Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nuclear Winter
#4276 Re: FK Sarajevo
Neznam da li ste vidjeli vijest sa portala vezanu za Fudbalski savez.U svakom slučaju ako se do 16.07 ne rasformira PREDSJEDNIŠTVO(jedino na svijetu!) fudbalskog saveza i imenuje JEDAN predsjednik saveza možemo mahat ušima što se tiče klubova i reprezentacije na neki neodređen period.Samim tim mislim da nema razloga da "požurujemo" novu upravu po pitanju titule ili nekih trofeja,a najbolje bi bilo iskoristiti ovaj period "kazne"(pošto čisto sumnjam da će se "naši" dogovoriti sa srbima)da klub,a samim tim i prvu ekipu(a i mlađe kategorije)postavimo na noge(što se kaže),i onda kad uslovi za rad i TAKMIČENJE budu NORMALNI,da imamo tim ne za respekt nego za ŠAMARANJE ovih đilkoških lištica,zrinjskih i SLOBODE.
Znači trebalo bi sačekati makar godinu-dvije(ako ova uprava izdži toliko) da ne bude opet"zaklali vola radi kile mesa".
U svakom slučaju ova kazna u vidu NE izlaska naših klubova u evropu na jedno dvije godine bi nam došla ko "kec na desetku",samim tim što bi lištičani i ostali čobani izgubili interes za NAMJEŠTANJEM utakmice zbog evrope,a nama dalo mogućnost da napravimo klub i ekipu kako treba,a ne za JEDNU titulu
Znači trebalo bi sačekati makar godinu-dvije(ako ova uprava izdži toliko) da ne bude opet"zaklali vola radi kile mesa".
U svakom slučaju ova kazna u vidu NE izlaska naših klubova u evropu na jedno dvije godine bi nam došla ko "kec na desetku",samim tim što bi lištičani i ostali čobani izgubili interes za NAMJEŠTANJEM utakmice zbog evrope,a nama dalo mogućnost da napravimo klub i ekipu kako treba,a ne za JEDNU titulu
-
north
#4277 Re: FK Sarajevo
šteta, bolje bi bilo na grbavici.......hz__semir wrote:Olimpik je prijavio Koševo za ovu sezonu.
Premijerligaške licence dobilo je svih 16 klubova koji će igrati u Premijer ligi u predstojećoj sezoni, te Laktaši i Modriča.
Međutim, šest klubova je zbog neispunjavanja infrastrukturnog kriterija, koji kaže da stadion mora imati minimalno 3.000 sjedećih mjesta, prijavilo zamjenske stadione.
Tako će ukoliko do početka sezone ne ispune infrastrukturne kriterije Travnik svoje domaće utakmice igrati na Bilinom polju, Rudar u Banja Luci, Zvijezda u Tuzli, Slavija na Grbavici, Olimpik na Koševu, a novi premijerligaš Drina iz Zvornika u Ugljeviku.
-
salle_eh1986
#4278 Re: FK Sarajevo
Ne može i Slavija i Olimpik, hoćeš da se mijenjamo, vama Slavija nama vukovinorth wrote:šteta, bolje bi bilo na grbavici.......hz__semir wrote:Olimpik je prijavio Koševo za ovu sezonu.
Premijerligaške licence dobilo je svih 16 klubova koji će igrati u Premijer ligi u predstojećoj sezoni, te Laktaši i Modriča.
Međutim, šest klubova je zbog neispunjavanja infrastrukturnog kriterija, koji kaže da stadion mora imati minimalno 3.000 sjedećih mjesta, prijavilo zamjenske stadione.
Tako će ukoliko do početka sezone ne ispune infrastrukturne kriterije Travnik svoje domaće utakmice igrati na Bilinom polju, Rudar u Banja Luci, Zvijezda u Tuzli, Slavija na Grbavici, Olimpik na Koševu, a novi premijerligaš Drina iz Zvornika u Ugljeviku.
-
north
#4279 Re: FK Sarajevo
Slavija???salle_eh1986 wrote:Ne može i Slavija i Olimpik, hoćeš da se mijenjamo, vama Slavija nama vukovinorth wrote:šteta, bolje bi bilo na grbavici.......hz__semir wrote:Olimpik je prijavio Koševo za ovu sezonu.
-
salle_eh1986
#4280 Re: FK Sarajevo
Da, Slavija !!!north wrote:Slavija???
- Charuga
- Globalni moderator
#4281 Re: FK Sarajevo
Bilo bi lijepo da se malo raspitate pa onda pisete svasta. Po prici ljudi zaposlenih u Olimpiku, oni ce i ovu sezonu igrati svoje domace utakmice na Grbavici! Kakva crna Slavija i utakmice na Grbavici!
Izvinjavam se za off ...
Izvinjavam se za off ...
-
salle_eh1986
#4282 Re: FK Sarajevo
Za Olimpik...Plavih_11 wrote:Bilo bi lijepo da se malo raspitate pa onda pisete svasta. Po prici ljudi zaposlenih u Olimpiku, oni ce i ovu sezonu igrati svoje domace utakmice na Grbavici! Kakva crna Slavija i utakmice na Grbavici!
Izvinjavam se za off ...
