Tako sam odgojen kao i ova generacija '63. da bih reagovao u odbranu napadnutih žena, pa taman zaginuo. Sreća da je lakše ranjen moj drug iz mladosti.Čestitke i brz oporavak (B.S. 1963.) koji je ranjen prilikom oružane pljačke prodavnice SOFA u Pejtonu.
Čini mi se da znam o kome se radi.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120829156
Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4276 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Pejtondžije, je li ovo Sito stradao u pokušaju protiv orobitelja SOFE?
Last edited by PipiDugaDevetka on 29/08/2012 21:24, edited 1 time in total.
- DELEGACIJA
- Spes
#4278 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Danas je malo takvih nažalost.. Pored 10 kršnih momaka može se dešavati šta god.. njih to pretjerano ne zanimaPipiDugaDevetka wrote:Pejtondžije, je li ovo Sito stradao u pokušaju protiv orobitelja SOFE?Tako sam odgojen kao i ova generacija '63. da bih reagovao u odbranu napadnutih žena, pa taman zaginuo. Sreća da je lakše ranjen moj drug iz mladosti.Čestitke i brz oporavak (B.S. 1963.) koji je ranjen prilikom oružane pljačke prodavnice SOFA u Pejtonu.
Čini mi se da znam o kome se radi.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120829156
-
ilidza_ba
#4279 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Brz oporavak ranjenom u pljački
- FOČANSKI PROPISI
#4280 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Retardirani,a puni ko brodovi?! (važno je da ulazi)DELEGACIJA wrote:
- FOČANSKI PROPISI
#4281 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Sramota!
Dali džamiji ime nekakvog šeika,a traže od nas prilog 2.KM (na STUPU)
- Klikeraš
#4282 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
E ovaj bilbord je originalan, i dosta govoriFOČANSKI PROPISI wrote:Retardirani,a puni ko brodovi?! (važno je da ulazi)DELEGACIJA wrote:
Najradije ne bih makao iz kuće na dan izbora, ali zbog dušmana ću baš otići i glasati samo za anonimuse i oni što će obećati da se neće ku.čiti. Ovi na vlasti su sva obećanja ispucali......
- _Alcatraz_
- jon_jovi
#4284 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ti sve dade na žene, rakiju i kladionice.FOČANSKI PROPISI wrote:Sramota!
- golfiista
#4285 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
dzejkej wrote:Kandidat za nacelnika u nekom selu drži govor, pa kaže:
- “Do vašeg sela napravicemo asfaltirani put! Napravicemo i vodovod! Izgradicemo i školu!”
Neko iz mase:
- “Ali u selu nema djece!”
- “I djecu cemo da vam napravimo!”
nije to daleko od istine..
-
StupskaBitanga
#4286 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Šta te čudi u MZ kakva je StupFOČANSKI PROPISI wrote:Sramota!
- Klikeraš
#4287 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Mora ići moreuzova jer te ne čuju iz cijenjene stražnjice......

