Auch. Je li im ovo na stranici? Imas li link?perfect_guy wrote:ista stvar. Evo šta oni kažu:jahh wrote:Nedavno otvorih u BOR banci racun (i Visa electron karticu), i nece da se doda kartica na PayPal. Je li neko imao slicnih problema? Koristim PayPal vec 9 godina, sve uredno..
Paypal u Bosni i Hercegovini
Moderator: anex
-
jahh
#4276 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
- perfect_guy
#4277 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
slao sam im mail s tim pitanjem
-
jahh
#4278 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Je li ima banka u BiH koja ne daje kamatu i ima Visa Electron karticu koja 'radi na internetu'?
- perfect_guy
#4279 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
uzeo sam Raiffeisen visu i povezao sam je (sad čekam onaj kod da preuzmem)
- kloniran
#4280 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
ne moras cekati, nazovi im korisnicki servis da ti izdiktiraju ili ako je povuceno u petak odes oko srijede na bankomat i uzmes mini izvodperfect_guy wrote:uzeo sam Raiffeisen visu i povezao sam je (sad čekam onaj kod da preuzmem)
- SONY_91
#4281 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Dodao sam neki dan novu karticu na PayPal jer mi je stara istekla. Sada, vidim ponovo je namješteno da konverziju vrši PayPal. Sada, zanima me kako na ovom novom PayPalu namjestiti da istu vrši banka. Nikako se ne snalazim na novom dizajnu stranice
.
-
isx
#4282 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Klik na kotačić u gornjem desnom ćošku > Payments > Preaproved payments > Set availabe funding sources > Conversion options > Bill me in the currency listed on the sellers invoice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- SONY_91
#4283 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
E hvala punoisx wrote:Klik na kotačić u gornjem desnom ćošku > Payments > Preaproved payments > Set availabe funding sources > Conversion options > Bill me in the currency listed on the sellers invoice.
-
Bavarac94
#4284 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Da li u tom slucaju banka naplacuje proviziju za konverziju?SONY_91 wrote:E hvala punoisx wrote:Klik na kotačić u gornjem desnom ćošku > Payments > Preaproved payments > Set availabe funding sources > Conversion options > Bill me in the currency listed on the sellers invoice.
-
isx
#4285 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Da, ali daleko povoljnije od PayPal-a.
- HAVANA
#4286 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Joj.
E haj pomozite starijem covjeku inace cu sam sebe ubost nozem a kompjuter cekicem razlupat.Crko ko ga izmisli.
Izdajem stan preko airbnb i cistim,perem ,pusim ,treci mjesec
i ko biva imam ja para na mom racunu kod airbnb.Sad to treba prebaciti i i kao prihvatio je unicredit karticu,paypal...para nema.Neka greska ispravimo on kao opet prihvati...para nema.Sad mi opet izbacuje na mojoj stranici airbnb ovo...Paypal je ogranicen ili blokiran...Na holandskom je zbog mene

Sad po belaju istice mi kartica u 9 mjesecu i kad udjem na svoj paypal pise da istice i da unesem nove podatke a ja jos nemam karticu...Plus od septembra u unicredit ne moze vise nikako paypal jer je master blablabla...Sta da radim i kako da prebacim ovo sto imam para a i sta dalje.Nista ja ne kontam a za 3 minute izgubim zivce i ne mogu da rovim po stranicama.Muha ti nemoj nista pisat.
E haj pomozite starijem covjeku inace cu sam sebe ubost nozem a kompjuter cekicem razlupat.Crko ko ga izmisli.
Izdajem stan preko airbnb i cistim,perem ,pusim ,treci mjesec

