NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jasko_ba
#4276 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
momci iz oklahome igraju predobro 
-
Bordolini
#4277 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
On zivi za ove situacije. Problem je sto cesce uprska nego ne ali eto sinoc je dobro proslo. Cruisin'sesalmir wrote:The Truth
- Forman
#4278 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Cekamo novu pobjedu Spursa veceras 
- Globus
#4279 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
I ja ih cekam da mi poprave dan sto se kladionice tice ..
gubili su 11 na poluvremenu .. sad vode 6..trecu cetvrtinu ih ubili 29:11 ..Manu zvijer 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4280 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Ma Hill zvijer. definitivno prelomio trojkama (5-6), inace ne volim Spurse, jos sta su me puta oborili.Globus wrote:I ja ih cekam da mi poprave dan sto se kladionice tice ..gubili su 11 na poluvremenu .. sad vode 6..trecu cetvrtinu ih ubili 29:11 ..Manu zvijer
I sinoc gledam 2/4 i ne mogu da vjerujem, ne mogu nista pogoditi, a Dallas trpa
Reko, evo jos jednog pada na Spursima...
- Globus
#4281 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Ma dobro je sreca uzeli su i oni i Jazzeri..Popravili dan sto se kladionice tice..Prepostavljo sam da ce i Boston izgubit da proslave kuci cetvrtu pobjedu..al nisam smio to igrat po toj logici
Ja ne znam kako ovo ide do kraja .. ko ce sa kime
al Boston i Cavsi cu najjaci ..a ako se oni mogu sastat prije kraja onda ce se Spursi uvalit 
-
LSD
#4282 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Gdje mi je jaran Ciki da objasni šta se dešava sa mocnim Denverom
Spursi poveli 3-1 protiv Dallasa
Wade sinoc sam pobjedio Boston i pokazao zašto je najjaci igrac na svijetu, šteta samo što takav velemajstor igra sa luzerima iz Miamia.
Oklahoma se viteški bori sa Lakersima ali mislim da nemaju više snage.
Phoenix i Portland dosad najzanimljiviji par ,ocekujem prolaz Sunsa .
Spursi poveli 3-1 protiv Dallasa
Wade sinoc sam pobjedio Boston i pokazao zašto je najjaci igrac na svijetu, šteta samo što takav velemajstor igra sa luzerima iz Miamia.
Oklahoma se viteški bori sa Lakersima ali mislim da nemaju više snage.
Phoenix i Portland dosad najzanimljiviji par ,ocekujem prolaz Sunsa .
- ANALGIN
#4283 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Moram da vam priznam da me je ova ovdje rasprava o NBA ligi natjerala da se registrujem. Odmah da kazem da ekipa za koju sam ja navijao vec neko vrijeme ne postoji. Nazalost
To su Seattle SuperSonics. Jebi ga NBA sam poceo gledati onih godina kada su Bulls-i sa MJ-om na celu karali i razarali sve redom, a ja sam ih za razliku od vecine (znam da nisam jedini) mrzio iz dna duse. Najgore od svega je sto su Sonics tih godina redovno u finalima zapada gubili od onih mormona, pa nisam mogao ni za njih navijati u finalu. Da vas napomenem ne pokusavam vas zadiviti svojim znanjem istorije NBA nego da na pocetku vam kazem da nikoga posebno ne volim. Ali zato neke posebno mrzim
. Uglavnom volim kosarku kao sport uopsteno a NBA kao mjesto gdje se igra najbolja me mnogo zanima. Vidim da je ovdje dosta zdrava komunikacija(bar se meni tako cini) pa se nadam da cu se i ja moci uklopiti. Pozdrav
-
LSD
