HB_BHF wrote:![]()
:suncica24:
Moderators: Charuga, Tomahawk11
HB_BHF wrote:![]()
Gundo je igrac za Barsu po standardima svih gurua koji se ptaju oko dolazaka. Posadice se na glavu ako treba, ali ce ga dovesti. Naravno., ako je zdrav, a kazu da jeste. Smatraju da bi se uklopio praktično odmah.Tito_i_Partija wrote:Ne znam vala za Gundu, prije povrede je super bio, sad nesto jedva.
Jel' se vec odustalo od Pjanketa?skenderija04 wrote:Gundo je igrac za Barsu po standardima svih gurua koji se ptaju oko dolazaka. Posadice se na glavu ako treba, ali ce ga dovesti. Naravno., ako je zdrav, a kazu da jeste. Smatraju da bi se uklopio praktično odmah.
Ne znam.Tito_i_Partija wrote:Jel' se vec odustalo od Pjanketa?skenderija04 wrote:Gundo je igrac za Barsu po standardima svih gurua koji se ptaju oko dolazaka. Posadice se na glavu ako treba, ali ce ga dovesti. Naravno., ako je zdrav, a kazu da jeste. Smatraju da bi se uklopio praktično odmah.
Prošle godine, ali Xavi je ostao a Pjanic produzio sa Romom. Sad je teze.omar little wrote:zar je to za pjanica ikada bilo ozbiljno?
Znaci ista prica k'o i sa Reusom. I on je produzio.skenderija04 wrote:Prošle godine, ali Xavi je ostao a Pjanic produzio sa Romom. Sad je teze.
svasta, ja sam uvijek mislila da je to tracerska suplja za miralema. ajoj, pa sto nam ga ne dovedose, kuku, izlazila iz dresa ne bihskenderija04 wrote:Prošle godine, ali Xavi je ostao a Pjanic produzio sa Romom. Sad je teze.omar little wrote:zar je to za pjanica ikada bilo ozbiljno?
Manje vise. Mada ja mislim da ce Reus prije ili kasnije napustiti Dortmund, a Pjanica vidim u Rimu. Na kraju, sto da ne. Ima igraca koji gledaju i druge faktore a ne samo slavu. Pare smatram da su odlicne i u Romi.Tito_i_Partija wrote:Znaci ista prica k'o i sa Reusom. I on je produzio.skenderija04 wrote:Prošle godine, ali Xavi je ostao a Pjanic produzio sa Romom. Sad je teze.
Ma proradio bi on u Barci samo tako, ona zabarsko-ciganska sredina je kriva za sve.omar little wrote: svasta, ja sam uvijek mislila da je to tracerska suplja za miralema. ajoj, pa sto nam ga ne dovedose, kuku, izlazila iz dresa ne bih![]()
edit:
mada, iskreno, ne svidja mi se kako miralem igra i ne zalaze se u zadnje vrijeme. ne ide to tako za klub barcine razine.
ubo puljkuomar little wrote:opa vidi saje, jes' to zalajko fc barcelona na fejsu?![]()
podrska za suncicusuncica24 wrote:![]()
![]()
omar little wrote:HB_BHF wrote:![]()
:suncica24:
hos i messiku da zalajkas? da ti postavim link?Saian wrote:ubo puljkuomar little wrote:opa vidi saje, jes' to zalajko fc barcelona na fejsu?![]()
pa mislim da mi se pojavljuju vec neki njegovi postovi, morRel bit da je nedavno s maksumchetom svojim bio na sliKi, il' sam ga zalajko il' mi Shecerbeg cita misliomar little wrote:hos i messiku da zalajkas? da ti postavim link?Saian wrote:ubo puljkuomar little wrote:opa vidi saje, jes' to zalajko fc barcelona na fejsu?![]()
Bice festa u subotu kad budu dodjeljivali peharomar little wrote:ja se nadam da ce neka festa biti napravljena na stadionu u subotu! ili ce cekati da naprave nakon finala kupa?
Mislim da je omar mislila na festu za Xavijasupercali wrote:Pa prije svega bit ce spalir protivnicog tima jer docekuju nove sampione
To im je tradicija a onda ce biti vatromet poslije utakmice
ili ti iskace kad ti neko s liste prijatelja polajka stagod messikino.Saian wrote:pa mislim da mi se pojavljuju vec neki njegovi postovi, morRel bit da je nedavno s maksumchetom svojim bio na sliKi, il' sam ga zalajko il' mi Shecerbeg cita misliomar little wrote:
hos i messiku da zalajkas? da ti postavim link?
Toga nece biti tipa organizovano nesto direktno na utakmicisuncica24 wrote:Mislim da je omar mislila na festu za Xavijasupercali wrote:Pa prije svega bit ce spalir protivnicog tima jer docekuju nove sampione
To im je tradicija a onda ce biti vatromet poslije utakmice