Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa o ovome ja citavo vrijeme i pisem, treba imati ukusa i mjere a ne nabiti 4cm adaptere plus premalu gumu na presiroku felgu..
Mislim da je ovo na slici 18.x8.5 20mm distanceri naprijed, 25mm nazad gume 215/40
romeomoraprezivjeti wrote:internet placa komsija,a mozda si ti bas taj?!:-D
Nego,moze li se sa strech gumama drzati potrosnja ispod 6 l u gradu?:-D
Moze biti, spor je ovih dana.
relevantna je marka auta, ako je alfa onda ne moze! Ostale idu glat ispod 5.5
Bilki wrote:a sta rade sa autima, boze me sacuvaj, nekima nebi dao ni traktor da voze
sta rade?
Ne fura svakoga stock, ima ih koji teze za unikatnim izgledom. O ukusima se ne moze raspravljati, nekome je ovo ruzno nekome lijepo sve u svemu da je papanluk nije! papanluk su ovi cuneri s nasih scena sto bi svega za joju..
Ma sta ima mene da vrijedja tvoje ili necije tudje misljenje. Ja stilista nisam, detaljista jesam. Ovaj golf je u vlasnistvu od http://www.jp-performance.de/ koji je na tuning sceni vec duze vrijeme i svjetski je priznat tuner. Misljenja sam da ti, a i 90% foruma, niste dostigli taj nivo da bi koment. ovo i auta slicnim ovome.
izvini nisam te prepoznao, ajd daj tvoje auto uslikaj pa da ovdje naprdjujemo, kao dobro nije dobro, koliko vidim ovdje su dosti auta ispljuvali, pa da malo pljujemo i tvoje, nemoj se ljutiti nista licno al ovaj forum je odavno postao pljuvacina zesca, niti jeda tema nije otisla u pravu diskusiju.
Bilki wrote:
izvini nisam te prepoznao, ajd daj tvoje auto uslikaj pa da ovdje naprdjujemo, kao dobro nije dobro, koliko vidim ovdje su dosti auta ispljuvali, pa da malo pljujemo i tvoje, nemoj se ljutiti nista licno al ovaj forum je odavno postao pljuvacina zesca, niti jeda tema nije otisla u pravu diskusiju.
Red je da vi, pljuvaci, postavite svoja auta pa da mi pljujemo vasa. Moje, vec sad bivse ( w204 c63 ) auto je bilo 2013 na sajmu u zagrebu i nije dobilo ni jednu kritiku. Prosla me zelja tuniranja auta jer je to, da se uradi kako treba, jako skupa investicija. Trenutno auto mi je za posla i pod detaljista sam mislio da gledam na to da auto ima izgled kao onoga dana kada je izasao iz fabrike. S tim da su felge malo vece ali eto.. mora se nesto i pljuvat
pa jbg sva ova auta su iz fabrike izasla sa "agresivnijim" karambolkama i "sportskim" izgledom. pored toga svi su gti a ne 1.4 dizeli sa probusenim rorama i na gepeke nisu stavljani nikakvi sankovi niti su obrve sirene itd.itd.
nekome se moze ne svidjati malo glupa farba ali jbg ne moze se okarakterisati kao papanluk
mefistofilis wrote:pa jbg sva ova auta su iz fabrike izasla sa "agresivnijim" karambolkama i "sportskim" izgledom. pored toga svi su gti a ne 1.4 dizeli sa probusenim rorama i na gepeke nisu stavljani nikakvi sankovi niti su obrve sirene itd.itd.
nekome se moze ne svidjati malo glupa farba ali jbg ne moze se okarakterisati kao papanluk
pa ja o tome cijelo vrijeme pricam. konstantno se stavlja u isti kos dotjerani 'agresivni' fabricki izgled sa 1.4 sdi modelima. I kada se postavi neka slika bas sredjene zvijeri odma ide rafalt komentara ja papka, ne bih mu dao traktor da voza itd itd. E to mene nervira, a ovi sto napucavaju sdi i slicne motore su prica za sebe..
Mogu li ja svoju picilicu umotat u mat crnu foliju
Obzirom da je 1.4 motor, morat cu nesto da mu dodam
Doduse, jedna ratkapa mi je fordova, a vozim pezova.. je l' dovoljno papi?
pakica_ wrote:Mogu li ja svoju picilicu umotat u mat crnu foliju
Obzirom da je 1.4 motor, morat cu nesto da mu dodam Doduse, jedna ratkapa mi je fordova, a vozim pezova.. je l' dovoljno papi?
pakica_ wrote:Mogu li ja svoju picilicu umotat u mat crnu foliju
Obzirom da je 1.4 motor, morat cu nesto da mu dodam Doduse, jedna ratkapa mi je fordova, a vozim pezova.. je l' dovoljno papi?
Ššš, ne pričaj to.
Pocastio me vulkanizer, sta cu, ja ne umijem rec necu
mefistofilis wrote:ma ti mozes sve, pa i na panjevima se kotrljati. niko ti nece prigovoriti dok god basta viri kroz prozor.
Pa kontam da se vise vidi njegov sjaj, ja cu matirat pezova
sto ne bi mogla
kad ga budes prodavala, kazes znam,sepet je,ali ocami, sine, brata mi ima folije na sebi pa brat bratu jedno milju
taj 1.4 je dusu dao za one rore nazad
Edin25 wrote:sto ne bi mogla
kad ga budes prodavala, kazes znam,sepet je,ali ocami, sine, brata mi ima folije na sebi pa brat bratu jedno milju
I to sam kontala.. Prorezem karambolku i fisnem dvije rupcake k'o sulunar/solunar, kako se vec kaze i obavezno ih probusit, eventualno svezat' zilete unutra da tutnji k'o u fast i fjurijus
S tim se dobije jos 5 konja, cujem
Edin25 wrote:sto ne bi mogla
I to sam kontala.. Prorezem karambolku i fisnem dvije rupcake k'o sulunar/solunar, kako se vec kaze i obavezno ih probusit, eventualno svezat' zilete unutra da tutnji k'o u fast i fjurijus
S tim se dobije jos 5 konja, cujem
hahahahah joj pakice luda si
nista ne rezi i ne kupuj.
sad sam postavljao oluke na kuci, ostalo je mislim oko metar oluka.
pogresno si cula da se dobije 5 konja, vise se dobije sa ovim sistemom, ovako nesto
---00------------00----
Od mene imas jos dva jastuka, i onu jamboliju pa stavi nazad na onu dasku
mirzet87sa wrote:Ma sta ima mene da vrijedja tvoje ili necije tudje misljenje. Ja stilista nisam, detaljista jesam. Ovaj golf je u vlasnistvu od http://www.jp-performance.de/ koji je na tuning sceni vec duze vrijeme i svjetski je priznat tuner. Misljenja sam da ti, a i 90% foruma, niste dostigli taj nivo da bi koment. ovo i auta slicnim ovome.
Edin25 wrote:
hahahahah joj pakice luda si
nista ne rezi i ne kupuj.
sad sam postavljao oluke na kuci, ostalo je mislim oko metar oluka.
pogresno si cula da se dobije 5 konja, vise se dobije sa ovim sistemom, ovako nesto
---00------------00----
Od mene imas jos dva jastuka, i onu jamboliju pa stavi nazad na onu dasku
E pravi si drug, zivota mi! Znaci samo jos majstora da nadjem sa otvaracem za konzerve, da mi odradi mjesto sa oluke.. Ima da leti
Jos sam uvijek na rezervi, cujem da je tako lakse auto, brze ide hahaha