#4284 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Pa mogao bi navijati za Oklahoma Thunder ,oni su nasljednici nekadašnji SuperSonicsaANALGIN wrote:Moram da vam priznam da me je ova ovdje rasprava o NBA ligi natjerala da se registrujem. Odmah da kazem da ekipa za koju sam ja navijao vec neko vrijeme ne postoji. NazalostTo su Seattle SuperSonics. Jebi ga NBA sam poceo gledati onih godina kada su Bulls-i sa MJ-om na celu karali i razarali sve redom, a ja sam ih za razliku od vecine (znam da nisam jedini) mrzio iz dna duse. Najgore od svega je sto su Sonics tih godina redovno u finalima zapada gubili od onih mormona, pa nisam mogao ni za njih navijati u finalu. Da vas napomenem ne pokusavam vas zadiviti svojim znanjem istorije NBA nego da na pocetku vam kazem da nikoga posebno ne volim. Ali zato neke posebno mrzim
. Uglavnom volim kosarku kao sport uopsteno a NBA kao mjesto gdje se igra najbolja me mnogo zanima. Vidim da je ovdje dosta zdrava komunikacija(bar se meni tako cini) pa se nadam da cu se i ja moci uklopiti. Pozdrav
Doduše nisu pravni, zato i nisu mogli preuzeti ime i historiju kluba,vec su se regitrovali kao novi klub... ali gazda Bennett je isti
Inace, i meni je žao što više nema Sonicsa ali da je bilo imalo razumjevanja od strane gradskih vlasi NBA bi se i danas igrala u Seattle-u...2 godine su se natezali sa Bennettom oko izgradnje nove dvorane, ovom rednecksu (koji je svakako iz Oklahome) puko film i odveo ekipu u rodni kraj
Ali citao sam negdje da bi se NBA mogla vratiti u Seattle za par godina...i to u vidu Raptorsa
- ANALGIN
#4285 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Ma to je za njih previse prefinjen sportLSD wrote:Pa mogao bi navijati za Oklahoma Thunder ,oni su nasljednici nekadašnji SuperSonicsaANALGIN wrote:Moram da vam priznam da me je ova ovdje rasprava o NBA ligi natjerala da se registrujem. Odmah da kazem da ekipa za koju sam ja navijao vec neko vrijeme ne postoji. NazalostTo su Seattle SuperSonics. Jebi ga NBA sam poceo gledati onih godina kada su Bulls-i sa MJ-om na celu karali i razarali sve redom, a ja sam ih za razliku od vecine (znam da nisam jedini) mrzio iz dna duse. Najgore od svega je sto su Sonics tih godina redovno u finalima zapada gubili od onih mormona, pa nisam mogao ni za njih navijati u finalu. Da vas napomenem ne pokusavam vas zadiviti svojim znanjem istorije NBA nego da na pocetku vam kazem da nikoga posebno ne volim. Ali zato neke posebno mrzim
![]()
![]()
Doduše nisu pravni, zato i nisu mogli preuzeti ime i historiju kluba,vec su se regitrovali kao novi klub... ali gazda Bennett je isti![]()
Inace, i meni je žao što više nema Sonicsa ali da je bilo imalo razumjevanja od strane gradskih vlasi NBA bi se i danas igrala u Seattle-u...2 godine su se natezali sa Bennettom oko izgradnje nove dvorane, ovom rednecksu (koji je svakako iz Oklahome) puko film i odveo ekipu u rodni kraj![]()
Ali citao sam negdje da bi se NBA mogla vratiti u Seattle za par godina...i to u vidu Raptorsa![]()
, valjda kanađani nikako ne "mirišu" košarku koliko gazde ocekuju.
Nego sta mislite, moze li Miami produziti seriju? Posto veceras ima prenos iste.
- ANALGIN
#4286 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
E tek sam sada ovo procitao. Mozda Parker napusta San Antonio. Tek ce onda truba da budu http://www.sportklub.info/kosarka/nba/1 ... ncuza.html
- Globus
#4287 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Tako sam bio siguran u vecerasnju pobjedu lakersa bostona i clevelanda..i htio uplatit vece pare na to .. al sve sto vise vrijeme odmice sve me vise strah
ne znam ni sam sta cu 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4288 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
E ako nisi, sad se kajesGlobus wrote:Tako sam bio siguran u vecerasnju pobjedu lakersa bostona i clevelanda..i htio uplatit vece pare na to .. al sve sto vise vrijeme odmice sve me vise strahne znam ni sam sta cu
Sta je ono sa LeBronom?! Povreda?!
