Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zovem se Zelena wrote:Kakva su vam iskustva sa onim graceland ili kako već cipelama iz Deichman-a (ako sam i ovo dobro napisala)
Svidjele mi se slične kao kod Nisrin, ali skaj... Pa rekoh da ne bacam 40-50km džaba. Mada sam svjesna da za tu lovu nema kvalitetne jesenjske cipele. Ali uglavnom će u auto i iz auta.
nula37 wrote:u Azelu na Grbavici i na Socijalnom ima bordo,tamno zelene i bež ...mada gledam samo dok sam ja bila tu a bila sam nekih 20 minuta 3 djevojke su kupile mjerkala sam ih i ja al na kraju ne kupi.
Zovem se Zelena wrote:Kakva su vam iskustva sa onim graceland ili kako već cipelama iz Deichman-a (ako sam i ovo dobro napisala)
Svidjele mi se slične kao kod Nisrin, ali skaj... Pa rekoh da ne bacam 40-50km džaba. Mada sam svjesna da za tu lovu nema kvalitetne jesenjske cipele. Ali uglavnom će u auto i iz auta.
Prilično dobar kvalitet, imam ih i ja nekoliko i traju.
Ja sam kupila extra cizmice, gleznjace u Pull&Bearu, okacim sliku danas..
nula37 wrote:u Azelu na Grbavici i na Socijalnom ima bordo,tamno zelene i bež ...mada gledam samo dok sam ja bila tu a bila sam nekih 20 minuta 3 djevojke su kupile mjerkala sam ih i ja al na kraju ne kupi.
Ima li brojeva?
zavisi koji ti broj treba... na socijalnom je 40,41 i 36 a na grbbavici 36 i 39 ovih "normalnih" brojeva imas na stupu al nisu 100% iste crvene i zelene sa lakiranom petom i platformicom a identican oblik kao ove.
Ima li brojeva?
zavisi koji ti broj treba... na socijalnom je 40,41 i 36 a na grbbavici 36 i 39 ovih "normalnih" brojeva imas na stupu al nisu 100% iste crvene i zelene sa lakiranom petom i platformicom a identican oblik kao ove.
Znaci rasprodalo se
Hvala ti u svakom slučaju.
Ja mislim da je Targa nešto a la pijaca, samo skuplje.
Targa je bila odlična samo dosta skupa. Imali su uvijek kvalitetnu obuću od mekane kože. Šta god sam kupila tamo traje dugo. Možda su s modelima malo limitirani. U posljednje vrijeme nisam kupovala kod njih...
Manekenko...dobro si se zeznula. Targa ima cipele prve klase...na pijaci nema nista ni slicno. Ja tamo redovno kupujem i prezadovoljna sam. Stigla za jesen nova kolekcija...mrak!
U pravu ste sve i jedna. Dobro sam se zeznula. Ja sam Targu pomiješala sa onom trgovinom u ferhadiji, ali joj se ne mogu sjetiti imena. Ima dva sprata, mislim da je Izbor trgovine odmah u tom redu...