Gdje u Sa......
- kokuz_sa
#4276 Re: Gdje u Sa......
hvalaa 
-
sema911
#4277 Re: Gdje u Sa......
u Mashu[/quote]GaRGa wrote:
mash kod pozorista na spratu ? bio sam cesto al nisam vidjeo :S[/quote]
u Mash-u vise nema :S[/quote]
imas u penny plus
- Chustaa
#4278 Re: Gdje u Sa......
EE ljudi,gdje ima kupiti garaza na ovaj fazon??
Hvala
i i ako sam uranio, Barjram Serif Mubarek Olsun 
Hvala
- VenomousV
#4279 Re: Gdje u Sa......
...ima kupiti normalnih putnickih torbi, da ne izgledaju k'o veca verzija sportskih - za treninga, i nisu preskupe? 
(u carpisi nema toga sto me zanima
)
(u carpisi nema toga sto me zanima
- bombašica
#4280 Re: Gdje u Sa......
Vidim da ovdje samo nešto kupujete...ali, mene zanima gdje se u SA odnosno u kojoj kafanici se organizuju karaoke? Možda pitanje nije najpogodnije za ovu teme, progledajte mi kroz prstiće, i pomozite 
- HaHaHa2
#4281 Re: Gdje u Sa......
Johnny - Malta - Petkombombašica wrote:Vidim da ovdje samo nešto kupujete...ali, mene zanima gdje se u SA odnosno u kojoj kafanici se organizuju karaoke? Možda pitanje nije najpogodnije za ovu teme, progledajte mi kroz prstiće, i pomozite
-
zaon1
#4282 Re: Gdje u Sa......
Gdje kupiti auto na daljinski (poklon) da nije onaj bas sto je smece, ali i da nije preskup 
-
kojeime
#4283 Re: Gdje u Sa......
Sta znaci preskup? Vidjao sam ih od 50-ak maraka pa navise. Pristojni su blize cijeni oko 100 KM. Jeftiniji ni na sta ne lice. Sto skuplji to bolji. Ovi ispod 50-ak maraka nisu na daljinsko vec je kontroler zicom spojen za auto. A takvih ima vec od 10-ak KM iako su ti bas smecezaon1 wrote:Gdje kupiti auto na daljinski (poklon) da nije onaj bas sto je smece, ali i da nije preskup
Pogledaj u BBI na 4. spratu, ima jedna prodavica igracaka cini mi se negdje kod OHR-a, pa onda ostali trzni centri, pa razne prodavnice po carsiji i drugdje, pa se mogu naci i u knjizarama, pa cak i u supermarketima.
-
kojeime
#4284 Re: Gdje u Sa......
Kupljena slicna malom braticu. Ne znam gdje, nisam ja kupovao. Ove garaze brzo dosade jer su stvarno monotone. Da imaju automatsko dizanje, bilo pokretanjem baterijom ili nekom polugom ili nesto tako malo automatizovano OK, ali gledajuci mog bratica te sto se nista na njima ne mice dosade za nekoliko sati, ne cak ni dana.Chustaa wrote:EE ljudi,gdje ima kupiti garaza na ovaj fazon??![]()
![]()
Hvalai i ako sam uranio, Barjram Serif Mubarek Olsun
Medjutim odgovaram zbog slijedeceg: Da sada kupujem prije bih mu kupio onaj tepih (itison) sto ima iscrtane ulice i znakove (cini mi se da ga ima na Alipasinom u prodavnici tepiha iza ASA auta kod Rajfajzen banke, a vidio sam ih i na jos jednom ili dva mjesta). Taj tepih je po meni super jer dok je mali moze gurati autice po tepihu, kada poraste moze po njemu voziti autice kontolisane zicanim kontorlerom, pa kada jos poraste moze voziti auto na daljinsko. Pa sa bratom ili drugom ili vise njih klinac se moze lijepo igrati. A cini mi se da ima nesto slicno i na linoleumu, pa ako roditelji klinca nisu sretni idejom da mijenjaju tepih za taj "saobracajni" onda je to rjesenje. Druga ideja je, narocito ako ti se taj "tepih" ne svidi, da na racunaru iscrtas staze, negdje odstampas na linoleumu ili slicnom materijalu, ima na carsiji stamparija koje rade sitostampu, ove kompjuterske stamparije ne mogu stampati na linoleumu i slicnom, pa to poklonis uz recimo jedan ili dva autica prikladna uzrastu klinca.
- Nisrin
#4285 Re: Gdje u Sa......