Kao što su i prošle igrali, pola na jednom pola na drugom stadionu
Ako laže Sportsport.ba lažem i ja
- Braco Alija
#4283 Re: FK Sarajevo
vidim da je raja više nego zadovoljna zijadom blekićem. ono što sam ja čuo i vidio u onom intervjuu od 6 dijelova nije ništa drugo nego demagogija, ubleharenje, šarlatanstvo. (jesu li ono snimali u popaju? mešćini da jesu)
al eto. ostavimo ga da radi pa ćemo vidjeti.
-
upaljac83
#4284 Re: FK Sarajevo
Ove dvije recenice ne idu jedna sa drugom...Braco Alija wrote:vidim da je raja više nego zadovoljna zijadom blekićem. ono što sam ja čuo i vidio u onom intervjuu od 6 dijelova nije ništa drugo nego demagogija, ubleharenje, šarlatanstvo. (jesu li ono snimali u popaju? mešćini da jesu)
- Braco Alija
#4285 Re: FK Sarajevo
možda on kao takav, ublehar, šarlatan i demagog, poznat po raznim mahinacijama, uradi nešto. otkud znam. kažem vidjećemo. niko u ovom trenutku ne može tvrditi da je to pravi čovjek za mjesto predsjednika fk sarajevo ili ne.upaljac83 wrote:Ove dvije recenice ne idu jedna sa drugom...Braco Alija wrote:vidim da je raja više nego zadovoljna zijadom blekićem. ono što sam ja čuo i vidio u onom intervjuu od 6 dijelova nije ništa drugo nego demagogija, ubleharenje, šarlatanstvo. (jesu li ono snimali u popaju? mešćini da jesu)
- karikatura
-
Fordas
#4287 Re: FK Sarajevo
E jos da UEFA hoce suspendovati savez i ligu pa da svi kriminalci dignu ruke.... amin!
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#4288 Re: FK Sarajevo
Nek odigra zeljo sta ima i LP pa onda da ne bi kukaliFordas wrote:E jos da UEFA hoce suspendovati savez i ligu pa da svi kriminalci dignu ruke.... amin!
- Baltazar_khan
#4289 Re: FK Sarajevo
Za razliku od Šumana, ovaj makar zna da "dvije sastavi", a ne ko onajBraco Alija wrote:vidim da je raja više nego zadovoljna zijadom blekićem. ono što sam ja čuo i vidio u onom intervjuu od 6 dijelova nije ništa drugo nego demagogija, ubleharenje, šarlatanstvo. (jesu li ono snimali u popaju? mešćini da jesu)
-
north
#4290 Re: FK Sarajevo
nije jarane nimalo off, nego ovaj tvoj prethodnik me zbunio, otkud Slavija na Grbavici, još lik djeluje samouvjereno malo je rećiPlavih_11 wrote:Bilo bi lijepo da se malo raspitate pa onda pisete svasta. Po prici ljudi zaposlenih u Olimpiku, oni ce i ovu sezonu igrati svoje domace utakmice na Grbavici! Kakva crna Slavija i utakmice na Grbavici!
Izvinjavam se za off ...
Hvala za info!
-
samo_ovaj_put
#4291 Re: FK Sarajevo
slavija ce igrati na grbavici ako ne naoravi jos par stotina stolica na svom stadionu,a to i nije tako tezak posao
u tom slucaju olimpik prelazi na grbavicu
kako sam ja skontao
u tom slucaju olimpik prelazi na grbavicu
kako sam ja skontao
- ultima_palabra
#4292 Re: FK Sarajevo
Olimpik je prijavio Koševo kao glavni stadion, Slavija je prijavila Grbavicu kao zamjenski, ako ne ispuni uslove do početka prvenstva...
-
north
#4293 Re: FK Sarajevo
"Ekskluzivna vijest za navijace Sarajeva, Stevo Nikolic svojevremeno najbolji strijelac Modrica Maxime i Premijer lige, a u zadnje dvije sezone igrac rumunskog Oţelul Galaţi, na pragu potpisivanja ugovora sa bordo timom"
Jedan info sa drugog portala, mogućeda je mahala, zna li iko išta o ovome? Mišljenje?
Jedan info sa drugog portala, mogućeda je mahala, zna li iko išta o ovome? Mišljenje?
- Baltazar_khan
#4294 Re: FK Sarajevo
Kako bi samo dobro bilo da je ovo istina za Stevu Nikolića 
-
Debilcic
#4295 Re: FK Sarajevo
Kakve to ima veze sa ovom temom?north wrote:Za one koji nisu do sada vidjeli kako se košpe pripremaju za nastupe u Evropi![]()
http://www.youtube.com/watch?v=KRf4i704 ... r_embedded
cikacanga i ostali nickovi, trajni
U Vjeruj! vjeruj
- karikatura
#4296 Re: FK Sarajevo
daj ba hebo vas ljoze, kaze covjek steva nikolic pregovara sa upravom.. ako je istina, daj taj link da procitamo i ako neko nesto vise zna nek' obavjesti molim ! 
- Obuca9
-
north
#4298 Re: FK Sarajevo
To maca, za hladne pive si!
Ako je ovo onaj za koga mislim da jeste, gledao sam ga protiv Alborga, i jednako je dobar kao Arsenijević.....
- Obuca9
#4299 Re: FK Sarajevo
E šta je meni tih hladnih piva obećano na onom mom topicu, kad bi vas pola ispunilo obecanje...north wrote:To maca, za hladne pive si!Samo da nije patka!
-
samo_ovaj_put
#4300 Re: FK Sarajevo
koju poziciju igra ovaj momak?