Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tuzla111

#4276 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tuzla111 »

shake69 wrote:
Tuzla111 wrote:u koliko su sati ove zadnje 2 utakmice po nasem vremenu?
U 20 sati s LIE a u 19 sati s LIT.
ma to je perfektno. Hvala
Tuzla111

#4277 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tuzla111 »

solo2 wrote:Da ti objasnim par stvari. Spominjes buducnost a zaboravjlas da je talenat Hadzic u 24. godini.

Zna se zasto je tu. Menadzar mu Germannia Sead Gmbh. Lik je ispodproscjecni igrac na nivou prosjecnog igraca recimo Zrinjskog ili Borca. Imas u nasoj ligi 3-4 bolji, a da ne spominjemo Cocalica i Besica.

Prosle godine je bio starter u Riedu s kojim je izborio opstanak u austrijskoj ligi. I ove sezone je dobro krenuo, da je Sturm imao srece u zrijebu i izbjegao Breidablika sa Islanda mozda bi dogurali do treceg pretkola Evropske Lige. U ligi ima prosjecnu ocjenu 3.5 po njemackom sistemu sto je 2.5 po nasem :skoljka:

Zasto neka ga sto dalje od reprezentacije. I njega i Vrsajevica. I Harisa Bukve. Neka i brace Sven i Tino sto dalje.
Cekaj - ne treba meni niko nista objasnjavati - probati, vidjeti kako ide i to je to - nije ni Zahirovic Busqets pa igra jel?
Besica sam (kao sto vidis) stavio u ekipu, citava poenta mog posta je da i poslije ove generacije mozemo da imamo perspektivnu ekipu - to je sve. Uzivaj![/quote]
Dijaspora ce da napravi svoju repku, jaci cemo biti i od Brazila.
phillie

#4278 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by phillie »

shake69 wrote:
phillie wrote:
shake69 wrote:Sta je ono, grcke kurve igraju s Slovacima u 21 i 45!? :shock: Ne mozes nikako zaigrati poslije njih! Pa, nisu Slovaci Englezi, zbog mjesnih razlika? Cudno!
Pa mi svoju utakmicu pocinjemo 4 dana kasnije :lol: . A nisu je ni pomjerili toliko jer je to po grckom vremenu, a oni su jedan sat ispred nas, tako da je utakmica u 20:45.

@solo2
Niko ni ne racuna na njega...
Kad se hoces narugati, kao Cvrci cvrci Cvrcak&comp, onda se naoruzaj cinjenicama. Utakmica se igra isti dan, decko a uvazavajuci mjesne frazlike , po grckom vremenu znaci da je (opet) 45 minuta poslije naseg pocetka utakmice!
Cinjenica 1: Sve tri dosadasnje utakmice Grci su igrali u istom terminu 20:45 (to je u Grckoj 21:45)
Cinjenica 2: "Ne mozes nikako zaigrati poslije njih" A zasto bi utakmicu sa Lihtenstajnom trebali igrati po terminu kasnijem od Grcka Slovacka? Jel to nasa utakmica protiv Lihtenstajna nesto odlucuje (kao ako pobjedimo njih, gotovo je? )? Jel to mislis da se Grci nadaju da ce nam Liht. uzeti bod ili sva tri? Jel to mislis da Grci imaju vise ista kalkulisati?
Opet ti kazem nasa (odlucujuca) utakmica je 4 dana poslije!!!! Pred utakmicu sa Litvanijom cemo znati na cemu smo i koji nam rezultat treba za ovjeravanje prvog mjesta i puta u Brazil, jer ni mi nemozemo ocekivati da ce Lihtenstajn u zadnjem kolu biti neki problem Grcima. Decko.

PS. Nasa utakmica posljednjeg kola pocinje sat vremena kasnije nego Grcka Lihtenstajn. Eto i to.

http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... 02013.html
JanuaryJones

#4279 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by JanuaryJones »

Ko je i čiji je ovaj Emir Dilaver iz Austrije Beč?

Sent from my iPad using Tapatalk
JanuaryJones

#4280 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by JanuaryJones »

Mislila sam vis-a-vis reprezentativnog potencijala? Valja li, treba li nam?

Sent from my iPad using Tapatalk
avantgarde

#4282 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by avantgarde »

:thumbup: :bih:
Frankyee

#4283 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Frankyee »

Da li ima vijesti o pozivu za Hadzica ?

Posto je dobio papire a po nekim medijima se puno o njemu pise, mogao bi da zaigra umjesto Zahirovica ?

Susic sada ima veci izbor igraca a mani se cini da je Susicu najteze da otpise nekog igraca. Ako se tu dodaju Hajrovic i Hadzic onda Susic moze da sastavi ekipu od igraca sredine terena,,,, plus 3 golmana. :D

Mora neko otpasti i sa klupe,,, u sredini moze najvise da utrpa 5 igraca, mora poceti da se smanjuje broj veznih igraca..

