malo odmaranja

malo mahalanja

puno ljubavi
Moderator: anex

sto sam ja lijepa cica macamini2 wrote:![]()
onafrfi. wrote: @ pakica, ta mala lutalica sto opasnom pravi drustvo je meeeed![]()
on opasan a ona(ili je on?) meeeed
(nekako mi romanticnije da je ona
) i sto mi je zanimljivo sparili su se bojama
![]()
naravno, neka simini2 wrote:@ jedan_dobar_dan a i pravo razmažena...sama sam kriva
slaba sam na svoju macu. tvoja je bucka pravajedan_dobar_dan wrote:naravno, neka simini2 wrote:@ jedan_dobar_dan a i pravo razmažena...sama sam krivai ja samo svoju ljepoticu razmazila
awwwwwwwwwwwwwwwwwww kakav je sjadaaak
ima jos jedan orao ovdjetufahija18 wrote:Mi smo luti. Samo da znate. Sve neke cuke, mace, a ticica nigdje. Et. Pa cemo mi malo vise slika staviti da nadoknadimo manjak nas lijepih ticica. A na kraju je jedan uljez koji je kod nas bio(la) dva mjeseca dok joj nismo nasli lijepi, topli dom.
Crvk cvrk svim macama i cukicama od nas dvoje![]()
Ja sam Kiki, imam 12 godina i prava sam maza, i gazdarica mi kaze da sam njen orao![]()
![]()

joooj presladak je.DoradO wrote:
ima jos jedan orao ovdje![]()
svaka cast kikiju nadam se da ce i ovaj moj dozivjeti toliko godina
![]()

azraz wrote:Ovo su moji dragi čupavi prijatelji - Flekica i Čupko.
Samo kratak podsjetnik :
Flekica je spašena prije 3 godine sa Otoke. Bilo ih je 8, preživjela su samo tri. I upravo zahvaljujući ovom forumu završila je kod mene iii ostalaA Čupko nam se pridružio u oktobru 2010. I sad smo jedna velika sretna porodica
.
Svaka cast!DoradO wrote:na drvenu plocu 40x40cm postavio 4 deblje grane (stubove) i spojio ih dodatno raznim grancicama, a ispod je kavez... jedan dan posla a njegovo zadovoljstvo neprocjenjivonemam sad sliku cijele ''vile'' al evo na ovoj se otprilike vidi...
Znaciice2cube wrote:Imam i ja tigricu, kljun je smedje boje da li to znaci da je zensko ?