Bio je bivsi clan SDP- Lagumdzija.zippoo87 wrote: ↑28/01/2020 21:13 nasi najvisi duznosnici za mandata od 4 godine ne posjete vise od 5 drzava sluzbeno...eto koliko su oni nebitni
evo clanovi predsjednistva,kojima je posao da idu po svijetu i dogovaraju,prave sporazume,dovode investitore...za 4 godine ne odu u 5 razlicitih rzava
eto koliki su to jadovi...a to i ne cudi,kada ni osnove stranih jezika ne znaju
evo sada bio 50. jubilarni ekonomski forum u Davosu,BiH jedina zemlja bez predstavnika na forumu...nema cobanija nikog sposobnog da barem jezik zna a da ne pricam o necemu visem
unistili su sve cega su se dotakli a sada ni izmedju sebe ne mogu naci ikog iole pismenog...do sada je SDA slala Zvizdica,ove godine ni njega nije bilo
to je obicna stoka sitnog zuba,krimosi i seljoberi koji su ukrali demokratiju i dokopali se vlasti...jedino sto takvi krezubi znaju je kradja i time se i bave...rade ono sto jedino znaju
i ovi sto podrzavaju ovakvu nepismenu stoku su isti ili gori od tih koje podrzavaju
Demokratska fronta Željko Komšić
-
Patton44
#42826 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- 512MB
#42827 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
IZ BRISELA JAVLJAJU: Čović u Briselu opet o Izbornom zakonu i opasnosti od stvaranja islamske države!
Đe Pici, zipooo i ostala raja sa granapa, nadam se da nećete zajebat i kod sljedećih izbora glas dat protiv Komšića tojest ZA Čovića

Đe Pici, zipooo i ostala raja sa granapa, nadam se da nećete zajebat i kod sljedećih izbora glas dat protiv Komšića tojest ZA Čovića
-
putokaz1
#42828 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja cu za Skoru
-
kritikos
#42829 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A u Brisel otišao pod ruku sa koalicionim partnerom Zvizdićem. Sad ti pogodi sa kojim Zvizdićevim šefom Željko koalira?
Koliko su se međusobno isprepleli koalirajućim i interesnim odnosima direktno i indirektno, tačno bi im scenarist telenovela pozavidio. Pogotovo kad se u kombinatoriku uključi Fahro, preletači i sitne stranke.
Last edited by kritikos on 28/01/2020 23:00, edited 1 time in total.
- Better Man
#42830 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Uvijek glasati i protiv fašiste Čovića i prodanog alkoholičara Komšića.
Last edited by Better Man on 29/01/2020 10:05, edited 1 time in total.
- drug_profi
#42831 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ljudi zamajavaju narod. Kad bude posla i pravde, NATO ce se sam nametnuti kao zelja svih.
Ovo je kao da gradis kucu od krova. Hajmo NATO pa cemo poslije ostalo.
Nece da moze, niti je kad moglo.
Ovo je kao da gradis kucu od krova. Hajmo NATO pa cemo poslije ostalo.
Nece da moze, niti je kad moglo.
- bunk
#42832 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zamjenik drzavnog sekretara dva puta u 7 mjeseci u Sarajevu.drug_profi wrote: ↑28/01/2020 21:06Bakir je drag momak, poznanik, najboljem Putinovom jaranu.bunk wrote: ↑28/01/2020 17:34Sa takvim argimentima ja se ne mogu nositi.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑28/01/2020 17:33
Pa Bakir se lize sa Erdoganom, blizi je Rusima nego Amerima u sustini, samo se pravi blesav.
Belaj, sta ces sad![]()
Pobijedio si.
Hajmo dalje.
Dok recimo do Trumpa nema ko da ga poveze, osim da zamoli brku iz Anadolije da zamoli svog havera iz Moskve da ovaj okrene Donalda i dogovori mu prijem....
Eto koliko je Bakir dobar sa Zapadom.