Djeci DANAS sve jako brzo dosadi. govorim iz iskustva, uvijek je dosta malde djece oko menekojeime wrote:Kupljena slicna malom braticu. Ne znam gdje, nisam ja kupovao. Ove garaze brzo dosade jer su stvarno monotone. Da imaju automatsko dizanje, bilo pokretanjem baterijom ili nekom polugom ili nesto tako malo automatizovano OK, ali gledajuci mog bratica te sto se nista na njima ne mice dosade za nekoliko sati, ne cak ni dana.Chustaa wrote:EE ljudi,gdje ima kupiti garaza na ovaj fazon??![]()
![]()
Medjutim odgovaram zbog slijedeceg: Da sada kupujem prije bih mu kupio onaj tepih (itison) sto ima iscrtane ulice i znakove (cini mi se da ga ima na Alipasinom u prodavnici tepiha iza ASA auta kod Rajfajzen banke, a vidio sam ih i na jos jednom ili dva mjesta). Taj tepih je po meni super jer dok je mali moze gurati autice po tepihu, kada poraste moze po njemu voziti autice kontolisane zicanim kontorlerom, pa kada jos poraste moze voziti auto na daljinsko. Pa sa bratom ili drugom ili vise njih klinac se moze lijepo igrati. A cini mi se da ima nesto slicno i na linoleumu, pa ako roditelji klinca nisu sretni idejom da mijenjaju tepih za taj "saobracajni" onda je to rjesenje. Druga ideja je, narocito ako ti se taj "tepih" ne svidi, da na racunaru iscrtas staze, negdje odstampas na linoleumu ili slicnom materijalu, ima na carsiji stamparija koje rade sitostampu, ove kompjuterske stamparije ne mogu stampati na linoleumu i slicnom, pa to poklonis uz recimo jedan ili dva autica prikladna uzrastu klinca.
Ove garaze su super kad imaju i neku formulicu ili auto na daljinski, ali opet i to im dosadi, ovi moji su imali i garaze, i sine sa vozovima, autostaze, cak i itison sa iscrtanim cestama, kucama, vodom itd i zaista mogu potvrditi to se najduze koristi
Inace, kad uzimam nekome poklon radije uzmem neke misaone igre za razvijanje inteligencije hahaha Naprimjer, za manju djecu neke kocke, trokutice i dr. geometrijske figure pa oni to ubacuju u kantice i moraju naci odgovarajucu rupu haha Ili tako neke igre koje se mogu naci u turbo limachu i po djecijim radnjama koje se nalaze na carsiji, u trznim centrima itd itd U principu, ukoliko neko ima prostora u kuci/stanu volim pokloniti i mini kuhinjicu ili neki fin sator. do 50ak KM ima po BBIu, FISu, Bingu itd
-
pakica_
#4286 Re: Gdje u Sa......
prije je bilo u route 66 petkom, pa proviri i vidi da li je jos uvijek to slucajbombašica wrote:Vidim da ovdje samo nešto kupujete...ali, mene zanima gdje se u SA odnosno u kojoj kafanici se organizuju karaoke? Možda pitanje nije najpogodnije za ovu teme, progledajte mi kroz prstiće, i pomozite
- dust in the wind
#4287 Re: Gdje u Sa......
mislim da nije...bila sam u petak nedavno i nista se slicno tome nije desavalo...pakica_ wrote:prije je bilo u route 66 petkom, pa proviri i vidi da li je jos uvijek to slucajbombašica wrote:Vidim da ovdje samo nešto kupujete...ali, mene zanima gdje se u SA odnosno u kojoj kafanici se organizuju karaoke? Možda pitanje nije najpogodnije za ovu teme, progledajte mi kroz prstiće, i pomoziteznalo je bit ludilo kad vidis celave bajkere s VOL'KIM brkovima i u koznim prslucima kako pjevaju neke emo ljubavne pjesme
dobra za'ebancija
-
pakica_
#4288 Re: Gdje u Sa......
pihdust in the wind wrote:
mislim da nije...bila sam u petak nedavno i nista se slicno tome nije desavalo...
- Chustaa
#4289 Re: Gdje u Sa......
Nisrin wrote:Djeci DANAS sve jako brzo dosadi. govorim iz iskustva, uvijek je dosta malde djece oko menekojeime wrote:Kupljena slicna malom braticu. Ne znam gdje, nisam ja kupovao. Ove garaze brzo dosade jer su stvarno monotone. Da imaju automatsko dizanje, bilo pokretanjem baterijom ili nekom polugom ili nesto tako malo automatizovano OK, ali gledajuci mog bratica te sto se nista na njima ne mice dosade za nekoliko sati, ne cak ni dana.Chustaa wrote:EE ljudi,gdje ima kupiti garaza na ovaj fazon??![]()
![]()
Medjutim odgovaram zbog slijedeceg: Da sada kupujem prije bih mu kupio onaj tepih (itison) sto ima iscrtane ulice i znakove (cini mi se da ga ima na Alipasinom u prodavnici tepiha iza ASA auta kod Rajfajzen banke, a vidio sam ih i na jos jednom ili dva mjesta). Taj tepih je po meni super jer dok je mali moze gurati autice po tepihu, kada poraste moze po njemu voziti autice kontolisane zicanim kontorlerom, pa kada jos poraste moze voziti auto na daljinsko. Pa sa bratom ili drugom ili vise njih klinac se moze lijepo igrati. A cini mi se da ima nesto slicno i na linoleumu, pa ako roditelji klinca nisu sretni idejom da mijenjaju tepih za taj "saobracajni" onda je to rjesenje. Druga ideja je, narocito ako ti se taj "tepih" ne svidi, da na racunaru iscrtas staze, negdje odstampas na linoleumu ili slicnom materijalu, ima na carsiji stamparija koje rade sitostampu, ove kompjuterske stamparije ne mogu stampati na linoleumu i slicnom, pa to poklonis uz recimo jedan ili dva autica prikladna uzrastu klinca.![]()
Ove garaze su super kad imaju i neku formulicu ili auto na daljinski, ali opet i to im dosadi, ovi moji su imali i garaze, i sine sa vozovima, autostaze, cak i itison sa iscrtanim cestama, kucama, vodom itd i zaista mogu potvrditi to se najduze koristiMa i ne prlja se tako lako, a zanimljivo i mi stariji da se igramo s tim...
