predizborni odgovor sda na predizborni potez snsd.madner wrote:Neko je citao moj prijedlog da se preko MMF malo trenira strogoca na RSu.
1 mld, 1/2 na 3 godine...nema se tu cime prijetiti. sitno je to.
na alternativu su racunali svi vec odavno.
- vivaldi
#42898 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ma ne znam sad da li ce biti povoljniji ili ne, mislim ipak da je mmf povoljniji, al prednost mmf je sto si onda miran tri godine, ili bar uglavnom miran sto se tice pokrica deficita.General War wrote:Cima sam cuo novalica kako govori da zajmovi komercijalnih banaka kud i kamo su povoljniji od mmf-a, ali eto kao mmf prate investitori...posumnjao sam nesto ovako jer ocito imaju plan B.
a sto se tice investitora, to sa investitorima moze proci u teroiji, ali u praksi bar u slucaju nas...nije nama ovo prvi aranzman.
-
mirzaaa33
#42899 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne dozvoljavam ovakve optužbe i kaljanje svoga imena i časti. Molim ban administratore!zenit dozic wrote:Nisi ti potencijalni.mirzaaa33 wrote:
Nisam ja prvi koji priča o tome, to se moglo čuti zadnjih 100 godina o nama a i drugim narodima u okruženju. Samo je valjda sad problem što to kaže mirza, potencijalni đikan, štaviše Bosanac i neprijatelj Bošnjaka.
Ne kontam koja vam je furka stavljat muslimanska imena u nikove i furat se da si nesto sto nisi a nakon prvog posta se skonta![]()
Mozda zal za dobrim proslim vremenima![]()
Cuj mirza hafiz ali kemal
-
almir90
#42900 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Već nekih 15 dana Federalna Inspekcija vrši oštru kontrolu, ne vrti se ništa po vijestima, niti Porezna objavljuje podatak koliko su kaznenih prekršaja izdali. Pripremila je se Vlada na ovo.madridist wrote:Kladim se u 100 e da ce u narednih 48 sati Sherif sa cela Porezne uprave najaviti "akciju protiv sive ekonomije uz pojacan inspekcijski nadzor "svega sto nije na budzetu i da ce opet nayebat mali obrtnici i pekari ...
Stoka ne zna drugacije,
Inace ovo sa mmf podrzavam,ne daj im nek se y..u i blokiraju materi svojoj...ovi koji blokiraju napredak drzave ,ssp i nato mislim na njih..
A ovi što se raduju, očigledno vas boli tuki i ne znate ko plaća cijenu kad nema MMF aranžmana, nadam se da će svima koji se raduju ovakvom prepucavanju među entitetima policija jednog dana početi legitimisati po putu i otimati pare iz džepova.
Mi pušimo iz svega ovoga, tj. većina građana. Doduše, očigledno ne svi, pogotovo kako vidim, to niti dotiče, niti utiče na veliki broj forumaša.