Sad po belaju istice mi kartica u 9 mjesecu i kad udjem na svoj paypal pise da istice i da unesem nove podatke a ja jos nemam karticu...Plus od septembra u unicredit ne moze vise nikako paypal jer je master blablabla...Sta da radim i kako da prebacim ovo sto imam para a i sta dalje.Nista ja ne kontam a za 3 minute izgubim zivce i ne mogu da rovim po stranicama.Muha ti nemoj nista pisat.
- perfect_guy
#4287 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
kad se logujem na paypal, nešto bi kao trebalo i na invoice trebalo uraditi da tu pokaže karticu da bi mogle stizati uplate. E sad, kako i šta?
-
AmirBaa
#4288 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
pozdrav ljudi. 2 dana se borim sa paypalom
naime, zaradio sam nekih para na Upwork stranici za freelancere, ali kad hocu da ih prebacim na paypal odbiju me, i njihova podrska kaze mozda je do paypala neki problem. Pa ima li ko iskustva, sta da radim ? Nemoj da moram placati 30 $ po transakciji ako ne bude paypal mogao 
-
free_too
#4289 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Pa da li je prije to radilo ili prvi put hoces da prebacujes pare s upworka na paypal.AmirBaa wrote:pozdrav ljudi. 2 dana se borim sa paypalomnaime, zaradio sam nekih para na Upwork stranici za freelancere, ali kad hocu da ih prebacim na paypal odbiju me, i njihova podrska kaze mozda je do paypala neki problem. Pa ima li ko iskustva, sta da radim ? Nemoj da moram placati 30 $ po transakciji ako ne bude paypal mogao
Imas li verifikovanu VIAS karticu dodatu na PP?
- perfect_guy
#4290 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
?perfect_guy wrote:kad se logujem na paypal, nešto bi kao trebalo i na invoice uraditi da tu pokaže karticu da bi mogle stizati uplate. E sad, kako i šta?
-
AmirBaa
#4291 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
prvi put sa upworka....3 godine kupujem preko paypala i pare su mi uplacivali sa ebaya par puta i nije bilo problema. Sad ne znam je li ima neka dodatna procedura kad hocu da mi tako neko posebno placa na paypal ?free_too wrote:Pa da li je prije to radilo ili prvi put hoces da prebacujes pare s upworka na paypal.AmirBaa wrote:pozdrav ljudi. 2 dana se borim sa paypalomnaime, zaradio sam nekih para na Upwork stranici za freelancere, ali kad hocu da ih prebacim na paypal odbiju me, i njihova podrska kaze mozda je do paypala neki problem. Pa ima li ko iskustva, sta da radim ? Nemoj da moram placati 30 $ po transakciji ako ne bude paypal mogao
Imas li verifikovanu VIAS karticu dodatu na PP?
-
underground
#4292 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Zasto ne povezes Skrill (Moneybookers) sa Upwork nalogom? Puno jednostavnije i ne ceka se 30 dana da ti Paypal 'otpusti' lovu sa Pending statusa
- travar
#4293 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ima li još neko problem s slanjem novca preko PayPal-a?
Do juče je sve radilo bez problema.
Do juče je sve radilo bez problema.
We can't send your payments right now. If the problem continues please contact Customer Support.
- Juventino
#4294 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
poz raja ima li ko rješenje za ovaj kod 3184
- madesa
#4295 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
je li prosao automatski raja 
-
adincebic
#4296 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Proci ce u toku dana!madesa wrote:je li prosao automatski raja
Ova tema je dobar indikator da je dosao prvi u mjesecu! Svaki mjesec ista prica.
Meni evo 3 godine uredno prodje. Ako bude kasnjenje bude, nece vam niko otet novac!
-
Amaya
#4297 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
posto se slabo razumijem u paypal da li je jos kod koga automatski transfer bio na pendingu, ovo je prvi put da mi se desi a novac primam vec vise od godinu, danas kad sam provjerila karticu RF bila je u minusu pa sam uplatila 10KM. Isto tako nemam pojma kako mi je kartica otisla u minus kad sam na njoj imala nesto novca

- kloniran
#4298 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
banka uzima svaki mjesec 2 marke za odrzavanje, ne mislis valjda da oni nesto dzaba dajuAmaya wrote:posto se slabo razumijem u paypal da li je jos kod koga automatski transfer bio na pendingu, ovo je prvi put da mi se desi a novac primam vec vise od godinu, danas kad sam provjerila karticu RF bila je u minusu pa sam uplatila 10KM. Isto tako nemam pojma kako mi je kartica otisla u minus kad sam na njoj imala nesto novca
-
Amaya
#4299 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
znam da uzimaju 2KM za odrzavanje racuna, vec sam napisala da sam na kartici imala nesto novca, ali meni su uzeli vise od 10KM pa mi je kartica otisla u minuskloniran wrote:banka uzima svaki mjesec 2 marke za odrzavanje, ne mislis valjda da oni nesto dzaba dajuAmaya wrote:posto se slabo razumijem u paypal da li je jos kod koga automatski transfer bio na pendingu, ovo je prvi put da mi se desi a novac primam vec vise od godinu, danas kad sam provjerila karticu RF bila je u minusu pa sam uplatila 10KM. Isto tako nemam pojma kako mi je kartica otisla u minus kad sam na njoj imala nesto novca
pronadoh i ovo na njihovoj stranici Raiffeisen BANK
01.09.2016. Obavještenje o mogućem prekidu rada usluga...više
Obavještavamo cijenjene klijente da su, uslijed tehničkih poteškoća, na čijem otklanjanju aktivno radimo, moguće povremene smetnje u radu kartica u izdanju Raiffeisen banke, za podizanje gotovine na bankomatima, kao i za plaćanje roba i usluga putem POS uređaja, u zemlji i u inostranstvu. U slučaju nemogućnosti korištenja kartica na bankomatu, vaš novac možete podići na šalteru. Izvinjavamo se zbog neugodnosti i ljubazno vas molimo za strpljenje.
- _Reds_
#4300 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Koji mi je najlakši način da povučem pare sa paypala.
Imam preko 300 dolara. Nekad sam imao Visu i to je islo, sada imam Mastercard, jer Unicredit ne izdaje vise Visu, i pare mi stoje tamo.
Hoce stajati tamo, sve dok ne povežem neku Visu ??
Imam preko 300 dolara. Nekad sam imao Visu i to je islo, sada imam Mastercard, jer Unicredit ne izdaje vise Visu, i pare mi stoje tamo.
Hoce stajati tamo, sve dok ne povežem neku Visu ??