Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dee-Dee_13 wrote: ↑18/04/2026 18:57
Ja sam za ovaj današnji let deklarisala na njihovoj stranici narudžbu, od UPS mi stiglo obavještenje da je isporučeno, sa fotkom, ali nisam nikad dobila onu kao "prijemnicu" od njih, sa iznosom za platiti...Dva maila sam poslala i na Whatsapp pisala...Nisam nikakav odgovor dobila
I ja imam isti problem. Stigao paket u srijedu, nisam nikad dobio e-mail da platim poštarinu. Pisao na viber vise puta, pokusao i nazvati, ali nikakav odgovor. A let je zakazan za danas
I ja imam isti problem. Stigao paket u srijedu, nisam nikad dobio e-mail da platim poštarinu. Pisao na viber vise puta, pokusao i nazvati, ali nikakav odgovor. A let je zakazan za danas
Dobila sam odgovor na Whatsapp "Jutro, narudzba je na letu, nego sam na na putu pa nekad veceras kad se vratim provucem kroz sistem." Tako da ima nade Nadam se da ce i tebi odgovoriti.
Dobila sam odgovor na Whatsapp "Jutro, narudzba je na letu, nego sam na na putu pa nekad veceras kad se vratim provucem kroz sistem." Tako da ima nade Nadam se da ce i tebi odgovoriti.
Dobio sam i ja odgovor, kaže da je stiglo na let i poslije toga sam dobio e-mail da platim poštarinu
Edine, jesi li to ti? Ovdje pitam ovo oko preuzimanja, dobijem ovdje odgovor i odjednom zaprimljena posiljka. Hajde sve to, ali mi nije jasno kako je paket tezak 1.4kg?
Patike metcon 6, teske 274 grama dogurale do 1.4kg
Edine, jesi li to ti? Ovdje pitam ovo oko preuzimanja, dobijem ovdje odgovor i odjednom zaprimljena posiljka. Hajde sve to, ali mi nije jasno kako je paket tezak 1.4kg?
Da li oni racunaju volumetrijsko svima ili ?
Koliko je sad 1 kg?
22$: Ne bi te patike trebale biti toliko teške. Meni par obuće stigao, onako kako sam ga dobio, na vagu, laboratorijsku, baždarenu, 933g. Naplaćeno 1,1kg
Koliko je sad 1 kg?
22$: Ne bi te patike trebale biti toliko teške. Meni par obuće stigao, onako kako sam ga dobio, na vagu, laboratorijsku, baždarenu, 933g. Naplaćeno 1,1kg
I ja mislim da je previse jer su patike teske 550-600 grama., pa nije valjda u kutiji 800 gr..
koliko vam pise u posti od prodavnice ka kupiglobal ?
Meni je tu vishe manje mjerilo, mada Edinova ekipa ako je nesto pretesko prepakuje, ja sam vazda u kutiji dobijao sve uredno, a patika narucio...
pepeljara wrote: ↑01/05/2026 14:34
koliko vam pise u posti od prodavnice ka kupiglobal ?
Meni je tu vishe manje mjerilo, mada Edinova ekipa ako je nesto pretesko prepakuje, ja sam vazda u kutiji dobijao sve uredno, a patika narucio...
ne pise nista.. prije je pisalo.. sad pise ground.
I kad je pisalo I tada se dodavalo po pola kg I vise
pepeljara wrote: ↑01/05/2026 14:51
Kad dobijes tracking number od firme koja prvozi i oni vagaju, tu mozes vidjeti omjer, i na kraju izvagati kod Edina
Evo jedan primjer kad sam narucivao, gdje delivery prilikom preuzimanja iz prodavnice uvijek vagaju i dostave na trackingu kilazu.
Sve znam, ali na ovoj narudzbi nema. Vecinom ima I pise tezina, ali na ovoj nema. Ups je dostavio, ali eto sad nema. Mislio sam da ce biti oko 1kg, jer su patike oko pola kg, ali 1.4kg mi nesto puno.
Kad dobijes tracking number od firme koja prvozi i oni vagaju, tu mozes vidjeti omjer, i na kraju izvagati kod Edina
Evo jedan primjer kad sam narucivao, gdje delivery prilikom preuzimanja iz prodavnice uvijek vagaju i dostave na trackingu kilazu.
Sve znam, ali na ovoj narudzbi nema. Vecinom ima I pise tezina, ali na ovoj nema. Ups je dostavio, ali eto sad nema. Mislio sam da ce biti oko 1kg, jer su patike oko pola kg, ali 1.4kg mi nesto puno.
Traži da se izvaga kad dođe, može se uvijek greška napraviti.
Koliko je sad 1 kg?
Haha 100% Edin Cek da ti posaljem broj racuna da direktno uplatis posiljku
Traži da se izvaga kad dođe, može se uvijek greška napraviti.
Necu traziti, nije problem platiti. Izvagacu kod kuce, ali mi malo cudno s obzirom na tezinu patika, da je toliko tesko sa kutijom. Ispade 850 grama u kutiji.
edit: vagao drugu Nike kutiju i teska je ravno 400gr.