BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Muhamed Đakmić
#4276 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Trebaju ga nazvati i porazgovarati sa njim, da se ne pravimo ludi. Nije izgubljen i ako zaigra protiv Tunisa jer je u pitanju prijateljska, ali biće puno teže dobiti ga kasnije.
- Tkd
#4277 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kasno je to sada. Još jednom su postupili amaterski i potpuno neozbiljno. Neka malo pogledaju košarkaški savez, možda nešto i nauče 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4278 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Haj' ba, ako mu se igra za Švicarsku neka igra i zdra'o. Sretno mu bilo.
- Muhamed Đakmić
#4279 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma možda bi igrao za nas da su naši ozbiljnije pristupili problemu.
-
SaPnA
#4280 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
pa nebi mu falilo nista ako bi malo pomogao momku, to mu je i posao, njemu i ljudima iz saveza, valjda ima neki covjek tu koji treba razgovarati sa momkom, uputiti ga kako treba, sta gdje, pa jebem ga nismo brazil ili njemacka da imamo igrace na izvoz, ova generacija nam se pravo poklopila, a boga pitaj sta ce biti za 5 godina, ako ovaj ode u svicu, alen u cro i jos mnogi drugi.KPNCTNJAH wrote:Kakve veze ima Pape s tim sto momak ne moze da dobije papire... pa kad bi Pape radio sve te poslove koje vi ocekujete od njega, on bi bio najzaposleniji covjek u BiH, malo bi mu bilo i da ima platu k'o Dzeko...
nego da onako pitam, sta je sa cocalica?
- Tkd
#4281 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sarajevo1946 wrote:Ma možda bi igrao za nas da su naši ozbiljnije pristupili problemu.
-
marschall
#4282 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
KPNCTNJAH wrote:Kakve veze ima Pape s tim sto momak ne moze da dobije papire... pa kad bi Pape radio sve te poslove koje vi ocekujete od njega, on bi bio najzaposleniji covjek u BiH, malo bi mu bilo i da ima platu k'o Dzeko...
Pa niko ne kaze da on za njima trcat mora. Mora bit neko ko ce te stvari nadgledat. Pa radi se potencijalnim igracima repke, koju on vodi. Ovo se i njega tice itekako...Ako negdje skripi onda se to brzo mora rjesit, ako neko ne radi svoj posao onda te treba javno imenovat. Pa ta procedura oko sportskog drzavljanstva je valjda uvjek ista...
- KPNCTNJAH
#4283 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa eto Osima, on je veci strucnjak od Papeta, kad bi mu on otisao na vrata i popricao s njim, sigurno bi odjebao Svicarsku iste sekunde... ili da se Osim kao predsjednik komiteta malo potrudi, pa pogura sredjivanje papira... kako smo ranije preko noci sredjivali te papire, pogotovo kad su kosarkasi u pitanju, sad odjednom ispade da je to nemoguca misija...SaPnA wrote:pa nebi mu falilo nista ako bi malo pomogao momku, to mu je i posao, njemu i ljudima iz saveza, valjda ima neki covjek tu koji treba razgovarati sa momkom, uputiti ga kako treba, sta gdje, pa jebem ga nismo brazil ili njemacka da imamo igrace na izvoz, ova generacija nam se pravo poklopila, a boga pitaj sta ce biti za 5 godina, ako ovaj ode u svicu, alen u cro i jos mnogi drugi.KPNCTNJAH wrote:Kakve veze ima Pape s tim sto momak ne moze da dobije papire... pa kad bi Pape radio sve te poslove koje vi ocekujete od njega, on bi bio najzaposleniji covjek u BiH, malo bi mu bilo i da ima platu k'o Dzeko...
nego da onako pitam, sta je sa cocalica?
-
SaPnA
#4284 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ne moze osim, covjek je star i bolestan, on da ide nekome na noge i putuje po nekoliko sati nije uredu pa makar on bio i novi messi, imaju ljudi koji su zaduzeniza to, osim sigurno nije
-
SaPnA
#4285 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
i to sto je predsjednik komiteta je samo njegova dobra volja, spasio nam je fudbal i hvala mu
- Muhamed Đakmić
#4286 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne mora se svesti na Pape-Osim relaciju rasprava, *ebo ga uvijek iste rasprave. Valjda postoji tijelo pri Savezu da se bavi ovim stvarima.
- kokuz_sa
#4287 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
SaPnA wrote:ne moze osim, covjek je star i bolestan, on da ide nekome na noge i putuje po nekoliko sati nije uredu pa makar on bio i novi messi, imaju ljudi koji su zaduzeniza to, osim sigurno nije
pa nece zimnicu nosat
-
SaPnA
#4288 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
e jebigakokuz_sa wrote:SaPnA wrote:ne moze osim, covjek je star i bolestan, on da ide nekome na noge i putuje po nekoliko sati nije uredu pa makar on bio i novi messi, imaju ljudi koji su zaduzeniza to, osim sigurno nije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa nece zimnicu nosat
- Artest
#4289 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
hrvatima nije iz ponizenja ici po jednog daniela bilosa u argentinu....rakitica, ili novi (uspjesan slucja) zavrsavanja svedjanina hrgote
ali eto...nasima jeste...nasi se jos uvije igraju gluhih telefona i imaju stav " ako nece- ne mora" "ko ga jebe, da je patriota cekao bi"
kolasinac i halilovic? zar jos uvijek neko gaji nadu da ce ovi igrati za nas?? nemojte me vise zasmijavat....