- FOČANSKI PROPISI
#4288 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Malo si zakasnio sa tom idejom.Superhik_ wrote:dosjetio sam se sjajne ideje, vjerujem da bi memić bio presretan da je čuje.
naime, uočio sam novi prostor za sadnju novih voćnjaka. radi se o šahtovima za kanalizaciju, pa imaju one rupe na njima. voćke bi se mogle posaditi u iste, dok bi hranu uzimale iz viših dubina kanalizacije. u svakom slučaju bile bi manje otrovne od onih pored puta. uostalom u razvijenim zemljama poput italije voćke se sade po kanalizaciji, jel tako pinki?
zamolio bi dežurne uvlakače i analne alpiniste da obavjeste memića. šteta je da se ovakva brilijantna ideja ne realizuje,a on je pravi čovjek za to.
Sadnja kreće krajem Novembra,a on će tad biti bivši ili u zatvoru . (Narav mu je nekako prgava)
- Klikeraš
#4289 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
E ako je tako, ubijedio si me, ima moju podrškupa on je profesor, nije mu teško smisliti kako da posadi voće u avgustu, možda čak može patentirati novu metodu, narod voli inventivne ljude. mislim, ipak je prvi u svijetu osmislio sadnju u zatrovanom zemljištu. napravio je brend od ilidže, on to može.
-
THINK PINK
#4290 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Superhik_ wrote:dosjetio sam se sjajne ideje, vjerujem da bi memić bio presretan da je čuje.
naime, uočio sam novi prostor za sadnju novih voćnjaka. radi se o šahtovima za kanalizaciju, pa imaju one rupe na njima. voćke bi se mogle posaditi u iste, dok bi hranu uzimale iz viših dubina kanalizacije. u svakom slučaju bile bi manje otrovne od onih pored puta. uostalom u razvijenim zemljama poput italije voćke se sade po kanalizaciji, jel tako pinki?
zamolio bi dežurne uvlakače i analne alpiniste da obavjeste memića. šteta je da se ovakva brilijantna ideja ne realizuje,a on je pravi čovjek za to.
Ne moras ti cekat na to , slobodno nastavi jest govna kako si i naucio direkt , nemoj da ti biljka prociscava !
- _Reds_
#4291 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Zar ima neko ko ovoga pinka ozbiljno shvata, nacelnik bi mu zavidio na nivou gluposti, i na epitetima koje mu ovdje daje, to ni on sam sebi ne moze da smisli.
- Ne volem
#4292 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, već onaj koji misli da je sve što pročita istina.
Ivo Andrić
Ivo Andrić
- FOČANSKI PROPISI
#4293 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Uzalud je Murat Šabanović rušio spomenik!Ne volem wrote:Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, već onaj koji misli da je sve što pročita istina.
Ivo Andrić
- golfiista
#4294 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
<object width="640" height="480"><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="movie" value=" src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="1" width="640" height="480"></embed></object>
hahahaha, ne znaš bi li plakao ili se smijao...još dok se usele i počnu bacati jorgane i deke ....

hahahaha, ne znaš bi li plakao ili se smijao...još dok se usele i počnu bacati jorgane i deke ....
- FOČANSKI PROPISI
#4295 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
je li načelnik u nas mislio na ovih zadnjih dvadeset ,posranih SDA, godina u kojima je on aktivni sudionik.FOČANSKI PROPISI wrote:Govor načelnika Ilidže na otvaranju festivala:
Večeras,za sve što doživite, lijepo, odgovoran sam ja
"IMA CARE DVADESET GODIN' DANA
NIJE TI SE BOSNA NASMIJALA
OD NEVOLJE SUNCE OGRIJANO!
Od onih ćoraka što je prodao Muratu Šabanoviću do sadnje cvijeća u fontani.
Jebe nas i još nam uši zavrće!
- FOČANSKI PROPISI
#4296 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Imam i jedno pitanje:
Ko je trnutno na Ilidži šef u SDA?
Ko je trnutno na Ilidži šef u SDA?
- FOČANSKI PROPISI
#4297 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Imam i jednu molbu:
Dragi Ilidžanci,
Nemoj te glasati za VRETO ELVISA,jer je on gori od KEČE.
Ovaj nesretnik je zvanično prešao u SDA,a VRETO nezvanično i tajno. (glasa kako VIŠNJIĆ kaže)
Dragi Ilidžanci,
Ovaj nesretnik je zvanično prešao u SDA,a VRETO nezvanično i tajno. (glasa kako VIŠNJIĆ kaže)
- DELEGACIJA
#4298 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Šta bi sa koaliranjem

- DELEGACIJA
#4299 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
A zar je nešto pisaoSuperhik_ wrote:nemoj tako. imao je on i svijetlih trenutaka i pametnih izjava, samo se trenutno ne mogu sjetiti ni jedne........_Reds_ wrote:Zar ima neko ko ovoga pinka ozbiljno shvata, nacelnik bi mu zavidio na nivou gluposti, i na epitetima koje mu ovdje daje, to ni on sam sebi ne moze da smisli.
Gdje ----- kada
-
THINK PINK
#4300 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
FOČANSKI PROPISI wrote:Imam i jednu molbu:
Dragi Ilidžanci,
Pa kažem Vam ja SDA Ilidža sa Senaidom Memićem najbolja je stranka i to navjiše zbog Senaid-a ... a i ono što sam predviđao poslije izbora kako čete svi ovdje govorit super sto je Senaid pobjedio i jest bio najbolji kao i prošli izbori i to če isto bit ovako
Štas nekad i vi koji bezze kaki** skontate sta je najbolje , al tako je to neko prije neko kasnije ....