kod ONOG krojača*mima* wrote:
garant je to sad majica kratkih rukava
Moderator: anex
kod ONOG krojača*mima* wrote:
ti si dobra, ja imam jednu sto ukopava krojace redomhadzinicasa wrote:ja ostavim kod krojača pa sačekam da se vrati u modu
Thea, evo teksta http://malezensketeme.net/?p=23085thea wrote:Drage djevojcice...
ovo proljece-ljeto najavljuje pastelne boje odjece u ducanima.
Eh sad zanima me jedno, kako odabrati odgovarajucu boju za sebe, svoj ten, svoju osobnost. neki dan sam slucajno cula jednog francuskog modnog dizajera da su pastelne boje koplikovane sto se tice odabira, jer zene vrlo cesto odaberu onu pogresnu tj. navodno pastelne boje ne stoje svima te ih je jako tesko uskladiti.
dok recimo tamnije nijanse se vrlo lako navuku na svaku boju koze.
Meni osobno, bijela dominaira ljeti, a volim i nude look. Ostale boje...tesko
ovog ljeta su, pastelne narancasta, nebo plava, bebi rose, zuta, zelena, lila u modi
Kako odabrati pastelnu boju, ako bilo tko ima kakve preporuke nek se javi.
e pa vjerovala ili ne u Magazi na carsijiLady Saray wrote:a gdje ima kupiti ovih u neseseru za tasnegladna sam wrote:swirl wrote:Ma meni je jedini lijek za umornu nogu od stikle tzv. baletanke na preklop. Hodate u stiklama, noga se umori, samo se navuku ove baletanke![]()
ove su super i vazda ih ljeti imam u tasni ako prigusti da samo zamjenim
![]()

Hvalathea wrote:volim!
Hvala, bas mi je drago , izgleda da sma vas danas bas onako potrefilaselmicaaa_ wrote:Kombinacija odlicna, bravo Nadi
Vidjela sam je i ja u HM-u (mislim online), al' kako je Nadinka na MZT stavila one kombinacije u pastelnim bojama, malo sam se ohladila od ove jaknealica.k wrote:
ajjj kak je dobra
Meni je inače ciklama i ove njene nijanse uvijek favorit, nemam bas boja u ormaru, kod mene je u glavnom sve krem, puderasto i slično, ali ciklama je ciklamaalica.k wrote:daaaa, h&m je
boja jestvarno je dobra
Kao da si moj ormar opisala, bez u svim mogucim nijansama, puderasta i ciklama, i jos da dodam crna (zimi) i bijela (ljeti). To su moje glavne boje.Nadinka wrote:Meni je inače ciklama i ove njene nijanse uvijek favorit, nemam bas boja u ormaru, kod mene je u glavnom sve krem, puderasto i slično, ali ciklama je ciklamaalica.k wrote:daaaa, h&m je
boja jestvarno je dobra

Nisam skoro bila u Nine West, ali možda imaju ili će dobiti ove♥ Julianna ♥ wrote:Nadi i sve ostale zene, sve vi koje volite puderaste nijanse, jeste li našle cipelice u tim nijansama?
Ja ne mogu da nadjem nigdje obicne salonke u toj nude boji? Da mi je da je koza visoki sjaj, da nemaju (veliku) platformu i preveliku petu, a da je vrh ni spicast ni okrugao, nego nesto izmedju. Trazim ih vec drugu godinu i necu namjerno da kupim nesto sto lici na njih, nego bas takve. Doduse nesto mi se ne daje ni 1000KM za Louboutin![]()
Nesto poput ovih
Vidjela sam slicne tim, samo su od brusene koze, u novoj kolekciji Astre (Astra je je li tako onaj ducan u Interexu na Pofalcima?).♥ Julianna ♥ wrote:Nadi i sve ostale zene, sve vi koje volite puderaste nijanse, jeste li našle cipelice u tim nijansama?
Ja ne mogu da nadjem nigdje obicne salonke u toj nude boji? Da mi je da je koza visoki sjaj, da nemaju (veliku) platformu i preveliku petu, a da je vrh ni spicast ni okrugao, nego nesto izmedju. Trazim ih vec drugu godinu i necu namjerno da kupim nesto sto lici na njih, nego bas takve. Doduse nesto mi se ne daje ni 1000KM za Louboutin![]()
Nesto poput ovih