FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
serpico35

#4276 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by serpico35 »

KatarinaKosaca wrote:
relativno84 wrote:
KatarinaKosaca wrote:Slažemo se ja i ti uvijek :wink: :D
Eh da se jos slozimo :stidljiv: :ruza: :D
:kiss:
Znam, na primjer da smo se već složili oko toga da dok oni kojima plaćamo pretplatu nas godinama ubijaju u pojam kako je loše, crno i najgore, kreirajući tako svojim šefovima prostora za još veću otimačinu, dotle nas FACE TV i donekle TV1 ponekad učini strašno ponosnima što smo Bosanci i Hercegovci. A taj osjećaj smo još od nekih ratnih pobjeda zaboravili. Još je Donald Tramp pri biranju svog najboljeg pripravnika govorio da mu je jako bitno da netko radi srcem. To nije ni Kristić ni Bilić, a ni Suzana Stambol :D

kakve veze rat ima sa face tv i onim sto oni prenose. mozes li ti ijedan post napisati a da ne spomenes rat , neke ratne pobjede i napomenes da si citav rat bila u sa.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4277 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

serpico35 wrote:kakve veze rat ima sa face tv i onim sto oni prenose. mozes li ti ijedan post napisati a da ne spomenes rat , neke ratne pobjede i napomenes da si citav rat bila u sa.
A ti se registrovao prije par mjeseci i već to sve znaš :D E, jadni moji klonovi
Nego, nije riječ o mojim postovima, a rat ima veze sa osjećajem ponosa i sreće biti Bosanac, pa da , ipak mislim nenamjerno iz plitkosti ne iz zlobe, ne vadiš riječi iz konteksta i sam bi vidio.
I tema nisam ja, ne spamuj ovu, jer nikome nije zanimljivo slušati tvoje klonovske jadikovke i frustracije.
serpico35

#4278 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by serpico35 »

KatarinaKosaca wrote:
serpico35 wrote:kakve veze rat ima sa face tv i onim sto oni prenose. mozes li ti ijedan post napisati a da ne spomenes rat , neke ratne pobjede i napomenes da si citav rat bila u sa.
A ti se registrovao prije par mjeseci i već to sve znaš :D E, jadni moji klonovi
Nego, nije riječ o mojim postovima, a rat ima veze sa osjećajem ponosa i sreće biti Bosanac, pa da , ipak mislim nenamjerno iz plitkosti ne iz zlobe, ne vadiš riječi iz konteksta i sam bi vidio.
I tema nisam ja, ne spamuj ovu, jer nikome nije zanimljivo slušati tvoje klonovske jadikovke i frustracije.
ok ako ti nisi tema necemo o tebi jer si poznata forumskim masama.

Nego gledam juce reprizu sa Pasicem kao gostom i tu Senad suknu svom Marijanu pravo sto je i meni zasmetalo.Rece, citira," Ako budes dobar povest cu te u Brazil". Prvo, ako imas svoju televiziju i svoj program, ne znaci da ga mozes spustati javno svom uposleniku.Ni kroz zajebanciju. A da sam marijan ,uzivo bih ga poslao u tri lijepe p. materine i izasao iz studia. Pa ko si narcisu.
simonese

#4279 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by simonese »

serpico35 wrote:
KatarinaKosaca wrote:
ok ako ti nisi tema necemo o tebi jer si poznata forumskim masama.

Nego gledam juce reprizu sa Pasicem kao gostom i tu Senad suknu svom Marijanu pravo sto je i meni zasmetalo.Rece, citira," Ako budes dobar povest cu te u Brazil". Prvo, ako imas svoju televiziju i svoj program, ne znaci da ga mozes spustati javno svom uposleniku.Ni kroz zajebanciju. A da sam marijan ,uzivo bih ga poslao u tri lijepe p. materine i izasao iz studia. Pa ko si narcisu.
ne,Marjan mase repom i govori:da gazda,da gazda
serpico35

#4280 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by serpico35 »

ma ne zna se ko je gori, gazda koji misli da sve moze ili marijan koji ponizno slusa sta gazda kaze. :-)
luckylaka

#4281 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

.
Last edited by luckylaka on 08/12/2013 19:04, edited 1 time in total.
luckylaka

#4282 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

opet pun forum oni sto ne gledaju Face tv :-)
serpico35

#4283 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by serpico35 »

luckylaka wrote:opet pun forum oni sto ne gledaju Face tv :-) a sve se ne gleda

lucky, s tobom nema smisla raspravljati. izuj se :-D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4284 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

serpico35 wrote:

Lucky je za tebe institucija. Bar ima damu da foruma pod jednim nikom 8)
serpico35

#4285 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by serpico35 »

KatarinaKosaca wrote:
serpico35 wrote:

Lucky je za tebe institucija. Bar ima damu da foruma pod jednim nikom 8)

nisam ja tema nego narcis senad i u njega tv. mogla bi se i ti izuti. :D
luckylaka

#4286 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

serpico35 wrote:

Cudno mi kada se nekom ne obratis a on se prepozna i jos hoce da bude u centru paznje.Inace na ovakve postove izbjegavam odgovarati jer nisu dostojni paznje a i nemaju veze sa temom sto znaci da je ,,trolanje teme,,a za to se leti odavde.Ali posto bi ti vjerovatno trebalo dodati desetak dana da smislis novi,,nick,,jer ispuco ih do sada pitaj Boga koliko jos cemo te malo durati pod ovim. :D
luckylaka