vec sam pominjao svoje razocarenje u izvjesnog bakovica...ali i pasivni i konfliktu skloni susic, snosi svoju krivicu
nego zahavlimo ćiri sto je uveo begovica protiv estonije u zadnjoj minuti...inace ga taj nikad ne bi vidio Bosne, uz ovu garnituru
ali eto...nasima jeste...nasi se jos uvije igraju gluhih telefona i imaju stav " ako nece- ne mora" "ko ga jebe, da je patriota cekao bi"
kolasinac i halilovic? zar jos uvijek neko gaji nadu da ce ovi igrati za nas?? nemojte me vise zasmijavat....
vec sam pominjao svoje razocarenje u izvjesnog bakovica...ali i pasivni i konfliktu skloni susic, snosi svoju krivicu
nego zahavlimo ćiri sto je uveo begovica protiv estonije u zadnjoj minuti...inace ga taj nikad ne bi vidio Bosne, uz ovu garnituru
- KPNCTNJAH
#4290 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ko god bi trebao da poprica s njim, nema jos puno vremena... iako je prijateljska u pitanju, ako tad zaigra za njih vjerovatno je tu zavrsena prica, jer sumnjam da ce htjeti igrati za nas ako se tamo uklopi... mozda da Pape ode do njega, a protiv Alzira nas moze voditi i njegov pomocnik
ono sto mene nervira je to da su svi ovi "nasi" fudbaleri sto vagaju za koga ce igrati pravi ljigavci... prije par dana njegova izjava kako jedva ceka poziv naseg selektora, a sad za njihove medije izjavljuje kako jedva ceka utakmicu protiv Tunisa... naravno kad su novinari u pitanju treba sve uzeti s rezervom, ali mi je pun k*** ovakvih izjava...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4291 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Meni lično je ovo ključ svega. Ja da imam šansu da igram za svoju državu se nikada ne bi' odazvao na poziv neke lijeve zemlje nego bi' čekao na poziv i godinu dana ako treba.KPNCTNJAH wrote:ono sto mene nervira je to da su svi ovi "nasi" fudbaleri sto vagaju za koga ce igrati pravi ljigavci...
- Artest
#4292 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
nek se nadju na skajpu
minut do 12 da ide po njega? gotovo je sad...kasno su se sjetili...a prica s eda ovaj momak ima i pasos i drzavljanstvo bh
ocekujem spin pecikoze i ostalih niskoristi dzabojeda iz saveza ..."ne mozemo mu mi sredjivat papire"
a pape ce isto ponovit
minut do 12 da ide po njega? gotovo je sad...kasno su se sjetili...a prica s eda ovaj momak ima i pasos i drzavljanstvo bh
ocekujem spin pecikoze i ostalih niskoristi dzabojeda iz saveza ..."ne mozemo mu mi sredjivat papire"
a pape ce isto ponovit
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#4293 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Koliko smo mi nespoobni ne mozes da povjerujes
.
Cak i kad nam se nesto ponudi na tacni to ne znamo uzeti.
Cuj kao kad sredi scve papire, mozda ga i pozovemc c c c
Muka mi je
Cak i kad nam se nesto ponudi na tacni to ne znamo uzeti.
Cuj kao kad sredi scve papire, mozda ga i pozovemc c c c
Muka mi je
-
marschall
#4294 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
leet wrote:Meni lično je ovo ključ svega. Ja da imam šansu da igram za svoju državu se nikada ne bi' odazvao na poziv neke lijeve zemlje nego bi' čekao na poziv i godinu dana ako treba.KPNCTNJAH wrote:ono sto mene nervira je to da su svi ovi "nasi" fudbaleri sto vagaju za koga ce igrati pravi ljigavci...
vi na to sve malo jednostavno gledate..svicarska nije malta pa da ceka na nas i nasu punudu...ti igraci imaju menadzere koji na njima zaradjuju, koji im mozak peru svaki dan. sa igracke tacke gledista tebi se sa statusom reprezantativca otvaraju druga vrata i sanse u karijeri. tu lova istao veliku ulogu igra.
cekanjem na nas i nasu reprezentaciju njemu vrjeme curi i sansa za neki veci transfer i vecu lovu propada.....
- agent_zero
- Slo Burner
#4296 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma dzabe care moj, moze on tamo u nekoj skotskoj biti strijelac broj jedan, kakve to veze ima sa Bosnom. Imamo mi Svrake Sesare i Sunjice ...agent_zero wrote:http://www.avaz.ba/sport/fudbal/mladi-b ... ma-celtica
- luckylaka
#4297 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ma odmah ga u A reprezentaciju.Za koga god da cujete da je bar na kakvom turniru postigao gol odmah ovdje postaviti i preporuciti selektoru tako da na spisku ima bar 300-400 igraca.agent_zero wrote:http://www.avaz.ba/sport/fudbal/mladi-b ... ma-celtica
- agent_zero
#4298 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nisu oni krivi, nego onaj koji ih pozivaSlo Burner wrote:Ma dzabe care moj, moze on tamo u nekoj skotskoj biti strijelac broj jedan, kakve to veze ima sa Bosnom. Imamo mi Svrake Sesare i Sunjice ...agent_zero wrote:http://www.avaz.ba/sport/fudbal/mladi-b ... ma-celtica
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4299 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mensčini da se ova tema svodi na "Pape odlazi".
pa dobro, Pape odlazi !
pa dobro, Pape odlazi !
- Slo Burner
#4300 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Naravno da nisu oniagent_zero wrote:Nisu oni krivi, nego onaj koji ih pozivaSlo Burner wrote:Ma dzabe care moj, moze on tamo u nekoj skotskoj biti strijelac broj jedan, kakve to veze ima sa Bosnom. Imamo mi Svrake Sesare i Sunjice ...agent_zero wrote:http://www.avaz.ba/sport/fudbal/mladi-b ... ma-celtica