Imam, mojaTV full..smasma wrote:Takodjer imas mojuTV ?

Moderator: Benq
Imam, mojaTV full..smasma wrote:Takodjer imas mojuTV ?

Jaran, koji nema nikakve veze u Telecomo koristi dvije konekcije u isto vrijeme....da ne bi bilo zabune i dodatnih komentara on ih koristi u isto vrijeme u dva razlicita grada... Kako je to moguce, nemamo pojmaNe znam da li ti modem novi ima wireless .. Ako nema jedino rjesenje ti je da kupis wireless router .. Npr. meni su donijeli TP link adsl2+ wireless router , modem je u pppoe(ruter) nacinu rada ukljucen wireless tako da spajam jedan racunar kablom drugi wireless.. simultane konekcije su davno ukinute..
Criss Angel je to..neo7 wrote:Jaran, koji nema nikakve veze u Telecomo koristi dvije konekcije u isto vrijeme....da ne bi bilo zabune i dodatnih komentara on ih koristi u isto vrijeme u dva razlicita grada... Kako je to moguce, nemamo pojmaNe znam da li ti modem novi ima wireless .. Ako nema jedino rjesenje ti je da kupis wireless router .. Npr. meni su donijeli TP link adsl2+ wireless router , modem je u pppoe(ruter) nacinu rada ukljucen wireless tako da spajam jedan racunar kablom drugi wireless.. simultane konekcije su davno ukinute..![]()
PS: koristi paket od 25KM.
Znam da su laptopi i telefoni bili na akciji 1KM za korisnike mojaTV..Rosebud_ wrote:Pozdrav
Nisam mogla naci temu opcenito za BHTelecom, pa evo da ovdje pitam. Jutros sam u posti vidjela neku njihovu ponudu telefona, pa me zanima sta kad za recimo neku Nokiu napisu 1KM jednokratno. Nije valjda da taj telefon kosta 1KM?
I jos me zanima isplatil se kupit njihov telefon pa ga poslije, kako se to vec kaze, osposobit za rad sa nekom drugom karticom?
Halalite sto sam se ovako "ubacila" s pitanjem
edit: Da napomenem da, makar na tom papiru, nije pisalo da mora bit neka tarifa tipa 15plus ili slicno.
ala7 wrote:Ne znam da li ti modem novi ima wireless .. Ako nema jedino rjesenje ti je da kupis wireless router .. Npr. meni su donijeli TP link adsl2+ wireless router , modem je u pppoe(ruter) nacinu rada ukljucen wireless tako da spajam jedan racunar kablom drugi wireless.. simultane konekcije su davno ukinute..smasma wrote:Kako da omogucim vise simultanih konekcija? prije sam imao adsl modem obicni, i mogao sam. Zvao sam njihovu sluzbu, fina gospodjica mi objasnila da je ta opcija ukinutaDa li postoji neki wirelles model, il nesto? Ovaj modem novi, i onaj stari nisu isti. Kako da laptop i kompjuter budu istovremeno konektovani?
obicni, 4zilni.starii wrote:renoviram stan pa hocu da razvedem kabl za moju tv pa me interesuje koji se kablkoristi, jel to obicni kabl za telefon? hvala
na zapadu nista novoadnan_hz wrote:imal sta od tih kanala ili je to ubleha???
ma nek se ima sta pricati.adnan_hz wrote:ne znam sta ce im samo onaj slogan kako idu prvi i daju vise kad svi drugi daju vise od njih. naravno sto se tice kanala.
Dobro sto je neko otvorio neformalnu FB grupu da hvali MojaTV, dobro sto je TEVE.BA prenio naklapanja sa te grupe i foruma.zilog wrote:Jako bih se iznenadio da SK krene na MojaTV. Ova najava nije sa sluzbene BHT stranice, ali niko od "informisanih" nije demantovao. Zato se necu kladiti.
01.10.2011. bi trebao biti neki rok da se to desi, ako je istina. Ako nije, jadan BHT i sateliti, cime se sluze.
Da je BHT zvanicno napisao "uskoro", takvo objasnjenje bi pilo vode. Poznat je relativizam BHT izjava.neki wrote:Ni na jednom od tih 'neformalnih' izvora informacija nije pisao tacan datum kad ce pustiti nove kanale vec samo 'uskoro'.
Ne znam sto ste se uhvatili 1. oktobra ko pijan plota, znajuci bht, uskoro moze biti i za novu godinu
Po ovoj semi ide sve, sad zavisi gdje ces kako ces postaviti stb,modem.. pozdravstarii wrote:renoviram stan pa hocu da razvedem kabl za moju tv pa me interesuje koji se kablkoristi, jel to obicni kabl za telefon? hvala

Kakve veze ima pustanje preko VLC, kada je poznato da Bihnetovci tako pustaju pirateriju.ala7 wrote:A kako ce mi neko objasniti gledanje sportklub kanala preko vlc-a (u predhodnim postovima objasnjeno) i izjavu sa saltera bhtelecom centra "ne znamo datum ali u skorije vrijeme se ocekuje sportklub kanali,hbo,muzicki.... " ?
Informacije za pocetak reemitiranja novih kanala 1.okt su neprovjerene tako da to pada u vodu.. Dok ne budem mogao gledati spomenute kanale necu vjerovat u informacije facebook grupe i teve.ba..
Informacija/demanti, na SK forumu, je izasla jos 14.09.ala7 wrote:Bez razmisljanja sam znao ko ce se prvi javiti i demantovati sportklub u sklopu usluge mojaTV![]()
100 puta sam vidio da ovo ljudi pitaju i da opet urade naopako. Tačan odgovor je (ne samo za moju tv nego za kakvo god hoces razvlačenje kablova, osim strujnih):starii wrote:renoviram stan pa hocu da razvedem kabl za moju tv pa me interesuje koji se kablkoristi, jel to obicni kabl za telefon? hvala