Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Platformas wrote:Niti je Barcelona nadigrala Real, niti je Real nadigrao njih. Vrlo prosjecna utakmica.
Real treba glavnog krivca traziti u Ronaldu koji masa dva zicera, podsjeti me na naseg Vedu kada igra protiv Barcelone
Sav ukocen, nikakav.
Isti Vedad ocam`
Murinjo je u Celsiju imao kompleks osvajanja LP i nikada nije uspio a sada ima kompleks da dobije Barcu u Spanskoj primeri. Losa tekma sve u svemu puno trke ni za sta. Ronaldo indirektni krivac za 2 gola koja su primili i direktni za 2 koja nisu dali i on je flop of the match, ja bih ga sutra tusno u City da se ista pitam.
vidim nije ti promaklo, kvot tu meni, halali, jos nesto u sta se bolje razumijem nego u nogomet je detektovanje iskompleksiranih chika, kvot gore dole, jos uvijek stoji da si s ovim gore izgubio kredibilitet da komentarishes bilo sta, pocevshi od banalnosti kao sto su metoroloshke pojave, jako losh stil
Spominjao sam prije utakmice taj višegodišnji komplex niže vrijednosti koji Barcelona već skoro deceniju nabija Nerealu.Mi iz perspektive pasivnih posmatrača teško možemo ući u glavu jednog Sergija Ramosa koji je praktično cijelu svoju karijeru proveo ispadajući kao mlad majmun od čitave plejade igrača Barcelone.Uz njega su redovno ponižavani:Míchel Salgado,Raul Bravo,Francisco Pavon,Fabio Cannavaro a sada Marcelo i Pepe.Teško breme nose ovi igrači Reala.Jednostavno nisu imali sreće u životu i u najboljim fudbalskim godinama u najtrofejnijem klubu na svijetu nisu mogli biti dio istorije.Sa druge strane je stajao najbolji nogometni kolektiv svih vremena.Barcelona nije večeras briljirala,nije igrala onu igru kakvu smo naučili da nam pružaju ali i ovakva Barcelona je jednostavno dvije stepenice iznad Nereala.