Jedan od glavnih ljudi CIA u Sarajevu nedavno.
Predsjednistvo u Washingtonu neki dan a prije toga kod Amera u Avganistanu...
U fokusu smo toliko da su imenovali specijalnog predstavnika za nase podrucje...
A iz rusije su dolazili tuberkulozni religiozni motoristi...
Moj ti druze profilu
Last edited by bunk on 28/01/2020 23:14, edited 1 time in total.
-
zippoo87
#42833 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zasto ja kao bosnjak da dajem glas hrvatskom kandidatu ?
nebitno o kojem se kandidatu radi...nikada nisam glasao tako i necu
p.s. evo pici i ja ti nazdravljamo zidarskim pivom ispred granapa,odjuzilo malo pa se druzimo i mezetimo smog...dodji i ti da vidis rahatluka u BiH,sredio nam Zeljko drzavu,ne moRes je prepoznati od petka 13.
- agnostic_front
#42834 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ima li nam kolega bunk nekih izjava od ovog specijalnog predstavnika za nase podrucje 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#42835 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
oooo dijasporo merHabenzi... hostel na cHivas kod hadzihafizbega za bajram... ako ako bujrum patriJote
- drug_profi
#42836 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I ti moj, gospon bunik.bunk wrote: ↑28/01/2020 23:13Zamjenik drzavnog sekretara dva puta u 7 mjeseci u Sarajevu.drug_profi wrote: ↑28/01/2020 21:06
Bakir je drag momak, poznanik, najboljem Putinovom jaranu.
Dok recimo do Trumpa nema ko da ga poveze, osim da zamoli brku iz Anadolije da zamoli svog havera iz Moskve da ovaj okrene Donalda i dogovori mu prijem....
Eto koliko je Bakir dobar sa Zapadom.
Jedan od glavnih ljudi CIA u Sarajevu nedavno.
Predsjednistvo u Washingtonu neki dan a prije toga kod Amera u Avganistanu...
U fokusu smo toliko da su imenovali specijalnog predstavnika za nase podrucje...
A iz rusije su dolazili tuberkulozni religiozni motoristi...
Moj ti druze profilu![]()
Ako mislis da je on tu zbog nas, varas se.
-
sandoz11
#42837 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako obore vladu KS, Dunovic moze da se slika sa pozicijom potpredsjednika federacije

- shbc
#42838 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kao sto se vidi iz prilozenog, izbor Zlatnog lazova ga je sprijecio u ovim namjerama
- bunk
- shbc
-
sandoz11
#42841 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SDP moze biti uzdrzan, ne mora glasati za 
-
sandoz11
#42842 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakva je razlika zajedno sjede u presjednistvu oni koalicija, a i ovo sto sada sjedi na funkciji od 2015, Dunovic moze zahvaliti samo SDP, ali nema vise.. 
- bunk
#42843 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To se najavljuju blokade?
-
kritikos
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#42846 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kad ovako nesto procitam skontam koliko je dobro sto je komsic izabran u predsjednistvo umjesto covica. Zamislite sta bi covic pricao po briselu da je na mjestu komsica..imam osjecaj da bi cak lobirao za promjenu izbornog zakona, i pricao bi protiv muslimana..
Ma kazem vam sreca pa komsic tu da ga sprijeci
- bunk
#42847 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Trebao je ostati da kontrolise Fortino beskrajno povjerenje

-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
-
Novak20
#42849 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vijest bez linka iz Brisela ravna ovoj iz nekada Slobodne Bosne:izvrsni direktor wrote: ↑29/01/2020 08:27Kad ovako nesto procitam skontam koliko je dobro sto je komsic izabran u predsjednistvo umjesto covica. Zamislite sta bi covic pricao po briselu da je na mjestu komsica..imam osjecaj da bi cak lobirao za promjenu izbornog zakona, i pricao bi protiv muslimana..
