PM72 wrote:Zar trebaš biti uposlenik VIK-a da bi nekom rekao da treba platiti ono što potroši? Jednostavno,ne mogu da čitam kad pojedinci komentarišu ono o čemu nemaju pojma a pogotovo kad iznose nebuloze kako VIK ne plaća struju i kako su na Mojmilu - pumpe? Koliko znam VIK redovno izmiruje svoje obaveze prema Elektrodistribuciji kao i preostali dug koji je nastao povećanjem cijene električne energije kao i da na Mojmilu nema pumpi nego rezervoar.
Drug moj, ti si ocigledno uposlenik ViK, jer to svojim postovima dokazujes. Igrom slucaja, imam prijatelje koji rade zajedno s tobom, i koji su i te kako upoznati u probleme preduzeca, i koji to javno iznose. Bitno je da je Vama plata visoka i redovna, da su Vam redovni regresi, uplaceni doprinosi... Nemam ja nista protiv toga, ali bro, ne izmirujete nikakve obaveze prema platisama, jer mi nemamo vodu koju redovno placamo! Ne placate struju (ljudi Vam sa USB-ovima idu u susjedne firme kako bi printali dokumente, radnice za salterima rucno evidentiraju uplate za vik), niste metar cijevi zamjenili o vlastitom trosku, a puma na Mojmilu i te kako postoji, i svrha iste je da crpi vodu iz Bačeva i rasporedjuje je u druge djelove grada. Ovo sto i trenutno imate struju, pitanje je do kada cete je imati, jer sve ovisi o KS koji izmiruje Vase obaveze. Kako god, treba da isprucujete vodu svim platisama i to 24h/danu. Postavlja se i pitanje kakva nam uopšte voda dolazi iz slavina.