Da se primjetiti da si vezana za konje .... i jahanje.Nika_Vos wrote:Džone ne samo grafike nego i ulja na platnu, niš nečemo ostavit![]()
A imamo i modele, bavimo se dresurnim jahanjem, uzgred :*
Živ i zdrav biJo!
Sarajevski taksisti- dno dna
-
Jon Spencer
#4276 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
-
Bodkin
#4277 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ja svaki put kad citam temu mislim kako se pretjeruje sa opisom taksista dok spenser ne napise post i otkloni sve sumnje
Sent from my Lumia
Sent from my Lumia
-
Jon Spencer
#4278 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Usudiš se posumnjati u forumske postulate?Bodkin wrote:Ja svaki put kad citam temu mislim kako se pretjeruje sa opisom taksista dok spenser ne napise post i otkloni sve sumnje
Sent from my Lumia
- hopcup
#4279 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
pa ni jedan koji je ljubazan i normalan nije "vaš", to je neki generalni zaključak ove teme.Jon Spencer wrote:Nije to naš taxista to je neki divljak.thekupus wrote:Ja imam jedno pozitivno iskustvo sa vozacem Sarajevo taksija. Nedavno sam bio u svom autu i htio da se ukljucim u ulicu Mula Mustafe Baseskije iz one strme ulice Edhema Mulabdica, ali buduci da sam izasao na sine a tramvaj brzo isao prema meni ubacim u rikverc i krenem unazad, slucajno udarajuci u novo novcato auto. Izlazim, svjestan da sam pogrijesio, i kad sam jos skontao da je taksista kontam da ce biti belaj odmah (u tom trenutku jos nemam pojma da li sam napravio vecu stetu). Taksista (mlad, oko 30 godina, mozda cak i manje) izlazi, a ja mu govorim: "E izvini jarane, stvarno nemam pojma kako mi se desi, bas sam levat" a on totalno smiren govori: "Ma sacekaj da vidimo ima li ikakve stete, de pomakni auto naprijed".
Kad ono fakat nema nista, tablica mu ulubljena malo, lik se nasmijao, pozdravio i vratio u auto.
Iznenadila me super reakcija, nimalo agresivna, iako je auto novo a udarac se cuo, plus greska mi je fakat levatska bila.
ti samo fino ilustruješ taj zaključak.
- sheilak
#4280 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
pa ti ih u prilicnoj mjeri potvrdjujes. barem kada se o sa taxistima radi.Jon Spencer wrote:Usudiš se posumnjati u forumske postulate?Bodkin wrote:Ja svaki put kad citam temu mislim kako se pretjeruje sa opisom taksista dok spenser ne napise post i otkloni sve sumnje
Sent from my Lumia
ili trolas ili nisi normalan, sorry. ili nije bilo dovoljno voznji ovih dana.
-
Jon Spencer
#4281 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Podvojena ličnost jbg. ko i svaki "normalan" taxist. Cmoka od taxe!sheilak wrote:pa ti ih u prilicnoj mjeri potvrdjujes. barem kada se o sa taxistima radi.Jon Spencer wrote:Usudiš se posumnjati u forumske postulate?Bodkin wrote:Ja svaki put kad citam temu mislim kako se pretjeruje sa opisom taksista dok spenser ne napise post i otkloni sve sumnje
Sent from my Lumia
ili trolas ili nisi normalan, sorry. ili nije bilo dovoljno voznji ovih dana.
-
NeenaSa
#4282 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
I JopetJon Spencer wrote:Nek ih ne dovodi matere ti. Šta će nam kokuzi'!?
- Ommadawn
#4283 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Tip je ironican. Nista drugo...
-
Zastavnik_dzemo
#4284 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Joe Spencer zvani teleca glava.
-
Sharif
-
NeenaSa
#4286 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ne prokuzhih , jer ne pratim profile iOmmadawn wrote:Tip je ironican. Nista drugo...
- madesa
#4287 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
90 posto su govna samo takva, iskreno znam dvojicu taksista i ko hljeb su ,nece te izbaciti zbog voznje od 3 marke a i znam da su 2 puta vratili ljudima i mobitele
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4288 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Jon Spencer wrote:Da se primjetiti da si vezana za konje .... i jahanje.Nika_Vos wrote:Džone ne samo grafike nego i ulja na platnu, niš nečemo ostavit![]()
Živ i zdrav biJo!