Inace, kad uzimam nekome poklon radije uzmem neke misaone igre za razvijanje inteligencije hahaha Naprimjer, za manju djecu neke kocke, trokutice i dr. geometrijske figure pa oni to ubacuju u kantice i moraju naci odgovarajucu rupu haha Ili tako neke igre koje se mogu naci u turbo limachu i po djecijim radnjama koje se nalaze na carsiji, u trznim centrima itd itd U principu, ukoliko neko ima prostora u kuci/stanu volim pokloniti i mini kuhinjicu ili neki fin sator. do 50ak KM ima po BBIu, FISu, Bingu itdTo je nesto sto im traje duze i zanimljivije im je
Hvala vam puuuno
- perfect_guy
#4290 Re: Gdje u Sa......
ljetos je bilo (ne znam je li aktuelno i sad) u Piratu četvrtkombombašica wrote:Vidim da ovdje samo nešto kupujete...ali, mene zanima gdje se u SA odnosno u kojoj kafanici se organizuju karaoke? Možda pitanje nije najpogodnije za ovu teme, progledajte mi kroz prstiće, i pomozite
- Mračajski proto
#4291 Re: Gdje u Sa......
Đe se ima kupiti adidas ruksak i kol'ko je para otpriike?
- mondo bizarro
#4292 Re: Gdje u Sa......
gdje se mogu napraviti usivne etikete za tekstil? 
-
pakica_
#4293 Re: Gdje u Sa......
vjerovatno ima u sport lifeu, a cijene.. hm.. od jedno 70 pa goreSarajevo_Grad wrote:Đe se ima kupiti adidas ruksak i kol'ko je para otpriike?
- Mračajski proto
#4294 Re: Gdje u Sa......
Nema ništa za petobu? 
- P308
#4295 Re: Gdje u Sa......
Cini mi se da vidjeh snizenje u Sport Lifeu, onom na Ilidzi, koji se tek otvorio.pakica_ wrote:vjerovatno ima u sport lifeu, a cijene.. hm.. od jedno 70 pa goreSarajevo_Grad wrote:Đe se ima kupiti adidas ruksak i kol'ko je para otpriike?
-
rudy81
#4296 Re: Gdje u Sa......
u svim sportife-ovima je snizenje al mislim da se ne odnosi na ruksake, samo obucu i odjecu...al et probaj opet.P308 wrote:Cini mi se da vidjeh snizenje u Sport Lifeu, onom na Ilidzi, koji se tek otvorio.pakica_ wrote:vjerovatno ima u sport lifeu, a cijene.. hm.. od jedno 70 pa goreSarajevo_Grad wrote:Đe se ima kupiti adidas ruksak i kol'ko je para otpriike?
vidi na PIKu, zalomi se i poneki nov ruksak
-
hammers
#4297 Re: Gdje u Sa......
Gdje u sa ima velik izbor muških jakni, a da cijena nije preko 150KM?
-
BIONA
#4298 Re: Gdje u Sa......
Gdje mogu kupiti dugu kvalitetnu zimsku jaknu a da ne izgleda ko da sam sad pokisla u njoj?
Od takvog materijala je vecina jakni koje sam ja vidjela... i da kostaju do 150 km...
- Nisrin
#4299 Re: Gdje u Sa......
BIONA wrote:Gdje mogu kupiti dugu kvalitetnu zimsku jaknu a da ne izgleda ko da sam sad pokisla u njoj?Od takvog materijala je vecina jakni koje sam ja vidjela... i da kostaju do 150 km...
orsay ili mango
-
pakica_
#4300 Re: Gdje u Sa......
morebit da sam ih ja gledala kad je bio pocetak skolske godine
ako odes i vidis, javi nam kol'ko su para, da pocastim sestrica da ne nosi vise onaj svoj arsenal ruksak