Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4276 Re: Manchester United FC

Post by Chmoljo »

Tomahawk11 wrote:
sumirprimus wrote:ma imaju ljudi tempo ne bi tito izdrzo..
nekad se o tome i pisalo,mislim da bi njima ko bog dosla jedna bozicno-novogodisnja pauza 10-tak 15 dana....
al et vole da ugode svojim,navijacima,sponzorima,tradicji... :D
Furaju se na NBA :D Igraju Miami - Atlanta, kroz dva dana - Atlanta - Miami :-) ili po 3 zaredom. To samo Spartanci mogu izdrzati. Vole pare, that's the only truth!
regularna NBA sezona je, tamo nekad dok sam je ja pratio prije 10-ak godina, imala 82 utakmice u REGULARNOM dijelu sezone. dodađ play-off, i eventualno finale... jeste mnogo, ali nije dosadno. i tada je liga brojala 29 klubova. odavno nisam u toku, ali košarka kao sport traži više druge fizičke sposobnosti od igrača (bitnija je eksplozivnost i skočnost od kondicije), i sama pravila igre dopuštaju bolji odmor u toku same utakmice, odnosno, stalne izmjene na terenu.

dok u košarci jedan glup za igru stvara problem cijelo ekipi, dotle je u fudbalu jedan pametan sa 9 glupana, u stanju osvojiti prvenstvo :D

mali off od moderatora :D
SaPnA

#4277 Re: Manchester United FC

Post by SaPnA »

zadnja opomena :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4278 Re: Manchester United FC

Post by Chmoljo »

:D
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#4279 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

ako ste se pitli gdje je loodi u zadnje vrijeme, izgleda da se sprema za "Uniteds Got Talent 2012" :D

5 0 5

#4280 Re: Manchester United FC

Post by 5 0 5 »

Scholes ready to save United

PAUL SCHOLES is ready to answer an SOS from Manchester United boss Alex Ferguson and come out of retirement.
SunSport revealed last month that his former United team-mates had been trying to encourage the 37-year-old midfielder to help them out of their injury crisis.

The Red Devils legend at first ignored their pleas. But increasingly Scholes has been having a rethink and will now answer a call from the boss if it comes in the second half of the season.

Fergie was convinced at the end of last season that Scholes had at least another year left in him — just like 38-year-old veteran Ryan Giggs.
But the player was happy to bow out at the end of last season with the club winning a record 19th title.
However, as soon as this season started, he was questioning his own decision and badly missed training and playing.
Scholes is still fit enough to play as he trains with the reserves every day at Carrington as well as coaching them.
While Scholes is reluctant to go to Fergie directly to offer his services, he will now help out if called upon.
Ferguson has had to mix and match his midfield and defence all season due to injuries.
One-club man Scholes joined United as a 14-year-old and went on to make nearly 700 appearances, scoring 150 goals.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#4281 Re: Manchester United FC

ne vjerujem da su toliko očajni..
fidoremilienko

#4282 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

Ne, mi nismo očajni kao shity :D. shitiju treba još 500m za pojačanja da "sruši" United :lol: :lol: :lol:
BHF_Manijak

#4283 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

Fakat dno dna, jos samo da reaktiviraju van der Saara..Nek pokusaju i sa Irwinom, mozda je jos u formi ili Solskjaer! :oops:
fidoremilienko

#4284 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

Može :D vi pokušajte sa mesijem, iniestom, ibrahimovićem i tako to :lol: :lol: :lol: :lol:
BHF_Manijak

#4285 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

Ko MI??? :?
neo7

#4286 Re: Manchester United FC

Post by neo7 »

BHF_Manijak wrote:Fakat dno dna, jos samo da reaktiviraju van der Saara..Nek pokusaju i sa Irwinom, mozda je jos u formi ili Solskjaer! :oops:
Jadno to, a nije jadno da kupi igrace pa da propadaju !? Sta sada treba, kupiti 2-3 prosjecna igraca i da igraju 2 mjeseca...sta onda sa njima !?
BHF_Manijak

#4287 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

O klupi i rezervama se misli na pocetku sezone, a ne dovode se igraci "iz penzije" jer bas jadno izgleda!
odesveuhonduras

#4288 Re: Manchester United FC

fidoremilienko wrote:Ne, mi nismo očajni kao shity :D. shitiju treba još 500m za pojačanja da "sruši" United :lol: :lol: :lol:
hehe, rušite se vi sami, ne treba vas niko rušiti :D

nego, kad smo malo kod para i trošenja, da čiča honduras malo edukuje raju..