Što je stvarno rekao Čović ? Je li nešto slagao ?OVO PAS S MASLOM NE BI POJEO; ČOVIĆ IZ BRISELA STRAŠIO DODIKOM I IZETBEGOVIĆEM, PREDSTAVLJAO SE KAO SPASITELJ DRŽAVE: Ne biste vjerovali šta je sve izgovorio u kameru HRT-a
Za to vrijeme, Komšić daje izjave iz kojih se vidi da pojma nema tko, kako, zašto i o čemu pregovara o Mostaru bez njega.Predsjednik Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović rekao je da se BiH u zadnje dvije godine više bavila sama sobom nego europskim integracijama.
- Sada nakon uspostave vlasti na državnoj razini treba provesti izmjene izbornog zakona i za grad Mostar, Dom naroda i Predsjedništvo BiH kako bi se osiguralo legitimno predstavljanje konstitutivnih naroda. Ako bismo to napravili u prva tri mjeseca ove godine, a čini se da postoji raspoloženje za to, onda bismo mogli pravu reformsku agendu, rekao je Čović.
Istaknuo je da su u BiH službeno svi za europske integracije, dok za euroatlantske integracije već kod nekih postoji otpor, ali da neki priželjkuju separatizam i odvajanje od BiH, neki žele unitarizam, a jedino onda Hrvati ostaju vezivno tkivo kako bi BiH živjela, ali ja to ne bih naglašavao, to su negativnosti koje nas prate, želim gledati optimistično, rekao je Čović u izjavi za HRT.
Zna samo da to neće proći.
https://vijesti.ba/clanak/477329/komsic ... nece-proci
- Mi smo u ovoj pauzi u posljednjih desetak dana dogovorili da na nivou Mostara jedna grupa ljudi radi i razmjenjuje te informacije. Jer mi ne pričamo samo o Izbornom zakonu za Mostar, mi ne pričamo samo o tome kako izabrati 35 vijećnika za Gradsko vijeće, što je odluka Ustavnog suda i Suda u Strazburu. SDA želi da priča o reorganizaciji grada i sad se bavimo time, kako bi se uvele neke preinake da bi se na lokalnom nivou vidjela konstitutivnost naroda. Naš stav je da kada već pričamo o tome na taj način, onda trebamo odluke Ustavnog suda implementirati i kada je riječ o Domu naroda, ali i Predsjedništvu, jer želimo da se to rješava u paketu, poručio je Čović.
Komentar na ove tvrdnje Dragana Čovića, zatražili smo od predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i lidera DF-a Željka Komšića. Pitali smo ga o kakvoj je reorganizaciji riječ i da li bi podršku dobilo nešto što bi značilo podjelu grada?
- "Treba dobro provjeriti o čemu Čović govori kada govori o reorganizaciji Grada Mostara. Ranije je bilo nekih prijedloga koji su podrazumijevali podjelu Grada Mostara na dvije općine. Ti prijedlozi su propali jer su bili neprihvatljivi svim probosanskim strankama. Čini se da ovdje Čović ispod radara ponovo pokušava nametnuti tu vrstu priče, što neće proći", kaže Komšić za Vijesti.ba i dodaje:
- "Ako se pod reorganizacijom misli na podjelu Grada Mostara, to neće proći, a to što Čović SDA dovodi u neugodnu situaciju, samo je dokaz drskosti i bezobrazluka njegove politike. Uvjeren sam, ni SDA ni DF niti bilo koja druga probosanska stranka to neće dopustiti", zaključio je Komšić.
- spreca
#42850 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jedva cekam sledece izbore....Komsooooooooooooizvrsni direktor wrote: ↑29/01/2020 08:27Kad ovako nesto procitam skontam koliko je dobro sto je komsic izabran u predsjednistvo umjesto covica. Zamislite sta bi covic pricao po briselu da je na mjestu komsica..imam osjecaj da bi cak lobirao za promjenu izbornog zakona, i pricao bi protiv muslimana..