Kriminalna SDA hobotnica.pirpa wrote:
Brat mu se nahapao stanova i garaža po centru, ništa po cijeli dan ne radi, a vozni park kao da je Ronaldo.
Kriminalna SDA hobotnica.pirpa wrote:
Stari je to obavještajac. To je on kupio stan blizu medju entitetske linije da ih drži na oku.PM72 wrote:Delimustafić je uhapšen u svom stanu u Istočnom Sarajevu.Nađi mi još jednog Bošnjaka koji je poslije rata kupio kod "njih" stan ja te častim.Osjećao se kao "svoj na svome".Što li?
Zaboli me, iskreno, i za tebe i za njega. Profesionalni četnički provokator po ko zna koji put zatrola temu postavljanjem lažnih citata i lažnih imena, što vidi svaka budala koja otvori link i bar letimično ga pređe, usput me i izvrijeđa, i sad ja treba da raspravljam s njegovim advokatima i da dokazujem njegove laži, pa šališ se...Dozer wrote:I onda se nesto batrgate kad vam se kaze da imate identicnu mentalnu matricu kao i oni na poskoku, slavicu i sl...![]()
I tamo se na identican nacin izokrece sve napisano mimo ustaljene "matrice nevinosti" Srba, odnosno Hrvata...
A sta si mi to do sad, kao, odgovorila...? Osim sto se ponasas kao nekakva uvrijedjena mlada, nisi rekla nista. Fino te pitam na sta mislis pod "nije istina"?Banksy wrote: I ti i provokator ste dobili i previše prostora i vremena.
Neću ti više odgovarati, sigurno, žao mi je, doviđenja.
Reci, šta nije jasno.Dozer wrote:
Istina je da nisu mogli razdvojiti borce od civila pa su ispalivali od 3000-5000 projektila a mogli su 8245 projektila samo da nije bilo tih civila na koje su pazili.Dozer wrote:Sta "nije istina", konkretno?
Galić, heroj, a ne zločinac!Maraschino wrote:
Istina je da nisu mogli razdvojiti borce od civila pa su ispalivali od 3000-5000 projektila a mogli su 8245 projektila samo da nije bilo tih civila na koje su pazili.
Ovo i jeste istina. Kao i sto je istina da su mogli ispaljivati i 15.000 dnevno, a nisu.Maraschino wrote:Istina je da nisu mogli razdvojiti borce od civila pa su ispalivali od 3000-5000 projektila a mogli su 8245 projektila samo da nije bilo tih civila na koje su pazili.Dozer wrote:Sta "nije istina", konkretno?
Covjece shvati da su oni ubijali sve sto su mogli. Sto nisu stigli to je prezivilo.Dozer wrote:Ovo i jeste istina. Kao i sto je istina da su mogli ispaljivati i 15.000 dnevno, a nisu.Maraschino wrote:Istina je da nisu mogli razdvojiti borce od civila pa su ispalivali od 3000-5000 projektila a mogli su 8245 projektila samo da nije bilo tih civila na koje su pazili.Dozer wrote:Sta "nije istina", konkretno?
A Galic je heroj mozda tamo njima. I radi tog "herojstva" je dobio sta je dobio.
Dakle, prestati s ironicnim kenjanjem, ako je ikako moguce...
Maraschino wrote: Covjece shvati da su oni ubijali sve sto su mogli. Sto nisu stigli to je prezivilo.
Kada ne vide covjeka onda su gadjali stoku ne bi li se neko pojavi da ponove i u par slucajeva uspiju.
gadjali su dzenaze ili sahrane kao rijec koja vam vise odgovara.
O cemu ti pricas? O njihovoj humanosti?
i ti ovo tvrdis?Ali, isto tako, cinjenica je da su mogli pobiti jos minimalno 5x vise ljudi.
Pitanje je - zasto nisu? Ja tvrdim - radi multimilionskih talova s nasima. Ti misli sta hoces.
Da bismo nastavili konverzaciju, zaista je pozeljno da mi kazes koliko godina imas i gdje si bio u ratu?Maraschino wrote:
i ti ovo tvrdis?
alija kaze momi, nemojte danas treba ici na dzumu, sutra je pretoplo pa nemojte one koje idu po vodu...
...umjesto sto sve druge pravis budalama, stani malo, popi casu vode, razmisli sta si napisao...
Naravno da je vrhunac patriotizma i govoriti istinu, ma kolika ona ponekad bila bolna.pirpa wrote:Pročitao sam nekoliko puta Woody-ev post i stvarno ne vidim da je čovjek iznio sopstveno mišljenje sem citata u kojem haški sudija citira svjedočenje UN generala i njihovo mišljenje o sarajevskom ratištu...Gojeni H wrote:Inace se cinis normalnim. Sto ti ovo treba?pirpa wrote:Woody je za pojedine na ovom forumu izmislio patriotizam i ljudskost... Samo onako kažem...