Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drugi profil wrote:Tu Braco može najviše odigrati. Ali Edin vjerovatno neće pristati da bude igdje više druga violina.
Jedino bi mogao pristati zbog LŠ,ne bi bilo loše da imamo još jednog na krovu Europe
Ali ne može u januaru.
Na ljeto možda, a onda Edinovo prilagođavanje timu itd. onda već 33 godine života i teško da si još vrhunski i da imaš prednost ispred nekog sa 25.
MOSALJOZE wrote:Bayern Munich executive board chairman Karl-Heinz Rummenigge does not believe they need to sign more strikers to support Robert Lewandowski.
The Poland international suggested on Saturday he is struggling to cope with the demands of leading the line in three domestic competitions and for the national team.
Lewandowski je sasvim u pravu, i o ovome se vec prica nekoliko sezona. Sta je to Rumenom i Uliju u glavi da ne dovode zamjenu za njega, ja nemam pojma.
Last edited by Tito_i_Partija on 01/11/2017 17:13, edited 1 time in total.
Ne znam baš, Bayernu, a i Edinu je bila prilika iz Wolfsburga, ovo sad....Bayern bi sigurno dobio, ali ne vidim šta bi Edin dobio, osim možda par tepsija Bundesprvaka....al ima čovjek već trofej, a u Rimu ko hadžija....ja ovo ne bih dirao da sam na njegovom mjestu.
Bayernu se sprema rekonstrukcija i ne vidim ih kao kandidate za titulu LP.
Tomahawk11 wrote:Ne znam baš, Bayernu, a i Edinu je bila prilika iz Wolfsburga, ovo sad....Bayern bi sigurno dobio, ali ne vidim šta bi Edin dobio, osim možda par tepsija Bundesprvaka....al ima čovjek već trofej, a u Rimu ko hadžija....ja ovo ne bih dirao da sam na njegovom mjestu.
Bayernu se sprema rekonstrukcija i ne vidim ih kao kandidate za titulu LP.
Fazon je što će na ljeto Real Madrid krenuti u ofanzivu na Lewandowskog, a on već pravi probleme i govori da ga Bayern ne cijeni. Priča koja seže još u prošlu sezonu, kad mu nisu saigrači namjestili titulu prvog strijelca Bundeslige u zadnjem kolu.
nerealno da ce Edin uopste preci bilo gdje pogotovu ne sada na zimskom roku.
Roma ima dobre sanse da bude 1. u grupi cime bi sebi povecala sanse za 1/4 finala.
Tesko da ce Edin pristati da (ponovo) bude rezerva.
Tu su i godine. Osim toga cini mise da on ima i problem sporog privikavanja na novu sredinu.
Sjetimo se da ni u jednom klubu do sada nije zasjao u 1. sezoni.
A ko zna, mozda Bayern odrijesi kesu. Ali poznavajuci ih nece je odrijesiti
Edin Džeko me je impresionirao danas više od bilo kojeg drugog fudbalera. U posljednjim minutama on se vraćao nazad te je uzimao loptu igračima Fiorentine. To se zove timska igra", rekao je Di Francesco.
Eh nikada više neće imati sreću da igra za nekoga kao Mancini. Fino na klupu, odmor, kafica i onda udje u 80toj i dadne gol dva. A sada ga ovi handre po pet utakmica za redom
Al "asistencija" je bila smiješna. U njegovom stilu.
Mislim da je vjerovatno igrač sa najviše asistencija koje su u stvari posljedica lošeg šuta.
A Manolas ničim izazvan postiže gol ramenom, čak mi se čini i da se malo prepao lopte. Boba je falila da se izmakne.
Sve u svemu, doprinosi timu, i kod prvog gola je odvukao paznju odbrane na sebe.