haha, mineralialemaa wrote:Sta ima na tom meow...ja nikad nisam narucivala s tog...grehota
http://www.meowcosmetics.com/
taman smo lijepo pocele zajedno sve narucivat, smao daj
Moderator: anex
haha, mineralialemaa wrote:Sta ima na tom meow...ja nikad nisam narucivala s tog...grehota
i meni su cetkice superMichun wrote:Sto se tice elfa, svakih malo bude free shipping kod pa mozes naruciti 10 funti i vise a dobijes free shipping.
Proizvodi si onako...za cijenu koju imaju to je taj kvalitet. Meni doduse njihova podloga za sjene odlicna.
Cetke su za 10, mekane, ne grebu oko, prava dlaka, ne opada. Za tu cijenu, ko god nema cetkica nek slobodno kupi set i to onih sa bijelom drskom od 1.5 funtu.
Et...danas sam se u zeleno nasminkala al svijetlo
pa zavisi kolko veliku narudzbu imas:)Ma.Le.Na wrote:i meni su cetkice superMichun wrote:Sto se tice elfa, svakih malo bude free shipping kod pa mozes naruciti 10 funti i vise a dobijes free shipping.
Proizvodi si onako...za cijenu koju imaju to je taj kvalitet. Meni doduse njihova podloga za sjene odlicna.
Cetke su za 10, mekane, ne grebu oko, prava dlaka, ne opada. Za tu cijenu, ko god nema cetkica nek slobodno kupi set i to onih sa bijelom drskom od 1.5 funtu.
Et...danas sam se u zeleno nasminkala al svijetlo![]()
jako lijepo se nanosi sjena
nego nesto mi pade na pamet ..sta je bolje..20% off ili free shipping?
zavisi koliko narucujes...ako je grupnjak (Ma.Le.Na wrote:i meni su cetkice superMichun wrote:Sto se tice elfa, svakih malo bude free shipping kod pa mozes naruciti 10 funti i vise a dobijes free shipping.
Et...danas sam se u zeleno nasminkala al svijetlo![]()
jako lijepo se nanosi sjena
nego nesto mi pade na pamet ..sta je bolje..20% off ili free shipping?
ovakve stvari na ebay su djaba! posebno loreal, maybiline i sl. is US vecina.Partizzanka wrote:ja sam narucila onu "obicnu" cetkicu za sjene
narucila toniranu
sjene .. 4 u jednom pakovanju za smokey (to nemam!)
i onaj all around neki stick nesto kao korektor i highlighter
da probam
meni shipping od 10km ne predstavlja NISTA na spram cinjenice da 1. te proizvode ovdje mogu samo sanjati 2. ovdje je i jedno labelo maltene 10km! i da ne nabrajam dalje
neke stvari preko elfa a neke ovdje tipa maskare ... to mi je oki!
p.s
ona lorealova double ext crveno bijela ... kosta 45km ovdje!
Michun, ima li neke razlike izmedju US i UK ebay-a? Ja stalno gledam ovaj britanski....Michun wrote:ovakve stvari na ebay su djaba! posebno loreal, maybiline i sl. is US vecina.Partizzanka wrote:ja sam narucila onu "obicnu" cetkicu za sjene
narucila toniranu
da probam
meni shipping od 10km ne predstavlja NISTA na spram cinjenice da 1. te proizvode ovdje mogu samo sanjati 2. ovdje je i jedno labelo maltene 10km! i da ne nabrajam dalje
p.s
ti bi se trebala na ebay uclaniti.
Pa znas sta - ja kad trazim nesto a ima ga na ponudi puno kom...us izbaci sve svoje pa tek onda uk. a na uk je kontra...prvo uk. desi se da na uk bude postarina jeftinija dosta jer su blize jel'te. tako da uvijek otvorim oba pa uporedim.baby24 wrote:Michun, ima li neke razlike izmedju US i UK ebay-a? Ja stalno gledam ovaj britanski....Michun wrote:ovakve stvari na ebay su djaba! posebno loreal, maybiline i sl. is US vecina.Partizzanka wrote:ja sam narucila onu "obicnu" cetkicu za sjene
narucila toniranu
da probam
p.s
ti bi se trebala na ebay uclaniti.
u apotekama ima, ja sam npr. kupila u onoj Delfin, vjerovatno ima u svakoj.... a kosta oko 10km i moze dugo biti jer je pakovanje veliko...umjerenooblacno wrote:a koliko kosta taj jomelop, gdje se imakupiti, neko mi je jos govorio z njega
ja sam koristila ulje od lavande, a danas sam skontala da odo opet da ga kupim.umjerenooblacno wrote:Uzimala sam neki sapun, samo poslije njega mi se lice strasno zategne pa to moram rijesavati kremom. Jesi li mozda koristila ulje od lavande, kazu da je i ono dobro