Kolasinac nam treba sto prije,,,
Logovan

#4284 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

avantgarde wrote:
:thumbup: :bih:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
luckylaka

#4285 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Image :thumbup: :bih: Koja bi taktika najbolje lezala ovoj ekipi
Tuzla111

#4286 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tuzla111 »

luckylaka wrote:Image :thumbup: :bih: Koja bi taktika najbolje lezala ovoj ekipi
ccc Salihovic se ne bi vidio na toj poziciji.
solo2

#4287 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by solo2 »

Salihovic nikako u prvih 11, Zukanovic na lijevog beka Kolasinac na DMF I to je to. Ostalo je super lucky
luckylaka

#4288 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

solo2 wrote:Salihovic nikako u prvih 11, Zukanovic na lijevog beka Kolasinac na DMF I to je to. Ostalo je super lucky
Ne znam cini mi se da bas zbog toga sto nikada u reprezentaciji nije odigrao svoju klasicnu ulogu(nije jedini)Salihovic je vise odigrao loze nego dobro.Sta ja znam ali nekako u njega imam povjerenja valjda zbog iskustva.Ali.Eto da docekamo Kolasina(ABD)i da vidimo tu novu postavu,premda licno za mene Medunjanin bi trebao imati mjesta u ekipi ali Hvala Bogu pa je izbor veci i sto kazu,,slatke muke ,,za mog idola.Hajde PAPE poslozi to kako valja u Litvaniji da vidimo na cemu smo. :bih: :bih:
avantgarde

#4289 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by avantgarde »

Ibisevic sinoc promasio penal protiv Frankfurta.. :? ...valjda ce ga psiholog obradit do utakmice protiv Litvanije ?!.. :lol:
phillie

#4290 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by phillie »

avantgarde wrote:Ibisevic sinoc promasio penal protiv Frankfurta.. :? ...valjda ce ga psiholog obradit do utakmice protiv Litvanije ?!.. :lol:
Imao je mec loptu, i on je posla preko precke. Vjerovatno su i brojni promasaji u toku utakmice ucinili da podlegne pritisku...steta. Nadam se samo da za nas nece doci na njega red da suta penal, pa ni protiv Lihta.
Rob_Atl

#4291 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Rob_Atl »

Pa i dzeko je penal ofulo, miske je penal ofulo, ali juce vas je Ibisevic oborio na kladionici pa ste ga razapeli da je najveca ubleha u fudbalu, realno nema sta.
PeppermintSA

#4292 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by PeppermintSA »

Tuzla111 wrote:
luckylaka wrote:Image :thumbup: :bih: Koja bi taktika najbolje lezala ovoj ekipi
ccc Salihovic se ne bi vidio na toj poziciji.

kakav crni Salihović :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:

njega zakovati za klupu :zzzz:
avantgarde

#4293 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by avantgarde »

Rob_Atl wrote:Pa i dzeko je penal ofulo, miske je penal ofulo, ali juce vas je Ibisevic oborio na kladionici pa ste ga razapeli da je najveca ubleha u fudbalu, realno nema sta.
ako se ne varam nije niko rekao da je Ibisevic ubleha,jednostavno je promasio penal u jednoj vrlo vaznoj utakmici,poslije takvih stvari obicno se covjek zamisli i pocne sumnjat u sebe :roll: ...ja se nadam da nije tako,ali je vrlo cesto tako...a,ako pogledamo koju vaznost ima nasa predstojeca utakmica onda je vrlo bitno sve analizirat do kraja :izet:

p.s.

rijetko se kladim,dva-tri puta godisnje,a meni licno je i drago da je Ibisevic promasio juce jer je Frankfurt poprilicno moja draga ekipa.. ;-)
GeneralBHF

#4294 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by GeneralBHF »

Moze Salihovic ali Vedo ide na klupu a zadnjeg veznog ubaciti (ali koga ????) s tim da Lulic ide malo naprijed.
luckylaka

#4295 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

GeneralBHF wrote:
Moze Salihovic ali Vedo ide na klupu a zadnjeg veznog ubaciti (ali koga ????) s tim da Lulic ide malo naprijed.
To je to.Koga umjesto Vede.I ne moze vise Lula napred pa eto ga haman vise Dzeke i Vede :-D
phillie

#4296 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by phillie »

Ode Lula iza korner linije :lol:
MOSALJOZE

#4297 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Ja bih prije Seu na zadnjeg veznog,a Zukanovića na lijevog beka.Onda Salihović out,i ostalo ne bih dirao.
Havatar

#4298 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Havatar »

Blatter dolazi u Sarajevo da uruči priznanje ILH-a reprezentaciji BiH

Svečana ceremonija bit će održana 10. oktobra u Sarajevu.
hadzaj

#4299 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by hadzaj »

Parada Begovića na današnjoj utakmici pritiv Norviča

svi u napad

#4300 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by svi u napad »

Ovaj komentar moram staviti i ovde pored rubrike o Papetu jer evo izgleda opet bez Mujdze cemo igrati. Molim te Sajo ko boga te molim nemoj bolan sad opet onu mazohisticku tvrdoglavost pokazat pa Vrsajevica ili Zahiragu na beka stavit. Najgore je da ces to uradit i kad dobijemo Lihtenstajn pocece pohvale na super igru jednog od dvojice levata. Ne znam koji je gori od njih dvojice. Jednom sam dao prijedlog da Sejo rekne cifru za te svoje zvijezde pa da mi vjerni navijaci to skupimo. To bi bilo zdravo i humano za obe strane (nama ne bi skakao tlak i srce nas izdavalo a oni bi bili zadovoljni sa lovom kojom bi dobili). Iskoristi ovu prvu tekmu da probas nekog novog na ovoj pozicije dok se Vranjes ne oporavi (to mu mjesto i najbolje odgovara) ili se odluci kao protiv USA da to odradi Bicakcic (dosta dobro odradio), a na njegovo mjesto Zukanovic ili Pandza. Molim boga kao i ljude oko tebe (prije svih Svabu) da te posavjetuju za dobro svih nas. Repka ne smije biti talac nekih ljudi.
Post Reply