#4287 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Veceras bi u Facetv moglo biti veselo.Gost Asim Kamber zakleti neprijatelj mafijasa Lipovace.
karanana

#4288 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

pa sto ih ne stavi face to face a ne jedne hefte jedan a druge drugi.
luckylaka

#4289 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

karanana wrote:pa sto ih ne stavi face to face a ne jedne hefte jedan a druge drugi.
Zato sto zajedno ne mogu biti ni u jednom gradu a ne u zajednickoj emisiji.Dvojac se jednostavo ne podnosi i koriste svaku priliku da jedan drugom,,uvale,,
DaffyDuck

#4290 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaffyDuck »

MIA :shock:
karanana

#4291 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Ekskluziva, evo i mije martine
Ljuba Moljac

#4292 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ljuba Moljac »

fasisticka fukara koja vec valja gluposti i dosla da se ponovo blamira. ona ce pricati o povijesti, nije dvije knjige procitala.
Ljuba Moljac

#4293 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ljuba Moljac »

joj majko mila. i mene je sramota ove budale :lol:
DaffyDuck

#4294 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaffyDuck »

Draga Mia, posto selektivno citas, ili ti ucis :roll: historiju evo ti pogledaj jos jednom, procitaj, uvjeri se i ziva bila odustani od tog ustaskog pozdrava

Image

"Ako cemo zabraniti sve fasisticke, onda cemo zabraniti i sve totalitarne pozdrave" Mia Martina Barbaric :-)
Styling

#4295 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

It_is_a_Leclerc wrote:
MOSALJOZE wrote:Kad se zalite na FACE TV izvolite nek vam Hamid Guska kao stalni gost komentator prenosi meč,gdje je slika rinaka,a uključe se 10 minuta prije meča.Ovamo ljudi 5 SATI PROGRAMA posvete toj čitavoj organizaciji,isprate sve mečeve,kazu sve što je potrebno od dvorane,boraca,priprema itd...Na kraju isprate meč,IMAJU SVJETSKOG PRVAKA NA VEZI,pa jebem ga šta bi čovjek više mogao pozeljeti.Ponovno ću reći Marijan nije kompetentan za boks,ali se čovjek pripremio,i nije lahko nekome ko "ne zna" ništa o boksu pričati 5 sati
Pogotovo kad je pola od tih sati pričao o stvarima koje veze sa sportom nemaju.
Pa mora nekako ubiti vrijeme tokom onih velikih pauza izmedju meceva.
DoZeN

#4296 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DoZeN »

Napadati Miu a slusati Cavoglave u kuci,i diviti se na Oluju zaliti zasto nije bila u BIH kako bi oduvala manji BIH entitet,je licemjerno :-)
Trebalo je napadati i Ciru Blazevica jer je i on podrzao Simunica
Styling

#4297 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

Ona ne zna jel' posla il' je dosla'. Vidi se da je spremala gradivo za ispit ali nije ocekivala odredjena pitanja profesora pa pokusava zenski kroz osmijeh da sakrije neznanje. Ono sa tri zakona po kojima je kaznjivo Za dom spremni asli nije znala pa je ostala zatecena. A Senad joj k'o tata pojasnjava sustinu njenog problema. Tugo i zalosti.
DaffyDuck

#4298 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaffyDuck »

DoZeN wrote:Napadati Miu a slusati Cavoglave u kuci,i diviti se na Oluju zaliti zasto nije bila u BIH kako bi oduvala manji BIH entitet,je licemjerno :-)
Na koga ciljas :?
Edin H.

#4299 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

Styling wrote:Ona ne zna jel' posla il' je dosla'. Vidi se da je spremala gradivo za ispit ali nije ocekivala odredjena pitanja profesora pa pokusava zenski kroz osmijeh da sakrije neznanje. Ono sa tri zakona po kojima je kaznjivo Za dom spremni asli nije znala pa je ostala zatecena. A Senad joj k'o tata pojasnjava sustinu njenog problema. Tugo i zalosti.
Pa zasto onda Simunic nije priveden i krivicno gonjen?
DoZeN

#4300 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DoZeN »

DaffyDuck wrote:
DoZeN wrote:Napadati Miu a slusati Cavoglave u kuci,i diviti se na Oluju zaliti zasto nije bila u BIH kako bi oduvala manji BIH entitet,je licemjerno :-)
Na koga ciljas :?
Ciljam na vecinu stanovnistva na Balkanu koji su licemjerni.

Na one Srbe koji napadaju Miu i Thomsona,a slusaju Baju Malog Knindzu i ostale bendove koji od Sjenice hoce da prave nove Srebrenice,a od Pazara nove Vukovare

Na one Bosnjake koji su na pocetku rata slusali Thomsona i Čavoglave,cak i napravilu slicnu verziju toga u Sarajevu,pa sada kao ne daju Perkovicu u Sarajevo, na one osobe koji kazu da se Oluja trebala desiti i u BIH da ne bude RS,a zaboravljaju Ahmice i Stupni Do,logore u Hercegovini,jer isti je "otac" vodio i Oluju i rat izmedju Bosnjaka i Hrvata"

Napadati Miu,a slusati ovo

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yR4fBTsGC0

Ciro Blazevic je podrzao Simunica,ili ga pokusao opravdati, sto njega u emisiju nije zovnuo jaran Senad?
Locked