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Jon Spencer
mjesec
-
quarterback
#4289 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
meni jutros u 5 minuta voznje pretrese kompletnu politicku situaciju, izbore i krst na zlatistu...
sarajevo taxi, halalih 30 feninga samo da izadjem
-
azdralovic
#4290 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Holland taxi mi poturi neki dan ugovor pod nos, kao potpisi pa onda vozimo, zbog inspekcije ... bas se covjek osjeca posebno kad iznajmljuje vozilo sa vozacem umjesto da se vozi u obicnom taksiju
btw ovi sto koriste mobitel kao taksimetar... jel to uopste ok, s obzirom da me pravi ovcom na svakom semaforu na koji stanemo jer GPS prepoznaje ono minimalno kretanje pa otkucava...
btw ovi sto koriste mobitel kao taksimetar... jel to uopste ok, s obzirom da me pravi ovcom na svakom semaforu na koji stanemo jer GPS prepoznaje ono minimalno kretanje pa otkucava...
-
todd_smith
#4291 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
ja ne znam da sam ikada usao u taxi (bilo koji) a da mi je taksista poceo sam od sebe da prica i prica o politici ili vremenu ili slicnoquarterback wrote:meni jutros u 5 minuta voznje pretrese kompletnu politicku situaciju, izbore i krst na zlatistu...
-
quarterback
- Ommadawn
#4293 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
"Joj jarane vid´ ovih miseva sho se uvaljuju...Gle´aj one..nebi´ joj halalio ocam...ha jarane....sho si ti skockan, vidim pratis modu, a imam finu jaknu za tebe, Sakibe m´ prava koza..."todd_smith wrote:ja ne znam da sam ikada usao u taxi (bilo koji) a da mi je taksista poceo sam od sebe da prica i prica o politici ili vremenu ili slicnoquarterback wrote:meni jutros u 5 minuta voznje pretrese kompletnu politicku situaciju, izbore i krst na zlatistu...
-
quarterback
#4294 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
ma samo ignore 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4295 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Jutros sjedam u taxi iz nuzde (izasao bez kisobrana) a taxista smrdi ko da se od Bajrama nije okupao. Kaze tuguje umro mu predsjednik 
-
todd_smith
#4296 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Nikad.Ommadawn wrote:"Joj jarane vid´ ovih miseva sho se uvaljuju...Gle´aj one..nebi´ joj halalio ocam...ha jarane....sho si ti skockan, vidim pratis modu, a imam finu jaknu za tebe, Sakibe m´ prava koza..."todd_smith wrote:ja ne znam da sam ikada usao u taxi (bilo koji) a da mi je taksista poceo sam od sebe da prica i prica o politici ili vremenu ili slicnoquarterback wrote:meni jutros u 5 minuta voznje pretrese kompletnu politicku situaciju, izbore i krst na zlatistu...
Samo pita gdje, kazem tu i tu, tim putem
Doduse ne vozim se taxijem svaki dan, ali eto neka je 10x godisnje, nisam nikad naletio na nekog krkana sto se tice price
- thekupus
#4297 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
ili to ili ne ostavljas dojam kao neko s kim se moze pricati 
ako si celav, nabijen i sa tetovazama, onda razumijemmm
- bogumila
#4298 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
pa dje se vi vozite taksijem ja kad god udjem lik smrdi, prica o politici, komentarise sve zivo i za sve na svijetu je on doktor nauka i tako redom ko sto su raja vec i pisala, svaki taj dio price mi se desio
-
Org
#4299 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
hahaha, što me nasmija likJon Spencer wrote:Da se primjetiti da si vezana za konje .... i jahanje.Nika_Vos wrote:Džone ne samo grafike nego i ulja na platnu, niš nečemo ostavit![]()
Živ i zdrav biJo!
Ovo je ponajbolja tema na forumu, al bez spencera nije to to...
-
todd_smith
#4300 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Doduse ako sam u zurbi uletim gdje god, ako nisam onda vidim kakvo mu je auto ili ako je on glavonja neki i tako znam da li da ulazim ili ne
Ma ne, ne kazem da nisam pricao, ali nikada da oni sami od sebe krenu ono kao sto se nabraja u ovoj temi. Normala razgovor svaki put, kada mi se ne prica i ne pricam, kazem gdje cu i to je to.thekupus wrote:ili to ili ne ostavljas dojam kao neko s kim se moze pricati
Pa je li mu zanimanje vozac ili terapeut pa da sa njim razglabam