- Globus
#4289 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Jesam hvala bogu
imo sam u opciji 3 razlicita iznosa da uplatim .. na kraju mi je puko film i uplatio sam najvise
A LeBron haman da ga je neko udario u ruku..imo je tamo sredinom utakmice cini mi se jedan pad pod kosem al nije se zalio .. ja sam tek pred kraj kad je slobodno bacanje suto lijevom primijetio da je povrijedjen
a moguce da ga je i Varejao udario u skoku pred kraj .. Varejao ocajan sinoc..imo je toliko pogresaka uzas
al dobro prodje sve na kraju 
- madner
#4290 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Moze Dalas jos proc, a mogao bi LeBrick ispast. Ima nade. Samo gdje hidrant da nam objasni kako Denver ustvari dere 
-
Royal Arsenal
#4291 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Utah ima nevidenu srecu, ali sto je dosta, dosta je.
Veceras idemo po 2-3 i onda ih u petak hvatamo za vrat.
Billups mora malo bolje igrati D protiv Williamsa, ali moramo biti bolji i u napadu, sto jest, jest.
Takoder nas onaj Millsup zeza, ne znam.
Come on Denver!
Billups mora malo bolje igrati D protiv Williamsa, ali moramo biti bolji i u napadu, sto jest, jest.
Come on Denver!
-
Danss
#4292 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Royal Arsenal wrote:Utah ima nevidenu srecu, ali sto je dosta, dosta je.
Come on Denver!
-
Royal Arsenal
#4293 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Ma daj, Denver je najjaca ofanzivna ekipa u ligi, sa najraznovrsnijim napadima, a to ce se i pokazat ove godine.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4294 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Jest, al zato odbrane nidjeRoyal Arsenal wrote:Ma daj, Denver je najjaca ofanzivna ekipa u ligi, sa najraznovrsnijim napadima, a to ce se i pokazat ove godine.
Elem, slazem se gore navedenim, Utah uzima hladno kuci za 4-2.
-
Royal Arsenal
#4295 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Fuck, Nene out do kraja sezone, najvjerovatnije.
Sada Birdman mora preuzeti odgovornost.
Steta, da je Coach u dure, izbacili bi Utah ladno sa 4-2, ovako se moramo boriti.
Go, get them all!
Come on Denver!
Steta, da je Coach u dure, izbacili bi Utah ladno sa 4-2, ovako se moramo boriti.
Go, get them all!
Come on Denver!
- madner
#4296 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Ko nam doso ko nam doso 
- Globus
#4297 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Gledam Milwauke-Atlanat..Pa ovim dvjema ekipama treba zabranit da igraju kosarke..proslu utakmicu isto gledo malo i kontam ajd ne ide im sve fulaju haman po 4-5 napada bez kosa ..al gledam nocas ista stvar .. pa u prvom poluvremenu 65 koseva jebote .. vise celik da

-
Danss
#4298 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Come on Denver!Royal Arsenal wrote:Fuck, Nene out do kraja sezone, najvjerovatnije.
Go, get them all!
Come on Denver!
I told you! Utah wins 4-2!
-
Royal Arsenal
#4299 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Odsustvo Karla je ipak prevelika stvar, jebaji ga, stari lisac na klupi Jazzera je to iskusno iskoristio.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#4300 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
A sto ovu soluciju nisi spomenuo pred pocetak serije? Pricao si sigurna pobjeda 4-1, a ako se omakne, onda 4-2Royal Arsenal wrote:Odsustvo Karla je ipak prevelika stvar, jebaji ga, stari lisac na klupi Jazzera je to iskusno iskoristio.