Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
simonese wrote:
sta god da si konzumirao dobro ti ide
Znam da mi dobro ide, primijetim sam.
Werder sam onako dodao ali za prvo mjesto se ne šalim kad kažem da prvak može biti neka zalutala ekipa. Dešavalo se i dešavat će se.
Tesko da ce doci do toga, i Dortmund i Bajern su u prethodne dve sezone postavili nove standarde po pitanju bodova tako da sam siguran da nijedna druga ekipa nije u stanju da veze seriju pobeda, pa cak i da napravi kiks da ce moci da zapocen novi niz.To su u stanju da ucine i Bajern i Dortmund u sta smo se uverili prosle i pretprosle sezone.Probili su granice za osvajanja salatare.To ne iskljucuje mogucnost da ce u prvih par kola biti ekipa koje ce moci da prate Bajernov ritam.Za Dortmund jos ne mogu da procenim kakav ce im biti pocetak, jer su u prosle dve sezone lose pocinjali sezonu i nasli su se vec tada u velikom zaostatku.Do pocetka priprema bi trebalo da stigne barem zamena za Gecea.Nesto ne verujem da ce moci nekom da uvale Levandovskog.Lego bi im Boni iz Vitesea ko budali samar samo prvo da prodaju Poljaka.
MOSALJOZE wrote:1.Bayern Munchen
2.Borusia Dortmund
.
.
Ostali nek se poredaju.
Najveće su šanse da ovako bude ali ne bi me čudilo da prvak bude neka ekipa koja će zalutati na prvo mjesto, recimo Leverkusen a na drugom mjestu bude Werder.
Arne Friedrich okoncao karijeru, nakon silinh povreda odlucio je se za ovaj potez.
Odlicno je pruzao partije kako u Herthi tako i u Elf-u gdje nastupio 82 puta za repku.
Freiburg doveo mladog Christophera Julliena iz Auxere-a, dosao je bez obestecenja, njegova pozicija je stoper, mlad je ima 20 god. i reprezentativac je U-20 Francuske.
Evo malo radosti za mog zelenasa.
Lucas Caldirola ( stoper ) iz Intera je presao u redove Werdera za 2,5 miliona, potpisao je ugovor do 2017, uprava zelenih su izrazili zadovoljstvo njegovom pruzenom igrom, pogotovo u repki gdje je i kapiten.
Ja na transfermarkt naleteo da pise 2,25 miliona evra.Koliko sam razumeo Inter ce vec od sledeceg leta moci da ga kupi po nekoj klauzuli, sa tim da bi ta klauzula bila veca 2015 u odnosu na 2014.
Kao grom iz vedra neba. Hoselu ce biti pozajmljen Ajntrahtu na godinu dana.Rus ce sa njima potpisati trogodisnji ugovor.
Kad bi dosao Barios, ne mogu da zamislim da on ili Peterson sede na klupi.Da li to Dut planira da igra sa dva napadaca?Ja bih licno voleo vise da se vrati u Dortmund, posto se muce sa nalazenjem rezerve za Levu.
Kojoj strani ce se prikloniti Djura, Hanoveru ili Hamburgu?
Kick-Ass wrote:
Kad bi dosao Barios, ne mogu da zamislim da on ili Peterson sede na klupi.Da li to Dut planira da igra sa dva napadaca?Ja bih licno voleo vise da se vrati u Dortmund, posto se muce sa nalazenjem rezerve za Levu.
kaze lucas da nece vise u klubove bez duse...
znaci nista od dortmunda
missko wrote:Szalai prosao ljekarski i potpisao za Salke.
Sta li samo crni Schalke zeli s ovim, a i on u Schalkeu ovako mlad pored Huntelaara, pa jos platili 7 miliona
Svo vrijeme sam mislio da je neka zajebancija...ili je onaj Heldt stvarno toliko glup pa misli da ce nekome uspjeti uvaliti Huntelaara...?
Amaterizam na djelu, kako god okrenes.
pametan je ovo transfer.
igraju lp/el, kup i ligu. sta ces ako se hunter povrijedi, losa forma ili umor? dovoljno je mjesec-dva da upropastis cijelu sezonu.
Pa slazem se da Schalkeu treba rezervni napadac, ali zasto ga platiti 7 miliona kad uopste toliko ne vrijedi, i zasto bi Szalai uopste presao u Schalke da bude zamjena, zbog cega ce neminovno stagnirati u karijeri?
Otisao im Jurado, dobili su haman 4 milke za njega,a ti platili su ga 13 mil., ja msm da je on mogao mozda vise pokazat kod plavih ali nije se uspio nametnuti u prvi kadar, barem ja tako msm, a zlaja mozda drugacije.
Oni poceli k'o Leverkusen kad je onu sezonu pred Ligu prvaka pojacanja dovodio iz Freiburga u vidu Topraka i slicne akvizicije!
Mislim hajd isplati se iz takvih klubova dovesti nekog mladica ako je iznimno veliki talenat, medjutim Szalai sigurno to nije. Prosjecan napadac iz prosjecnog kluba. Fakat i ovi Bundesligasi nekad kad ubodu sa transferom...
BHF_Manijak wrote:Oni poceli k'o Leverkusen kad je onu sezonu pred Ligu prvaka pojacanja dovodio iz Freiburga u vidu Topraka i slicne akvizicije!
Mislim hajd isplati se iz takvih klubova dovesti nekog mladica ako je iznimno veliki talenat, medjutim Szalai sigurno to nije. Prosjecan napadac iz prosjecnog kluba. Fakat i ovi Bundesligasi nekad kad ubodu sa transferom...
Lud si kolega. Ovo je maslo Ulija i Bayerna. Slabe konkurenciju.
Last edited by ledeni_caj on 27/06/2013 19:05, edited 1 time in total.
Freiburg,Frankfurt,Hannover i Stuttgart su klubovi koji su se malo trznuli vise za sad od drugih klubova, dovelii su par finih i solidnih igraca, taman da popune prazninu sa kojim se pate klubovi, prvenstveno msm na Freiburg, imace mozda malih problema oko slaganja tima ali nadam se da ce se konsolidovati jer svidja mi se njihova politika. Hannover doveo dosta mladih igraca koji ce ciniti prvi tim.
Leverkusen, ne znam stvarno, meni taj klub nikad jasan.
Ma nisu oni dzaba Werkself, klub realno bez duse i nikad nece biti u rangu jednog Dortmunda, Bayerna, HSV-a ili Gladbacha... Nikad nece biti tako veliki niti imati veliku armiju navijaca.
Nisu mi mrski, ali sumnjam da mogu izrasti iz tog prosjeka.
Nemoj zezati, Leverkusen je klub koji može koliko-toliko zaprijetiti vodecem dvojcu (Bayern, Borusija)...meni su dragi i gotivim ih, uvijek su imali dobre igrace.
Šalke je divljina....odigraju jednu tekmu perfketno i onda naredno kolo ni nalik na tu ekipu ...vjeciti luzeri.
Ocekujem i od M'Gladbacha dodatni napredak naredne sezone....žao mi Werdera što su pali u prosjek
Ma vjeruj mi LSD, oni jesu tu negdje uvijek izmedju 2. i 6-7. mjesta, ali nikad necu oni biti klub poput onih koje sam spomenuo u ranijem postu. Nemaju oni nesto navijaca, pa vidis da imaju stadion koji prima tek nesto oko 30 hiljada, iako su godinama u vrhu, logicno bi bilo da su ga prosirili na nekih 40-45, ali kazem ti - nemaju navijaca jer su i kroz historiju bili mali klub koji tek poneko simpatise. Bukvalno klub Bayerovog koncerna.