Manchester United je dosad 8 puta rušio britanske rekorde transfera, duplo više od bilo kojeg drugog kluba. Ali sad dolazi interesantniji dio - 5 puta se to dogodilo u mandatu Alexa Fergusona što ga čini menadžerom koji je britanski rekord transfera u svojih 25 godina mandata, srušio više puta nego bilo koji britanski klub u 150 godina fudbala.

U tih 5 rekordnih fergijevih transfera, nisu uračunati transferi Waynea Rooneya (cca 27 miliona funti) jer je bio kratak za nekih 2 miliona od tadašnjeg rekordera Ria Ferdinanda koji je gle čuda, potpisao za United, te Berbatova od cca 31 milion funti jer je isto bio kratak za milionče od sahat-dva starijeg transfera Robinha.

Inače, kad je Rooney potpisao za United, kao što gore napisah, bio je to drugi najveći transfer nekog britanskog kluba iza Ferdinanda (29 miliona) dok je na trećem mjestu u isto vrijeme bio Veron (28 miliona) koji je, gle čuda li velikoga, također napravljen od strane Manchester Uniteda :D

Jest da ste sad sirotinja, ali valjda nećete doći u situaciju da bankrotirate do kraja ili tako nešto.. ali ako se to dogodi, siguran sam da je bratko Mensour dovoljno merhametli da organizuje kakvu sergiju dole u Gulfu, sevab je :D

hvala lijepo i do skorog viđenja :dance:
SpiritCrusher

#4289 Re: Manchester United FC

Post by SpiritCrusher »

prvo, pozdrav svima :)

a ovo za scholesa, ja kolko znam to je vijest iz "Sun"a tako da se ne treba zamarati sa tim uopste
odesveuhonduras

#4290 Re: Manchester United FC

ma normalno da ne treba, ali ima dovoljno očajnika na redcafeu koji kontaju da bi to bio mesijanski potez :lol: :lol:
fidoremilienko

#4291 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

A znaš li zašto su tolike cijene tih igrača? čiča :lol: :lol: :lol:
fidoremilienko

#4292 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

BHF_Manijak wrote:Ko MI??? :?
ti, Đeko i shity :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4293 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

Pa nije to sve iskesirao u roku od godinu dana. :-) Da ne spominjem da je to nista za 500 miliona za 2-3 sezone.
odesveuhonduras

#4294 Re: Manchester United FC

fidoremilienko wrote:A znaš li zašto su tolike cijene tih igrača? čiča :lol: :lol: :lol:
znam, da kupite ligu :D
fidoremilienko

#4295 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

Jbga, kad se za Runija, C.Ronalda...interesuje veliki M.Utd., normalno je da cijena ide samo u jednom pravcu (za čiču i ostale: GORE). E kad su u pitanju nižerazredni klubovi kao shity, onda su cijene mizerija (shitiju bi i poklonili) :D

Upravo se ovo vidjelo, dolasko petro-dolara. Kako su samo masno platili Đeku, Silvu, Aguera... :lol: :lol: :lol: United je vazda imao i imat će para, a vi nikad niste imali, sad malo zaimali pa vam udarilo u vugla! 8-)
odesveuhonduras

#4296 Re: Manchester United FC

http://www.redcafe.net/f6/fergie-spend- ... ey-344858/

:lol: :lol: :lol:
Its obvious our midfield is shit. We have decent winger but the central players are shit. We need at least two world class Players. Get the the cheque book out.
If it wasn't for Abu Dhabi we would probably have Nasri and Aguero playing for us instead of those cnuts
:lol: :lol:
100 million should be invested in the summer unless we don't want to lose more ground.
We need to invest. It's that simple.
Stop blaming the Glazers. Dont know how you guys come up with that. We signed De Gea, Phil Jones + Ashley young all close to 60Mil.

Fergie to blame.
:D :lol: :D
Last edited by odesveuhonduras on 07/01/2012 16:35, edited 1 time in total.
neo7

#4297 Re: Manchester United FC

Post by neo7 »

Bas mi je drago sto te United toliko interesuje pa ides citati forum ! ;-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4298 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

Mojne se smijat' nazor, ne valja.
odesveuhonduras

#4299 Re: Manchester United FC

neo7 wrote:
Bas mi je drago sto te United toliko interesuje pa ides citati forum ! ;-)
komedija je vazda bila moj omiljeni žanr, nemoj da te čudi što se opuštam uz redcafe :D
fidoremilienko

#4300 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

Doduše kod shitija nema komedije, samo tragikomedija :lol: :lol: E moj čiča, "opasan si ti za okolinu" :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply